121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Pedig az történt az első rész után. :) Mivel akkor nem lehetne a 2. legjobb, ahogy történt most az Origins-el. Mind régi, mind mai viszonylatban kimagasló. -
libabőr
-
Zóanagyvarázsló #86324 Nem írtam olyat, hogy nem a (2.) legjobb a szériában.
A túlértékeltséget is arra írtam, hogy túlzás úgy kezelni, mintha az első rész botladozása után világmegváltás történt volna. Nem lett benne sem a harc jó, sem a lopakodás, sem a végjáték, sem a sci-fi szál, a mellékküldetések és a gyűjtögetések sem lettek mind izgalmasak. Ha valaki az 1-et az AC-s, és nem csak az AC1-es betegségei miatt sem szereti, annál nem is biztos, hogy betalál az AC2.
Úgy érzem, hogy a több szempontból létező minőségi ugrás és a nosztalgia befolyásolja a játék megítélését. Ettől még lehetett élvezni, lehet az egyik legjobb AC stb. Ezek nem zárják ki egymást. -
topic banner, csak nálam nem tölt be? -
amúgy jah, trú... bár remélem azért 9/10-nél szarabbat nem fogunk látni :D
vagy addig 1 hét internetmentesség :D -
Szanaszét lesz spoilerezve 12-én. Már a review score is spoiler. -
részvétem -
Nem érdekelnek reviewk :) -
Dettó. Remélem Platinum kihozza aznap (vagy korábban
) :D
-
Nem túlértékelt. Csak a legjobb a szériában, ami nem túlzás. Kivéve most, most csak 2. Lehet, hogy jött az origins. -
Majd segítesz a coop trófeában ? :) -
Tényleg jó volt ez a Far Cry 5, de az arcade részbe soha többé nem lépek be -
Aztán ha "csak" 8 pontos lesz,akkor megy cancel ?
-
Na GoW előrendelve. 2 kemény hét még, reviewk 12én. -
Nála rém egyszerű a képlet:
A BB és a Das-játékok a mérce. Csak azok. Ő minden bosst elsőre fektetett, na jó, egy párat másodikra, bár ezek egyikét se látta soha senki, se YT. se Twitch, de márpedig megtörtént. Tehát ő ügyes játékos. Akinél ez a képlet nem így van, vagy netalán cifrákat káromkodik meg átkozódik közben, esetleg panem et circenses (mint én), az bénácska játékos.
Az, hogy mondjuk sportjátékokban lehet valaki ügyes, vagy platformerekben, míg egy másik műfajban kevésbé, nem számít. Meg se fordul a fejében.
Teccikérteni?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.06. 15:40:39 -
Zóanagyvarázsló #86311 Én Mobyval értek egyet, nem költenék legendát az AC2 köré, bár elhiszem, hogy a többi részhez képest sokaknak fény az éjszakában, én nem vittem túlzásba a szériát.
Kátészerűen így foglalnám össze a saját véleményemet:
Sok mindent javítottak az AC2-ben? Igen.
Alapvetően faék ez is, ha megszerelték is? Bizony.
Volt olyan is, amiben nem előnyére változott? Persze.
Élveztem egy jó részét a játéknak. Ja.
Beleuntam a kétharmadánál, és azóta is kevésnek érzem a formulát? Sajnos igen.
Dicséretes a fejlődés egy folytatástól? Igen.
Csoda volt ettől ott és akkor, és klasszikus ma? Nem és nem.
Okés játék volt? Igen.
De túlértékelt? Naná! -
Na... hát erről van szó!
A pénzemért nem várok nagy csodát, de, hogy egy nyomorék chromatic aberration-t nem tudok kikapcsolni az olyan szinten felszab, hogy leírhatatlan. -
Nem ilyen egyszerű. Nem a From-ért rajongtam, hiszen nem érdekelt se az Armored Core, se a Mobile Suit Gundam, de még a Ninja Blade sem. Az Enchanted Arms viszont nagyon régóta megvan, de gépben még nem járt. Talán idén végre eljutok oda, hogy letoljam... állítólag jól sikerült.
Amiért rajongtam az a Demon's és Dark Souls... még nagy jóindulattal azt mondom, hogy az alap 2. rész is bejött. Aztán a Scholar patkány húzásaival, már elkezdtek a szememben süllyedni és végül el is jutottunk oda, hogy egy Dinivity Original Sin-t sokkal jobban élvezek manapság, mint egy Souls-t. A stílusból nem égtem ki, mert a NioH, Dragon's Dogma eléggé fincsik.
A videókat nem bántam meg, noha a mai napig egyetlen forintom se jött be belőlük... már nem is fog. Amit ott és akkor mondtam, azt fenntartom... hiszen a DeS, DaS 1 PtD-ről van szó, azok meg rendkívüli címek lettek. Nem véletlen, hogy a DaS 3 wt elkészítésére akkora kedvem van, mint "bedugni a nyakam egy kötélbe". -
Ott és akkor kiváló volt. Mi tudta volna megszorítani? Az 1. rész után meg főleg kiváló volt. De ezt nem csak én mondom, hogy hanem a szaGmától kezdve, egészen a játékosok brutál nagy többségéig mindenki. Elhiszem, hogy ennyi AC élmény és AC:O élmény után neked a 2. rész így visszatekintve, vagy manapság játszva középszer, de akkor kell nézni az akkori viszonyok között. Az AC 2 GOTY nagyon rendben volt... asszem ki is maxoltam, mert egyszerűen élveztem. De utána már egyre inkább nem nyeltem be ugyan azt eladva Brotherhood, Revelations, Liberation, AC3, Unity és Snydicate néven, noha az utóbbi kettő azért megint próbált irányt váltani, aztán a Unity-nek ez se nagyon jött be... elég középszar lett, Syndi jobb. -
a bb bossok a mércék, ami alapján eldönthető, hogy valaki bénácska játékos-e?
