121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Valóban kellemes a HZD és a GTS külleme is, de azért BŐVEN, VASTAGON van hová fejlődni. A GTS pontosan addig a pontig okés (nem gyönyörű, hanem okés!), amíg picit nem lassítasz, na onnantól látod a spórolást, hogy meglegyen a 60 frém ezen a poros hardveren. Iszonyúan statikus, kevéske részecske fiziX, a milliószor elsírt időjárás témáról már nem is beszélve. Ezek mind be lettek áldozva és nem azért mert a Polifóm' nem lett volna képes beletoszni, hanem azért mert kellett, mert köhög a vas. A VR részről már nem is beszélve!
TÉNY, hogy talán nincs nála szebb küllemű VR cucc PS4-en, de még ez is iszonyat kevés/szerény... legalább azt a látványt várom VR-on belül, mint amit nélküle és abs. nem irreális elvárás, hanem az elvárható min. kellene legyen, ugyanis kirohad a szemem a VR-ban fogadó látványtól, minden egyes játéknál. Igen, az élmény. Igen, csak ezért nem hagytam még, hogy a kutyám huzigálja kint az udvaron a sárban, mert amúgy ez a VR techno, ezzel a látvánnyal oda való!
Igen, egyetértek! Szerintem is másodlagos a GTS esetében az, hogy mi van a pálya szélén, de nem vagyok vak és várhatom a szebbet és jobbat, amit persze a PS5 se hoz el, mert ilyen árak mellett nem fognak csodát csinálni indulóban ~160k-ból az is biztos.
Ahogy elnézem, te most a megalkuvó korszakod töltöd, gondolom a Switch jótékony hatása, hogy lejjebb estek az elvárásaid és ezt nem személyeskedésből mondom, hanem MAGAMON is tapasztalom 1-1 PSP-s játék után!
Ezek a hardverek pedig egyre kevésbé különböznek az elődöktől, itt már nem a Cell erejére kell vérprofi programozókat kergetni, akik lehetőleg még az assembly-hez is konyítanak (igaz Nótidog?), itt már x64 vanik és a PS5 esetében se lesz ez másként, az MS X-es vonal dettó. A fejlesztők helyzete éppen ezért könnyebb.
"Semmi nem indokolja egy ps5 megjelenését, de megfog jövőre, minden jel szerint. Gondolom a konkurenciától való félelem hajtja, más aligha."
Ezt gondolom iróniából írtad. A PS5 megjelenését hajtja:
- jövőre ez egy 6 éves konstrukció lesz, a PS2 és a PS3 között is éppen 6 év volt, a PSX és a PS2 között meg kb. 5. Genváltás. Szokásos. Nem értem miért furcsállja ezt bárki.
- messze vagyunk még a natív 4k@60 frémtől, már pedig a 4k tv-ket is el kell adni és ez lenne valahol már az elvárható alap nem a megalkuvások, meg spórolások sora
- közel vállalhatatlan VR, mivel a Pro is majd belehal abba a szemenkénti hatnegyvenszernégynyócvanba' amit elém mer tolni. Jobb látványhoz erősebb hardver kell, lehet is lassan feldobni a jófogásra csirkeitatónak a sisakot 15 ezeré'.
Tök jó és majdnem Zen mesteri level, hogy megalkuszol én is szoktam, keményen retrozok is évtizedes címekkel, de abba beletörődni, hogy ez így elég amit a Pro tud, az nekem nem fér a fejembe. -
Zozo76 #85404 a nagy learazasban nem vettem csak egy killzone shadow fall-t, itt (ps) mar nem akarom elkovetni azt a hibat mint a masik platformon (xbox), hogy megveszek minden szir-szart aztan vagy alig jatszom vele, vagy valameddig elmegyek benne azt' ottmarad a francba.
egy jo darabig elleszek a no man's sky, ac:origins, killzone trioval. -
partizan182 #85402 +1, Skyrim simán jó, megse érzed, jó lett ez a move-os irányítás, felőlem lehetne a de facto standard psvr-on.
Olcsóságra való tekintettel behúztam a Nioh-ot, hátez valami isteni, Darkszósz 1 bizsergés, Bloodborne óta nem éreztem hasonlót. Sehol sem tartok (első shortcut a japán kezdőpályán), spear az isten eddig, lefolyik a 60 frém, szal nagy a boldogság. Aki tolta: behúzzam már most a season passt? Ha kicseszettkurvanehéz akkor nem kell, de most az is jóáras. -
akkor te jól bírod. :D -
Miért teszel fel olyan kérdést, amire tudod a választ?
