121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Ismét a játékmechanika egy gyöngyszemét produkálta az AC, nevezetesen a "confirm kill" funkciót. Aki nem játszik a játékkal: bizonyos célpontok likvidálása már önmagában nem elég, oda kell állni a hullája mellé, és hosszan nyomni a háromszög gombot kb. 3 másodpercig, amivel megerősíted, hogy tényleg megölted az illetőt. Eközben végig sérülékeny vagy, akár agyon is vághatnak a katonák.

Kérdem én, ezt mégis hogy a tetves picsába gondolták az Ubisoft képzett játékmechanikáért felelős programozói? Ki a faszomnak konfirmálom azt a kurva killt, az atyaúristennek, a haveromnak, vagy a küldetés adójának? WTF? Minek? Hogyan? Elektromágneses jelekkel? Attól mitől lesz egy kill confirmed, hogy nyomva tartok egy gombot? Amikor ezt valamelyik lángész kitalálta, ne mondta a csigazabálók közül ott senki, hogy te figyelj már, komolyan hülyének akarjuk nézni a faszparasztot? Te beszívtál, amikor ezt kitaláltad? Mégis mi a retkes francnak ez ebbe a játékba?

De ez még hagyjál, amikor a főnöküknek prezentálták az ötletet, az miért nem fenyegette meg őket azonnali hatályú felmondással, és zavarta vissza az asztalhoz, hogy meg ne lássalak titeket itt addig, amíg ezt a szart el nem takarítjátok a kódsorból?!?
  • GOTY
    Lufaszt öltél te bele annyit, egyszer végigtoltad kb. vagy 70 óra alatt, és azóta se vetted elő.
  • GOTY
    Én még egyszer majd nekimegyek az elejétől fogva, az biztos. Szerintem kelleni fogsz majd hozzá, mert épp egy százlábú bossnál hagytam abba vagy 30 óra játékidő után, mert az istennek sem bírtam vele.
  • partizan182
    Dettó, 102 óra lett a vége, bár én easyn csicskultam. Jóvót na, jöhetne még ilyen.
  • csgj
    Hali! Én ma végeztem a Persona 5-al, és november végén kezdtem. :D Mindennap nem tudtam vele játszani, de relatíve nem sok napot hagytam ki. Csodálatos játék, nagy kedvenc lett, talán nem is szerettem ennyire korábban egyetlen játékot sem.
    155 óra 47 percet öltem bele. :)
  • darkSectorxxx #85680
    Nem, de elsőre mondom hogy ugyanugy szenvedtem, mindenféle eszköz nélkül, mindkettőben, dasban sem használtam semmit, és elsőre is nehezebb volt, meg másodikra is, sokkal gyorsabb, könynebb szerintem hibázni, persze ha odadobálok mindent lefagyasztom az ellenfelet hogy ne is tudjon támadni akkor az a könnyebb. :)
  • LBandi77
    10x végigmentél a nioh? Kétlem.
    Maradjunk annyiban ha használod a dolgokat és nem úgy öltözködsz ahogy tetszik hanem úgy hogy tudod mit miért használsz akkor rém egyszerű.
  • partizan182
    Elején vagyok nagyon még (3. főküldit kezdtem most, eddigi mellékküldik mind lementek), kb ugyanaz a szint. 2 bajom van csak: nem tudom eldönteni melyik fegyvert szeretem a legjobban annyira jó érzés mindegyikkel csapatni; nincs annyi időm hogy éjjel nappal ezt toljam :)

Nagyon begyere, lvl36 körül vagyok, aki jönne koopozni szóljon.
  • darkSectorxxx #85677
    Ugyanannyi időt öltem mind2-őbe, csak a Das-on már végig is szaladhatok. :D
  • Tatyla
    Dehogy
  • darkSectorxxx #85675
    Nehezebb.
  • bakkerman
    A Nioh mennyire all kozel nehezsegben a Souls szeriahoz es a Bloodborne-hoz? Konnyebb vagy kb azonos nehezsegu?
  • arty
    van trench run a szingliben?
    coop skirmish, mint az elsoben?
  • arty
    lehet,de akkor vagy baromi nehezre kell csinalni vagy 35 ezer ft lesz induloba....

