121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ACO Community -> (pajzs + jogar) -
Kár, hogy szinte szart se látni. -
Kingdom Hearts HD I.5 + II.5 Remix
HK sztórban most ~6e (english ver.)-
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
Ugyanott ~7e.
-
Beindult a GoW marketing gépezet
-
Wow! Thx, ez így egyszerű lesz akkor, első akciónál be is rántom őket. -
Nagyon egyszerű dolgod van, ezeket kell megvenned PS4-re és you're good to go :D
Kingdom Hearts HD I.5 + II.5 Remix
Tartalmaz 6 játékot(KH I-II,Chain of Memories,358/2 Days,Birth by Sleep,Re:Coded) amiből kettő nem játszható.
Ezek a 358/2 Days és a Re:Coded, amik annó Nintendo DS-re jöttek ki. Gondolom túl sok meló lett volna ezeket HD-ba rendberakni, így csak mint egy videó nézheted őket. A gameplay is hagyott némi kívánnivalót, mondhatni borzalmasak voltak :) A KHI és a Chain of Memories is elég nehezen mehet le már sokak gyomrán
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
Ez tartalmazza a Dream Drop Distance-ot és a 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage-ot , mindegyik játszható. Emellé passzintottak be még egy 1 órás CG filmet, Back Cover címmel
Szóval ennyi, ez a két csomagocska kell csak, a menüjében minden úgy van ahogy kell,szépen sorba vannak rakva a játékok és úgy kell őket játszani is
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.11. 10:35:45 -
@Seth: Ja értem... nekem nagyon a listám elején a Kingdom Come. Egyszerűen érzem, hogy ütni fog, mint a Hilti.
@Moby: Muramasa és Odin Spehere is alapvetés. Múltkor csak azért nem vettem meg a PS3-re leakciózott Dragon's Crown-t mert pont akkor botlottam bele abba a hírbe, amiben írták, hogy jön PS4-re.
@Seth: A Kingdom Hearts listádat elmentem, erősen pótolni kéne, már csak az a kérdés, hogy ezeket mennyire tudjuk majd pótolni mai konzolokon. Nekem ilyen rimékek is jók, de utána kell néznem, mire mi jött ki, mert a KH számozása enyhén szólva is kaotikus egy laikus gamer számára.
Ezek a nevek, hogy 0.2, 358/2, meg 2.8 + 1.5 + 2.5??? Agyrém!
-
Nemhogy az előző kettő, de az összes rész ismerete kötelező, de tényleg.
Ilyen sorrendben:
Kingdom Hearts 1 Final Mix
Kingdom Hearts Chain Of Memories
Kingdom Hearts 358/2 Days
Kingdom Hearts 2 Final Mix
Kingdom Hearts Birth By Sleep
Kingdom Hearts Re:Coded
Kingdom Hearts Dream Drop Distance
Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage
és végül egy animációs film a Kingdom Hearts Back Cover
Persze majd biztos lesz egy szép kis zanzásított összefoglaló a 3. részben, de ha mindent érteni akarsz akkor kell minden :)
-
:)
Amúgy arra panaszkodtak másik topban hogy nem mindenkinél látszik a kép, valszeg méret vagy webhely miatt, ide másolom mind2-őt kicsibe, hátha igy mindenki látja, már akit érdekel ugye:
Na akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnapi:
Mai:
-
Droughert #84389 Monster Hunter esetén a rajongás helyett nyugodtan írhatjuk a függőséget...
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2018.02.10. 21:47:46 -
kell az előző 2 rész ismerete ehhez? -
Monster Hunter rajongóknak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.10. 20:57:06 -
És a H&S játékok amúgy nem ARPG zsánerbe sorolódnak?
/mármint mi a tényleges különbség egy oldalnézetes, egy izometrikus, egy tps vagy egy fps nézetű arpg között? Az arpg főleg a buttonsmahsereket gyűjti. Amik ugyebár harcban azok, mindamellett erősen rpg jegyekkel működnek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.10. 16:46:53 -
Nemtom, arcade hack&slash ? :D -
És ez milyen genre? -
Ugyanez:
-
Hámicsoda? :) -
Csak nehogy csalódj, mert az nem jrpg :) -
Ja igen, (a)jrpg. Magamnak is emlékeztető: nekem kimaradt ps3-on és vitán is a Dragon's Crown. Már nagyon a végén jött, már minden a ps4 körül forgott nálam. De jön ps4-re, májusban. Aki nem ismerné: artban és csöcsökben nagyon erős cucc :) Immáron 4K-ban (viszont sajnos teljes árban). -
Itt nincs olyan mint pl. steam-nél, nem csekkol semmiféle dátumot a PS4, simán játszható. Persze csak a lemezes, digitálisan várni kell a pontos dátumra
Pár bolt már kiküldte. Nekem is meglenne, ha megrendeltem volna, de egyelőre nem érdekel -
Ezt meglepve hallom. Jó a harcrendszer nem egy A+ class, de még mindig jobb, mint kb. bármelyik FF részé.
A helyzet az, hogy sajna nem nagyon akad sys seller jRPG/RPG PS4-re úgy tűnik... ha csak a Persona nem jön be neked.