-
Milyen maratont? Toltam órákat resi7-et is VR-ben. Ott sem a VR határozta meg az etapokat, hanem a szabadidőm mennyisége. -
GoW digitális lesz éjféltől vagy autósfényképesday-1os? :D -
Bár csak az E3as from bejelentés BB2 lenne :( -
Én egy Dark Souls vagy BB látványnal is elvagyok, ha van mellette egy szerethető kontent. -
Pontosan ez a baj a fejlődéssel, hogy más téren visszafelé megy a fejlődés. -
De most arra írtam, hogy nem tudom én sem elképzelni hogy lehet órákat vr-ban tölteni. :)
vagy tervezel VR-ban maraton-t? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 21:37:25 -
Pedig én végigcsapattam a Skyrim VR-t (sőt olyan 30-40 órát biztos beleraktam), és semmi bajom nem volt közben.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.03.09. 21:31:21 -
Szintén. Ahogy egy HZD vagy egy GTS kinéz, én azzal levagyok soksokévig. A bénaságok, amik a játékokban vannak nem gyógyíthatóak hardverrel. Mitöbb, a stúdiók sem képesek ilyen ütemben haladni. Ld. pl Detroit. Sokaknak már ezek a hardverek is hiába vannak, máshol van már hiányosság. Máshol, másban kellene fejlődni, meg lehetne is, sokat. Az új hardverek csak új leküzdendő problémákat hoznak, és eddig a hardverfejlesztéseket be lehetett takarni a felbontás emelkedésével. Hát mára ez sincs. Semmi nem indokolja egy ps5 megjelenését, de megfog jövőre, minden jel szerint. Gondolom a konkurenciától való félelem hajtja, más aligha. -
Én teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegi cseköbord 4k HDR megoldásokkal. Pl ránézek egy ratchetre és besírok. El se tudom képzelni GoW hogy fog majd kinézni vagy Detroit. Last of usról nem is beszélve
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.09. 21:25:26 -
Majd a balfaszok többet bénázhatnak a mi pénzünkön, és mi kevesebbet fogunk bűnhődni így, de én már leszoktam az önsanyargatásról. Ha ma jönne a witcher3 initial állapotában, szerintem már pécé sem épülne. Nem is panaszkodnék, élvezném, ahogy élvezem a das3-at is most. De ennyi lesz a ps5, ha itt valaki valóságközeli grafikát, meg hatalmas ugrásokat vár, az kurva nagyot fog csalódni. Lehet jobb is lenne nem generációt váltani, csak valami ps4 pro extendednek hívni. -
Jobb HW = még több meló/pénz és hosszabb fejlesztési idő. Ezt ebben a genben már látni -
Én tervezem. Egyszer...valamikor. -
Én spec meglennék a ps5 nélkül is. Fasza játékhoz ennyi hardver sem kell: Zelda. A fakezűek meg ps5-ön is fakezűek lesznek. Elérte azt a szintet a játékkészítés, amikor már a minőségi kontentet legyártani sokkal problémásabb, mint megjeleníteni. Nem lesznek már akkora leapek a generációk között, mint korábban, bár már korábban is csak a lassuló ütemet láttuk. Megveszem, ahogy megvettem az eddigieket is,, talán hogy ez ugrást VR-ben (ha még létezni fog egyáltalán), é sközben izgulok, hogy ne kukázzák ki a kormányom, meg a többi szarom, de alapvetően különösebb igényem nincs valami új hardverre. -
Én sem. -
Here They Lie-t (VR) tolta valaki?
15 percet bírtam, aztán éreztem, hogy indulnak a simsick tünetek, ilyenkor nem szarakodok tovább, rögtön instantquit. Ez persze szokható.
Az átvezető statikus kép a szemüvegen keresztül nézve is vállalható éles. De mihelyst átváltunk 3D-re, kb. az összes optikában gyűlölt hiba előjön, és továbbra is állítom, hogy a felbontással valami nem stimmel, ez nem lehet 960x1080p. Amit a dashon látok az 960x1080p, nincs is vele gond, de amit ezekben a játékokban látok az egyszerűen nem annyi.
