121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    jeppp, ideje volt. amugy meg van az hasznalva: hirado azon megy E! :D

(amugy kompetitiv gemingre nem jo, jatek modban is tul nagy az input lag. ha mar en is erzem, akkor nagy. meg elmegy, de volt tegnap olyan, hogy nem tudtam kicsapni magam möge a zöld tekit pajzsnak, mert kb pont az a ~2 frem keses befigyelt)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.24. 11:12:12
  • Moby
  • n000rbi
    Ja és CURVED. Blöeee.
  • Moby
    Se HDR, se 4K.

Fos.
  • n000rbi
    Ja, 2+ év után? Nem is használod azt az oledet, adjad oda a dhl-nek, mondom a címet
  • darkSectorxxx #82812
    Na mai terv.

most ACO DLC....ha marad idő akkor Inpatien-t, ha végigvittem akkor Siege, bebújok a vackomba szépen, senki ne keressen! :D
    Addig tolom, míg kifolynak a szemeim.

Úgyis szarul kezdődőtt a napom, reggel basztak elvinni a kukások a szemetet a házunk elől.
    Pedig gondosan bezacskóztam a ps4-et.....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 11:08:02
  • n000rbi
    Az oké, csak az áruk nem :D
  • Moby
    Ja. Amivel elvileg nem szabad kereskedni. Persze soha senki nem ellenőrzi, sok kulcsos oldal árul accountot(is). Az accounttal meg az a jó, hogy ha be tudod állítani elsődlegesnek a gépeden, akkor játszhatod a tartalmait a sajátoddal is. Így veszünk itt sokan féláron játékot. Ami megintcsak fujfuj, de én pl leszarom :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 11:05:09
  • Moby
    Szerintem az idei modellek már megkapják. Sőt, mostanában elhangzott az is, hogy sok korábbi készülék is megkaphatja frissítésként, de nem fogják tudni az összes featuret.
  • j0nNyKa
    jaes gondolom a digitalis meg... kotve van accounthoz?!
    ma is tanultam valamit, yaaay
  • SlickAdam
    radugtam a marijjo kart-ot a 2+ eves full hd oled-re. nem kell varni semmiresemnem :D
  • Moby
    Persze. Itt ez kimerül annyiban, hogy bedobja előre akinek végigjátszás után vihető a játéka, de az itteniek főleg digitben vásárolnak. Kivétel Kandúr. Ő hivatalos digitdisztrib hater :)
  • GOTY
    Szerintem fogalmazz pontosabban, én nem értem, mit akarsz. :)

Szokás-e PS-en használtan játékot venni? Persze, bemegyek a boltba, és megveszem használtan, vagy a jatekaim.hu, vagy a hardverapró.

Miért ne lenne szokás?

• n000rbi
    Jó eséllyel akkor 5 év múlva se veszünk oled-et.
  • SlickAdam
    iccö szó trú! meg is hatodtam pöppet :)
  • darkSectorxxx #82802
    <3

"ha néha hülyeséget beszél."

csak néha? :D
  • GOTY
    Igen, én is hezitálok. Nem akarok úgy járni, mint a mostani csúcs tévémmel, amit imádok amúgy, hogy megveszem fél millióért, és egy év múlva kiderül, hogy rosszkor vettem, mert ha még várok egy évet, pont ugyanennyi lesz az oled.

Úgyhogy én várok, addig meg tolom a 4K HDR tartalmakat úgy, hogy leesik az állam tőle.
  • n000rbi
    Ezzel mondjuk egyetértek.
  • Akra
    LG oled B7/C7 stb.-vel az a baj,hogy gyári képbeállítás egy okádék. Persze vannak profi beállítások amikkel, ég és föld lesz gyárihoz képest. Pont tegnap este végeztem minden képi móddal. Csak 1 órácskámba telt.
  • GOTY
    Senkit nem kell itt megváltoztatni, pláne, hogy Darkynál ami a leglényegesebb, az a helyén van: a szíve.

Jó gyerek, és az is marad, még akkor is, ha néha hülyeséget beszél.
  • j0nNyKa
    i see oke
    pedig azt a videot akkoris megneznem :)
    anyway egy kicsin ON: PSnel szokas "hasznaltan" jatekot venni? boxnal mintha lenne valami ilyesmi
    es ha szokas, egymassal csinaljatok ezt, ha mar van kozos feluletetek, meg ilyenek?
  • Moby
    Lehet, hogy evvel az oleddel nem csak az ára miatt kéne várnom. A hdmi2.1-et is érdemes lenne bevárni. Hoz az sok dolgot a HDR-nek is, a adaptivesync sem lenne butaság. Az xbox elvileg megkapja frissítésként, a sonynál meg kitudja mi lesz. PS5 már biztos avval jön.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 10:57:31
  • SlickAdam
    Darky Intervention :D
  • GOTY
    Nekem nem. Nem vagyok fillérbaszó, ha le akarom cserélni oledre a meglévő tévémet, bármikor meglépem olyan áron is, hogy az alig több mint egyéves, fél milláért vett tévémet vélhetően a feléért tudnám már csak eladni.

