121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #86977
-
Igen, elvileg holnaptól elérhető lesz mindenhol. -
Megnéztem minden lehetséges utat. :)
Baromira tetszik. Day 1 :D
Nagyon kivancsi leszek milyen kihatással lessz ez majd a teljes játékban a dolgokra.
Mert ugye van itt közvélemény is, hogy az emberek mit gondolnak rólunk. Na meg meg az androidok mit gondolnak rólunk. Sajna ez a demóba nem jön ki.
Mert egy kis szelete a játéknak.
De meggyőzően volt.
Ami nem tetszik. Gyakorlatilag elsőre megoldottam az ügyet tökéletesre. Csak mindent megvizsgaltam aztan adta a játék a kezembe a szavakat.
Nagyon elfuserálni nem lehet..max akkor ha direkt el akarod rontani. :/ -
SlickAdam #86974 lesz ez a demo nem-kuala lumpuri store-ban is? -
Komolyan mondom, aki manapság nem vesz ps4-et, az nekem nem mondja, hogy valaha köze volt a játékokhoz. Eszméletlen, amit nyom a Sony. -
Baszki ez jobbnak tűnik, mint amit eddig gondoltam róla. Kell! -
Na, ez a Detroit keményen odabasz. Nem nagyon hittem benne, de zseniális a cucc. Megint day1...
Kurva sony
-
Azért én is belinkelem a végigjátszásom, hátha nekem más vége lett mint nektek :P -
WOW még Detroit, ahogy készítették!
-
Uh thx megvan már, közben sikerült, azt hittem magyar profillal lehet szedni. :) -
Így kell ezt már 2018-ban basszák meg a többi adatlapon!!!!!!!!!
Fuck Yeah!
Detroit demo-nak újzélandi adatlapja? minden, azaz MINDEN hang és felirat ott le van írva szépen egy oszlopban!
ENNYI!
-
Én új ps profilt csináltam. Nemtudom ez segít-e :D -
Miért nem engedi nekem letölteni? -
Igen az. :) Tolom most én is élőbe. :) -
Uhh srácok, most toltam le énis a demót liveban, eszement király volt -
:D
NEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
:D -
Végigtoltam, hát ez vmi istentelenül zseniális cucc. A grafika is elképesztő. -
Képek alapján a hostage demó az.
Trailer
-
Beszarás van rajta magyar felirat. :D Na akkor este tolok belőle streamet. :) -
Uj-zeland store-bol szedheto a Detroit Become Human demo
https://store.playstation.com/en-nz/product/EP9000-CUSA10345_00-DETROITDEMO00001 -
felemelő lehetett :) -
Ez azért elég suttyó lenne, kár, hogy csak a fotó kedvéért készült a beállítás. -
prioritasok 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagyon jó, hogy az a jelenleg 385 hozzászólás nem ide került, hanem oda. Ha valaki nem játszik a játékkal, azt kurvára nem érdekli több oldalnyi irreleváns tartalom.
Arról meg, hogy most döglődik a topik, nem a God of War tehet. -
+99999999999 ;) <3 -
Ezeket a dolgokat szeretem látni. Ha belegondolsz iszonyatos teher lehetett rajta (rajtuk), hogy fogadtatják a kritikusokm és játékosok mituán teljesen átszabtak egy kultikus és nagoyn sikeres szériát. Nem csak annak az öröme tör elő ilyenkor az emberből, hogy amin hosszú évekig dolgoztak milyen élményt nyújtottak végül a közönségnek, hanem a megkönnyebülés is rátesz egy lapáttal. Hiszen Ők hittek abban, hogy meg kell őjítani, változtatni kell és jobbat tudnak még így is csinálni. Ezért csinálták. Amikor azt a visszajelzést látod alkotásod hatására rengeteg embertől, hogy jó gondoltad és jót tettél le az asztalra az nagyon jó, felemelő érzés. Tapasztalat. :) -
Majd mikor közeledik mindenki a vége felé akkor majd lesz... szerintem még nagyon az elején járnak az emberek. -
-
nem töröltem, kíváncsi voltam hogy magától van-e annyi az emberekben, hogy betartsák
én megkaptam a válaszomat, hozzám senki nem jött, hogy gond lenne, úgyhogy részemről win-win -
egyetértek, jobb lett volna itt kibeszélni a GOWot, úgysincs más téma most -
Tele van spoiler a topik. Ja, nincs.
A macska rúgja meg! -
+1 -
SlickAdam #86944 ahhh, mi az a ~250 hsz... elfert volna az utobbi par nap 5-6 itteni non-GoW hsz melle... igen.
ugorjon at az ember csukott szemmel egesz oldalakat, vagy fel szemmel remegve olvasson bele mindegyikbe, hogy nem-e veszelyes...
nagyon jol van ez igy, ahogy megbeszeltük. -
Tesztre a haver kapta meg, én meg már amúgy is kiszálltam abból a brancsból, mert az ingyen játékok megszerzése a céljuk és nem az olvasottság növelése. Konkrétan beleszarnak az egészbe, csak a free játékokért írnak néha kínkeservvel 1.5 oldalt (t. a kivételnek).
Szóval, nekem DarkSector példánya jut majd, ha letolta.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.22. 07:49:48 -
Te nem nyomod? -
Nagy értelme volt topikot nyitni a GOW-nak...az a pár száz hozzászólás, ami minimálisan, se, spoileres, kényelmesen elfért volna itt. Csak hát ugye a műhiszti... -
Oks, csak felajánlottam, hátha hiányoltok már. :D -
SlickAdam #86939 nem is kell, elvezzük a csendet E! :D -
Erre nem mondok inkáb semmit, máskor meg az a baj ha fórumozok :D