121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én sem gondolom. Illetve remélem is, hogy nem, mert az azt is jelentené, hogy jövőre csak az ördögszekereket fújná a szél. -
Az jó Ultanyító, mert senki nem is írta, hogy 4.5 órás játék. Érdemes lenne olvasni a fórumot :-/ -
Amúgy rossz hírem van a szórakozni vágyó népeknek, ugyanis 8-an is jelentkeztek a játékra, így holnap azt hiszem eladom.
-
Hullanak a colossusok, mint az öreglány nunaszőre!
Bádogember: A Blaha Lujza tér közepén fényes nappal, 13 órakor állva lecsummantom magam, ha ezt valaki szűzként 4,5 óra alatt végigjátssza.
Teljességgel lehetetlen. Tegnap öt mamlaszt vágtam le egymás után, gyakorlatilag mentem egyik után a másikhoz, és ez volt 3 óra játékidő (2:50 perc kb.).
Ehhez még számold hozzá a learning curve-t, ami nálam 1 óra per kolosszus volt
az első két melákkal.
Darky jobban tudja nálam, de talán most járok 6 óránál, és kezdtem el a kilencedik szörnyet. -
Mikrofon nélkül is lehet élvezni? -
Hát nem örülnék ennek anyagilag. :D -
Még mindig a legjobb fps a piacon a legjobb supportal
-
days gone idén jön, last of us biztos hogy nem -
A Svéd playstation facebook oldala posztolt egy olyat, hogy a God of War, Last of Us 2, Days Gone, This going to be an incredible playstation year 
Persze nem szabad ezeknek felülni, de azé nagyon-nagyon durva lenne :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ha ugy lövöm be megvan a 60....:D
de ja normálisan 1080 ma az inkább ~30 -
Közelít? Tippre 40 és 60 között táncol a pécéden. Pont, mint a prón. -
Moby most gyere ha nem akarsz lemaradni a Colossus gyilkos akciójáról! :D -
Nem, csak közelít a 60-hoz, másképpen kell kitérnem, furcsa, ha már megszoksz egyfajta sebességet.
Das 1-2 is ezért fura mert át kell állni, mondjuk ott nem fps miatt hanem maga a játék lasabb. -
Milyen változás zavar be? A gépeden sem fix60 és a prón sem. -
De most ja én a Das 3 ügyben gondoltam, hogy bezavar maga a változás. :D -
SlickAdam #84623 szerintem kijelenthetö, hogy a stabil 60, az valoban jobb :D -
+nooorbi.
Hu akkor keverem valamivel, lehet a Splatoon-al
Azt hallottam, hogy sok játék tud menni 60fps-el. Bár én is megelégszem a 30-al.
Egyedül Dark Souls játékokban nem mindegy, nagyon furcsa ~30 után ~60-al játszani vagy fordítva.
Nem jobb vagy rosszabb, csak másképpen kell reagálni.
érzem amikor ps4 után váltogattam pro meg pc-n.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.18. 13:24:42 -
SlickAdam #84621 30
nehol (ritkan) alatta -
Tudom, de költői volt. :D
De amúgy Zelda 60fps nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.18. 13:18:33 -
SlickAdam #84619 leirta -
Mi történt veled, hogy a frém nem probléma? :D -
Kicsit off: PS Vitát tudjátok, hogy hol lehetne venni jó áron? A legtöbb boltban már - érthető módon - nem árulják újonnan sajnos. -
-
SlickAdam #84615
-
Megvettem, megnéztem, én ezt gond nélkül letolom így, a reszponzivitás megvan.
Eligénytelenedtem.
Egyébként jobban élvezem mint anno. Na nem a csapkodó frém miatt nyilván. Mostanában minden játékot élvezek, ha végre kicsit odajutok hozzájuk. Zelda nagyon jót tett a gémerlelkemnek. Azóta olyan mély nyugalom és optimizmus van bennem, hogy ilyenek, mint a frémbajok, nem is léteznek. Néhány hét kihagyás után tegnap végre előszedtem a GTS-t. Hát az is egy csoda. Ma más sajnos nem jutott rá idő, és evvel nagyobb bajom van, mint a teknóval szinte bárhol/bármin.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.17. 23:32:36 -
-
Oks thx! -
SlickAdam #84611 twitch-en a beallitasokban az ertesitesek fül alatt valszeg ki van kapcsolva az e-mail ertesites komplett. csekkold -
Nem, sajna nem, másoknál sem kapok, pedig mindenkit bekapcsoltam, nálam nem jelez sajna, de majd figyellek a friend list-en. de ott nem szoktalak látni ha online vagy. :S -
SlickAdam #84609 ok, elvileg ugyis kapod az ertesitest, ha inditom a streamet, nem kell extra szolnom -
:D
Ja de az sima játék, most coop segítség. :D
Ja bocs télleg te most mész csak. :D
sorry. akkor steam-eld majd, nézni akarjuk!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.17. 20:55:31 -
SlickAdam #84607 te, en nem Ultaninnyo mester vagyok, nekem nem kell segitseg... :) egyböl izzik a picsad kis produkciora, mi? :D
mi volt akkor az a death counter a minap? 100 valamennyi felett?
most komoly, hogy berakod a szpojler stream linket...? :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.17. 20:52:05 -
remélem mehetünk coop-. :D
PC tolom és nem halok 1x se. :)
Segítek pc-n Gael-be meg ahová hívnak....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.17. 20:49:51 -
SlickAdam #84605 kamera forgatasnal eleg halal (mondjuk lehet, hogy egy lcd teven kevesbe az...).
menni kell egyenesen a faszba.:D de mondom, jatszhato.
itt elmondja a srac, hogy dark souls 3 esete meg egesz jo is, lehetne sokkal rosszabb is
-
Ennyire fos? Nemtudom mit csináljak. Dlck nincsenek meg pécére, de perpill péxéből is csak egy kis fos van. -
SlickAdam #84603 köszi, ennyiert behuztam a komplett DaS3-at.
pc-re terveztem a DLC-ket a jobb performansz miatt, de pöcö nincs most es amugyse akarom letolni ujra, hogy at tudjak menni a DLC-kre (vagy fenetudja mi a követelmeny...). megtalaltam a regi platkós mentésem, mar at is mentem havas földre.
de ez a PRÖ patch... te jo eg! ertem en, hogy reszponzivabb szabadjara engedett fremmel, de amit a DF-es arcok mondtak, hogy igyis jobb, mint volt, mert regen is akadozott a pacing miatt, az bullshit. igen, akadozott. 1-2 masodpercenkent, vagy ahogy kedve volt. de jelen formajaban non-stop, nem merem forgatni a kamerat basszus.:D de lenyomom, nem szarozok. -
:)
jaja. -
Es mi akadalyoz meg, hogy onnan vasarolj? 
Atneztem, egyet se vennek meg.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.17. 19:29:55 -
ppista #84600 Basszus, amcsiban mindig fasza akciók vannak, errefele meg ritka mint a fehér holló. -
Dark Souls 3:
Miért nem tudom használni a fehér krétát a játékban ha azt szeretném, hogy bemehessek másnak segíteni?
Nem emlékszem mi a baj. :D
Ember is vagyok, Online is....