és mi a skála? nem verte le, 3 halálból verte le, elsőre verte le vagy hogyan kell ezt elképzelni? -
"nekem nem okoznak nehézséget azok a játékok "
Mondj 3 olyan, nem From-játékot, amivel te is és én is játszottam.... -
nekem nem okoznak nehézséget azok a játékok amik neked.pl bb bossok.én sose örjöngtem rajtuk és hisztiztem mint te.attól még hogy nem streamelem játszottam. 
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2018.04.06. 13:22:26 -
Pont annyira vagyok bénácska, mint te. -
Mindenki magából indul ki, igaz?
-
Te már csak tudod...
-
ja bocs.fantasztikus xd -
SlickAdam #86300 lattam, de nem tudtam volna hazaröppenni.
meg elöre tervezve se könnyü, pedig nyaron jo lenne hazamenni a Lana Del Rey-re (bedessz kis ribanc, igazi kakukktojas a zenei izlesemben :D)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.06. 10:43:01 -
Mé' nem szóltál, szerdán adtam el a jegyem 4 perc alatt egy barátomnak (sajnos nem tudam menni, pedig egy éve vártam már)
Kár, pedig jó lett volna Ultival nagy egyetértésben üvölteni a One-t :D -
Hatalmas mázli, hogy heroikus küzdelemben a fejlesztők nyertek, és sikeresen ÁTMENTETTÉK a fícsört! -
SlickAdam #86297 csak irigykedek picit no... :) -
itt ebben a topicban elnek mindketten, ne vedd el ezt toluk
E! -
SlickAdam #86295 nem a jatek hasonlat volt a lenyeg, hanem hogy metallica koncerten volt es a topiknak tudnia kell rola, E!
-
annyira röhejesen gáz dolgokat tudsz sokszor írni hogy kész.főleg ha játékokról van szó.te kész hisztit lekeversz szinte minden játéknál amiatt mert kicsit bénácska játékos vagy.és ez a hasonlat is most.hát én jót nevettem bocsi :)) -
Pedig ph!-n megírták anno, már a Black Flagnél, hogy annyira nextgen tech, hogy a szélszimulációt át se tudták menteni pc-re. :D -
Ugyan ezt éreznéd egy nyálgáj koncert után is ???
Nem hinném!
Pedig ott is 100000-es tömeg érzi pontosan ugyan azt amit te a Metalicán...
Nekik pontosan ugyan úgy a nyálgáj mindent beletett abba ami az ő szórakozásukat maximálisan kielégíti.
Na és pontosan ezzel van a baj, hogy ti nem tudjátok elfogadni azt, hogy nem csak ti vagytok és, hogy csak az lehet jó ami a ti "elvárásaitoknak" felel meg!
Annyiban más ez, hogy eszetekbe nem jut elmenni a nyálgáj koncertre, viszont a gamékat megveszitek még is...
Pedig megjelenés előtt "MINDENT" lehet tudni róla ugyan úgy mint nyálgájékról.
Így nem hiszem, hogy a metalica koncert attól volt hangos, hogy ez nagyon coll de a nyálék szarok..
Majd a tömeg elvonult a nyál koncertre anyázni...
El kell menni mellette szó nélkül, mert ez pontosan ugyan úgy nem a te világod, nem neked készült!!!
Nem kell válaszolni, mert pontosan tudom mi lesz a reakciód...
-
Tegnap a Metallica-koncert közben jutott eszembe, hogy mi is az, amit várok egy videojátéktól. Műfajtól, fejlesztőtől és kiadótól függetlenül valahol azt, hogy igen, a pénzemért cserébe mindent megtettek azért, hogy jól érezzem magam, és úgy érezzem, hogy nem csak a pénzem akarták, hanem cserébe komoly contentet adnak. Lehet, hogy a játék nem lesz tökéletes, lehet, egy nem lesz minden bit a helyén, de ne azt érezzem, hogy a lehető legkönnyebben meg akarják úszni, és leszarják a fejem.
Közel két és fél óra műsor után úgy jöttem ki, hogy igen, "ez jó mulatság, férfi munka volt"! -
Crash mellett ez volt A 2. platformer. :) -
Régen, amikor dicsértem, akkor te miért nem írtál ilyeneket? :) -
Evoluti0N #86288 "Microtransactions?" "Hell no!"
Hallelujah! Egyik legjobb dolog PS4 exkluzív játékokban, h nem engednek bele mikrotranzakciót. -
Ezért mondtam, hogy a nóti meg fogja ugorni az első last of us szintjét a folytatással.
Amúgy az új GoWról is nagyon pozitív dolgokat hallani itt-ott twitteren újságíróktól. A kotakus csávó ezt írta nemrég és ebben igaza van
"It's been fun to give Sony shit for announcing games like Spider-Man and God of War early and then annoyingly showing them off at event after event, but on the flip side, Sony's willingness to give developers the extra time they need has reallllly been paying off"