121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Értem én, de akkor a safari blokkolja magátó' -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keressetek ra hogy hogyan lehet adblockolni mobilon, de nem tolem hallottatok, mer a foszerkeszto agyonut -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Kíváncsiságból megnéztem most mobilon mindkát verzióját az oldalnak, de hál'istennek nem tudom miről beszéltek. -
SlickAdam #86642 pedig elsö kepkockak ota annak tünt. HALA A JO ISTENNEK megiscsak jo lett! erre aztan nem szamitott senki.:) -
Mobilon. -
Zenélő banner? Miv van? :) -
Off, hogy a viharba lehet megszüntetni ezt a zenélő bannert vagy mi a rákot, halálba idegel!
Ki a vihar gondolja, hogy ez bárkit is érdekel? Arról nem beszélve, hogy mi ez a új ablakban megnyíló valami spam weboldal???
-
Na ez se lett szar úgy néz ki :y -
Azt mondom, hogy öld le Mirdir-t. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.12. 10:47:52 -
partizan182 #86636 Lesz még akcióban, internetes jelenléte (reddit, fórumok, reviewk) alapján megvehették vagy 10-en. Tízezret nem ér meg. -
mostmar nem torlom, hogy van ra valasz, kossz az infot -
Felőlem törölheted ezt is.
Nem, ez nem spoiler, hogy hány pontot kapott a játék, mert az szubjektív. Az pedig, hogy mondjuk Kratosnak két pöcse van a játékban, az objektív. :)
De amúgy, amikor láttam a posztot, nekem is az jutott eszembe, hogy ezt a GoW topikba kellett volna tenni.
Amúgy egyik linkre se kattintottam, nem vagyok hülye, hisz ott viszont már találhattam volna szpojlert.
Kérdezzük meg Darkyt, mit gondol erről :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.12. 10:04:38 -
te en most itt valamit nem ertek, ez nem gow spoiler? mer a masik ilyen hszt toroltem
okits mar ki hogy mi szamit spoilernek
vagy vannak emberek akiknek meg kell engedni? -
Meg kéne már újulnia ennek a géming reviewnak is. ennek a pontozásnak semmi értelmét nem látom, pláne a tizedes pontoknak.
Ha most romba akarnám dönteni az egész mögött meghúzódó "koncepciót", akkor azt kérdezném, hogy mit kellett volna nyújtania a játéknak ahhoz, hogy 95 pontot kapjon?
Na ugye, hogy semmi értelme az egésznek!?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.12. 09:58:39 -
GOW tesztek. - Átlag 95 pont
Mi tesztünk - Gamepod (94/100) -
"Én csak azt mondtam amit Jonnyka"
figyelj mar mi nem is egy dimenzioban letezunk, nincs az az isten hogy valaha azt allitsd amit en
kapasbol nem is szoktal informaciot irni soha
az en nevemmel ne dobalozzal baszki, ne akard mar hogy beragjak -
AZ akcióban nem vettem meg, teljes árat meg tutter nem adok érte. Talán majd egyszer. -
partizan182 #86628 Itt a 3d audió nagyon fasza, még "gameplay" jelentősége is van, mikor áthallod hogy a másik szobában valakik vitatkoznak. -
Az fasza lenne. -
Tervben van, hogy ismét végigjátszom, továbbra is tartom, hogy a Baron-féle küldetés az az egyik best ever story mission, amit valaha láthattunk.
A Heart of Stone-nak meg van egy olyan szívbemarkolóan keserédes hangulata, kiváló DLC. -
Annyiért én is láttam, de a prohardveren nagyon azt állítgatják többen is,hogy van 10kért. Talán Ori tudja a választ. -
Zozo76 #86624 Na! Nagy nehezen, de megjott a HDR patch a Witcher 3-hoz, marmint a PS verziohoz is:
Witcher 3 HDR patch - Gamekapocs -
Ezt adom. A skyrim vr soha eddig nem tapasztalt élmény volt.
Konkrétan ekkora szart korábban nem hallottam :D -
12-ért láttam játékaimon. -
Máig volt akciós. -
TomStorm #86620 Erről még nem is hallottam!
Veszem is meg.Csak egy pár perces jelenetet néztem pedig -
Állítólag 10 ezer forintért lehet venni UK/EU/HUN acchoz GoW kódot. Tudja valaki hol? Hómolva ennyiért lehet beleszállnék. -
Köszi a tippet, fejben tartom. Bár egyelőre az ACO fogva tart. meg a backlog. -
partizan182 #86617 Gow előtti utolsó itemként jelzem h lepörgött az Invisible Hours, olyan 5.5 óra lett a vége.
Maradjunk annyiban hogy amikor azt mondják hogy a VR platform teljesen új, eddigiektől eltérő élményeket tud adni erre gondolnak. Teljes árában kicsit drága, de aki a legközelebbi 50%os akcióban otthagyja magával szúr ki. Ha lesz folytatás én day0 ott leszek. -
Nekem mga a létezése 10/10. :)
Te fogod twitch-en játszani?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.12. 07:49:48 -
A "nálunk" az mit jelent? -
10/10 hype? :D Meglátjuk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na lassan alvás aztán reggel 9től review topik böngészés :D -
Nem, nem nézem le a csak olvasókat, és nem chatelek.
Akik nem érdekelnek, azok a csak a háttérben lévők, akik egy-egy gúnyos baszogatásra betérnek. Na azokkal van a baj.
De ezt megint csak leírtam.
Ja hogy én chat-nek nézem a topikot, de akkor a többi az mi? Mikor más off téma van, nem takarózok senkivel, csak vagy sorold fel korrekt mód azokat az eseket is, vagy ne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.12. 00:01:29 -
TomStorm #86610 Én még mindig azt mondom,hogy csetként használod a fórumot!!És nem fogod fel mit csinálsz.Nem tartod tiszteletben mások írásait,flegmán válaszolgatsz mint a cseten.Mégis kinek érzed te magad?
Hogy jössz ahoz,hogy lenézed azokat akik olvassák ritkábban a topikot.Akkor kinek írsz,magadnak?
Borzasztó amit csinálsz.
El vagy tünve a ködbe,csak erőlködsz itt.
Semmi komolyságot nem viszel a dolgokba.
Én nem is értem a többiek hogy bírják ezt.
Ha én itt aktív lennék biztos megéreznéd -
-
Igen, de más csinálja tesztet nálunk. Holnap embargóra megy ki nálunk is a cikk, én grátiszként kaptam lehetőséget tolni a játékot. :)