PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
A sok szingli játé meg áll :( Valamelyik nap megvettem a dishonored2-t a demo hatására, a preyt is, maffia3 felénél lehetek, de ennyi szabadidő a földön nincs.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2017.05.24. 16:53:55
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én most a battlefield 1 re kattantam vissza. Megint van magyar szerver egy közel 90 aktív főt számláló platoon, így azért sokkal érdekesebb. Hamarosan jön az orosz Dlc is. Kiváncsi vagyok hogy oldják meg hogy ne szeparálják megint a communityt. Most ezzel el vagyok egy darabig, mondjuk amíg nem jön a destiny2.
Csak az a fránya fps hiányzik a gameből. 30-40között ugrál de a hatvan férőhelyesen már elég játszhatatlan.
Megérett a pró vásárlása úgy érzem. :D Meg is hirdetem a viszonylag új fat-em...
Online vásárlás! Közel a j?v?.
wildlands nekem is > mint a horizon. tehát én is csak szarral játszok?
nem. a horizon eleve egy olyan stilus, ami kevésbé érdekel ÉSMÉG ow-be is van oltva, a wild pedig ghostrecon ow-be oltva (sajnos annak minden tipikus szarságával, de mi az alternativa? hogy NEM játszok?!)
Forza.
érdekes, nálam talán mostanra a ps megy a legkevesebbet, de az alapgép olyan ócsó, h nem éri meg (akár időlegesen) kiszállni belőle
ha próm lenne, az persze nehezebb ügy volna, azt lehet eladnám... de az meg szívás lenne :)
skorpio se mozgat egyelőre, pedig xonen iszonyat nagy lesz a difi a két gép között és a multi totál vállalhatatlanok lesznek
miközben ott van hómtesóm, tehát ott lenne ócsó a multiplatforming :D
firstworldproblem :D
Forza.
For Honor
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Far Cry Primal
Tom Clancy's The Division
Watch Dogs 2
Assassin's Creed Syndicate
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Far Cry 4
South Park: The Stick of Truth
Rayman Legends
Jól olvassák a piacot, arra mennek ahonnan a pénz jön, amit a nép kedvel, ami ma az online világban szórakoztató. Ezek java nem kis projectek, ekkora világokat megalkotni nem kis meló és könnyen el is lehet rontani. De közben új IPket is hoznak ( Steep, For Honor idén pl ), és próbálkoznak új dolgokkal is sorozatokon belül mint a Rainbow Six Siege.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.24. 11:07:42
Nehéz igen, addig amíg el nem érsz egy bizonyos fokozatot, felszerelést, de ja én is simán megdöglöttem az első pár órában, nem egyszerű.
Én mindig sunyiba messziről támadtam. :)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Meg sok játék izlés kérdése mint ugye sokszor beszéltük.
Nekem pl már csak most ebben az évben van Horizon meg NioH, amire azt mondom bameg.
És végigsétáltam rajtuk.
Crash meg The Lost Legacy is lesz, de ezek nem új gémek és nem teljesértékűek.
Szóval ja, inkább átlag gémek vannak többségben, amikkel persze ugyanúgy el lehet szórakozni.
Sose gondoltam volna, az ilyen openworld cuccok (akár ubi, akár GTA/Infémüsz/kituggyami) eddig mindig mentek bekötött szemmel is, de itt rohadtul meg kell gondolnom kibe kötök bele és kibe nem. Fasza nagyon, Bloodborne óta nem volt olyan cucc ami rendesen kihívást jelentett volna default nehézségen.
Tudom lejárt lemez, de nekem nagyon adja.
Csak mert ha nagyonagyon olcsón lesz, lehet belenézek valamelyikbe, hogy milyen, gondolom Division is már kikupálódott.
Neked tonnányi.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
For Honor egy új IP, jó, ötletes mechanikával, nagyon szép graffal és optimalizálással. Még is miért ne lenne minőségi.
Lépjetek már túl azon a kicsinyes, egyszerű gondolkodás módon, hogy ami nem tetszik az szar... senki nem mondja hogy neked kötelező játszani vele, de attól, mert neked nem tetszik még nem lesz valami szar minőség, szar játék.
Resident Evil 7: Biohazard
Halo Wars 2
Prey
Nioh
For Honor
Nier: Automata
Persona 5
Lego City Undercover
GR Wildlands
3-4? ha csak a Nintendót nézem, akkor Zelda, Kart, Slpatoon, a köv Mario is minőségi címek / lesznek. És akkor a játékok 5%ról beszéltünk. És ehhez nem kell ezeket játszani mert lehet utálni is, de ezek ( is ) minőségi címek. Tény.
Divison egy nyitott világú TPS rpg elemekkel. Fejlődéssel, loottal stb...
Wildlands egy sima TPS, sokkal-sokkal nagyobb területen mint a Division, járművekkel, ejtőernyőzéssel és sok sok féle teljesen különböző helyszínekkel ( erdő, dzsungel, sivatag, tavas, hegyes, havas, városok, bánya stb... ). Ennél a fejlődés a gunplayra nem hat ki és a loot is kimerül annyiban hogy a fegyver alkatrészeket, fegyvereket látod a térképen és hogy mi van a ládában az fix ( ha megszerzed az infót hozzá ).
Nekem az az érzetem, hogy az igényszinted nagyon alacsony, tényleg minden szarral játszol, ezért mondod mindig, hogy tonnányi a játék. Nincs tonnányi játék. Minőségi cím évente jó esetben van 3-4. Sajnos.
Az ebbe a konzolba azt jelenti, hogy BELE. Mi tetszik valamibeN vagy valakibeN. Tehát, mit tetszik ebbeN a konzolbaN?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szerinted az avatárjában az ott mi? :D

Adversus solem ne loquitor
Nálam mondjuk az MK magasan első.
PSN ID.: Beegabor