121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Jaaaa, hát az nagyon más a téma, a miértnemolyanmintrégen. De egyébként nincs avval sem gond, ha ez tetszik neked. _fillérek_ a psvr. Valamék nap 70 ropiért volt teljes szett alzán.
    A gondom inkább avval van, hogy én már nagyon nem ilyeneket várnék VR-re. Amit én várnék, és ami nagyon kellene rá, na annak se híre, se hamva. A korábbi nagy igéretekhez merőben ellentétesen korábban több AAA cím jött rá, mint idén. idén eddig sem bejelentés, sem semmilyen szinten nem jött eddig semmi értékelhető. Ami annak tűnt korábban, arról mind kiderült, hogy fosfaszlé. És akkor a fénykardozós lánykának örülünk. Nem tudok őszintén, szorri, te valszeg objektívebben látod ezta témát, mint én, a magamra hagyott elvárásaimmal.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.20. 15:00:11
  • SlickAdam
    leald, god of war...

ooo igy meg menöbb sztem :D
  • Moby
    Ebben ha valaki nem ezzel kezdi a VR-t, akkor van egy félórás szórakozás, aztán megy a többi kacat közé.
  • Moby
    Rege? Másik helyen?
    Ilyen zenés ritmusos vr játékkal van kibélelve az egész vr indievilág. Ami itt most érdekes lett (egy ideje már kering ez a játék ezzel a videóval). Tök jól kitalálták, hogyan lehet faszán reprezentálni egy ilyen játékot. Kívülről. AR-ként, csajjal. Nade nézzük mi is ez a játék igazából. Így is annyira fasza marad-e?
  • SlickAdam
    hogy is szólott a rege a masik helyen az okoskodasrol? :)
  • Moby
    Ja, ez így kívülről látványos meg érdekes, belülről meg egy fél óra után unnám, mint a szart.
  • SlickAdam
    na ez egy jo Star Wars Hero VR sájze

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.20. 11:47:59
  • GOTY
    Valahol még maradt elfekvőben egy kis análzsírom Gravelord Nito-tól...
  • LBandi77
    Újrakezdeni fölösleges mert itt is lehet pontot újraosztani,viszont bele kell jönni az tuti.Tegnap este 3 órán keresztül kaptam análba szárazon.
  • Was
    Szerintem pörgesd végig a dojo feladatokat és akkor kb. képbe kerülsz.
  • GOTY
    Bandesz, szerinted érdemes 30 óra után újrakezdenem az egészet az alapoktól? Már nem igazán emlékszem a harcrendszerre, pláne nem az itemekre. jó lenne elmélyedni benne, mert most csak egy helyben toporgok.
  • GOTY
    Húúú, kedvem lett ehhez a játékhoz megint.
  • GOTY
    Ebből megint mi lesz? Pedig ezzel az erővel lehetett volna akár egy legoszarság is, vagy egy matchbox, nem egy kontroller.
  • darkSectorxxx #85712
    +1
  • partizan182
    Biztos úgy gondolják hogy 500 ft-os AAA cuccok nem tartják el a platformot. Szemetek. Komolyra fordítva a szót, minden olyan cucc ami potenciálisan benne lehetne egy ilyen sony gamepassban kéthetente van akcióban kétezerér, nekem ezerszer folyamatos és komoly leértékelések legyenek mint egy havidíjas cucc kitömve 100 filléres címmel.

Ps now viszont jöhetne jövő márciustól plusba ahogy kipörögnek a ps3/vita ingyen címek.
  • TDC Geronimo
    kis off

Holnap jön sea of thieves. Vettem cdkeysen 550ftért 1 hónapos game passt. Annyi elég is lesz abból a játékból és 550ért tolhatjuk 1 hónapig. Sonynak szolgáltatások terén lenne hova fejlődnie.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #85708
  • LBandi77
    Na jólvan annyit beszéltünk róla,este megyek mészárolni,de lehet megveszem a dlc-t is.Valaki tudja megéri tartalmas?
  • TDC Geronimo
    na még egy

Visually, the game looks incredible, probably, the best PS4 Pro game we've seen. Which after Uncharted 4, Lost Legacy and Horizon Zero Dawn, feels like quite a feat to achieve, but somehow Sony's first-party studio's just keeping knocking it out the park - this time seemingly into the overflow car park just for good measure.

Story-wise we're hooked two hours in. Actually, in truth, the boss fight one hour in had us hooked. And yet, we're still utterly clueless to the bigger picture, but dear lord we can't wait to unravel the Norse mythology surrounding this new adventure.

Then there's the combat, which was our biggest worry as a lifelong God of War fan - but it just works, seamlessly, with zero fuss and a book of further opportunities just waiting to be unlocked and exploited.

