121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #86246
    Amúgy is best 2017

Persze minden izlés kérdése.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.05. 10:27:45
  • Moby
    Nem, nem ez volt a széria védjegye, ez a széria egyik bénasága volt. Az AC-k pedig mindig káprázatosak voltak, ebben pont semmit nem hozott az origins, pusztán ez az első valódi currgen része, ezért tehnóban fejlettebb, mint a korábbiak voltak. A csodálatos történelmi korból pedig pont szart sem profitál a játék, a sztoriba valahogy próbálták beleszőni, de az sem sikerült jól. A kor passzív díszlet csupán, semmi több.
  • Ulthanito
    "mindent elveszetett, ami a széria védjegye volt."

Hála istennek. Végre nincs fej felett pittyegő piros háromszög, "There he is", "Do not let him escape" és a hasonló baromságok. Maradt egy rengeteg tartalommal megtöltött, gyönyörű, játszható játék, működő harcrendszerrel, egy csodálatos történelmi korba helyezve.

• Moby
    Próbáld meg nem félreérteni a szavaimat, nem pálcát török feletted, én ugyanezt művelem a sonyval évtizedek óta. Egyszerűen ez van, az érzelmeink irányítanak minket jórészt. De legalábbis a hobbink valahol az érzelmi központunkhoz nagyon közel működik.
  • Moby
    A frommal nem csak az a baj, hogy tetvek, hanem hogy bénák is mint a kurvaélet. Mindeközben az az ambivalens helyzet van, hogy közben meg olyan hangulatú, alapfilozófiájú, atmoszférájú játékokat csinál, amit senki más.
    Nade az sem jó, hogy azt kéred számon rajtuk, hogy ne legyen ennyire szélsőségesek, miközben te magad is pont így kezeled őket. Évekig a szarukat kivásárolod a nyilvánosbudiból utánuk, hogy aztán kereszteshadjáratot folytass ellenük, hogy legyenek már szívesek normálisnak lenni. Tippre egy használtautó árát hagytad náluk kacatokra a játékokon felül, amiket most ugyan kiárulsz, de mostmeg azt követeled, hogy ne áruljanak kacatot, és vegyék észre, hogy csak az értéket lehet eladni. Ha szemét lennék azt is mondhatnám, hogy megérdemlitek egymást, de valójában mindaz amit csinálnak, mindenki megérdemelné, mert az jó. Közben meg igazad van abban, hogy ami meg nem jó, azt meg nem kell elnézni, és ebben szerintem teljesen egyet is értünk.
  • Tinman #86241
    Pontosan ezért volt undorító a From semmittevése. Egy patchbe betehették volna, de nem tették.

"Ezek üzleti döntések jórészt."

Ha visszaemlékszel rá milyen reakciót kapott a From a DaS miatt? Én emlékszem... nem kevesen szarozták, sorba kapott 7-7.5-es értékeléseket. A saját YT csatornámon védtem be azzal, hogy tegyük össze a kezünket, hogy megkaptuk, még ha Day1 szar is, aztán jött a mod, onnantól hevön.

Szerintem egy mocskosul szar üzleti döntés volt úgy hagyni ahogy! Ezeket a fostosokat az mentette meg, hogy volt egy arc, aki megoldotta, hogy ne okádjunk a képernyőre. Megsaccolhatatlan szerintem azon vásárlók száma, akik a Dsfix után már nem haboztak beruháztak a játékra.

