121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen. Meghalt 9 egyetemista, ismeretlen okból, máig tisztázatlan és megoldatlan, rejtélyes körülmények között. Ilyenmódon az "eredeti" sztori ismeretlen. -
Mert mi az eredeti sztori? A Dyatlov-hágós dolog? -
Zozo76 #85119 most vittem vegig xbox-on. pont azert vettem meg mert magyar nyelvu es erdekelt a sztori. bar az eredeti tortenethez nem sok koze van. -
Megvettem a Kholat-ot, immáron ps4-re is, 1500 pénz a sztórban, meglepődtem, magyar nyelvű.
Meg egy gunjacket, meg egy freedom cryt, a 3 játék volt 3000. -
Kemény:
Beállítottam az időzítést
-
olvass vissza kérlek mikor szólt utoljára a ps4 topic a ps4ről
de akkor expliciten neked is külön: maradj LÉGYSZIVES a topic témájánál, mert elnyomjátok a normális fórumozókat a folyamatos darkyval foglalkozással
érted? kérlek értsd
és kérlek ne válaszolj mert ez a hozzászólás is off, ennek sincs semmi köze, nem gyereknevelés topicban vagyunk ugyanis
kérlek, komolyan kérlek gondold át amiket ide leírtam, és ha a témához van hozzászólásod, akkor nyomj a küldés gombra
köszönöm -
Zozo76 #85115 majd en valaszolok akkor: annyi koze van hogy itt tunt el neki a hozzaszolasa. -
Zozo76 #85114 akkor a fene tudja. ha nem irtal "olyat", marpedig nem szoktal, akkor miert toroltek volna. sztem siman az oldal szar... -
biztos hogy ennek köze van a ps4 topichoz? NE válaszolj
ismétlem: NE válaszolj -
Zozo76 #85110 ja olyan nekem is volt (pont most hogy vettem ugye a ps4pro-t), irtam egy kis litaniat, ranyomtam hogy mehet es nem jelent meg a forumban. mindez a telefonrol, a mobil oldalon szokott elojonni. szerencsere visszaleptem es meg ott volt a szoveg, gyorsan masolas, es a normal/teljes oldalon kuldtem el, mert a mobil oldalon az istennek sem kuldte el. te nem a mobil oldalt hasznalva irtal? -
Hát jó kérdés, azért írtam, holott nem volt semmi szabályellenes.
Hacsak nem a sg baszakodott, de gyanítom, hogy nem. -
Zozo76 #85108 Ki volt az?
-
Ha valaki önkényesen törölget hozzászólásokat basszameg, akkor legalább legyen benne annyi hogy szól.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.03. 09:18:12 -
:D -
Zozo76 #85105 Kosz! Ez nagyon megnyugtato!
-
Nálam forditva a gépen szarakodik, de a lényeg hogy egyiken kell mennie. :) -
Zozo76 #85103 Storno a kerdes! Pont a weben nem birtam megvenni a Assassin's Creed Origin-t, allandoan ezt a rohadt hibauzenetet dobja. Viszont a PH-n azt javasoljak hogy magan gepen kell megvenni mert a netes store nem all a helyzet magaslatan. Lass csodat a gepen magan sikerult!!! -
Biztonsági okokból nem menti el valszeg.
Weben próbálkozz, kicsit könnyebb, gyorsabb.
PS Store-on, illetve az Account Management-nél...
Nálam is volt 1-2 alkalommal hogy nem vonta le hiába olt rajta lové.
Max bankod után kérdezz rá.
ha nem akkor INGYEN hívható ps support. -
Zozo76 #85101 OTP MasterCard
folyamatosan ezt az uzenetet kapom:
"Your authentication could not be completed because of a system error. If this happens consistently, please contact your CSR."
