121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
:) -
Látszik, hogy mindenki a God of War-t tolja fórumozás helyett :D :D -
SlickAdam #86935 -
mobilon ez gondolom nem működik -
Látod, te meg velünk veszekedtél. :) -
SlickAdam #86932 böngeszöben adblocker-ben keresd meg a custom szüröt (vagy valami hasonlo, en uBlock origin-t hasznalok) és tedd be ezt:
||i.ytimg.com/vi/*$image
ezzel eltünnek a YT thumbnail-ek (de preview marad eger mozgatasra)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.20. 16:00:23 -
Kéne YT-ra valami spoiler szűrő. -
A baj az, hogy az egész kezd elkorcsosulni. Ma már szinte mindenki sajtós, egy rakat népszerű youtuber influencer arcnak elküldik előre a játékot... aztán szarrá van spoilerezve a megjelenésre a final boss is meg minden. -
Nice, igazán tipikus magyar hozzáállás. Azért dögöljön meg valaki, mert másnak van rá ideje, neked meg nincs Brávó.
Napi szinten találok visszaigazolást a kőbunkó elmléletemre...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.20. 14:23:15 -
Hogy mi? ^^
A sajtósok, teszterek cirka 2-3 hete megkapták a Sony-tól. Volt embargó, de már nincs. 2-3 hét alatt naná, hogy elkészítette a végigjátszását, írt róla cikket, stb.
Néha úgy csináltok, mintha nem ismernétek a gaming industry működését cseppet sem. ^^ -
Inkább az dögöljön meg, akinek egyrészt már volt ideje elvinni addig, másrészt meg két hete letolta, mert megkapta jóval korábban. Ja, és aki még fel is tölti... Ez az ami nem fair.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.04.20. 14:13:35 -
Tegnap én ugyanígy jártam, de legalább telefonon és így nem láttam hálistennek jól, hogy mi az... Megrohadhat az internet, így van. -
SlickAdam #86925 pusztuljon el ez a tetves internet mostmar komolyan!
zombulok a YT-on, kib. MF Doom mixeket hallgatok, jobb oldalt ajanlott videok mind-mind tovabbi MF Doom videok...
vagyis... VAGYIS!!!... közepen a kakukktojas: God Of War Final Boss,termeszetesen thumbnail-ben jol lathatoan, hogy miisazkiisaz. HETEK OTA nem neztem egy darab gemer videot se, nem hogy god of war-t... de berakja, hogy dögöljön meg...
fuuuuuuuuuuu...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.20. 11:36:40 -
CptFlint #86924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nagyon kreatív ötlet volt a készítők részéről, hogy egy-egy nagyobb ellenfélnél vizuálisan is ábrázolták, ahogy átsegítettük őket a Duatba és e módon is ábrázolták az akkori emberek felfogását, hitét, világnézetüket. De annak ellenére, hogy ők hittek benne és vizuálisan mi játékosok is átélhettük, amiben hittek, attól az úgy még nem történt meg. Amikor a hatalmas kígyóval harcoltunk például az is csak egy hallucinogén gyümölcs okozta látomás volt. Ezen kívül voltak még Anonymous glitchek, amit csak a jelenben élő nő élt át az Anonymousban. Szóval ezekkel szerintem semmi baj nem volt. Sőt! Nekem nagy élmény volt. Ha ezeken kívül másra gondolsz, akkor ne spoilerezd majd el lécci, mert az alapjátékot és a hidden onet maxoltam csak ki fullosan, a course of the pharaot még nem, azt most jegelem kicsit a GoW miatt. -
nemhiszem eddig senki nem koppant közülünk :d -
Lesz még néhány nagy nap az idén a PS4 tekintetében.
-
Holnap lesz a nagy nap :D Hype már a maximumon, elvárások a maximumon, csak nehogy koppanjak. -
Szerintem meg nem az. Ha a jatek azt kiirja, hogy ez az orokkevalosag, az ido nem letezik, ajkor meghalni hogy lehet? -
Ezt úgy elfogják kapkodni, mint a Kinectet ne aggódj. Amikor egy előrendelést nem veszel át, az nyilván nem megy a zúzdába, hanem elviszi más. Adott esetben a nagyker is visszaveszi, ők meg leboltolják a kiadóval... de ez a GoW esetében nem fog megtörténni. Sys seller cím, mindenki ezt akarja. Aki nem az majd később... de előbb-utóbb behódol. -
Mafaszér ilyen dràga az 576? Minden 5-10% hosszabb! Ők már annyira tiszták, hogy extra adót fizetnek Orbániában? -
Ha rá tudtál nyomni a rendelés gombra akkor kapsz simát
baj max a collectors-nál lehet
-
Én egy helyről rendelek. Ha beszopom, a bolt is beszopja mert onnantól elválnak útjaink.... -
Kap csak később, elfelejtettem, amúgy, nem direkt szórakozok velük...
