PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abszolute tudatosan, csak a kétkedők megnyugtatására, hogy még én is emberből vagyok, és hibázok is időnként. Illetve ezt a jogot a jövőben is fenntartom. Fellélegezhet mindenki! <#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
Nekem mindegy mit pakolnak bele amíg nem emeli meg drasztikusan a konzol árát.
Fasza intel proci pörögne a gépben észre se vennénk. Maximum a fejlesztők még jobban szarnának az optimalizációra. Régóta sanda gyanum hogy a plusz power csak a fejleszők életét könnyiti meg.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Játékban továbbra sincsenek sehol, egy 5 éves i5-öt sincs értelme emiatt ryzenre váltani. Nemhogy egy 7700k-val vessük őket össze...
Szálankénti teljesítményben agyon gyalázzák a ryzent a több éves i5-ök is.
Munkában meg az intel 4/4-es szintjét alig tudják lehagyni - mindezt több maggal magasabb fogyasztással.
Szép hogy egyesek a 300ezres intel prockókkal vetik össze...csak közben egy 7700k hülyére veri az összeset még a másfélszer drágább csodájukat is játékok alatt. Munkában meg a hátránya elhanyagolható ha matekol az ember.
De lehet megint mutogatni a szintetikus teszteket abban nyerő a ryzen. Vagy ha számít az a minimal előny akkor munkára olcsóbb. De ennyi.
És míg eddig másról sem volt szó AMD fronton csak arról mekkora csoda lesz a Zen, már be is vannak jelentve az új csodák amik majd gyorsabbak lesznek jövőre. Nomeg majd a Vega ugye....
És csoda ha az intel el van szállva az árakkal?...Ez lesz Nvidia fronton is...Alakul már. A Vegánál a nagy hype után lehet majd örülni ha a 1080 szintje meg lesz.
De prohardver abu már 20 tflopsról vízionál és vetít jószokása szerint.
És persze arról mindenki megfeledkezik hogy nuku igp ami néha igen hasznos.
Tehát kapsz egy 7700k-hoz képest ryzenből:
-olcsóbban igp nélküli vasat ami játékokban elvérzik, munkában 1 órára matekolva másodperces előnyei vannak - és akkor még alapórajeleket néztünk a ryzen tuninpotenciálja meg egy szar...
- jóval drágábban ig nélküli procit ami játékban továbbra is vérzik munkában meg perces előnye van 1 óra alatt...
Igen. Olcsó húsnak híg a leve.
Ha tovább zuhan akkor összedobjuk a pénzt az sg lakókkal és megvesszük az amd-t.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de erre ugyis ra lesz kontrazva hamar. just sayin' :)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kurrrrva óvatosan kell bánni a felfokozott várakozásokkal. Nagyrészt szerintem a gecinagy hurráoptimizmus vezetett ide. Nagyon fasza az eladott 60 miller ps4, csak közben beledöglik az AMD :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Pár hónapja még buta voltam hogy nem váltottam mások szerint, csak tudod én így gondolkodok, igen, pont jól mondod..... :D
2019-re vagy 2020-ra jön szerintem, én 2020-at mondtam emlékeim szerint Ulthane-el mikor tárgyalgattunk, lehet pár honapot tévedek majd. :D
/ nem vita miatt de folyamat mondtam, nem váltok 70k-val használt gépet, mikor van 2-3 nagyobb cím ami keményebben kihasználja, és érdekel, akkor ennyi erővel várhatok a kövi genre, a Ps4 még megteszi...és itt van az Uncharted Horizon stb, szépen muzsikál sima gpen és a pénzem marad kövi genre. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.02. 20:54:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.02. 20:50:10
Nem feltétlen látványban értem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Darksiders 3 mellé jöhet!
Nem feltétlen baromság, hiszen az Xbox bekeményít közben, nekik meg nem feltétlen probléma több platformot tartani....Xbox is tart 3-at ha lesz Scorpio, a Sony 2 éves előnyben lesz.
