121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nekem nem úgy tűnt, se tapasztalatból, se hallomásból.
Vagy a fikacunami ekkora volt? -
Evoluti0N #85524 A grafika (vagyis inkább az animáció) volt a legkisebb baj a MEA-val. -
Tévedsz. :)
Andromeda a grafbuziság miatt halt ki.
Gow meg magában Kratos-ban hordoz 20 köbméter Epic-séget.
Kratos egy printscreenben kielégíti a rajongókat.
A 2 játék nem ugyanaz.
Nalam Andromeda sem bukott.
Alan Wake is "bukás volt". -
Darky, bátran állítom, hogy a Darky-tolerancia faktor tekintetében magasan verek itt bárkit, de néha komolyan nem értem, hogy mit akarsz írni, vagy minek írsz.
-
ppista #85521 Optimistán kell hozzá állni, és bízni, hogy lesz egyre több. Persze a realista énem tisztában van vele, hogy a legtöbb kiadó szarik a magyar feliratra. -
Darky, nem.
Ezzel az erővel a ME Andromeda is sikeres kellett volna, hogy legyen, s bukott akkorát, mint a szél..
Tudod (vagyis ahogy nem tudod), ahogy a pénzpiacokon is mondják: a múltbéli teljesítmény nem garancia a jövőbeni hozamokra. -
Szerintem ne vedd meg, mert ugyanaz kevesebb lehetőséggel. -
SlickAdam #85518 hat ne nezz! :D dzsizusz! -
Én storys játékoknál el nem tudom képzelni, hogy valamit nem day 1 veszek, ami érdekel. Annyi oldalt nézek, youtubet/twitchet, hogy nem tudnék spoilermentes maradni. -
Te NEM toltad le HZDt?!
HZDbe a story a legjobb a graf mellett. Én csak azért vittem végig mikor a gameplaytől már okádtam néha
Alapvetően szinte lófasz HUD nincs a képernyőn, mert elfadel minden
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.13. 13:00:16 -
Lyányok!
Nekem, aki élből gyűlöli az ubi-féle teleszart térképes, itt a nyíl-erre-menj játékokat, érdemes a HZD-be pénzt tennem? Van olyan a sztorija, hogy elviszi a hátán? Kikapcsolható a sok bizbasz a UI-en? -
én meg ugye sose játszottam az előzőekkel nem mintha sok köze lenne hozzájuk láthatólag.viszont ebben igazad van sokat nem lehet rajta bukni -
Én csak fanboyságból veszem day1, meg a remény miatt, hogy rámcáfol, de amit eddig láttam belőle az igazából olyan nagyon nem tetszett :D
/meg mer valójában szinte nulla rizikó van benne. 3 nap múlva eladom egy ezres bukóval. -
én csak azért nem veszem 0 day mert fogalmam sincs milyen fajta játék lesz végülis.na meg hogy milyen hosszú.egy 8 órás storyért nem fizetnék ennyit day 0.egy from játékért simán.mert azért ott mást adnak ennyiért, itt meg tudja a fene. -
Szerintem is... hulladékot nem kell venni day1, de ez tényleg az a játék, aminél belefér.
Másik ilyen az RDR2 lesz még, és slussz :P -
Én is day1 veszem a gow-ot, hogy támogassam kicsit a magyar felirat kezdeményezést, illetve más nincs tervben idén day1. Évente 1-2 day1 vásárlás még belefér bőven arra ami megérdemli. -
A sikerhez játék kell, nem elég a felirat, ezért nem lesz soha sok felirat multi címekben :) -
Na ezaz. Aki rajong, az nem különb a nem rajongóktól, csak azokat nem érdekli a teszt, meg a pénz.
Vagyis aki rajong érte, az nem tud majd várni 1 órát se. :) -
ppista #85507 Már a magyar felirat miatt is megveszem (mondjuk anélkül is beesett volna), mert siker esetén hátha a jövőben minden játékba elkészítik. -
Mindenki beteg. Ha mást nem, akkor halucinálja, azt, hogy a másik beteg :D
Várom a live-ot. :) -
ppista #85505 A legjobb harc és puzzle itt volt. Sajna a rendezés, a zene, és a kreatúrák, talán a legrosszabb volt a Gow-ok között. -
Nem mondtam, hogy játék stílus szerintem.
