121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Új autó kérdésköre. 9 milla a szalonban. Megveszed, beülsz, elfordítod a kulcsot, kiállsz vele a telepről, hopp -500.000 Ft. A használt játék kérdése dettó u.e. Ha valaki beslattyog a boltba és 15.990 Ft-ért tud fóliás(!) példányt venni, akkor sokan vannak akik 15.500 Ft-ra nem gerjednek rá. Érthető. A fóliásról tudja, hogy garantáltan karcmentes, övé a bontási feelin', tuti nincs belőle elhagyva az esetleges Day1 kód, etc.
A másik meg a hazai helyzet a fizukkal. Egy magyar átlagpolgárnak 16k kifejezetten sok egy játékért és igen, 1000 Ft is számít, mert a családi kasszának tartozik elszámolással. Nem a 800 nettós fizukból kell kiindulni, mert véletlenül sem ez a jellemző.
Legközelebb tessék From Softos vackokat venni, azt mindig drágábban viszik el, sőt könyörögnek még magas áron is érte
-
SlickAdam #86005 "Annyira unom már, hogy a magyar emberek 80%-a húsz forintért az anyját is megbaszná!"
"15.990-ért vettem"
"15.500-ért tettem fel"
ummmm...
mé nem 15.890-ért?
-
Rohadt unalmas, repetitiv gameplay... egy ideig leköti az embert a világ de szerintem hamar unalomba fullad. -
Szerintem teljesen normális hogy egy adás vetel oldalon alkudoznak az emberek, persze en se szeretem a pofátlan alkudozást. ... hacsak nem az eBay-en hirdettél fix áron vagy nem írtad oda hogy nincs alku, szerintem nincs okod felháborodni azon hogy alkudni próbálnak az árból. -
partizan182 #86002 Wipeoutot csekkoltam VRban tegnap, jobb mint amire számítottam. Gyönyörű, szélsebes, a belső nézet nagyon frankó és remekül irányítható.
És ja, egész cucc vr-ra vált ha érzékeli a headsetet, ez a full game, nem csak egy vr mód.
Rosszullét nem volt, mondjuk én trackmanián edződtem, a gyorsabb kategóriák azért itt is intenzívek, kapaszkodik az ember rendesen a kontrollerbe. Egyik legjobb vr cucc.
Invisible hourst is behúztam, eddig nagyon jó, ami jeleneteket elkaptam mond érdekes volt fasza karakterekkel, akinek bejon a Poirot jellegű nyomozgatás húzza be bátran. -
Na, ez egész jó! A MadMaxet pécén egyszer régen elkezdtem, még tetszett is, de aztán valahogy félbemaradt. -
Abszolút így gondolom én is. Az se zavart volna, ha a nyakamon rohad az FC5, de fillérbaszónak akkor sem adom el.
Amúgy elvitték, van ellenpélda is: ma reggel a kocsiban hívott fel egy srác, hogy össze tudunk-e még futni, leszerveztük, ott volt, szó nélkül kifizette, megköszönte és kész.
Így kell kérem adni-venni. -
Egyetértünk.
Legutóbb inkább azért nem adtam el egy játékot, mert alkudozni akart már megint a vevő. Inkább azt kamuztam, hogy eladtma már és töröltem a hirdetést. Nincs türelmem most ehhez.
És hiába írod oda, hogy nincs alku stb. El sem olvassák, hogy mit írsz a hirdetésbe. Csoda, hogy írni tudnak ezek. -
Basszus, ma is tanultam valamit! Köszi az infot, tényleg ott van! -
Annyira unom már, hogy a magyar emberek 80%-a húsz forintért az anyját is megbaszná!
Meghirdettem a Far Cry 5-öt, amit én üzletben 15.990-ért vettem, ezer forint kedvezménnyel. 15.500-ért tettem fel, több helyre is, mellesleg a legolcsóbban mindhárom oldalon. Erre éjszaka ír egy idióta, hogy tudnék.-e egy reálisabb árat mondani a játékra, mert ennyiért fóliásan is megvehető a közelemben, másrészt meg egy használt játékról van szó!
Visszaírtam neki, elküldtem a sunyiba, hogy egyrészt akkor ott kell megvenni, ahol ennyiért adják, másrészt egy kétnapos játékról beszélünk, amit jelenleg használtan se nagyon tud megvenni, ennyiért meg pláne nem, harmadrészt meg a reális ár ott van a hirdetésben, javaslom, olvassa el ismét!
Annyira rühellem az ilyen fillérbaszókat, akik ilyen üzeneteket írnak, hogy "mennyi az alja", meg "ennyit adok érte" - kurva anyádat, a Sparba is ha bemész, nem mondhatod a 280 forintos kenyérre, hogy te 250-et adsz érte, mert körberöhögnek. Annyi az alja baszd meg, amennyi a hirdetésben van, ha nem annyi lenne, akkor nem az lenne odaírva!
Két opció van ilyenkor: az egyik, hogy elfogadod az árat, és megveszed a játékot, a másik, hogy nem fogadod el, és továbblépsz kurva gyorsan!

-
Úgy néz ki később lesz propatch
-
Hát én pörgetem, ez az idő az egész felfedezésre értem, nem csak main quest. -
köszi!! a dlc-t is futva ilyen hosszúak??? :/
(én amugy ac-t eléggé végigszaladom, és így is általában megcsömörlök a végére a világtól ... ált. 30 óra alatt beleunok, jó h vége :D ) -
ÉPP most írtam boxos topikban, hogy erős a hónap (odaát), csak sajna majd' minden megvan :/
itt nem akkor durranás a kínálat (ps3 atombéna :( ), viszont csak a mad max nekem telitalálat!
