121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Én a switches das1-emmel is kettő példánynál leszek.
    Te hol tartasz evvel?:D
  • arty
    abszolut jól látod, mariot és talán még a teniszt is be lehetne helyettesíteni bármivel :)

ez valami híres sorozat része nintendo platformon egyébként? (valamiért, mittudoménmiért! :D)
    és ezért tudsz róla? mert én "ilyenekbe" általában az akciós sztór-részt böngészve futok bele max... tökvéletlenül.
  • Tinman #85362
    A vicc az, hogy már én is letoltam és mégis megvettem, mert szerintem egy igazán jó VR cím. Aztán a szaGma, meg nem volt odáig érte, pedig elég erős cucc.

Az hagyj ám, hogy a gyorsulás, emelkedés, süllyedés baromi jól átjön, de a legbrutálisabb, hogy a lassulást(!) éreztem a hátamba/vesémbe, amikor hirtelen fékezett a csille. Na ott akkor azt mondtam, hogy nekem ez kell véglegesbe :-D
  • Tinman #85361
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1:1-ben másoltam ki a Planet of The Apes subjából. Nem tudom már melyik rész volt, tuti nem az első és nem is az új részek.
  • GOTY
    Az Until dawn nagyon király, nekem talán az tetszett eddig a legjobban az összes VR cím közül, a csajommal letoltuk, ő is nagyon élvezte, pedig köze nincs a konzolokhoz.
  • GOTY
    Off, de az aláírásodban lévő mondat az grammatikailag helytelen. Helyesen: A human kills his dog, but...vagy Humans kill their dogs, but

Tudom, tudom, Harlemben is mondják a nigák azt, hogy he don't, de az attól még nem lesz helyes...
  • Tinman #85358
    Ezeket vettem, hátha másnak is felkelti az érdeklődését a Store-ban:

- Until Dawn: Rush of Blood (Full Game) VR - £5.79
    - RESOGUN - £2.49
    - Forbidden Siren - £2.49
    - Here They Lie (Full Game) VR - £6.49
  • Tinman #85357
    Anno amikor bejött a Wii deszka, boldog-boldogtalan halomra vette. Érdekes is volt számukra vagy 1.5 hónapig, aztán ment a sarokba a PowerGlove meg az egyéb elmebeteg Nintendo hülyeségek közé, amit mindig iszonyat mesterien tudnak rásózni az innovációra éhes seregnek. (Valójában rém kevés igazán innovatív cuccot tudnak felmutatni a cég történetében.)

Amikor kijött a WiiU a N-fanok szerint mindenki buta és non-gamer volt, hogy nem kattant rá a 45. MarioZeldaKirbyCartWariora. Aztán bukó lett. Nem meglepő.

Most se értek volna el vele nagyobb eladásokat, de a Zeldával megcsinálták minden idők egyik legjobb játékát és ez rohadt nagy fegyvertény, mert már B.G. is megmondta, hogy a hw-t a sw adja él és ez nagyon is igaz.

Jelenleg azt csinálják, hogy próbálnak ők is remaster vonatra felkapaszkodni, meg a multiplat címekből minél többet átemelni, hogy legyen egyáltalán mit felmutatni, mert gyak. kifogytak az exclukból. Ebből az egyszerű N user annyit lát, hogy ömlenek a konzoljára a címek, hát vaze még Dark Souls 1 is lesz, OMG! OMG! Miért omg amúgy? Mire nem jött az már ki, a hűtőmre? Miért is akarnál egy HC a-RPG-t a buszon/metróban tolni nyilván rongyabb minőségben, mint currgen konzolon, vagy PC-n?

(Ez kb. olyan, mint amikor jött a hír, hogy jön a Baldur's Gate ipad-re... fúúú de jó. Aztán ha megvan ki fog azon a platformon ott görnyedni felette alsó hangon 200 órát? PC-n letoltam, csodás élmény volt, de, hogy 200 órán át inkább egy döglött sünt tapogatnék az is biztos.)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.09. 15:21:18
  • GOTY
    Amikor megláttam ezt a Nintendo lavórt, nem tudtam értelmezni. Persze, értem én, hogy ez is kultikus lesz , de számtalan jobb módja van annak, ha valaki hajtogatni/origamizni/modellezni/építgetni akar, mint ami nekem ebből átjött.

(nem is értem, hogy ezt komolyan gondolták-e...)
  • Tinman #85355
    Bőven elég volt amit láttam belőle, gyalázat.
  • Moby
    Értem.
  • SlickAdam
    tehat egy videot se neztel meg a LABO müködeseröl. van par pedig, mutatjak batran a "mühely-titkokat".
  • Tinman #85352
    Ezt a LABO-t nem lehet bevédeni.

Milliárd éve létezik Papercraft, csodákat lehet belőle gyártani. Van pl. egy cirka 27 oldalas könyvem(!), amiből a lapokat kivágva, méretre igazítva, ragasztva, kizárólag papír és ragasztó (+szike) felhasználásával működő(!) faliórát készíthetsz.