Semmiképpen nem lenne hülyeség 2018 vége-2019 eleje.
Majdnem 3 év a Pro...Ps4 is köbö ennyit ment....
És itt jön az amit Ulthane szeretne okok EXCLUSIVE tartalmakra, mivel Pro-ra nem lehet optimalizálni csak, ezért jön a ps5, hogy arra már lehet olyat amit nem kell visszafelé butítani!
Jöhet a 4k amiért ment a rinya....
Egyeltalán nem lenne baromség, ~ 6 év a PS4 után....egy genlépés....és itt ha a Scorpiora meglépik azt amit a Pro+Ps4-nél hogy nem lesz exclusive Scorpio gém, akkor egy PS5 nagy durranás lenne.
Megaztán így spóroltam a pro váltással 70k-t. :D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ja darky, most kezdték el árusítani rendesen a pro-t eddig hiánycikk volt aztán meg jövőre mehet a lecsóba a ps5 miatt :D wow!
Amúgy jól tippeltem a gameplay mozzanatok szerint tényleg dark souls féle játékstílusról van szó
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Előferdülhet, mivel a Pro addigra eleve 2 éves lesz...:D
Én megvárom mi lesz ebből, ha igaz akkor pláne felesleges lenne Pro. :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
más
Most olvastam NiOh facebook csoportban, akinek maxos karaktere volt (750) vissza húzták 320-ra még jó hogy nem kezdtem el ész nélkül farmolni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A sztori egynek jó elméletileg (és remélhetőleg ezt tartják is a fika ellenére) ez egy trilógia első része.
A karakterek mélyek aki olyan baromságokat írt le minthogy gagyik vagy egyszerűek azok szimplán vagy nem játszottak vele vagy fingjuk nincs mi zajlik a képernyőn főleg beszélgetésekben. Az ME világ hangulatát is korrektül visszaadja. A küdetések összetettségében lenne hova fejlődni főként a mellékek tekintetében de ez sem vészes.
Teljesen korrekt 8 pontos cím a hibái ellenére 50-100 órányi korrekt tartalommal.
Nekem egyértelmű az eltérés. :D
ME 3:
ME Andromeda:
***********************************************************************************************************************************************************************
ME 3:
ME Andromeda:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 23:39:30
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.01. 22:45:31
Meg nem is 2-3 óra az is biztos.Nekem már vagy 8 óra minimum benne van.Ugye ki,hogy játsza!Nem vagyok egy nagy platformer függő már ha ez annak számít de ezt iszonyat élvezem!:)
Vagy a 3. részebn volt valami amit nem láttam. :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A bolygók, a környezet, az űrállomás gyönyörű. Semmiben még nem is emlékeztet a prevgenre, maxra van pörgetve az atmoszféra látványa. 2017es látvány és részletesség.
Karakterek itt ott nem ( hajak pl ), és beszélgetések közben az öltözék ( nem értem miért ), kicsit lópoli is tud lenni. De talán ennyi amibe bele lehet kötni látvány terén.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
+felfedezésben. Szabadságban. Az akció is kiforrottabb. És a fejlődésrendszer is.
De minek is változott volna meg alapjaiban ha a trilógia úgy volt jó ahogy volt? Lényegében mindenből kicsit több lett. A sztori lett kevésbé epikus de abszolút nem annyira probléma mint amennyire páran lehúzni próbálják miatta.
Ha a kezdeti bugok akadozások animációgondok nem lettek volna jóval magasabb értékeléseket zsebelt volna be. De egy ennyire grafikabuzi világban élünk ahol pusztán arcanimációk miatt a sok gyökér a sárgaföldig is lehord egy amúgy jó játékot.
Simán belemegy 50-100 óra annak aki szeret felfedezni és kibontani a szereplőket a világot és a történetet.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.01. 11:34:23
-Éééééés ennyi, kár hogy csak ennyivel tud többet :)
Gondolom az emlékek szépítenek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 00:21:47
"Robert Laszlo Kiss"
1 magyar biztos dolgozott a Horizonnak...:D