Attól nem félek, hogy rájuk rohad, az az 1 darab.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.19. 18:35:54 -
az a gond, hogy "átvered" a boltosokat, akikre most ESETLEG rárohad pár példány a visszamondások után.... ezekután a következő játéknál hiába lesz előrendelve 40 db, hozat csak 30-at, mert a többi úgyis lemondja.... de ha épp akkor nem lesz 10, aki lemondja, akkor bizony 10 ember nem kap játékot... -
Na kik nem kapták meg a példányaimat? :D -
Nem, max olyan van, hogy egyik Isten-t másodszorra verve kaptam meg, de ha minden istent minden héten 2x leversz, akkor vége utána már tuti semmit nem kapsz -
Ja mert ő lt a sötétben. :) -
neki nem kell senkit követnie, megy amerre AKAR, lényeg h távolodjon tőled, a tájékozódás csak a te problémád.... :) -
ugye ilyenek után senki nem csodálkozik, h miért nem jön meg az előrendelése?
de persze én is megvenném a sok okosnak az X mennyiséget, hiszen BIZTOS MIND átveszi majd, nem lesz gond......... neeeeeem......
:(
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.04.19. 16:58:10 -
CptFlint #86908 Azért ez már kicsit a kákán is csomót keresés esete valljuk be.
A túlvilágos átvezetőket én nagyon élveztem, szerintem igazán egyedire sikerültek. -
Szerintem ez csak józan paraszti ész kérdése.Pontosabban odafigyelésé. Nagyon is képes rá a technika. Egyszerűen a kisköcsög mozgását vezérlő scriptbe be kell írni programozós nyelven hogy object space < Medjay space. Ennyi. Máris utoléri.
A másik ilyen: a túlvilágon hogy lehet valakit megölni??????! Ott már csak halott lelkek vannak, azokat nem lehet megölni. Senki sem halhat kétszer....
-
CptFlint #86906 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De sajnos nem lehet farmolni igaz? Mármint úgy vettem észre, hogy az adott héten megcsinálom mindkettőt, akkor utána már nem ad lootot, ha újra megcsinálom ugyanazon a héten.
#86902: Természetesen a többi open world játékhoz hasonlítottam, mikor mondtam, hogy szinte hibátlan. Nagyon össze van rakva.
#86905: Azért ilyen szintű realizmusra, meg hiba nélküliséget ne várj a mai játékoktól. Komplexek meg minden, de azért hibák becsúsznak. És még nem tartanak ott, hogy komplay AI-t írjanak játékokba, az AI átlát a falakon is sok játékban. Sok víz le fog folyni még a Dunán mire ebben lesz látványos fejlődés.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.04.19. 14:35:11 -
Nem érted.
A faszi fáklya nélkül elfut a korom sötétben.
Olyan ez, mint amikor a kis köcsög 5 éves gyerek az egyik küldetés során olyan gyorsan fut, hogy a világverő medzsáj Balek nem képes utolérni!
Ezektől szétbasz az ideg. -
Fáklyával kell neked is futni. ;) -
Igen, spoilerbe akartam rakni, de a QURVA mobiltelo...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen
Sima istenek:
Sima set (ruha, pajzs, kard, bot, íj)
Hard Istenek:
Ezüst set: (macskaköröm)
HINT: az ezüst íjjat régen adta egy játékban lévő küldetés is, ez lehet sokaknak már rég megvan!
Community (ha megölsz egy istent, azonnal bekerülsz a kalapba, kb hetente 1 ilyen challange van, megadják mennyi istent kell megölni a játékosoknak világszerte.
Ha ez megvan, 100, akkor nyosz rá egy X-et és kapsz egy valamit.
Menüben Ubisoft Club -> heti kihívások
Arany set: (macskaköröm) -
Hibátlannak nem nevezném, agyhúgykövet kaptam tegnap este is:
* Egyik küldiben üldözöl valakit, befut a piramisba, ahol VAKSÖTÉT van, Semmit nem látsz fáklya nélkül, de a faszi úgy elfut előled a vaksötétben, mint a szél.
Tele van a játék ilyen faszságokkal, nekem ezekkel sajnos soha nem lehetne 10-es egy játék. -
CptFlint #86901 Tudom, hogy Te is bírod
Szép lassan nekem is sikerül majd kimaxolni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy mi? Lehet még Anubis ruhát szerezni? Nem csak ez az egy van? Játékban legalább is annyit ír csak, hogy szedd össze az Anubis fegyverszettet az Istenektől és megkapod Anubis ruháját. Akkor több is van? Mert akkor csinálom majd még az Istenes trialokat.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.04.19. 13:49:47 -
Hard fokozatban az istenek 58-asok. 15 tárgy eshet, az istenek harcából.
3 anubis set.
Sima, Ezüst, Arany 3x 5 cucc.
Sima 5 és Silver 5 az sima harc, az Arany 5, a community részen. -
CptFlint #86899 Van az úgy előfordul. Nekem barátok a Warframe-et nyomatják nagyon miután a Destiny meghalt, hogy együtt csapassuk, de az képtelen lekötni engem, pedig kétszer is rápróbáltam hátha. Ahogy nézem nekem ez az év abszolút single player játékokkal fog telni (GoW, Detroit, Spiderman, Shadows of the Tomb Raider, Spyro, Darksiders 3), pedig nagyon rég volt már, hogy én ennyit játszottam egy nem multis játékkal. -