status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Annyira unom már, hogy a magyar emberek 80%-a húsz forintért az anyját is megbaszná!

Meghirdettem a Far Cry 5-öt, amit én üzletben 15.990-ért vettem, ezer forint kedvezménnyel. 15.500-ért tettem fel, több helyre is, mellesleg a legolcsóbban mindhárom oldalon. Erre éjszaka ír egy idióta, hogy tudnék.-e egy reálisabb árat mondani a játékra, mert ennyiért fóliásan is megvehető a közelemben, másrészt meg egy használt játékról van szó!

Visszaírtam neki, elküldtem a sunyiba, hogy egyrészt akkor ott kell megvenni, ahol ennyiért adják, másrészt egy kétnapos játékról beszélünk, amit jelenleg használtan se nagyon tud megvenni, ennyiért meg pláne nem, harmadrészt meg a reális ár ott van a hirdetésben, javaslom, olvassa el ismét!

Annyira rühellem az ilyen fillérbaszókat, akik ilyen üzeneteket írnak, hogy "mennyi az alja", meg "ennyit adok érte" - kurva anyádat, a Sparba is ha bemész, nem mondhatod a 280 forintos kenyérre, hogy te 250-et adsz érte, mert körberöhögnek. Annyi az alja baszd meg, amennyi a hirdetésben van, ha nem annyi lenne, akkor nem az lenne odaírva!

Két opció van ilyenkor: az egyik, hogy elfogadod az árat, és megveszed a játékot, a másik, hogy nem fogadod el, és továbblépsz kurva gyorsan!