121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Milyen fasza az új logo-d. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 17:58:17 -
De érted, ha most az itteni gépet elviszem ki németbe hgomékhoz, ott bekapcsolom, belépek, stb, akkor kibannolnak a faszra? -
de, pont ezt szopom... a fő acc-om nem magyar... és a hivatalos megoldás az országváltásra az az hogy csinálj új acc-ot. 2018. PSN . gigaLOL. -
Kkona far cry -
Akra #83705 Far Cry 5 Story trailer -
Akra #83704 Far Cry 3 Classic Edition PS4 and Xbox One -
"This is achieved by rendering the image at a much higher resolution than the one being displayed, then shrinking it to the desired size, using the extra pixels for calculation. The result is a downsampled image with smoother transitions from one line of pixels to another along the edges of objects."
ezt írja, én is ezt kérdeztem.... -
bászki olvass már utána mi az a supersampling
-
nem életszerű, hogy migrálsz más országba? csak fel kell nézni a sony support fórumára, elég sokakkal megesik ;) (nyilván mind csaló......)
a nick megváltoztatásáról nem is beszélve, azt se sikerült 10+ év alatt megoldani.... (oké, mondjuk h ps3on már nem ment volna, de a ps4en tiszta lappal indultak, és lám......)
szal én nem látom a törekvést... (de persze értem, kényelmes az előnyük, nincs kivel acsarkodni a vevők kegyeiért)
a magyar sztór a mai napig hiányos, 1-1 cím "mindig/minden" akcióban hiányzik a hun sztórról -
Zóanagyvarázsló #83700 Én a Beyondot is külföldről rendeltem elő, igaz, akkor még a hazai magyar nyelvűségről nem is tudtam. Dicséretes és támogatandó, ha próbálkoznak bele, de soha egy Blu-rayemen nem éltem még magyar szinkron vagy felirat lehetőségével (azt hittem, barátok vagy családtagok miatt jól jöhet). Játéknál is a The Witcher/Dragon Age-vonalon, mert nem volt más választásom.
Szóval megértem, ha másnak szempont, és azt is, ha támogatja, de engem ezzel már pénztárcanyitásra nehéz rávenni.
A Detroit témája meg, hát, már boldog-boldogtalan valami hasonlóval foglalkozik, és például a Talos Principle-hez képest tuti popcorn lesz. Cage a garancia rá. Remélem, legközelebb WWII-es téma jön tőle
-
Ez oké, de ha a játékot nem lehet 4k natívba tólni, akkor hogyan van supersampling ilyen felbontásban? :D
Mégiscsak képes a 4k-ra? -
irigylem a vérmérsékleted, hogy egy digitsztóros "átbaszás" (=hibás teljesítés) esetén/után is ennyire nyugisan várod a digitonlyt... :P -
féloff
Kijött netflixre a cyberpunk sorozat altered carbon első évada. Megnéztem első részt 4k HDRbe. Hát...
Aki egy kicsit is szereti az ilyet nézze meg, már csak a vizuális élmény miatt is. -
Semmi. -
Na most néztem mailt nem kaptam, de gépen bemész system software részhez és ott van nekem az 5.50 beta 1. Nézd meg hátha -
Én háromszor jelentkeztem, és egyszer kaptam. -
Ja, jelentkezni nem akartam, csak örülök, ha lesz ilyen opció. -
1080pbe -
Én az összesre jelentkeztem és egyre se kaptam kulcsot :D -
Ez mit jelent? Akkor eddig hogy ment? -
Én jelentkeztem, de... -
Nekünk már mindegy, hamarabb kellett volna :D -
:O -
Az Online ID miért van kisatírozva? Kamu a kép? -
aha -
Ez miezez? 5.50? -
Csak jó valamire ha van konkurencia
-
Ezek a hülye japók tudnak valamit :) -
Ajánlom mintavételre a prohardver ps4 topikját. Kb minde tizedik hsz így szól:
"vettem egy hdr tévét, bekapcsoltam a hdr+ -t és szarabb lett a kép mint előtte."
