121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azért azt ismerd be, hogy az, amit te csináltál, hogy a 300 óra összjátékidődből saját bevállásod szerint 80 órát mentéseket másolgattál, hogy nyitogasd a ládákat, az hogy is mondjam, hmmmm, beteg.
-
Persze, nem is azt szetettem volna ebből kihozni, hogy izlés és izlés jó meg rossz, csak simán az én oldalamról. :)
Persze, ez inkább kicsit lelkis mese volt inkább. Én meg kiszippantottam a sajt lyukaiból a levegőt, jelen esetben a harcot.
2x is....egyszer Normal-on (ps4), aztán Hard-on (pc). -
CptFlint #85242 Ízlések és pofonok.
Nekem tetszett a lassú stílusa. Magát a tényleges történetet egy mondatban meg lehet fogalmazni. De nem is az a lényeg benne, hanem hogy átéljük, milyen is egy ilyen ember fejében lenni, amihez ez a lassabb stílus illett szerintem. Nagyon egyedi volt. Ilyen kellemes minőségben ilyen olcsón jöhetne felőlem még bőven hasonló játék.
-
Hálisten pc-n csak simán az olvasás volt fárasztó.
ha nincs az epikus harc, ez a "badass" stílus, én kibaszom a kukába. -
Gyorsan javítottad az előítéletességed, ez szép. :)
Igen magyarul volt.
ACO azt nem ennyien ennyi lóvéból csinálták, ami nem mindenre mentség, de lehetett ott ám badass dolgokat. mármint harc terén.
És elég okossan volt kitalálva, nem üsd-vágd.
Hát én sem fogtam padlót a motyogástól
Nekem inkább idegölő időhúzás volt, szeretem ha pörögnek az események, inkább akkor Uncharted.
Vagy God of War? Vagy Spider-man? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 21:26:02 -
CptFlint #85239 Nekem nagyon tetszett. Egyszerű a harc benne, de szerintem élvezetes. A vége fele pedig kellően nehéz is lesz. A mindent folyamatosan kommentáló hangok zseniálisak voltak szerintem, főleg ahogy nem csak a főhőssel, de egymással is beszélgettek szinte folyamatosan. A végén mikor már azért kellően megizzasztott egy-egy harc, akkor nagyon hatásos volt mikor a hangok buzdítottak, hogy kelljek már fel, vagy épp már feladták és arról mormogtak, hogy úgy sem bírom tovább, vagy csak úgy fel ordítottak, hogy mögötted. Persze megfelelő angol tudás nélkül a narráció elvész és az sokat elvesz. Szóval, akinek nem jó az angolja az tényleg hanyagolja. -
Úgy a feléig, vagy valamivel tovább elvittem. Namost én ebben jó harcot nem láttam. Amit odáig látam, abba ma már egy ACO is beletörli a csizmáját.
A storyért nyilván nem rajongtál, hisz szart sem értettél belőle, mint általában, ezt felesleges volt kiemelni(vagy van ez magyarul?). Valahol értem, ha valakinek bejön ez a suttogó pszichiátria, engem máshogy raktak össze.
A látvány nem rossz, de ma már bármilyen játék is nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.07. 21:02:54 -
Hát ha 60 euro lett volna, hidd el nekem se. :D
én sem igazán azért vittem végig mert jo benen a csaj, sőtt a story-t is túlhype-oltnak gondolom.
Csak a gameplay, az a parányi kis harc ami van a játékban.
Jameg a végén a 2 zene....<3
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:56:36 -
Nekem a hellblade sem csúszott már le, narratíva ide vagy oda (mondjuk nem rajongtam az agybajos picsáért sem), szerintem ez a vásárlásig sem fog eljutni, ha nincs benne játék. -
Nem, azt sugalltam, amit írtam. A bemutató kedvéért kiragadtak egy filmes részt, de az is lehet kifejezetten a bemutató kedvéért állították így össze. :)
De végigvittem 2x a The Order 1886-ot meg a Hellblade-et, nem ér nagy meglepetés sem. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:39:21 -
Pedig szerintem értettem. Azt próbáltad sugallni, hogy nem baj, ha nem lesz benne valódi játék, ha ládákból nyitható jégeralsó meg makkoscipő pókkecienek lesz hozzá megvehetőben, te már jól szórakozol majd!
-
Első katana a játék, sorozat történetében! :D (tudomásom szerint) /aco spoiler!
Majd a kövi rész rágyúr erre, ha igazak a híresztelések.
És igen pont ahogy mondtad, azt csinálgatom esténként, de tv-zek közbe meg nézek twitchet vagy valami, szóval elmegy az idő. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:10:33 -
Nem, akkor nem értettél, amit akartam sugallni. :D -
Tehát a mozizás és az uncsi kalandozás fogják egymást váltani. Jól hangzik, jó játék lesz. Várom nagyon! 
