121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #85485 lehet felreertettem a kerdest. azt nem mondom, hogy soha nem fogom beszerezni, de löncskor biztos nem. mint partizan is irta: rohadtul nem kell sietni. a "most-azonnal-vagy-lemaradsz-a-hype-vonatrol" hülyesegen meg izguljanak a függelekek.:) -
partizan182 #85484 Ilyen szingli játéknál mindegy hogy most húzza be valaki vagy fél év múlva, kontent nem szalad sehova, ez nem Destiny hogy elapadjon a játékosbázis. -
Szóval a várhatóan a tavasz legjobbnak érkező játékát senki nem veszi meg.
Hiszek nektek.
Nem. -
Én csak az eddig látottak alapján írok ilyeneket :) -
SlickAdam #85481 es aki nem olvassa a velemenyeket ÉS nem 14 eves? :D -
Aki most azt mondja, hogy nem veszi meg, az is pár napra a megjelenésre be fogja húzni a neten olvasott vélemények miatt.... :) -
Biztos lesz.
Nade nem én leszek az :D -
Pontosan. -
Én nem veszem meg. Addig még tuti nem fejezem be az AC-t, akkor meg minek vegyem meg? Párhuzamosan meg már nem tolok játékokat.
Jó lesz az majd féláron pár hónap múlva, tele lesz a net a lemezes verziókkal 8-9 ezer forintért. -
SlickAdam #85476 termeszetesen -
:D -
Day one biztos nem -
partizan182 #85473 Majd 3 hónap múlva féláron. -
Lesz aki nem veszi meg GoWot amúgy? :D Kíváncsi leszek 20án a friend listemre -
-
A valóságban ez nem feltétlenül így néz ki, ezt szerintem leginkább a kamera kúrja el. Ez inkább egy érdekesség.
Az talán még inkább (ha már így bedobtátok a témát), hogy a hetvenes években már készültek olyan játéktermi videójátékok, amik az oszcillioszkóp elvén működtek. az ezekben lévő monitorok vektormonitorok voltak. Atari Asteroids, Star Wars, Tempest játékokban használtak ilyen vektor monitorokat. Később ezeknek készült színes változata is, de aztán a rasztervilág felzabálta a teknót, mint egy pacman :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.12. 21:22:39 -
hát, vagy leginkább nem is embernek :D:D -
Ezt nem igazán epilepsziásoknak találták ki. -
ja amúgy lesz elég cím idén is, én sem bánom annyira
amúgy ha valaki nagyon casual, akkor simán elvan a PS exekkel egy évben :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.03.12. 18:33:27 -
Napi fun, ezt csak úgy itthagyom ínyenceknek:
GTA Vice City oszcilloszkópon! :D
-
Evoluti0N #85465 Sokkal inkább a két nagy név miatt, amik ősszel jönnek, amikor legvalószínűbb a Days Gone is jött volna: új CoD meg a RDR 2. Ha jövő tavasszal adják ki, amikor uborkaszezon van, nagyobb bevételre számíthatnak. -
Igazából az volt az egyetlen játék amit igazán vártam az idén,ez az én formám -
+1
-
Jól van az. Nem kell idén minden címet ellőni.
Kapunk bőven idén jó játékot.
Bár a Days Gone meg tlou 2 se fogja egymast ütni jövőre.
Egyik év eleje, masik talán év vége. -
na, jövő áprilisban jön a Days Gone :(
biztos a State of Decay 2 miatt -
Ez a Forza vs GT t dolog nagyon unalmas már. Szerintem egyszerű ennek az "eldöntése": valakinek ez jön be jobban, van akinek a másik. Mindkettőjüknek igaza van. -
Akkor én azt bevállalnám. ---> kóla meg kukorica. -
Indul a visszaszámlálás. Már csak 3 hiányzik! és akkor kedden jöhet a kövektkező adag. :D -
Én olvastam pletykát.
Nekem a 2. volt a csúcs. :) -
Én még nem hallottam ezt a pletykát. És miért a 2. rész? -
Mondjuk én örülnék ha a pletyka szinten lévő Soul Reaver 2-őt dolgoznák fel.
-
The Last Guardian!!!!!!!!!!
-
SlickAdam #85453 az lenne, hogy örülnek akkor is :) -
mi lenne ha demon souls kapna egy olyan kaliberű remaket, mint a SotC? :) -
SlickAdam #85451 Metal Gear Solid 1 rendel... -
Bluepoint's next game is another remake, bigger in scope than SotC -
komoly bajok vannak a forza fizikájával, nagyon sok autó borzalom (a 700+ ótó ára....)
DE! elvitathatatlan, hogy van eső, ami hatással van az autó vezethetőségére, van pocsoja, van-van-van.
majd jobb lesz (vagy rosszabb :/ ), de legalább van -> változatosság (lenne, ha nem erőltetné a játék ÁLLANDÓAN :( )
ez az én ótófizika listám:
gts (beta) > gt5/6 > forza7 > forza6/apex > forza4 > forza1 > forza2/3 > forza5
gt6 online eventeket (jó)pár hete még csináltam, fm4el is le-lenyomok néha 1-1 szériát a mai napig: utóbbinak igen rosszul öregedett a fizikája... míg sok autóval a gt6 élvezetes a mai napig! a maguk idejében viszont az fm4et jobban szerettem (talán megszokás, talán az elsőre túl árkádosnak tűnő tapadás a gétében? nemtom. fm szériát az első óta nyomom, gt-t az 5 óta.)
ezért bosszant ENNYIRE a gt, látszólag olyan kevés kellene a tökéletességéhez .... csakhogy az elmúltnyócév alatt semmi fejlődést nem láttam a grafon túl (pontosabban: visszafejlődést, azokban amik nekem hiányoznak a gt5 day1 óta!! hol az eső? a napszak? a törés?)
mondhatod, hogy a fizikát gyúrják és ez nyilván igaz is, de egy EKKORA csapattól ez édeskevés. kellenek a fícsörök IS, amik lassan a pécés garázszsimekben is ottvannak, amiket 5-20 ember fejleszt! -
LBandi77 #85448 Nem fogok regényt írni hogy miért vicces a forza fizikának nevezett valami,neked bejön nekem nem.Nem tökéletes a gt ,egyik sem az,de autót vezetni és VERSENYEZNI (nem offline bohózat) a gt-ben fényévekkel jobb.szigorúan szubjektíven. -
ilyen a GTS-ben is van, elég érdekesen számolja ki a borulást, elég gagyi. -
annyira éreztem, hogy valami gliccsgyűjtemény lesz... :)
semmi köze a témához, nem arról van szó, hogy szélsőséges helyzetben hogyan csinál ultrabaromságot egy játék.... az én videom az alaphelyzetben totál fals módon számolódó "fizikát" hivatott bemutatni (forzában is volt ilyen, talán a 3. részben, amikor a földön/sóderágyban irreális betapadást számolt és történtek a hajmeresztő dolgok)
ha ilyen szigoru vagy a forza esőjével, akkor a polifóni autósjátékot se csináljon sohatöbbet....