Soha nem felejtem el, hogy GTX970-es toltam és hát voltak gondok na. Aztán jött a mod és mintha helyére kerültek volna dolgok.
  • Moby
    Az origins volt az az játék, amiben az összes AC közül a legjobban működő harc volt, miközben mindent elveszetett, ami a széria védjegye volt. Az origins viszonylag könnyen volt úgy a legjobb AC, hogy közben már semmi nem maradt AC benne. Aki a korábbiakban a város/épületszimulációt kedvelte, annak biztosan nem ez lett a legjobb rész. Másrészt miközben a harc tényleg jó lett benne, az AC jegyek elvesztéásével szépen bele is laposodott a mára minden UBI címet magába ölelő masszába. Az egyetlen egyediség, ami megkülönbözteti a bármelyikrandomubicímtől az a környezet. Mostanra minden ubi széria minden valaha volt egyediségét elveszítette, és ezt én akkora pozitívumként nem látom az AC-ban sem, miközben több ponton is egyértelműen jó irányba ment el.
  • TBTPumpa
    A Special, limited kiadáshoz nem jár az a plusz küldetéscsomag, csak a CE-hez? Miféle marhaság ez?
  • n000rbi
    Tegyük hozzá, hogy AC-k között a legjobbnak lenni azért nem akkora teljesítmény. Ettől még az Origins-t se bírtam 1 óránál tovább, de ez inkább az hibám, mert erőltettem valamit, ami soha nem állt közel hozzám.
  • Ulthanito
    Az Origins konkrétan toronymagasan a valaha legjobb AC-játék lett.
  • Ulthanito
    Jó vétel volt! :)
  • n000rbi
    Nos igen, ez elég szomorú. Legalább jól néz és jól fut az FC5, még ha butácska is :)
  • benőmenő
    A frame unlock pl. kiüti az alapértelmezett vsyncet is, ami 15fps-re lockolt ha csak 1 frame is el lett dobva, plusz ugye a dsfix rögtön ad alternatívát normális vsyncre.
    Anno még egy penészes HD4850-em volt, annál baromi sokat javított a játszhatóságon.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.04.05. 08:02:36
  • SlickAdam

• darkSectorxxx #86232
    Origins tuti nem.
  • TomStorm
    Gyenge cím már ez.Folytatásokban holt gyengék.Lehet az Origins is..
    Ubisoft nálam még Siege-el maradt életben DE azzal nagyon:)

Más:Metro Exodus(bár a címét kétlem,hogy ez lesz).Na vele mi van?Talán utolsó dobása Deep Silvernek:/
    Pláne ha Dakar-al együtt adják ki.
  • darkSectorxxx #86230
    2020 :)
  • TDC Geronimo
    Hát én ezt az FCt szerintem feladom. Graftól se vagyok elájulva, szép a növényzet azt kb ennyi. Annyira generic fosok a küldetések is, hogy üvöltveokádva tolom végig, nem beszélve az atom buta AIról.
  • mucsácsó
    sztem 2 év, és jön is... max 3 - de annyi nem lesz szvsz. :)

talán még idén lesz pár új cím E3-on amiket elpukkantanak, és még a közeljövőben jönnek - aztán 2020-ig Death Stranding + TLOU2, és cső. így is már hosszabb lesz a gen, mint aminek jövendölték az elején :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.04. 21:53:53
  • darkSectorxxx #86227
    Ez jó hír? Nem ismerem ezt a tech-et.
  • arty
    https://www.google.hu/amp/s/wccftech.com/playstation-5-rumors-8-core-zen-cpu/amp/

rumor!!! ize, spoiler ;
  • Kandurex
    Hm..egyelőre eszembe sincs előrendelni, megvárom a véleményeket.
  • TBTPumpa
  • darkSectorxxx #86223
    ez nem spoiler. :)
  • Kongy
    Most miért kell spoilerezni?
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.04.04. 17:48:53
  • darkSectorxxx #86221
    :)
  • Seth

Nagyon közel egymáshoz a Tomb Raider-rel és a Dragon Quest 11-gyel, ómájngott
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.04.04. 17:21:27
  • darkSectorxxx #86219
    Spider-man....

2018 szeptember 7....
  • arty
    megfixaltak, mar csak 107mb...

sony...
  • darkSectorxxx #86217
    Spiderman úgy néz ki, hogy jól néz ki, van gameplay már. :)
  • Tikal #86216
    We found out that while this update was set as an individual patch in the PS4 patch distribution system, the game is unfortunately re-downloading all previous updates. We apologise for the inconvenience this may cause to our players.
  • Moby
    A játékok eredeti kódjában lévő lehetőségek kiaknázásának óriási a kultúrája és a történelme. Itt most jelesül széles körben hasznosul, mert a DaS1 eléggé szar állapotban jelent meg, de alapvetően amit durante csinál annak van egy szélesebb nézete, amiben a hackek, cheatek, konzoltörések, exploitok is benne vannak. És ennek az egyik csúcsa jelenleg, amit én is linkeltem jópárszor már én is, amikor flappy birdit programoznak SNES SMW-be.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.04. 11:18:17
  • Moby
    Igen, már sok-sok mindent tud, alapvetően innen indult. Amit említettél, a szarfrémes pécés verza megjelenést így oldotta meg a durante mod. Alapvetően viszont minden, amit a durante mod tud, azt az eredeti kód tudja. A durante mod nem módosítja a renderpathet. Ezzel nem akarom a benne lévő munka mennyiségét elbagatelizálni, mert ezek feltérképezése hatalmas munka lehetett, de itt alapvetően arról beszélünk, hogy egy hack lehetővé teszi olyan dolgok konfigurációját, amiket a from nem tett lehetővé. Ezek üzleti döntések jórészt. Ez kb olyan, mint amikor grafitceruzával engedélyezünk letiltott processzormagokat, mert a gyártónak költségszempontból jobban megéri kisebbnek hazudni a procit, és olcsóbban eladni, és a sok-sok hasonló eset a mindennapokból.
  • Tinman #86213
    Annál egy "kicsit" többet...