Elvileg jol van beallitva, illetve penz is van rajta. Ami erdekes hogy a "Credit Card Security Code"-ot hiaba irom be, es mentem el, visszalepve ures a mezo allandoan. Van valami otletetek? XBOX Live-n gond nelkul le tudja terhelni. Ez egy virtualis szamla. -
Hát igen. Nincs is telebaszva ledekkel a kontroller. -
+egyébként is 5x tovább bírja 2 jó ceruzaakku, mint a pisikonti :( -
Hát nem egészséges, ilyen téren jobb x1 kontroller, 4 tölthető elem, 2-2 folyamat felváltva töltöm....már ha éppen kell a kontroller. -
nem biztos, hogy jót teszel (tennél) vele az akkunak ... ami egyébként sem valami jó teljesítményű :/ -
Na Xbox-os "Shared play".

Meg a magyar menü is lesz lassan...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 16:07:33 -
Sírok, remélem nem cseszik el. Csak tartsák meg a szép kézzel rajzolt háttereket, csináljanak gyönyörűséges HD pixelgrafikát, ne pedig egy mobilos szörnyűséget csináljanak belőle, mint a Secret of Mana-ból :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.03.02. 13:48:32 -
Egyik se. Oreo. :D -
Evoluti0N #85093
-
Hetes vagy nyolcas?
-
:D -
Korábban szó volt róla, hogy mi a függőség határa, hol válik el a "normális" játék az "egészségtelentől".
Itt.
-
Mit vársz egy Androidtól? -
Zozo76 #85088 oke, azt tegnap megtalaltam hogy toltson folyamatosan, csak altatni nem akarom a gepet. az xbox-ot sem altattam.
ja es a lenyeg, megbeszeltem magammal, marad az xox is. ps-en ilyenek jonnek hogy ditroit, beyond two souls, hidden agenda, ezek magyar feliratosak, ki nem hagynam. last of us, meg az a rohadt NMS ami erdekel, egyenlore. a robotdinos horizon zero dawn nem tudom lekotne-e. -
Ja még annyit, hogy megközelítőleg ha jól számoltam, 759 ládát nyitottam (nagyjából szoktam irogatni magamnka), ebbe a napi küldetéses nyitásokat is beleszámoltam...megközelítőleg, lehet tévedtem néha, ez ugye a megjelenés óta. (persze így a kiskaput használva lehetne több is, könnyen, csak az a baj, ha nem az elején ugrik a Legendary, akkor utána bukod a drahma-t, amit előtte költesz, kicsit komplikát mondjuk.)
Normál módon ezt mondjuk úgy hogy szinte lehetetlen.
Vagy ilyen éves, több éves játékot jelent.
Amúgy hálisten 50-50 %-ba ad Legendary-t, ezek közül a Helix-es itemek kb 10-ből 1-2, ami egészen jó arány.
A baj ott van, hogy ahogy szűkül a kör, ami még hiányzik, az ugye megint romlik az arány.
De volt már olyanom, hogy kiadott egy Moonlight lovat (amit vettem legelsőnek), aztán kb 1 óra múlva 2x megint. :D És ugye ezzel le van tudva a Helix-es téma, megint nomád itemek hullanak....ezért ez brutális meló normál tempóban, még így is 60 óra elment erre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 10:42:02 -
Magyar ide, pedigree oda, én ezt nem rendelem elő, se day1 vásárlás nem lesz ebből. Majd meglátjuk, pár videót megnézek belőle. Folyamatosan tolja a tréler az arcomban az immerziógyilkos pillanatokat. Most vagy nagyon belenyúltak ezzel a videóval, vagy ilyennel van teli a játék. Soha nem vonzott ez a játék, de ennyire még egyik videó sem tántorított el tőle :) -
Hát ebben pusztán csak az fura, hogy az öreg közel 40 éve is robot vót, de egész jól interpretálta a nemlétező érzelmeit. Mára kipiszkálták a programjábul :D -
Sajna külön kell szabályozni.
Xbox tölt pl alapon. Nekem, igaz hallom is hogy müködik. -
Jogos. :D
A droidok ilyenek. :D -
ppista #85082 Na, ezt nem is tudtam. Valószinűleg nálam töltésre van állitva, mert reggelre a kikapcsolt gépem mindig feltölti az irányitót. -
-
SlickAdam #85080 mer robotok te buta, mindenki robot a jatekban E
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.02. 09:46:27