121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #84478 az se tünt fel, hogy a SotC is par meterre elötted rakja ki a füvecsket? :D (csak sokkal elegansabban, nem "in yo face") -
nem ez a baj, ezt tudtam, azt nem láttam eddig, hogy ezt ennyire elémassza a játék, ilyen mértékben, nekem eddig nem tínt fel...annyira illúzióromboló.
vagyis nem maga a jelenség a gond, ezt vágtam eddig is, hanem az, hogy nemhogy távolra nem képes a pályát kirajzolni, de kb 10 méterre látom hogy épül a pálya....kurvagáz. :D
Inkább vegyenek vissza a grafikából mint ez a mocsok.
Amúgy ez a vicc, amit mondasz, ennek télleg trükknek kéne lenni, hogy ne lássam. Tudjam hogy müködnek a játékok de ne tólják az arcomba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.13. 03:28:18 -
Megmondtuk :P -
TomStorm #84475 Igényes munka meg kell hagyni! -
TomStorm #84474 Hát ez a Monster Hunter World,teljesen oda vagyok tőle:)) -
Nembaj, osszad csak az eszet! Isszuk minden betüjét! :) -
Nagyon cuki, ahogy 20 éve gémerkedés után ráébredsz, hogy a 3d garfika csalással van tele ^.^ -
Tudom, megvan a vélemény a ME Andromeda-ról, de azért na, ezt nem kéne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja és halkan megjegyzem, Mass Effect-ben meg itt ACO-ban van olyan!!!
Hogy bemegyek egy árnyékba, egy nagy szikla mellé vagy valami! ÉS A KARAKTER full fekete lesz! Mindez olyan szitukban is, amikor amúgy fény is éri a testét, eszem megáll de komolyan. -
Zóanagyvarázsló #84469 Én sem tudom, de nem voltam köztük. Érdekes, annyi szent. -
Zóanagyvarázsló #84468 Az FF1-gyel nem vitatkozom, hiszen én is azt írtam, hogy a PSP-s verziót választom majd. A NES-grafikáért amúgy sem rajongom annyira, mint a SNES-esért, bár a Contra vagy a Mega Man játék közben a mai napig jól néz ki. A Contra III meg még jobban. -
Bárcsak ne történt volna ez meg...Érted, kis mrtékben jelen volt.
De itt amit pl a videóban mutattam, az valami döbbenet. Érdekes mikor ugyanez volt a Unity-be mekkora port kavart. -
Így 15 év gaming után éppen ideje volt észrevenni. :D -
Én épp Nergigante szetben vagyok -
Droughert #84464 Grat. Én Nergigante előtt vagyok, ma egyszer rápróbáltam egész sokáig bírtam, de a következő próba előtt kifarmolok egy Legiana HR armort. -
Na vége a sztorinak most kezdődik az igazi vadászat -
Hahaha. :) -
Amilyenre beállítod. -
Hát oké, jó tisztázni, csak eddig máshol ezt én hibának számoltam fel, ha ilyet láttam, döbbenet, el se indítom az Uncharted-et mert maradjon meg ahogy emlékszem rá. :)
most nem fogok aludni.
Fogom magam, letöltöm PC-n és belenézek ott milyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 20:34:23 -
Nálam pont arra válaszoltál, amiben a ps4-ről beszél, de oké :) -
Ilyet a GPU nem tud hibázni... -
Miután elküldtem a posztomat :D -
Oks, de nekem eddig egy játékban sem tűnt fel ennyire drasztikusan, más helyken ezért peccseket követeltek már, a Rage volt ilyen amikor kijött PC-re. Amire konkrétan emlékszem.
Ez ami a videóban van ez félkész játékokban hittem, hogy RITKASÁG, nem egy AAA játékban. :D
Minek akkor a háttérben a 40 piramis ha a 10 méter játékteret nem tudja normálisan kirenderelni?
Ma is okosabb lettem, sajnos.
más:
Brit lista!