Amúgy Kingdom Come szerintem nagyon rendben lesz, de én is PC-n tolom majd. -
Bocsi az értetlenkedésemet, de ez igazából még nem játszható nem? Úgy értem a megjelenés még kb. 3 nap nem? -
Kingdom Come Deliverance egy aprócska 23 GB day-one patch-el indít, gyönyörűséges :D
Ezek szerintem már tavaly nyáron kinyomtatták a lemezeket :D
-
SlickAdam #84375 -
ez még mindig nagyon jól néz ki -
Nekem ez a Disney-Square crossover még mindig tetszik :) -
Csak emlegetni kellett és befutott két KH III trailer :)
-
SlickAdam #84371 Afrika -
én vagyok a világon az a csávó aki mindegyik witchernek adott több esélyt, és egyiket sem szerettem
a többi leírt cím alap
viszont hogy ontopic maradjunk, eddig két cím van, amit ps nélkül nem tudok játszani, és érdekelnek: persona (ebből csak az 5 fasza, vagy mind?), illetve a kingdom hearts
mi van még? -
Hát sajna szerintem sem az FF lesz nálad a nyerő. Gondolom Witcherek már leperegtek, de a Zó által is említett Dragon's Dogma szintén must play, meg a classic Planescape Torment mellé (ami godly level nálam), én mondanám még a Tides of Numenara-t és Tyranny-et is feltétlenül, ami hozzád közelebb fog állni, mint bármelyik FF. -
"Nálam sajnos a Warez Mini nem játszik, maradok legális vizeken."
Tudom. Egyetértek, de most nem fér bele nekem egyelőre a Switch, de majd fog, akkor majd vezeklek, megveszem "visszafelé" is, amit most toltam. Nem tudok mit kezdeni a Nintendo-val... egy nyomorék acc kellene a Classic minire meg netcsatlakozás és ennyi. Már fizetnék is. De nem... inkább viccesen kikacsintanak a kódban a warezosokra, hogy nesztek, tegyétek amit akartok, nosztalgiázzatok. Nem tudom ezt értelmezni se.
"A nem AAA alatt nem indie-t értettem. Simán idetartozik a PoE, az összes Divinity, az Elex."
Értem már mire gondolsz.
Secret of Mana? Nem most jön belőle PS4-re valami szupcsi kis rimék? Azt tuti tolni fogom! Spidy is érdekes lesz szerintem, Ratchet meg mindig alapvetés :-) -
Kingdom Hearts nagyon régóta a látókörömben van, de valamiért mindig kimaradt. Feltétlenül pótlom majd ezzel az újrakiadással... Persona dettó, mind kimaradtak eddig :-( -
Zóanagyvarázsló #84366 Igen, ez már nem a PS4-topikba való. Majd Switch-chaten
-
Zóanagyvarázsló #84365 Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az akció miatt populárisak, mert annyira nem is azok (ami meg igen, az Fallout 4 vagy AC: Origins, ha már AAAAAAAAAAAAAAAAARPG, a TES5-öt meglátjuk). A Mass Effect sem volt sosem igazán nagy blockbuster, bár felépítették szépen, de az Andromeda után parkolópályára került. A DX:HR szépen fogyott, de nem kiemelkedően, az MD meg soványan teljesít utána - a sorok között, illetve az iparági pletykákat véleményeket olvasva vagy SteamSpy-t nézve. Ehhez képes a Divinity: Original Sin 2 gyorsan elszórt milliója elég szép eredmény. Inkább az akciójátékok népszerűek az RPG-elemek, a progress miatt.
Nem véletlen, hogy a Sonynak sincs külön RPG-je. A Persona 5 egy régi széria folytatása és third-party egy közepes méretű kiadótól, japó közönségre szabva, ha AAA-nak véletlenül el is fogadjuk. -
:) -
BlackDahila #84363 Mivel játékosok ellen játszódik így nyilván nincs epikus Boss fight de az üss és gurulj mechanika stimmel. Építészeti stílus stim (ami jelegzetessége alapján nekem elég hogy a bloodborne t idézze. Sajnálom hogy te nem látod , de valószínűleg ker egyforma építészeti stílust se vennél észre , akkor reménytelen .
Egyébként csak idéztem amit a Gs oldalán írtak . Én látok benne fantáziát .
Egyébként a Monster hunter world is souls like szerintem :D De javítsatok ki ha tévedek -
Ja és mégvalami: évek óta itt a polcon a PoE, és nagyon könnyen lehet, hogy előbb fogom tolni a kettőt switchen. És erre van olyan magyarázat, ami kevésbé tudatos, de annál jobban kezdem érteni az okait. Majd erről valami más platformon értekezünk valamikor hosszabban. -
Egyébként a LO-ban sem lenne semmi olyan, amit ne láttunk volna bármikor bárkitől, csak egy nagyon jó mesét mesél, és nagyon jól. És végig feszes tudott maradni. Nem hajkurászott bele végtelen grindolásba, nem voltak felesleges kiállások, és csapongások sem. Ezek nálam ilyen alaptényezők, mert ugyebár eléggé szélsőséges tudok lenni, és ha valami leültet, akkor hamar baszom a sarokba dühösen. Valszeg ezért sem lettem jrpg téren nagyfogyasztó. -
basszameg ez a zelda botw olyan csodálatos olvasztókemence, hogy receptre írnám fel nektek. Komolyan. Az az a kategória, ami az összes itt említett kategóriába sikeresen lóg bele, és szedi ki belőle a jóságokat.
A DD volna még ilyen, csak egy rossz korszak szülötte, és végül lett egy jó nekifutása, de akkor meg már lekésett, meg kicsit lett volna igényesebb, meg jobban megtolva. De valahol abban éreztem még ugyanazt a mélységet, ami elveszett ezekkel a régi rpg-kkel érdekmúlás okán úgy, hogy közben kitömi a ma menő körítéssel. -
Persona engem nem kapott el. 8 órát adtam neki pedig.
Meg “sajnos” a Monster Hunter most ver mindent nálam.