Has Cory Barlog created a potential game of the year contender? That's as safe as houses.

The better question is, has Cory Barlog created THE best game of the PS4 generation so far? We're starting to think so.
  • Seth
    Szerencsére ezek csak opcionálisak :) Én ezekhez kicsit túl voltam fejlődve, mert már way of the strong végén tértem hozzájuk vissza . Hamar feküdtek :D
  • darkSectorxxx #85704
    Nem válaszoltam arra a kommentjére, ez egy új gondolat volt.
  • darkSectorxxx #85703
    Erről beszélek. :D

Még a Way of the Strong is fosós, azzal se végeztem, Das 3 meg (WOTS=vagyis=NG2+)-ben futva istenmódba mész végig.

Eleve minden részen 4 élettel indulsz, nem 15-el.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.19. 16:50:24
  • LBandi77
    És akkor még nem is jártál ott ahol 1 terembe egymás után jönnek a bossok néha duplán is.
    https://youtu.be/iQvS5wvuTgY
  • j0nNyKa
    lett*
  • darkSectorxxx #85700
    + Jonnyka.

Vigyétek végig a Ni-oH-t és utána megdumáljuk. :)
    Olyan szamurájok vannak benne, hogy köpni-nyelni nem lehet közbe, nem beszélve a dupla boss-ról, meg se tudtam csinálni.
  • darkSectorxxx #85699
    Na ezt akarom most! :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.19. 16:16:42
  • GOTY
  • TDC Geronimo
    DF elemzés

4K checkerboard is even better than Horizon.

• darkSectorxxx #85696
    Most nézem a magyar kibeszélőt. :)
  • TDC Geronimo
    IGNes GoW previewból

"The final, and perhaps most impressive thing about God of War is the fact that the entire game unfolds in a single, unbroken shot. There are no cutscenes, no load screens, no camera cuts, no fades to black. Despite the fact that game director Cory Barlog told us this back at E3 2016, the wildly-impressive effectiveness of this choice didn’t sink in until we actually went hands-on the game and realized that it was 100% true. I can’t really think of another game of this scope that has utilized this cinematic technique, but it’s an incredible feat. The unwavering immediacy in which we spend our time with Kratos adds even more depth to him and in turn, to his relationship with his son"

EUROGAMER Quote - "The entirety of God of War plays out in a single, uninterrupted shot, the camera dancing through the series' trademark cinematic encounters in a way that's thrillingly dynamic. Come the end of 2018 it's likely to go down as one of the year's great achievements in games, and the execution is peerless."
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.19. 16:11:04
  • csgj
    Igen, nem teljesen jó érzés. :D Hosszabb (és nagyon jól megírt) könyveknél, klassz sorozatoknál és animéknél ugyanezt érzi az ember, de azért itt még hozzá lehet tenni pluszban, hogy ebben az esetben mi vagyunk a főszereplők is, és konkrétan a mi barátaink lesznek a mellékszereplők. :)
  • BlackDahila
    Tudom off téma. De csak én érzem úgy ennél a sea of thieves-nél hogy a noman's sky féle terelés van ha a contentre kérdeznek? Mindenre az a válasz hogy lesz meg majd szeretnénk beépíteni de egyenlőre zéró content. Gondolom ezzel se fognak sok xbox konzolt eladni.
    Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.03.19. 14:02:34
  • j0nNyKa
    lesz :)
  • Rage47
    Hát igen, ennyi idő alatt könnyen hozzánőnek az emberhez a karakterek, kb. az ismerősödnek tekinted már őket. :D Ezután jön a P5-depresszió, ahogy szokták említeni...
  • TBTPumpa
    Már csak 1 hónap:
  • GOTY
    Az király, én meg szerintem előveszem az AC után.
  • GOTY
    Félrebeszélsz megint.

A kérdés az volt, hogy ugyanannyit játszottál-e a nioh-val mint a dassal. És a válasz az, hogy közel sem. Pont. Vége. Ennyi. Nincs több magyarázat.
  • LBandi77
    Pont tegnap néztem videókat róla ,elég sok új dolog jött bele,lehet rámegyek.
  • darkSectorxxx #85686
    Sokról maradtál le. :)
    Utána még1x elkezdtem :D

Percre pontosan nem számoltam ki, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ugyanannyi menetből melyik nehezebb.

Ha a Das 3al játszok 5x annyit, akkor is vagy 1 vagy 2 vagy 3 stb kört lehet összemérni.

Ni-oh nekem alapon nehezebb, sokkal gyorsabb.
    Másnak lehet könnyebb, embere válogatja. :)