121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát igen "életem első PS konzolja", mintha csak a Truman Show-t láttam volna. Mély tisztelettel és nem gúnyolásképpen, nagyon durva élmények vának rá, pláne mostani 2 évben. Szerintem. Közel egymás utána a The Last of Us 1-2? :O -
Gratula. Sok sikert hozzá és jó játékot! -
Evoluti0N #85037 Marha jó gép és életed legjobb döntése volt. Komolyra fordítva a szót: Így, h életed első PS konzolja, főleg jó döntés volt, mivel a current gen játékok mellett ott van a rengeteg PS3-as játék remaster, mint az Uncharted trilógia vagy a The Last of Us. El leszel látva játékkal dögivel. -
Zozo76 #85036 Sziasztok gyerekek!
Az elobb -rekord gyorsasaggal, tegnap rendeltem- megjott a hofeher PS4/Pro-m (GLACIER WHITE). Ez eletem elso Playstation konzolja, hat, mint os XBOX-os, kivancsi vagyok ra milyen lesz. Mondjatok hogy marha jo gep, es hazudjatok hogy eletem legjobb dontese volt. Nem baj ha nem igaz, neha a kegyes hazugsag atsegit a nehezsegeken... :)
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.01. 13:46:24 -
Das 1 remaszternek meg volt egy kitétele amúgy. :D
Szóval akkor beszélhetünk pre-orderről meg helytakarításról, ha látok egy nagy nem létező sárkányt meghalni. :D -
Támogatom! :-d -
még jó, hogy beszélgettetek róla, a ps4es plusos cuccokat majdnem elfelejtettem berántani :(
pedig eddig nekem ez a legtutibb hónap (rime + knack + spelunker) -
Jó nem mondtam hogy a gyerek nézze mert folyamat 18+.
Hanem te!!! :D -
tv2-re gyerekzárat tettem és elégettem a kódot tartalmazó papírt ;) -
Tudom nem versz át. :) Én viszont fogok nemsokára.
Lassan, nem sértésképpen gondoltam csinálok egy videót, amibe kb elmondom a játékba mi merre hány méter.
Mert sokszor szar így chat-en, nem minden infó látszik normálisan, nem tudok leírni hosszabban, konkrétabban dolgokat.
És nagyjából inkább egy videóban megmutatni.
Harchoz dolgokat érdekességeket.
Akár nem is csak miattad, más miatt is.
Filózok ezen. Erősen -
Ott van a reggeli, nézd meg!
Csak vicc volt, melóban vagyok most. -
Nem puncsolás, segítség. :) -
Stream-stream. :D -
Életemben nem játszottam recsitendklenkkel, már a címét is szívből utáltam mindig, de most megnézem magamnak.
Hogy mikor, fingom nincs. -
N ne puncsolj, Darky! :) -
Mindenképp csekkolni fogom, már le is húztam, de az ACO nem ereszt... -
Nincs időm rá, épp játszom!
-
Off de fontos dolgkat mondanak játékfüggőség terén!
Aki tudja, nézze TV2-őt most.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 07:47:28 -
partizan182 #85021 Rime lepörgött, nagyon mély nyomot hagyott, credits alatt bevallom férfiasan kicsúszott pár könnycsepp (fel is szaladtam az emeletre megölelni a családomat). Aki csak az elejét próbálta javaslom adjon még egy esélyt mert ahogy halad előre úgy lesz egyre jobb/ötletesebb a játék.
Moby, azt nem értem miért gondolod hogy nem gyereknek való, csak azért mert a téma szomorú? Szerintem kifejezetten segít olyan dolgokról beszélni amiről egyébként nem szoktunk pedig az élet része. -
Nem voltál szerintem értetlen, nekem nem tűntél annak, szívesen segítettem, ha tudtam. Ha bármi ilyen jellegű van akkor szólj. :) -
Köszi a részletes leírást és bocs hogy értetlen voltam.... thx :D -
Jah.
Meg sem veszem már ps4-re!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fasztnem :D -
:((
bár úgyis ritkán jött érdemleges, de na, ha elvesznek valamit, ami eddig járt, az fáj :(
és ez a bloodborn.. :/
racset meg megvan és még nem toltam le :( -> nettó veszteség!
ami érdekelne: bombing busters, de ps3ra az is megvan :/ -
Hát szerintem az 2020 közepe lesz E3-on, de majd meglátod! :D
Megvárják, hátha eladnak egy 100 ezret az Xbox x-ből élje ki magát kicsit mielőtt újra eltemetnék. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 20:47:51 -
ja májusban, év végén meg PS5. Pont mint az első résznél :P -
2020...19-be még csak TLOU 2 lesz.
-
E3-on reveal, Holidaykor launch. PS5 BB2 bundle.
-
Igen pont ezen gondolkoztam én is. 2019 vége.
+ BB ps+ba lehet BB2 E3 bejelentést jelent. Bár ez inkább csak remény :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.28. 20:16:09 -
Elnyelte az sg...
szal
Most kaptam levelet a sonytó, '19 március 8-tól nincs ps3 és vita játék a psplusban.
'19 PS5 confirmed :D -
Nagy mákos vagy !! :) -
Nekem nincsenek.
-
Én várok a 16k-s remasterre. :D
Shadow of the Colossus-t se szabadott volna így. :D
Azt meg végképpen nem értem a Skyrim-et miért játsza bárki is, várjon vele 10 évet mikor kiadják 128k-ba. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 18:23:07 -
Na ideje lesz letolni 4k HDRbe ratchetot. De jó hogy vártam vele :) -
Igen megveszed 0 ft-ért a ps plus cuccokat, ugyanaz mint a konzolos store és majd megjelenik a letöltő listádon utána?
Jobbra fent a neved, legörgeted: DOWNLOAD LIST
ha itt látod a lista tetején a játékokat, dlc-ket, az megvan neked, és azonnal letölthető (ha primary a géped egy konzolon, akkor rákattintasz a "Download to your PS4" gombra)
********************************************************************************************************************
Valamint a Priary dolgot lehet törli a Reset, de az egy online dolog, nem biztos.
Próbáld ki, teljesen lényegtelen, mivel itt tudod ellenőrizni:
PS Store->Jobbra fent a nevednél görgess le->Account Settings->jelentkezz be->DEVICES (fenti KÉK csíkban)->Playstation Systems (bal sávban)....itt rákattintasz a PS4-re, és lesz egy Deactive felirat....
ez arra van, ha a konzol meghibásodik, elveszik, ellopják stb, akkor innen törölheted....:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 18:12:00 -
Na ez az, ami soha nem fog bekövetkezni (sajnos :( ) -
Most hogy a Bloodborne többeknek is meglehet, ideje rendberázni egy Pro patch-el :D -
Mindig van miért elégedetlenkedni :D Ratchet nekem csak megvolt lemezen, eladtam. Nem sok kell a platinához, most meg is lesz :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.28. 18:10:43 -
Hát azt mondták az eddigi legjobb hónap lesz, és tényleg. Bár ezek minden valamirevaló PS tulajnak megvannak már :D -
További fontos infó:
2019 márciusától már nem kapunk ps3/vita játékokat ps plusban. Az, hogy marad-e 2 ps4 cím (amik esetleg ütősebbek), vagy mégis változik a játékok száma, még nem derült ki.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.28. 18:03:21 -