Amire kapásból emlékszem: Depth of Field-en, SSAO, SMAA buhera mehet iniből, ki-be kapcsolható HUD, meg egérkurzor, automatikus save backup, textúra mod betöltésének lehetősége, satöbbi. Ez nem kicsit több, a 30 frémes limit kiütésénél ^^

• Moby
    Azért a durante modot se szopjuk túl, az annyit csinál, hogy kódinjekcióval kiüti futásidőben a 30 frémes limitet. Persze lehet őket savazni azért, hogy egyáltalán belekerült, meg kell is, mert valszeg üzleti okok vezettek oda, valszeg csak puszta emberkísérlet volt kiadni az elsőt abban a közegben. Látták, hogy megy, a másodikba már nem is került bele.
  • Tinman #86211
    U.a. a konfigon DSFIX-el jobban futott már az első héten a DaS 1 PC-n, mint ahogy ezek a retket kiadták Day1. Ez mindent el is árul róluk, ahogy az is hogy cseszbaxtak együttműködni a zsenivel.

Én értelek, hogy más liga ráereszteni 1 ember ingyen munkája helyett egy teljes röhejesen túlfizetett team-et, de főleg ennek fényében említésre se méltó az eredményük! Főleg ilyen áron nem.

Mivel a modról beszéltünk azért kevertem ide. A Remaster mindenkit érint. Konzolost, PC-st egyaránt. Az tény, hogy konzolon a DaS 1-2 éppen csak súrolja az elviselhetőség határát annyira gázul ment, ezen javít a Remaster. Ilyen szempontból jogos a Remaster elkészítése, de ebben az esetben is figyelembe kellene venni azon tulajokat akiknek digitálisan már ott figyel az accján a játék... fogják? Nem fogják, 100%.
  • arty
    a dsfix azért nem 4-5 nap alatt érte el a mai formáját...
    plusz ez itt nem bruteforce megoldás, hanem a forrást módosították, a kiadás nem annyit jelent, hogy kirakom githubra és ha ki is nyírom a user gépét, holérdekel, csak saját felelősségre, stb.... (dokumentácio, promocio, egyéb üzleti megállapodások sonyval, mittomén... nem 1 ember 4-5 napos melója, az fix)

steamet nem keverném ide, ott elég jótékonyak szoktak lenni a kiadók :D
  • Moby
    Egyébként ez a Song of the Deep nem csak egy határ szar, de úgy is fut. És úgy egyáltalán, az insomniac pályafutását meglehetősen végigkíséri ez az igen széles spektrumon történő száguldás, ami a minőséget illeti (Fall of Man, ugyebár ).
  • Tinman #86208
    Látszik? Gyakorlatilag Durante mod (amit kb. 4-5 nap alatt készített el a srác egyedül!) + 1-2 effekt, mint a tűz, füst, vér, mozgó növények... hát elmondom neked ezt 4.99€-ért kéne, hogy adják azoknak akiknek megvan az alap! Azoknak akiknek meg nincs: jóindulattal 19.99€.

Mindegy... Steam-en ez 1 év múlva 5 ojró.

Bioshock szerintem rossz példa! Emlékezz rá, hogy azok akik rendelkeztek a 3 résszel (már pedig akit kicsit is érdekelt a széria azok Steam-en tuti berántották), azok ingyé' kapták a remastert.

Activision jó példa, az pont u.o. retek cég, mint a From.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.04. 09:31:35
  • Moby
    Neeem, én azóta megvettem ezt a song of the deep című fertelmüket, mert elsőre jónak nézett ki... :D

De a Ratchet látványban tényleg odabaszós. És hát a spidey is nagyon jónak néz ki, de nem is a látvány miatt aggódom én sem :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.04. 09:29:40