De, ha ez túl komplikáltnak tűnik (a Labo-hoz képest nyilván az), akkor pl. ezt is összepakolhatjátok... Indiana Jones temploma, meg még 4 millió másik zseniális cuccot, szinte bármit megtalálni a neten full free, amit a gyerekek és a geekek szeretnek.

Erre jön a Nintendo ezekkel a drága kartonszarokkal, amiből te azt hiszed, hogy a gyereked jobban profitál/szórakozik, mintha modellezne, vagy Technics Lego-val szórakoznátok. Hát nem. Majd meglátod meddig lesz ez érdekes a gyerekeidnek. Meg meddig fogja bírni a kiképzést gyerekek kezébe az karton vacak, lehet majd utánrendelni, vagy megy a Wii Fit deszka mellé a sarokba. A Nin persze nagy kegyesen állítja, hogy letöltheted majd a netről is a Labo alkatrészeket, de arról nem szól a fáma, hogy a rákba fogsz nyomtatni majd a kartonra...

A Switch a portable és az excluk okán védhető (bár a kutya se venné a hw-t, ha nem tartanának rabokat), de a Labo semmilyen szinten.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.09. 14:02:13
  • Moby
    Ilyen a LABO is. Nyilvánvalóan a bennem lakó gyerek visít érte, de kifelé nem ezt kell eladni :)
  • darkSectorxxx #85350
    :D

Én annak örülök, hogy vannak rétegek, meg izlések, meg több választék. Nem szeretnék olyan világban élni, ahol csak egy sablon van. Bár az ipar erre törekszik.
  • Moby
    Artynak a teniszjáték mivolta(vagy méginkább a koop sportjáték) okozza a szkepticizmusát, és most ebben a felütésben neki (szerintem) mindegy, hogy ez nintendo játék, vagy sony, vagy micsoda. Legalábbis ő ilyen kontextusban nem írt, ha jól értelmezem.
    Arra még tudok is valami választ adni, vagy legalábbis be tudom magam takarni a gyerekkártyával :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 13:25:05
  • GOTY
    Ennek örömére én is kinyitok ma pár Heka chestet! :)
  • GOTY
    Egyrészt én nem neked írtam, amit írtam, hanem csatlakozta Jobb Ravasz (RT) hasonlóan szkeptikus véleményéhez.
  • darkSectorxxx #85346
    Nem beszél senki tényekről, csak úgy vettem észre az ként van kezelve. :)

De ezt ratok bízom én maradok a lópáncélnál.
  • Moby
    Én meg egyik közé sem. Én csak játszok mindennel, ami tetszik nekem. Ez így mehet? :)
  • darkSectorxxx #85344
    Felánék jól bezséltek a játékok tömegtermékek. Az egyének ilyenkor nem fogják egyként látni a dolgokat, ez így van rendjén, ahány ember annyi vélemény. Sokszor a kritikák is hozzátesznek a játékokhoz, mert ami valós azt javítják, csiszolják.
  • Moby
    Senki nem beszélt itt tényekről, megint csak karakterszaporításnak írsz.
  • GOTY
    Te aztán marha sokat tudsz rólam LOL. És itt fejezheted is be a személyeskedést.
  • darkSectorxxx #85341
    Valahol van egy olyan ennek a Nintendo témának, hogy az aranyos tündibündi mivolta miatt sokan másképpen néznek ra. Csak mert ott van mögötte a Nintendo.

Mi volt a Mass Effect-el?

Ki dönti el hogy milyen játék? Akit a grafika miatt nem érdekel a jaték, vagy aki átlendült rajta?
    Battlefront 2 jó játék vagy nem?
    Assassins Creed lópáncél az jó vagy baromság?

:)

Nekem egyik platformmal sincs bajom, de egyik véleményt se tartom alaptalannak.
    Mindössze amit mondtál embere válogatja.
    Minden az izlésen a szubjektív meglátáson múlik.

Nincs tény, csak többség véleménye ilyen kérdések terén. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 13:17:41
  • Moby
    Én nem azt nem fogadom el, hogy neked nem jön be, nekem az teljesen oké. Nekem nincs abban semmiféle érdekeltségem, hogy játszatok játékokkal, másokkal meg ne, abban sem nagyon, hogy legyetek róla jó véleménnyel vagy ne. Az én koromban már eléggé leszarja az ember, hogy mit gondolnak körülötte bármiről is :)
    Csak hát ez így nem igazán beszélgetés. Én írok egy darab játékról, de bekúrod, anintendojátékokszarok, de hát erre én erre mit írjak? Azt nem írhatom, hogy nemszarokmerjók, mer még én is tudok olyat mondani köztük ami szar, dehát nem is erről beszéltem én sem. Érted.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 13:17:01
  • GOTY
    Csúsztatás jól álcázva rejlik meg a soraid között. Melyikének? Egyiknek sem (nintendo first party címek). Engem nem mozgatnak meg az építőkockát majszoló virágok, a bugyuta vigyorgó fejjel ellátott kaktuszok, a színes-szagos lego világ.