Ne ebből vonjunk kel konklúziót. Ezeke ugyanígy fogják hazavágni a saját élményüket oleden is, meg bármin. Maximum akkor nem, ah előemésztve, elbaszhatatlanul, kompaktban kapják meg. Ez egyelőre nem olyan terület. Ahogy a VR sem, meg sokminden nem.
/szerk: ezt az előzőre, nem neked Adam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.02. 10:57:37 -
Hát én telefon sem vettem sosem 250-ért. Valszeg sosem fogok. Az igazat megvallva sem is vagyok túl jó véleménnyel az ilyenekről. Vannak olyan műszaki megoldások, ahol a toptier kat. árazásával nincs különösebb bajom, mert gyártástechnóban, mérnöki teljesítményben legalább részben igazolhatónak látom. A telefon nem tartozik ezek közé A megjelenítők sem.
Azzal meg ne igazoljunk már semmit, hogy az emberek hülyék ahhoz, amit összevásárolnak. Jó az oled, megbassza az lcd-t. De nem azért, mert vesznek barmok is lcd-t. Vesznek azok oledet is. -
SlickAdam #83678 nem ugy ertettem, csak tetszett amit irtal, azt az idezetet fel is lehetne tetovaltatni homlokra :D
persze, hogy dragak ezek a tetves tévék. de vágyunk rajuk, mert mindenki mindenböl a legjobbat akarja. erre vagyunk kikepezve. humanity rises
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.02. 10:52:13 -
partizan182 #83677 Az bizony. Két ájfón ára. Botrány.
Nem vagy egyedül persze, 1000 USD ilyen lélektani határ sokaknál, van egyszem MU7000 amitől nem rohannék azonnal sikítva a szobából azt csók. Ráadásul asse a legjobb, pont a minap volt privi beszélgetésem egy ownerrel hogy lőjjek már Oleden PS4 HDR/SDR videót mert neki az MU7000-en elpusztítja a kontrasztot a HDR (max backlight), inkább SDR-ben tolja.
El sem tudom képzelni mit művelhet a HDR egy IPS kijelzővel...
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.02.02. 10:49:59 -
Tudom, megnyugtató lenne, ha fejvesztve rohannék, leperkálnék félmilkát, mer soseleszmárolcsóbb, de ez nem fog megtörténni :) -
SlickAdam #83675 "de bárhogy is lesz, én aszerint fogok eljárni"
meg csak februar kettedike van, de ez a quotation of da month
-
Izé...
/tudom, mutattam már, meg egy fecske nem csinál nyarat, meg lehet, hogy tényleg semmi nem fog történni, meg akármi is lehet...de bárhogy is lesz, én aszerint fogok eljárni. -
Én még azt nem tudom egyelőre. Tetszik is meg nem is. De szerintem valami akcióban be fogom húzni. -
Viszont a vampyr menni fog, nincs kétségem felőle, szal nagyon várós! -
Ez nem hiba, csak nem pendítette meg azt a húrt. Az egyik legjobb játékélményeim közé sorolom azt a játékot, annak ellenére, hogy nagyon haragszom rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az, hogy gyakorlatilag kurva mindegy mit csinálsz, mert KÉTFÉLE befejezése van csak, az a játék legnagyobb hibája. Semmi értelme nincs a döntésekben, pedig egyesek a meghozataluk pillanatában rohadt kemények, még durvább mint a Heavy Rainben...csak a döntés pillanatában ezt még nem tudod, jön a végén a hideg zuhany. -
Arra gondoltam, igen. Nem megy, sokszor nekifutottam. Nagyra tartom a DONTNOD-ot, de ezzel a kiscsajjal én nem tudok azonosulni, sem az életével. Szeretném szeretni, de inkább hagytam, mert utálni meg nem akarom. Értékelem a játék összes erényét, bennem van a hiba. -
Amúgy ez tényleg vicc, hogy 500-700 ezer forintot kell kifizetni a jobb minőségű tévéért. És tényleg nem arról szól, hogy ki tudja kifizetni, meg ki nem. Hanem az, hogy abnormális.