melyik legyen?
  • arty
    fejen talaltad a szoget, ugyanez a nonszensz.
    meg a need for speed...

szia, szereted a god of wart? ;)
    kepzeljuk el a beszelgetest 5 ev mulva...
  • Moby
    Jöhet ehhez bármi, ez már örökre ugyanaz az unbalanced foshalom marad. Ehhez kéne nyomni egy kibaszott resetet az összes playeren, vagy valami.
  • balee4
    Azt pletykálják, PS5-re is készülhet a Cyberpunk 2077
  • Moby
    Ezekre a kérdésekre komolyan vártok választ?
  • Kongy
    Ennek a "kultúrának" az volt a csúcsa, amikor a moziban az előzetesek között lejátszottak egy 5 perces (!) jelenetet az új Karib-tenger kalózaiból.... kellett.. Full megértem azokat az ismerőseimet, akik direkt kihagyják az előzeteseket a moziban.
  • orichalcos
    Amúgy ha valaki nem akarja day-1 megvenni Kratos kalandjait, akkor figyelje majd aprót, első végigjátszás után adom tovább a lemezt. :)
  • Rage47
    Persona 5 tényleg múlt év legjobb játéka szerintem. Kár, hogy csak most jutottam hozzá. Tegnap fejeztem be,kb. 2 hónapig minden nap toltam, nem egy rövid sztori, 92 óra, de remek élmény. :)
  • TBTPumpa
    Őszre tippelik (valamelyik külföldi bolt szeptember végi dátumot adott meg), E3 előtt nem hinném, hogy lesz vele komolyabban foglalkozva.
    Sony részéről az áprilist elviszi a God of War, májust a Detroid, június elején pedig ott az E3, ahol bejelenthetik a Spider-Man érkezését + The Last of Us Part 2-vel mi a helyzet.
  • Sillin
    Jó lenne már a Spider-Man hoz egy megjelenési dátum, esetleg egy előrendelés store-on, de néma csönd :/ szerintetek kapunk valami infót belátható időn belül?
    Utoljára szerkesztette: Sillin, 2018.03.17. 13:56:41
  • SlickAdam
    nem. Gero konkretan egy screenshot-ot mutatott, azon huztam fel magamat. a kiszivargott video nem gond, ha linkkent van berakva (ugy volt). vagy ha semmitmondo a thumbnail
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.17. 13:08:25
  • darkSectorxxx #85661
    Én értelek.
    Megnézted az e3-at, de pont ez miatt akaratlanul Gero nem tudta, hogy egy éppen másik trailer valakinek gond, nem szándékos volt,
    Én is sokszor vagyok így, nehéz megítélni kinek mi a spoiler azután hogy végignéz egy E3-at vagy követ neten híroldalakat.

Topiknyitásokkal az a nagy probléma, hogy ha nagyjából lecseng a premier, akkor mindenki megy és a topikot meg zárhatnánk, és az emberek is 500 felé írkálnának, a topiknyitással egyetértek, nem csak a mai miatt, de szerintem egy kidészítő topik lenne a megfelellő.

Ahol akár még E3 vagy egyéb rendezvény off is mehetne. :)

Eredeti-nél is már csak off topikba járok jórészt, hiába van mellette pc játékoknak külön topik....és elég sokan ugyanígy vannak ezzel.
    Lehet sima lustaság, vagy nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.17. 13:05:42
  • SlickAdam
    en is megneztem az e3-as videot. söt tan meg egy azutanit is felig. eleg is volt. tudom, hogy kell (majd). söt, valszeg akkor is tudnam, hogy 1 mp-et se lattam volna. elegge biztosra vehetö, hogy oda fog baszni. nem egy zs jatekrol van szo, amit mikroszkoppal kell vizslatni vasarlas elött, hogy vajon megeri-e beszerezni.