Nagyon is létezik a nintendo distinctive feature, ami egyesek szerint kultikus, másoknak meg gúnyos mosolyra húzza a száját, Én az utóbbiak közé tartozom.

• SlickAdam
    de te mar a 3bit-et is nehezen kezeled
  • GOTY
    Hát de van. Egyrészt nyomtam Wii U-n is, tucatnyi játékkal, ami arra jó volt, hogy elbohóckodjak az akkor 6 éves unokaöcséimmel a virtuális teniszben, boxszal meg az aktuális Marioval. Kb. fél óráig. Bőven van inputom a Nintendo quality-ről, s ezek alapján mondom az, és ezt fogadd el, hogy no, thank you.

Egy kivétel volt ez alól: Zeldácska. Azt meg szépen megettem, és utána megtöröltem a számat.
  • Moby
    Képtelenségjátékokat komolyan értelmezni, beszélgetni játékokról úgy, hogy ilyen kalpok vannak, hogy "A NINTENDO JÁTÉKOK". Mármint a közösség legyártja ezeket magának, de ez nem létezik, nem értelmezhető, sehova nem vezet, maximum egyet lehet benne érteni, másra nem alkalmas. A nintendo a karakereit használja fel játékről játékra, de az egyes játékok pont annyira különböznek, amennyire különböznek bármilyen más platformon, é még a célközönségük sem ugyanaz. És erre is sokan rádobjátok, hogy "a nintendo játékoknak" nem én vagyok a célközönsége.
    Melyikének?
  • Moby
    Megvetted a mario tennis-t ami még meg sem jelent?
    Vagy vettél valamit, és az alapján kétbites minden/bármi más? Igen kérlek, ezt hívják előítéletnek.
  • n000rbi
    Valamit félreértettél, mert én a "kétbites" játékokról beszéltem, amikről nyilvánvalóan fogalmad sincs.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.09. 13:03:19
  • GOTY
    Nem előítélet, megvettem, megvolt, játszottam vele. Ezek alapján adtam el.
  • GOTY
    Egyrészt nem tudja mindenki, senki sem látta. Egy játék nem attól jó, hogy valaki ügyes benne vagy kevésbé. Mi a fasz köze van ennek a hardver megítéléséhez?

Nem attól tartom szar platformnak a szviccst, mert hogy vagy hogy nem játszottam Zeldácskával. Hanem mert kétbites játékokkal van tele, amiért egy fillért nem adnék. 15 éve is félredobtam már az ilyet, miért ne 2018-ban tenném?

Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy miért érzed tisztednek állandóan védeni a szviccst, és miért nem tudod elfogadni, hogy valakinek ez a véleménye róla. Lépj tovább, el se olvasd, ne foglalkozz vele. Nem fogom másképp gondolni azért, mert te 25-ször személyeskedve válaszolsz, hogy hogy játszottam vele. Egy képkockát nem láttál, hogy játszottam vele, maximum annyit tudsz róla, hogy anyáztam az első két bossnál.

• Moby
    Ezek felszínes vélemények, amik egy névhez kötődnek, amiben szintén inkább prekoncepciók vannak. HA valakit minimális is érdekel ez, akkor megnézni, kipróbálja, beleszagol, stb. És simán lehet, hogy így sem érdekli, de odabaszni bármire hogy kétbites, az 100% vegytiszta előítélet.
  • n000rbi
    Hagyjuk a switches szakértésed, mindenki tudja mit műveltél a Zeldával is. Kétbites játék, az, ha nincs nyíl, hogy mit kell meg hova, akkor már el vagy veszve :)
  • GOTY
    Én biztos nem fizetnék az ilyen kétbites játékokért 18 ezret...

Jó vót a szviccs, kipróbáltam, megvettem, Zeldácskát elfogyasztottam, nagyon jó, egyedi játék volt, tetszett. Konzolt eladtam Zeldácskástul. Egy másik játékuk se kötne le kettő percnél tovább.

• SlickAdam
    nem.
  • arty

remélem ez csak trollkodás! :D
  • arty
    nem is csak gazdaságilag.... !
    hanem, hogy day1, "MERTKELLAHOGYELÉRHETŐ" :) a lelkesedést nemértem, egy kis jópofi tenisz iránt...

(és ezt úgy nem értem, hogy én szoktam virtua tennist, top spint nyomni, utóbbiból a 4-est ps3ra nemrég vettem meg, szal "megérint" az alap játékmechanika!)

---

n000rbi: nézem mindjárt!
  • Rage47
    Jön a Fortnite mobilokra és CrossPlay lesz :D
    PlayStation 4, PC, Mac, iOS, Android