121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    hmm....
  • Moby
    Me van olyan, aki szinglikampány miatt vett meg egy codot?
    Nemá...:D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.18. 07:54:49
  • Kandurex
    Nincs szükségük a pénzükre. Nem kárhoztatom őket.
  • Kongy
    Félig meddig offtopik, de ha ez igaz, akkor számomra ez az utolsó szög a CoD koporsójában. állítólag nem lesz egyjátékos kampány a Black Ops 4-ben
  • Ulthanito
    Mondjuk szerintem joggal feltételezi valaki, hogy a stáblista az a végét jelenti egy játéknak/filmnek,

Ugyanúgy, ahogy Hamilton sem száguld még gőzerővel két kört, miután kockás zászlóval leintették.
  • Seth
    Az bosszant egyébként ebben, hogy sokan nem is tudnak róla, nem érdekli őket, mi történik az első végigjátszás után. Végigvittem,mert jött a stáblista, uninstall , és kimaradnak a javából .A stáblista végén írják is, hogy itt még nincs vége,csak hát a többség sajna nem néz stáblistát sem :(
  • Seth
    Az E-t azért kapod, ha "lejátszod" a végső stáblistát, nem nevezném ezt egy külön fejezetnek. Ahogy a C-t vagy D-t sem, mindössze a végső választásodon múlik melyiket kapod
  • Rage47
    ABCDE fejezet van a sztori végéig, az 5, nem 4.
  • partizan182
    @Evolution: Köszi. Fájna ha valakinek kimaradna az élmény, mert nekem magasan a tavalyi év topja volt a cucc perszonástul, edith finchestül.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.17. 20:21:03
  • darkSectorxxx #86846
    Az szép. :)
  • darkSectorxxx #86844
    Az kemény. Akkor 4x viszem végig majd. :) Ezek szerint lesz NG+?, de mi az eltérés, 4 külön fokozatba kell egymás után? :/
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.17. 18:00:53
  • Evoluti0N
    Jah, igaz. 4., nem 3. Habár a 4. az inkább csak egy fejezet.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.04.17. 17:52:09
  • Tatyla
    nem vicc tényleg megvehető de a negyedik végigjátszás után
  • darkSectorxxx #86841
    Ez most vicc ugye? :)
  • Evoluti0N
    Nem nagy dolog a platina. A 3. végigjátszás után egy kereskedőtől megvehető az összes hiányzó trófea.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.04.17. 17:09:39
  • mucsácsó
    láttunk már karón varjút, sajnos volt már 10+ órára precedens (DaS2/BB)... :D de bízom benne, hogy nem leszek ilyen állat :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.17. 17:00:14
  • Moby
    Megjelenéskor nem is :)
    Mert ez kérdés volt valaha? Majd jól járok vele kétévmúlva fillérekért, ahogy az uncsi4, infamous, stbstb.
    HA lesz ilyen egyáltalán. És nem baszom ki masfél óra után valami bénaság miatt, mint a skyrimvrt.
  • Ulthanito
    Ezzel az erővel a digitálissal soha nem jársz jobban.
  • Moby
    Jó, hát megvehetném digitben is, akkor nem kell feltennem apróra, csak egyelőre egyetlen olyan érvet sem látok erre, amiben benne lenne, hogy jobban járnék :D
  • Ulthanito
    Rohanjak megvenni dobozosan, hogy nagy izgulva már vasárnap este feltehessem apróra ezer forint mínusszal.
  • Moby
    >meg dobozosan vegyem,

Ezt elmagyaráznád? :D
  • Ulthanito
    Úgy látszik csak én vagyok úgy vele, hogy oké, klassz játék lesz, de hogy lerágjam a kezem, meg dobozosan vegyem, meg már nem bírok magammal, az közel sincs. Sőt.

ACO-val még elleszek vagy 20 órát kb, ami nálam kb 2 hetet jelent, addig meg majd megy az ára lefelé.