-
Najó, de egy gameplay-ből ami előre be van állítva, direkt a mozizás a lényeg, uncsi kalandozásokat nem fognak mutogatni. :)
Kivéve a PC Show-okon -
Szerintem pont azért mondja, mert látta... -
Lesz az is. :) Mondták valahol hogy mi mindent lehet csinálni majd, nem lesz csőjáték. :) -
Nagyon durva.
Spider-man nem lesz ilyen sajna!
Az még brutálisabb lesz....elég meglesni a z eddigi gameplay-eket. :) -
SlickAdam #85226 ...akkor mar csak gameplay kell bele es bódottá :D -
Ez a ratchet elég betegül néz ki. Ha ilyen képminősége lesz spidermannek is akkor...
-
Olvasd el mit írtam, ha ismered a játékot és elolvasod amit írtam, rájössz, hogy nem rólam van szó.
Hagyok időt, ha nem akkor szólj, nagyon szívesen elmondom. Annyit segítek, hogy a készletem az egy példa volt és nem a tudásomról volt szó. A kulcs a mentésekkel van. Olvasd csak el újra. ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 10:56:27 -
beteges amit te művelsz ezzel a játékkal de még durvább az amit gondolsz magadról xd szóval 1 év se lenne elég valakinek hogy annyi felesleges szart megcsináljon mint te pár hónap alatt. grat ez már valami
-
Mivel lutri van hogy 5-10 rare-t ad, volt hogy 5-10 láda mind legend volt.
Ez a szerencse kérdése.
Ezért menegetem a játékot, meg így is iszonyat sok türelem kell hozzá.
Normál, rendeltetésszerű játék mellett, 1 év nem elég, ha ugyanazt szeretné valaki elérni, ami most nekem van a mentésemben.
Figyelj, mondtam, szedd össze a lóvét azt vegyél ládád 3000 drahma egy láda ha többet akarsz mint napi 1.... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 09:35:33 -
Brávó!
A kék tevés haverodat majd jól pofánmasszírozom. Tegnap adott egy küldit, amihez az ajánlott szint 31-es volt, én 22-es szinten álltam. Elsőre kb. egy másodperc alatt kiverték a szart belőlem, viszont másodikra rohadt nagy mákkal, de megcsináltam (visszanézheted, fent van).
Erre a kék tevés haverod egy kibaszott lila kacatot ad!
Ráadásul sorban a másodikat... -
Tanult ember tudja, hogy ízléseken nincs mit vitatkozni, de ez tényleg kurva ronda. -
Úgy látszik, nekem kell "kézbe venni" az ügyet! :D -
Miért, nem kapod meg a singlet emellé? + az egész végigtolható coopban. Úgy mondod mintha ez lenne a játék. Ez egy kibaszott jó plusz, gyakorlatilag modding, ami ezer éve eltűnt AAA játékokból a DLCk miatt. Ubi kb a legjobb kiadó az utóbbi időkben. Jó játékokat csinálnak és eszméletlen supportot kapnak. -
nekem a rednekkusa enélkül is eladja (ahogyan a 3-4 is lecsúszott, egyedül és coopban is, utóbbihoz dlc-k is, felzabáltam mindent ;) ), szal azért a semmisejó ÍGY nem igaz.
egy farcrytól azt várom, hogy farcry legyen ;) (az r6tól szintén ez volt az elvárás, erre falrobbantós-multionly-CS lett - azt meg ezér' ekézem ;) )
szal pl egy fc3 szintű coopért hálás lennék és 5 leborulós szmájlit dobtam volna, ha kihírezed! ;) -
heh? Komolyan néha azt hiszem neked semmi se jó. -
"szittyapró" :DD 
-
"értelmes" dolgokra is elüthették volna a fejlesztési időt :/
ennyire nem volt ötlet?
(el tudom képzelni, hogy jópofa lesz, de azé' ILYET nem vártam volna EBBE) -
ha belegondolok, mikbe öltem órákat, csak mert MOVE-os volt .... háááááát, lehet megfogadom a tanácsod, csak előbb legyen működő péesem :) ( :( ) -
Na kinyírtam a mostani isteneket! ACO Spoiler!!!
-
-
Hát a jóízlés-osztályt is leépítette ebben a genben a sony :(
Én a battlefront limited gépnél azt hittem már nincs lejjebb, de rettenetes küzdenek továbbra is . Nem adják fel :( -
GoW "4k" HDR lesz pron. Nem meglepő, de most már van hivatalos infó is róla. -
Szerintem egyszerűbb lett volna egy fekete gépre rádobni egy vérvörös omegát, máris jobb lett volna, mint ez a kályhaezüst izé.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.06. 19:22:50 -
Mert nem bízzák a magyarokra...
Lehetne egy kalocsai mintás ősmagyar szittyapró, csodaszarvassal,, jogarral, szentjobbal. Orbánnal.

-
Szép -

Továbbra sincs vállalható kinézetű limited pro.