Én nem szeretem az ilyet, szerintem nem egyenes magatartás.
  • Moby
    Nem, nem ilyen szervezett tali keretében, bár tudom, hogy régen voltak még ilyenek. Játékokat-eztazt hoztamvittemkaptamvettem itteniektől. Korábbi leáldosok közül volt, hogy valakivel IRL munkakapcsolatban voltam, itt irogattunk egymásnak, és ez csak évek múlva derült ki. Volt, aki innen jelentkezett hozzám gyakornoknak, stbstbstb.
  • j0nNyKa
    egyszer hivjatok el ot is, es csinaljatok videot :) #sgPS4tali
  • Moby
    Nem, személyesen vele pont még nem találkoztam. De elég sokakkal innen, meg úgy alapvetően az sg-ről.

/de tudom a címét!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 10:47:07
  • darkSectorxxx #82790
    Én meg tudom hogy (te is) olvasod!

ha élőben találkoznánk, megutálna....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:46:53
  • darkSectorxxx #82789
    Igen ugyanezt írtam én neked. Hogy jelerősítőnek írja, de erre gondol, ami nem erősíti meg, hanem továbbítja. :)
  • j0nNyKa
    szemelyesen is probalkozol? gyanusan vezetne is valahova, ez ami itt megy -te is tudod, en is tudom- nem fog
    viszont viccesnek tenyleg vicces, oszinten megmondom en is azert jarok a topicba hogy ezeket olvassam (ps4em nincs is), csak eppen ezek szorakoztatoipar, nem pedig jatekipar, foleg nem ps4 temaban tortennek
    de persze ha erre van szukseg, en biztos nem fogok a humor utjaba allni :) csak fura, anno a forum temak a... forum temakrol szoltak
  • Moby
    De, ez egy olyan eszköz amit a köznyelv (kissé hibásan) wifi jelerősítőnek hív, a szakma pedig wifi repeaterként ismer, ami úgy működik, ahogy leírtam :)
  • darkSectorxxx #82786
    82782? :)
  • Moby
    Én hiszek abban, hogy az embereket rá lehet bírni a tanulásra, olvasásra, tájékozódásra. Darkkal sok-sok éve ismerjük egymást, túl azon is, ami itt látszik, vagy ami itt lejön ebből a bohóckodásból. Még nem adtam fel, hogy faragok belőle kíváncsi és nyitott embert :)
  • darkSectorxxx #82784
    Ha nem ez a wifi jelerősítő, amit linkeltem akkor elnézést.
    Senkivel nem szoktam multizni, mert mindenki itt ps4-en játszik. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:42:57
  • j0nNyKa
    mindenkinek kell egy hobbi
    neki az az elete hogy okoskodik
    neked az az eleted hogy folyamatosan oltod erte
    mindketten figyelmet adtok a semminek, mindenki boldog, mikozben semmi erdemlegeset nem csinaltok, zsenialis
    ha mar a PS4 a kozos pontotok, probaltatok mar pl... nem tudom, jatszani egyutt? vagy az azert mar durva lenne?
  • darkSectorxxx #82782
    Ilyenről beszéltek? Ja mert nekünk is volt.
    Ez a wifi jel erősítő, vagyis ami továbbítja.

Vagy milyen létezik még?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:40:56
  • Moby
    Nincs nap, hogy bele ne okoskodnál olyanba, amiről nem tudsz semmit.
  • darkSectorxxx #82780
    Arra gondol, hogy továbbítja, azt a jelerőséget, amit az adott ponton ez a kütyü befog...valóban létezik és megy.
    Persze bonyolult kicsit mert nem mindegy a kütyü a wifi router és a konzol között hol helyezkedik el, kicsit a wifi routerhez közelebb kell lennie.
  • darkSectorxxx #82779
    Ebay-en vannak ilyenek, vettünk és fasza....
  • partizan182
    Ezen össze biztos nem fogunk veszni ;) Mondjuk ha azt mondanák neked hogy ide kell klikkolni hogy holnap ZD9-re cseréljék az XE900-adat neked is lehet megremegre az ujjad.