A Detroit jobban érdekel, de azt sem fogom Day 1 venni.
  • Moby
    Zéró hypeban vagyok :D Nem mondom, ha megcsörrenne a telefon, eldobnám a melót mára, de ez a veszély nem fenyeget. Haveromék jelezték, hogy nagyon maximum 1 nappal előtte tudják odaadni. Nagyon ülnek a cuccon.
    Easy van srácok. Pénteken felrobban az internet úgyis. Ráértek meghülyülni akkor :D
  • orichalcos
    "Valszeg a hétvége alatt ki is lesz pörgetve"

Vasárnap estig? Hajrá. :D Ha nem rohansz/speedrunnolsz, vagy nem játszol 10 órát egy nap, akkor nem hiszem hogy befejezed hétvégén. :)
  • mucsácsó
    Megbízható a srác, már vettem tőle anno UC4/Nioh/Horizon kódokat, minden okés vót.

Annyi, hogy ezek szerintem már a héten nem lesznek meg már, max jövő héten talán (de persze ezt csak az előző kódok alapján gyanítom)
    Írtam azért neki, hogy mikorra várhatók, de én biztos nem bírnám ki, hogy hétvégén ne tolhassam, úgyhogy marad a dobozos :D
    Valszeg a hétvége alatt ki is lesz pörgetve.. :( :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.17. 13:48:05
  • darkSectorxxx #86829
    Akkor az én játékom megint eltér a tietektől.
    Nekem sync után olyan jelek jöttek be, ahol már jártam előtte, pont ezt mondtam nemrég mert azt hittem ki van már minden pucolva. Jó reggelt.
  • SlickAdam

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.17. 13:32:36
  • Moby
    Rettenetesen unatkoztok. Az elkövetkezendő 3 napot próbáljátok még valahogy túlélni :DD
  • n000rbi
  • Ulthanito
    Igen, lehet kapni. Írsz a csávónak, elutalod a vételárat, és küldi a kódot a megjelenés napján.

Ennek a mondatnak melyik részét nem érted?
  • n000rbi
    Te azt állítottad, hogy már lehet kapni, holott maximum előrendelhető. (de ez le is van írva a hirdetés szövegében, szóval nem is értem az egészet)
  • Ulthanito
    Senki nem kamuzik. Én igazat mondtam, hogy már árulják, ő is igazat mondott, hogy még nincs kulcs.

Miért kamuzna bárki is?
  • Rage47
    Srác azt mondta, hogy nem lehet még... kirakta a hirdetést, de nincs kulcs. Most ki kamuzik?
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.04.17. 11:15:37
  • Harlekin
    Ezt már velem is lefutottad!

A toronymászásnak nincs jelentősége az ikonokban! A toronymászás egy dologra jó, hogy a madarad képességét növeld! Figyelmeztet is rá a játék!!!!!! (De ezek szerint nálad más játék van!!!!)
    A madár képessége már viszont ráhatással van az ikonokra!

Én első nap megmásztam az összes tornyot és ugyan úgy volt láthatatlan ikon! CSAK miután ellovagoltam vagy a madárral arra repültem lett "minden" látható!
  • arty
    mer' magad alatt vágod teis .... :(
  • Moby
    Le. Nem be. :)
  • Kandurex
    Nem. Én hősiesen tartom magam!

De.

Sajnos, itt a barlangba is jutnak hírek, hogy előbb - utóbb a fizikai hordozóknak befog áldozni, mint a PC -nek,...hehe.... szóval gondolunk a jövőre.
  • Moby
    De ugye nem teszed magad nevetség tárgyává ilyennel, hogy letöltő kódot veszel? TE? UGYE NEM?
    Hogy aztán ott komposztáld a fiódokod! :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.17. 08:35:33
  • Ulthanito
    137 plusz van a neve mellett, nem hiszem, hogy kamu lenne. Ha átbaszná az embereket, rendőrségi feljelentés, leszedik egy pillanat alatt. Majd a TEK megy ki érte. :-D
  • darkSectorxxx #86815
    Rendben, megmutatom este. Így hiába mondom. Nem hiszel nekem. :D

Max azt tudom elképzelni, hogy a stream késés miatt, te a kicsit jobbra lévő magaslatra gondoltál, de után konkrétan a kérdőjelek FELETT volt egy amire csak percekkel utána másztál fel.... Csak a stream késése miatt valszeg azt hitted a jobb oldalira írom amikor te már 20 másodperccel előbb jártál a játékban. :)

Delay probléma is okozhat félreértést, régebben is volt ilyen, amikor írok, akkor te a tableten lévő megkésett felvételhez viszonyítsd amiket írok :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.17. 08:26:02