121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #82097
    Hát ennyire nem, ami ehhez kellene. De egy Uncharted-hez eleget. :D
  • darkSectorxxx #82096
    Ettől még nem fogom érteni, csak el tudom majd olvasni. :D
  • Rage47
    nem tudsz angolul?
  • n000rbi
    Ez tök jó dolog, mert ezzel több emberhez juthat el és végre Te is érteni fogod, amivel játszol
  • darkSectorxxx #82093
    Detroit-ban lesz magyar felirat. :D
  • Kandurex
    Egyébként itt az első 5 perc pontosan mutatja Kratos fejmániáját :D

• darkSectorxxx #82091
    És még ki sem jöttek az exclusive-ok. :D
  • GOTY
    Na, mit akarsz, a fele már megvan négy év alatt. PS2 meg 15 éve jelent meg.
  • mucsácsó
    CES 2018: PS4 HOLIDAY 2017 CONSOLE SALES SURPASS 5.9 MILLION UNITS

73.6 Million PS4s Total

na, lassan-lassan meglesz a PS2-es 155 milla
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.09. 10:14:59
  • Kandurex
  • Moby
    Indulhat a ragefeszt! :)
  • Moby
    Érvelni? Én nem akarlak meggyőzni semmiről. Én ezzel a helyzettel, hogy neked ekkora problémát jelent 130 játék megjelenése psvr-re, frankón együtt tudok élni. Nem akarok én ezen változtatni semmit sem. :D
  • GOTY
    Ilyen véleményen az van, akinek az életében még nem volt a fején a szemüveg, és fogalma sincs arról, mit beszél.

A VR-t nem azért találtak ki, hogy 20-30 órás vagy hosszabb AAA gémeket csináljanak, aki azt mondja, hogy de, az bizonyítja, hogy tényleg a fején nem volt a szemüveg soha. Mert abban a pillanatban, ahogy felteszi, egyből tudni fogja, hogy miért alkalmatlan erre a hardver és vélhetően miért is lesz még nagyon sokáig (nem, nem technológiai a korlát, hanem az ember, illetve a játék közben felvett helyzete az akadály, amin vélhetően sokáig nem is fognak tudni változtatni)

2500 forintért megvettem az Everest VR-t. Játék? Nem! Használtam 1 óránál többet? Nem. Megérte? KURVÁRA!

A VR-ban az élmény, a perspektíva a lényeg. Legyen az 10 perces, vagy 2 órás, olyat odabasz, amit a kedvenc játékaid soha nem fognak extra-VR.

Így az érv, hogy nincs rá játék, meg AAA-s cím, sajnos nem legitim. Mert van rá élmény, egyre több, és a VR-t erre találták ki.

• Tinman #82084
    Személyeskedni ebben a topikban te szoktál: #81989

Az érvekre nem sikerült reagálnod, nem is vártam többet.
  • Droughert
    HKG storeban újabb akció indult, nem új címek, de azért van pár jobb ár, ha valakinek eddig kimaradt akkor jó lehetőség behúzni őket. (árak PS+-al értendők)
    Skyrim Special Edition ~3000Ft
    Watch Dogs2 ~3500Ft (Gold 5600Ft)
    Doom ~ 2300Ft
    Ghost Recon Wildlands ~ 5500Ft (Gold 8200Ft)
    Dishonored 2 ~ 3100Ft
  • Moby
    Igen Kandúr jól látod, az ott egy levágott fej. Igen, a háttérben az meg egy hegynyi óriás átbökött halántékkal. Nem csal a szemed!
  • Moby
    Féloldalnyi okoskodás, személyeskedés, szakértés, reggel 6-kor?
    Fú remélem ennyire sosem kell majd haragudjak a világra :)

• Kandurex
    Az ott egy levágott fej? Ott Kratos övén...
  • Tinman #82079
    Ennek a Platformnak PS4 a neve... ehhez egy kiegészítő periféria a PSVR, pont, mint a MS-nak az X360-hoz és X0-hoz volt a Kinect. Persze, ha rákeresel és olvasgatsz, ez mind kiderülne. A Kinect-es "csodákat", pedig értelemszerűen a többi nem Kinectes cím termelte ki, aztán amikor már volt mit ráverni a vakokra, a Kinectes címek is hozzájárultak a további Kinectes cím létrejöttéhez...

Mondjuk egy, vagy kevesebb, mint 1 év fejlesztési idővel, aki azt képzeli, hogy értékelhető dolgokat lehet letenni az asztalra kutyasimogatás, meg tigriskergetésen kívül, az eddig nem tudom melyik bolygón élt. Persze, ha a gyereked szórakoztatása a cél, arra perfekt lesz, arra a Kinect is az volt.

Nem véletlen, hogy a Fallout 4 VR, Skyrim VR, Resi 7 VR se új IP-k, hanem már egy meglévő és működő játék átdolgozása VR képessé.