...hányszor agyaltam a bedemózásán.... (tetszik, csak állítólag elég repetitiv, szal ez így perfekt!)
trackmania turbo - tud 3-4 player splistcreent is, pályagenerátor, stb - elég jó epizód! érdemes vele pár kört menni annak is, aki nem autóverseny fan, mert ez inkább ügyességi cím ( nekem "sajnos" boxon megvan :( ) -
https://store.playstation.com/en-gb/product/EP0001-CUSA05625_00-EDITIONGLDACE000 -> CUSA05625
lemez oldalán ez van -> kompatibilis lesz
nem ez -> nem kockáztatnék ...
_ELVILEG_ ez a metódus tuti, de nem sony faq-ból van :D -
Mad Max (PS4)
Trackmania Turbo (PS4)
In Space We Brawl (PS3)
Toy Home (PS3)
99 VIDAS (PS Vita)
Q*Bert Rebooted (PS3/PS4/PS Vita) -
Droughert #85990 -
Vagy másold a mentést egy pendrive-ra és a pc-n bedugva a mappa neve a játék kódja lesz. :) -
A kábel bevezetése változott a sisakba, illetve maga a kábel. Meg a hozzátartozó füles (ami egy lapát szar). Persze, jobb a ZVR2, de hiába jobb, ha itt nem kapható. vagyis kapható, mondjuk dupla áron. Na annyit viszont nem ér. -
Zozo76 #85987 Na de a ZVR1-el az a baj hogy nem engedi at a kis doboz magan a HDR jelet, szoval vagy dugogatod a HDMI kabelt, vagy nincs HDR. Ugy tudom a ZVR2-n mar megoldottak. Meg a sisaknal is valtozott valami a kabel elrejtesenel, vagy mi. -
Jajj télleg, ott vana codj a játéknak, eddig észre sm vettem. :) -
A böngésző címsorában. -
When DOOM launched in 2016, id Software focused on mixing cutting-edge graphics with relentless, fast-paced gameplay for users on all platforms. Thanks to a brand-new game update arriving on March 29, id is pushing the game’s graphics even further with the release of a new 4K resolution patch. At long last, you’ll be able to witness the power of the DOOM Slayer in stunning 4K on both PlayStation 4 Pro and Xbox One X platforms. -
Nem látok itt semmilyen kódot. -
Köszi! -
Mondjuk FCben a FoV elég fos konzolon. -
Ellenőrizni kell a digit/lemezes verzió kódját!
a lemez oldalán vs. a digit verza psn-es linkjében levő szám (CUSA-XXX pl.) -
partizan182 #85979 Este kipróbálom, beszámolok még milyen. -
Úgy tudom igen. Nekem nincs meg, és nem is most fogom megvenni, mert most teliáras mindenhol. -
ingyen és tolható a teljes játék vr-ben?!
az azé' maxi reszpekt, amikor máshol szánalom a kiegészítő vr tartalom és/vagy még atomdrága is...
(viszont számomra ez az omega iszonyat nehéz, totál random, hogy tudok-e nyerni :( a ps3as verzióban simábban haladtam :/ ott jobban éreztem, hogy ha jól megyek, akkor valszeg nyerek is) -
Nyilván itt is van. Fogja a fegyvert, kötözi magát, stb. Pont mint egy Far Cryban :) -
- jahogy a 30frém+kevés(semmi?) blur a gond! azt megértem... (dishonored2 ps4 trial után tudtam, hogy ez a játék pl. nekem konzolon no go)
- előző részekben még volt keze :)
- beférző képernyő jó "büntetés", ha nem tolják túl (azaz csak enyhén zavaró)
-
:)
Na készülj.
Alap játék futva 40 óra elsőre.
Dlc 1 ilyen 7-8
Dlc 2 15-20
Pack-ok.
Add-ons.
Van 2 pack ami ft ért van.
+ a deluxe.
Van 10 pack kb a Gear-ben, ezeket a játékban ingyen is eléred 1 ruhát kivéve.
És van 25 cucc ingyen uplay pontokér.
Alap játék x dollár.
Dlc 1 10 dollár
Dlc 2 20 dollár
Pack egyenként 7 dollár
Deluxe 10 dollár
Seasson pass 40, ami full mindent ad, kivéve azt hiszem amit alapon ingyen sorsolással lehet megkapni. :) -
Nekem ment régen az egyetlen ilyen, a Killzone. -
Ja, hamár VR. Ma kijött a korábban bejelentett ingyenes VR kiegészítés a Vipeout Omega Collectionhöz:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.28. 13:32:27 -
Eddig is pont ennyibe került. Most annyi változik, hogy _talán_ a ZVR2 is olcsóbb lesz. De itt minde talán, hiszen hivatalosan továbbra sincs euban. Illetve lehet, hogy már hivatalosan van, de erről a sony hallgat, és továbbra is alig kapni, alzában van, eszement feláron. A ZVR1 meg hónapok óta ennyi. Ezek szerinte mostmár a sonynál is annyi, amennyi a boltokban volt :) -
Zozo76 #85970 most allitolag 100 dolcsival olcsobb lesz a psvr. igy mar jobban megerne. re7, doom, farpoint, arizona sunshine, mittudomenmivanmegaminormalisragame... -
ACO Gold kiadás (digitális) mentései működnének a lemezese sima kiadás fájljaival? Same region. -
Nálam a nézet az lényegtelen dolog. A FOV legyen elviselhető, onnantól mindegy. Az viszont ugyanolyan lényeges mondjuk TPS-nél. Vagy bárminél. -
Egy percig nem kötne le. 20 éve még elment ez a színvonal, már kevés.
VR-ban viszont totál más élmény, ott tolom.