mi a gond a külön topikkal? ott vannak a kedvenc topikok a forum oldalon es villog neked pirosan, ha van uj üzenet. fuu de nagy ugrabugra oda is kattintani neha :D

GoW feltünöen keveset lett mutogatva. vagyis keves konkretum. több, mint amennyi nekem kell, de kevesebb, mint szokasos. 4 a reason...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.17. 12:48:26
  • GOTY
    Ezuttal Szlikk Ádámnak igaza van maximalisan.
  • darkSectorxxx #85658
    Azt is értem hogy valaki nem akar spoilert, viszont ha abból indulok ki, hogy volt e3-on egy gameplay amit milliók megnéztek, nem tudom, ez a határvonal mindig is vita tárgya lesz szerintem, mert nehéz meghúzni opcionálisan.

Ha ugyanazt eljátszanánk mint az eredeti topiknál, hogy erre a célra egy OFf részleget, én nem bánnám, de hogy konkrétan külön topikot neki játékoknként, az sajna manapság kevésbé érné el a célt, mert nem biztos hogy valaki szeretne anyni fele ugrálni topikokba, de ha lenen egy off, ami a mellékes dolgokat tartalmazza, az kényelmesebb szerintem.

És akkor ott off-ban számíthatna mindenki hogy van linkelve videó meg neadjisten képek, vagy bármi, amit más spoilernek venen, itt meg akkor úgy lehetne hogy véletlenül se bántsuk meg egymást, ne legyen vita ebből.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.17. 12:27:59
  • SlickAdam
    en azt nem ertem, hogy miert nem tudod kivarni azt az 1 honapot megjelenesig? nem mutattak sokat a jatekbol, gondolom szandekosan. erre jönnek leakek vagy mik, te meg mint a vakuum baszki, szivod is befele. miert baszod el magadnak a felfedezes elmenyet?
    es ne gyere azzal, hogy nem tudod elkerülni ugyse! de! el tudod. akkor dob YT ilyesmit az arcodba, ha ilyesmit nezegetsz eleve. gemer oldalakon meg arra kattintasz, amire akarsz.
    ha itt nem szpojlerelitek el a jatekot, en valszeg meg ev vegen se fogok rola tudni SEMMIT. mert en nem kutatom ezeket.

de ujra: nagy cím, topikot neki! a lenti stat-os kep is tul sok volt szvsz.

(ez a buzi mindent megmutatunk elöre kultura... örület)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.17. 12:20:48
  • davidka003
    Semmi spoiler nem volt benne. Láttuk milyen a harc. Ennyi. Akinek ez spoiler az zárja be az internetet.
  • TDC Geronimo
    Abba a videóba 0 spoiler volt. Továbbra is túlérzékeny a banda, de nem baj. Innentől kezdve nem rakok be semmit és akkor nem lesz gond.
  • darkSectorxxx #85654
    De miért nem volt spoiler, od is volt írva, hogy GoW 4 gameplay, opcionális, hogy ki szeretné megnézni, szerintem ez nem para.
  • TDC Geronimo
    Egyem azt az érzékeny lelketek. Majd akkor minden videónak külön topikot nyitok ok? Istenem...
  • Moby
    >Ez nem ilyen lesz, hanem már ilyen.

oooookay! :D
  • darkSectorxxx #85651
    Ez nem ilyen lesz, hanem már ilyen. Jót tesz ez a Das féle harc. :)
  • yesname #85650
    A harc és design nagyon odaver. Ha ez ilyen lesz, akkor nem várok sokat a vétellel. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.03.17. 11:21:35
  • davidka003
    God Of War 4 NEW GAMEPLAY
  • n000rbi
    +1
  • SlickAdam
    eleg is lesz, thx
    (eleg nagy jatek, hogy nyiss neki egy külön topikot, ha nincs meg)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.17. 09:06:51
  • SlickAdam
    vagy csak elje at maganak?
    ez a hülye video mania.