A Steam-es példa tökéletesen passzol, mert VR fronton ott is mennyiség és nem a minőség dominál. Na nem mintha a PSVR eddig olyan ütős felhozatallal bírna. Persze szokás szerint becsukhatod a szemed és a sinus görbe tetején bonthatod a pezsgőt... mire kiesik a kezedből, az alján még el is tudod majd kapni.
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Van még egy jelentősnek mondható különsbég, ami viszont szerintem totális marhaság volt: a kezelőszervek átkerültek a headsetre. Hogy ebben mi volt a pláne nem értem, de amit biztosan nem akarsz ha már egyszer feltetted normálisan: baszkurálni a szemcsit a fejeden. Persze ettől még ugyanúgy használható, de néha macerálnak olyan dolgokat is, amit szvsz nem kéne. Nem hiszem, hogy van ember, akinek bármi gondja lett volna a régi remoteos megoldással.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.08. 23:20:54
  • Moby
    >A platform sikeres PS4-nek hívják.

Ennek a platformnak PSVR a neve. Interneten rengeteg dolgot találsz róla. A poszt erről szólt, nem a ps4-ről. Nekem nem lényeg a Steam VR szekciója, sőt, nem is érdekel. Mitöbb, ebben a topikban szvsz senkit sem.
  • Tinman #82075
    A platform sikeres PS4-nek hívják. A lényeget megtalálod a Steam VR szekcióban, vastagon szeméthalom.
  • TDC Geronimo
    beépített füles, vékonyabb kábelek, de a lényeg a HDR passthroughos egység, ami miatt nem kell dugdosni majd a kábeleket tv és psvr között, ha HDRt akarsz TVn
  • Tikal #82073
    mit is hoz a v2-es VR? nem figyeltem, sorry...
  • darkSectorxxx #82072
    Shadow Tactics - Blades of the Shogun p1
  • Moby
    Sajnos erős a gyanúm, hogy a keciek itthon is drágábban fogják adni, mint a régit. Amazon most is van de egy ötvenessel hosszabb, mint a régi :(
  • darkSectorxxx #82070
    Szó szerint "bele fogsz ugrani". :D
  • TDC Geronimo
    Én már csak arra várok mielőtt beleugrok a VRba
  • Moby
    Rajtam igazán nem múlna!
  • Moby
    Ahhoz, hogy nagy játékok legyenek, sikeres platform kell. Ha már a vackokból is több jön, akkor a nagyjátékból is több jön. Nem gondol senki 130 teljes játékra, de aki akarta értette a lényeget.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.08. 21:06:25
  • darkSectorxxx #82066
    "Assassin's Creed Origins - ezt hozza az első DLC, a The Hidden Ones

Nem csak a játék első fizetős kiegészítőjét kapják az Origins játékosai ebben a hónapban.

2018-ban is folyamatosan bővíti a Ubisoft az elmúlt év egyik legjobb játékát, az Assassin's Creed: Originst. Nem kell sokat várnunk az első idei frissítésre.

Azt még nem tudni, pontosan mely napon jelenik meg a The Hidden Ones, azt viszont igen, mit hoz. Bayek és az asszaszinok egy új régióba utaznak el, ahol a rómaiak vertek tanyát, nekik kell megmutatni, milyen területre tévedtek. A szintkorlát 40-ről 45-re emelkedik, és csak akkor lesz érdemes belekezdeni az új sztoriba, ha az alapjátékkal már végeztetek.

Ezt megelőzően jön majd egy frissítés, melynek köszönhetően el lehet majd adni az öltözékeket, valamint a Nightmare, a First Civilization, a Gladiator és a Wacky csomagok tartalmai bekerülnek a Heka ládákba, így azokat bárki ingyen megszerezheti.

Megtudtuk továbbá, hogy Anubisz január 9. és 16., Szobek pedig január 23. és 30. között tér vissza. Január 16-án az Almighty Pack (ezt láthatjátok feljebb), 30-án pedig a For Honor Pack érkezik meg, melyek új fegyvereket tartalmaznak. A Warden's Oath öltözéket 40 Uplay pontért lehet majd feloldani, szintén 30-ától. További tartalmak is várhatók.

Mozgalmas hónap lesz ez, még nem késő most beszerezni a játékot. Úgyis tart néhány leárazás, éljetek az ajánlatokkal."
  • TDC Geronimo
    A v2es headset jöjjön má'
  • Tinman #82064
    "Játék." 130. Hiszen a mennyiség a lényeg.

Aláírom, hogy egy Resi 7 meg egy Skyrim VR üt, de ezek ilyen max 1-2 órás vackok lesznek 90%-ban az borítékolom. Steam is rohadásig van ilyen VR demo szintű 10-20 eurós játékokkal.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.08. 21:05:48
  • darkSectorxxx #82063
    Hahaha. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.08. 20:59:26
  • Moby
    130 új PSVR játék 2018 végéig.
    Mármint nem Darknak, neki egy sem jön, de a többieknek! :D
  • Moby
    Nekem ez érdektelen. Se a 120Hz nem izgat, se az lcd. Márcsakazoled.
  • partizan182
    Gondolom mindig máshol hesszel (Xur egy npc), Destiny 1-ben legalábbis így volt. Exoticokat lehet nála "venni", ezért fontos a csóka.
  • GOTY
    Valaki mondja már meg mi a tököm az a Xur location, mert idegbajt kapok, hogy a Destiny 2 megjelenése óta ezzel van tele a gamer sajtó szinte napi szinten, hogy "Destiny 2 Xur location".

Oké, egyszer mondják meg hol a tökömbe van az a Xur, de miért kell ezt nap mint nap az arcunkba tolni?

• GOTY
    Moby, találtam neked egy monitort!

Szerintem erre már te se tudnál semmi rosszat mondani! :)