1. Shadow of the Colossus
2. EA Sports UFC 3
3. Monster Hunter: World
4. FIFA 18
5. Grand Theft Auto V
6. Call of Duty: WWII
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Super Mario Odyssey
9. Assassin's Creed Origins
10. The Evil Within 2
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 20:30:51 -
>nem vagyok ehhez szokva
Az jó, pedig mióta a 3d gaming létezik, ez jelen van :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.12. 20:28:40 -
Jó csak felb. a dolog.
Nem vagyok ehhez szokva. ACO még elmegy, legalább Horizon-ba ne látnák ilyet. -
Darky ne told túl, nem érdemes. -
Csináltam, de az GPU hibás elvileg....vagy nem?
Beszéltük, hogy párszor nem indult el, meg pár játék régebben, ACO is belassult, szaggatott 10-20 másodpercekig.
Vagyis nem tudtam, hogy alapul vehetem-e.
Pro-nak meg pláne a lényege az lenne, hogy nagyobb látótáv stb, hát pl most lokukit....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 20:25:02 -
Nem baszki, akkor nem cirkuszolok érte. :D
Most először Horizon-ban láttam, utána AC. De néztem más játékokban is.
Shadow of Colossus ugyanaz, a sziklákon sokszor látom ahogy átugrik élesebb textúrára ha közel megyek....lehet elmegy a kedvem a játékoktól, nagyon zavar. -
Pont azt csinálta. -
200 óra alatt ez soha nem tűnt fel ? :D -
Amúgy csinálhatnál erre tesztet a régi fosgépen is, de ugyanitt. Komolyan kíváncsi vagyok ott más-e a beállítás. -
Most ps4-en is pakol a pofámba.
Szeretnék újra vak lenni. :(
Nekem a 150 óra játék alatt semmi nem tűnt fel ebből.
sima ps4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 20:21:07 -
Nyugodjá megfele, boxon ugyanilyen vót bizonyos helyeken. Máshol meg nem.
Ubisoft. -
Kell várnom egy 30 percet utána engedi a rendszer. :)
Megnézem, ez akkor is gáz ha igazi, ha ez normális működés mellett ilyen az még rosszabb mintha csak a gép lenne a baj. -
Megvan még az a régi gép? Tedd fel, menj ugyanide és nem lesz különbség. Ha mégis, akkor a ubisoftot kell hibáztatni :) -
Oksi, de azért ez durva számomra, még a messze lévő dolgoknál oké, de hogy bekur nekem egy fa árnyékot pl kompletten a pofámba, hát elmegy rendesen a kedvem ám. -
+Slick:
Akkor ez egy kalap fos ami ezekbe a játékokba van....
Így kurva gáz játszani.
Hát nem tudom, lehet a ps4 gyengébb gép, de ott nem voltak ilyen eltűnő-megjelenő dolgok, azt hittem a pro-n nagyobb a látótáv, plááne 1080p-ben.
Marhajó lesz így játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 19:45:32 -
LBandi77 #84441 Nálunk ac-t az asszony játszik,ő meg azt sem tudja mi az a 60 fps. -
SlickAdam #84440 ha a proci es a gpu visszavenne az orajelen tulmelegedes miatt, vagy mondjuk nem müködne minden egyseg a gpu-ban, ... az nem így jönne ki. frém zuhanna valszeg. es/vagy villodzas.
az van, amit norbi ir. uj a masina, mikroszkoppal nezed. a melegedes meg nem tema. en is odatettem a kezem a gep möge, miközben az OS-ban voltam (nem futott jatek a hatterben): meleg volt. melegebb, mint amit az izom pc-m valaha kitolt magabol full terheles alatt. csak ilyenkor eszembe jut, hogy "de ez egy kis doboz, benne kis csöves pörgettyüvel". nem lehet benne 25 fok meg idle-ben se. jatek közben meg... -
Nincs itt semmilyen bug, vagy géphiba, vissza ne küldd! Annyi lehet, hogy azóta patchben még lejjebb vették a lod-ot, hogy jobban fusson, vagy (ami talán még valószínűbb), hogy most figyelsz rá a pro miatt, míg az első 120 órádban sima ps4-en lubickoltál a rózsaszín ködben :)