Pont ez a lényeg.
Leszarjuk mi lesz. Kratos ott van, hullik a vér, meg a testrészek, és ennyi. Nem kell semmi, se ugribugri, se feladvány semmi. Ha Kratos-t berakom akkor zúzni akarok 10órán át.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 12:00:41 -
Nem vagyok már semminek a fan-ja... a jó játékokat nagyon szeretem, de rajongás nincs. -
Jogos... mert a műfajában tényleg jó volt, de a többi GoW-hoz képest volt siralmas. -
SlickAdam #85501 amiröl te beszelsz darky, az egy betegseg :) -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
partizan182 #85499 Milyen stílus? Mert az epic bedessz az nem (játék)stílus. Eddigi anyagokból nekem kurvára nem egyértelmű mi lesz: darkszósz light? Kontextuális uncharted filmmóka? Over the shoulder hack n slash? Open world exploration/survival? 8 órás csőharc vagy 40 órányi toronymászás/kraftolás?
Van akinek elég hogy gyaknak meg repülnek a végtagok, bekötött szemmel dobálja rá a tízezreseket. Remélem jó lesz és megéri, de ez a minősítgetés (csak mert valaki nem veszi day1 a gadofvórt) teljesen nonszensz. Hamár itt vagunk, hányan húztátok be 3 ezerért az Edith Finchet, tavalyi év egyik legeredetibb/legjobb cuccát? Csakén? Ripgépming as art.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.03.13. 11:46:52 -
Akkor nem fűtt a stílus. Csak úgy hiszed, egy fan simán kipenget 20k rá....
Lehet fűtt, úgy érzed, de neeem. Van egy felsőbb kategória.
Van az, amikor fizetnél még ezreket, csak előbb indíthasd. :) Én fizetnék. -
nem vóóót az olyan rossz az az Ascension! :D -
rip magyar géming kjommuniti -
Szerintem fordítva szokott lenni. -
Az összes GoW-ot végigtoltam (PSP verzákat, sőt a vicc Ascension-t is), fűt a stílus, eszem ágában sincs Day1 venni. -
Szomorú, ha egy GoW-hoz véleményt kell olvasni.
A, vagy A badass vagy Epic fogalmat megtestesítő játék, ehhez nem kell teszt. Elég ránézni Kratos-ra, és már zúzni akarsz.
:)
Szerintem aki nem akarja megvenni azonnal 0day, utána sem fogja, mert akit kicsit is fűt a stílus nem tudna vele varni. -
Attól függ marad-e Collector's Edition a Konzolvilágnál. Náluk rendeltem elő január elején, ha jut belőle veszem, ha nem, akkor majd digitális formában veszem meg egy leárazás keretében (májusban a Detroit-ot szintén). Van még mivel játszani, szerencsére. :) -
Én is előrendeltem, ez tök alap... :D évek óta várjuk, tuti überbrutál lesz. :D kb számolom a napokat... :D
remélem kihozzák vidékre (Pécs) day1, én Platinumból rendeltem :) -
Olvasol is, vagy csak írsz? :D
Veszem day1. -
Kizárt, hogy megveszem. Belefulladok a jobbnál-jobb címekbe. Majd ha dobnak rá egy 60%-ot érdekel. Már pedig 1 év és dobnak... rohatt' erős a PSN mostanában.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.13. 10:19:26 -
partizan182 #85488 Szerintem ezért seki sem ítél el téged. Souls játékot én is day1 veszem, mindenkinek megvannak a kedvencei. -
Ha digitálisan vennéd felesben valakivel te se vennéd meg day one -
CptFlint #85486 Ez igaz. De ha a single player játékoknál a közönség nagy része kivár e miatt, akkor ergo nem fognak jól fogyni. És lehet fórumokon harsányan hangoztatni mennyire elege van mindenkinek a live servise game-ekből, ha mellette azok fogynak első nap többségében, s generálva ez által a nagy bevételeket, akkor azok fognak készülni túlnyomórészt. A pénztárcával szavaztok, a fórum nem számít, az elszáll, mint fing az éterben.
Én biztosan megveszem a GoW-ot megjelenés napján, mert szeretném, ha továbbra is készülnének nagy költségvetésű, block buster single játékok, valamint a magyar felirat tényét is támogatom az első napos teljes árú vásárlásommal.