A másik ami nagyon fárasztó már a sötétség erőltetése. Nem azért tolom a fejemre ezt a kínzószerszámot, hogy sötétséget nézegessek. A mozgás sajna itt is Inpatient-szerű, de itt fokozzák azzal, futni is lehet... na az hamar odacsap az agynak (főleg, hogy IRL rengeteget futok, nekem az agyam erősen más dolgokat társít a futáshoz).
Nehéz így élvezni a játékot nem vitás. El nem tudom tényleg képzelni, hogy egy Skyrim-ot ebben valaki végigcsapat. -
Pláne, ha valami grafikai, technikai akármi fejlődést akarunk látni...kell a faszomnak a 4k, még a 60FPS-t is leszarom.
Minőségi cuccokat akarok, nem teljesítményt. -
Kizárt, a 4k60fps álom. :D -
Csatlakozott még pár igen tehetséges veteran a last of us csapathoz. Ahh alig várom már az SGs végigjátszást és a hype vonatot releaseig :)
Ha van aki tud jobbat csinálni, mint az első rész akkor az az ND -
Miért lenne 60fps ps5-ön? :D -
Több nem kamu 4k és HDR továbbra is. 60 fpst játék válogatja majd ugyanúgy, mint most -
Jó nagyot ment 5 év alatt :) -
mi lesz a PS5 feature vajon? Nem tudom elképzelni. 4k 60fps biztosan? Ennyi? -
Hallom törték az 5.x-es firmware-t offline ps-en? :D -
In recognition of his expanded role, contributing on critical, studio level decisions, Neil Druckmann is now Vice President of Naughty Dog. He’s been a vital part of the management team for some time now, and we’re proud to formally acknowledge his involvement. In addition to his new position, Neil will continue as the Creative Director on The Last of Us Part II.
DRUCKMAAAAANN
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.09. 19:07:30 -
Nem akkor se.
The Last of Us 2 2019.
PS5 2020
TLOU PS5 verzsön, valszeg remaster 2021-22 :) -
Egyetértek! Az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam... de PC-n, szigorúan a mester modjával. Minden más platformon amin eddig láttam gázos volt. A PC-s verza természetesen marad.
A mobilitást maximálisan megértem, ez motivál engem is néha a Switch felé, de egyelőre tökéletesen elvagyok az elmaradt PSP címek pótlásával. Viszont arra is rá kellett jöjjek már rég, hogy ilyen összetett, komoly címeket én kizárólag nagy kijelző előtt vagyok képes tolni. -
Na, ebben pl nem mozgunk egy platformon. Nekem ez nem szemét, mitöbb, az egyik legjobb játék, amivel volt alkalmam játszani. Én ezt lelkiismereti probléma nélkül veszem meg switchre. És bár nem buszozok, meg nem metrózok, de mostanság rohangálok afrikába meg délkelet-ázsiába, ilyen pár napos rapid izéknál, amikor az utazás több, mint a meló, pl pont jó egy zsebsouls. De fogom én ezt bőven tévén is tolni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 18:47:29 -
Majd ha a gémsztár megírja, elhiszed :D
WAIT!
-
Atyaég! Golden Sun!!!!
Abból kéne remaster, nem a teniszvízvezetékterelőből -.- -
Húú ne tudd meg milyen jó árakon mennek el ezek a szemetek. Legutóbb egy steelbookom vitte el egy franszia' 83k-ért. Az éppen egy DaS volt, szóval fogy. Bládborn az 95k körül libbent el a napfény szántotta Kaliforgiába, az angyalok városába. Van még sajna :-( -
Kötve hiszem. :D
Nem trendi eléggé.
PS5-re majd 1-2 év múlva lesz remaszter...mint a lasszófasz . :)
PS5-öt remélem úgy lehet majd venni, hogy visszafelé kompatibillitással, akkor valszeg 0day.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 18:10:28 -
Lehet, bár alapvetően nem csökkentené az eladásokat, ha kivágnák idén ps4-re. Nekem inkább az az érzésem, hogy ez a kevésbé húzócím. meg új IP, szal lehet, hogy inkább azt dobják be PS5 nyitóexklunak. A TLOU2 meg kimegy crossgenbe. -
crossgen lesz, mint lasszófasz meg a sucker punch rpg
-
PS4 Exclusive Days Gone Seemingly Delayed into 2019
PS5 '19 Confirmed#2.
Sajnos ez már nem jön ps4-re. -
SlickAdam #85365 Camelot-ék csinaljak ezeket a golf/tennis jatekokat - mint latod - egy ideje. nem AAA cimek, de nem is store-ba valo kis akarmik.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.09. 16:38:27