121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #85324 remelem relese utan azonnal ramennek Camelot-ék az uj Mario Golf fejlesztesere is. az is baromi jo sorozat, 3DS-en toltam. -

Aműgy tény hogy jöhetne pc-re switch játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 11:21:22 -
Jó, lehet nem fog addig tartani. Csak írtam valamit. -
3 percen bellül elviszik?
A szemét szállítás meg a lomtalanítók nem számítanak.
Nálunk még veszélyesebb a környék, én kint lerakok barmit, nalunk nem kell még 3 percet se várni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 11:20:17 -
Ok, értem, tehát gazdasilag érdekel. Nézzükcsak:
Mi a rizikó benne? Ha 10 óra után megunjuk, meghirdetem a kártyát, és 3 percen belül elviszik. Minimálbuktával. Nintendo. Én viszont nagyon elvagyok ezekkel, nyilván nem ökörségből írom, hogy elsőnapos vétel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 11:19:00 -
Bocs de nem. A Challange-hez kell önerő, ami hiányzik. :)
Az tény, hogy az vagyok das1 téren...elég volt nekem amit belenéztem. A 2. részből meg a bossokat öltem le.
A Mirdir ügyben ígértem valóban, de halisten olyat, ami soha nem valósul meg. :D -
Nézd meg a tegnapi direct idevonatkozó részét és magad is rájössz. -
Figyelj Darky, kurva élet, hogy addig nem kerülsz a szemem elé, amíg a DaS Remastered-et nem tolod végig, végig sztrímelve!
Papírkutya vagy, ha kihagyod.
Itt a Challenge, tessék: fogadd el! -
off SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de gondolod marióstenisszel sokat ellesztek? úgyértem >2 órát?
szerintem ez a fajta(tenisz!!!) gyerekkelgém/partigém max egy 12in1 játékos gyűjtemény egyik címe lehet.... álá a tenisz a kinekt adventuresben vagy a move sportsban (vagymivoltacíme) :)
(gondolom most majd rámszabadul a sok szviccses, hogy depedig abban óriási mélység van, változatos 200 órás coop és 200 órás szingli tartalommal :P )
LABO-ban lehet fantázia, meg készségfejlesztés, stb
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.09. 11:11:40 -
Van pár karton papírom elfekvőben itthon. Lehet nem is tudok róla de milliomos vagyok. A sok festménnyel letakartam nehogy nedvesedjen.
-
Miután kinekt előtt ugráltok a gyerekekkel, ezt a posztod most csak valami közszereplésnek könyvelem el :D
Rohadtkurvajó móka lesz. Akárcsak a LABO. Várjuk azt is nagyon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 10:51:35 -
Ez a poén most ütött! :D -
azért a mario tennis megütött :D
az előzmények ellenére is! :D -
Persze a nintendo exclusive-ok, csak így ütősebb a kommentem. :D
Dark Souls 1 szerintem is a legjobb souls játék, mert sokan mondják akiknek van összehasonlítási alapjuk.
Elhiszem a veteránoknak. Ellenben én nem várom, és nem is veszem meg.
Metroid-ot soha nem vagtam. Kipróbaltam sok részt, de nem láttam meg benne semmit. De biztos jó cucc lehet. -
A switchet nem emiatt veszik, hanem a ninty exkluzívok miatt. Ez már csak a hab a tortán. Nekem meg volt a DaS1 párszor, nem titok, hogy messze a legjobb fromjátéknak tartom, szal nem is kérdés, hogy azonnal veszem switchre is. Vihetek magammal bárhova soulst. Jóság.
/mondjuk sokkal jobban várom a metroid prime4-et, mint ezeket, de ilyen címek is jöhetnek nekem bátran. Valszeg a southpark játékot is berántom rá valamikor, a mario tennis meg első napos lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 10:28:37 -
Engem is.
Sőtt oda Dark Souls is lesz, aki eddig kihagyta most pótolja. Kivéve én.
A Switch nem volt teljesen hülye és rájöttem a koncepcióra. A Switch felismerte, hogy vannak a Sony exclusive-ok és minden más remaster.
Na mivel nekik ps ex nem lesz, a multi 4k meg az xbox, szóval ez a gép direkt erre van, pont elég a remaszterre.... Okosak euek a japók. :D -
Engem sokkal jobban érdekel, hogy switchre is jön :D -
Nagy nap ez a mai!!!!!!
"Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - most már biztos, hogy PC-re és Xbox One-ra is jön" -
Igen ez így van.
Egyik se megy, nem is érdekel. :)
Rengeteg áldozattal járna ez a stream-erkedés, nekem nincs már mit feláldozni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 09:58:41 -
>ehhez külföldinek kell lenni
Te pl. külföldön sem beszélsz nyelveket, szal nem, ehhez nem külföldinek kell lenni, elég beszélni az angolt. -
pont ezért nem jön... nem openworld/multi kompatibilis ;) -
Nem, ehhez nem mikrofon (csak) kell.
Ehhez arc kell, ehhez egy más életmód kell, ehhez külföldinek kell lenni, ehhez külföldi nézők kellenek.
Magyar, magyanak max a hivatásszerűen stream-előknek fognak fizetni.
Minden más csak illúzió.
Hálisten én nem a pénzért csinálom. :D
Akkor nem így és nem ezekkel játszanék, nekem nem van meg az a luxus, hogy trendi legyek.
Neked van mikrofon, próbáld meg. :)
Külföldieknek 100-120 dollároikat
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 08:40:25 -
Na ez a srác. ez beteg!!!!!
12 hónapig nyomta ezt a no hit run-t. :D 980 élő adás kellett hogy sikerüljön. -
Csak vicceltem, én a másikban sem hiszek. :) -
Darky, mikrofon nélkül neked ez nem fog menni! -
Zozo76 #85299 hanyszor hallottam mar ezt, a HL2 utan! majd ha kijon, akkor elhiszem! -
Hát sokszor mondogatják nem? :) -
Zozo76 #85297 namámeg! -
Ha nem a tesója lesz mocapelve, nem kell :D -
Half Life 3 is készül...állítólag. :D -
Állítólag van valami mozgolódás az eredeti alkotóval, Jordan Mechner-rel az élen, hogy visszahozzák a herceget -
Nekem sajna nem köszön vissza, ezért hiányzik. :( -
Fájó igen, de az AC:Origins-nél valahogy visszaköszönt a PoP hangulat, a zenék pl helyenként mintha a Prince-ből lettek volna. Nyilván nem ugyanaz, de jobb mint a semmi. Ezek a londoni meg párizsi részek amúgy is kikészítettek. -
sajnos.
-
Megvolt annak az oka. Nem is az, hogy kevés fogyott belőle, inkább az AC-hoz képest töredék mennyiségű ember vette, így nem tartották jövedelmezőnek érthető módon, és kukázták az egész Prince-franchise-t. -
-
Jah akkor valóban nem látod.
Utánanéztem, pár ft hijján ugyanaz... :)
Én nem akarom megvenni, nem az én világom, csak másoknak/nektek :) -
A ps4 árat nem néztem. Megvan psplusból. -
Na jó akkor egyárban vannak. :D
Mert itt 7.5.
De a Deluxe szerintmem már jobb, mert az 12.5 ugyanúgy, csak ott pc-n euro, itt eg dollárban. -
Most volt steamen 6 euróért.