121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • BlackDahila
    Pedig mindjárt itt a Detroit. De nekem a god of war is csak most fog érkezni a héten szóval sűrű hónap lesz ez :(
  • Moby
    Ugyanez. Egyedül a The Order 1886 újrajátszás csúszott le tegnap, mert az egy csodálatos film.
    Tegnap letöltöttem én is a das remasteredet, de rájöttem, hogy nem érdekel. Fantasztikus órákat töltöttem el vele, de nem maradt benne olyan, ami miatt visszatérnék. Maradjon csak meg fanatasztikus élményként, nem teszem én ezt már ki semminek, meg felesleges lenne.
  • darkSectorxxx #87137
    12.-e még időben vagy, a kliens tölthető kb 1 hete, asszem ott benne lesz info a menüben.
  • Tatyla
    Ez a Dark Souls Remastered teszt szerver mikor fog menni vagy lemaradtam róla?

Más
    Kicsit negatív hatása is van a God of war utáni játszásnak, itt van ez a Gravity Rush 2 olyan szinten unalmas hogy nem is tudom szavakkal kifejezni
  • Ulthanito
    Tegnap leporoltam a VR-t, és gondoltam, hogy pár hónap kihagyás után teszek egy próbát a Starblood Arena-val. Az egy dolog, hogy öt perc után hányingert kaptam tőle, de ezt a VR-t hót ziher hogy nem 30 fokra találták ki. Kb, kettő perc alatt teljesen párás lett, összegyűjtötte a homlokomról az párát és az izzadságot, le is fotóztam utána a lencsét, majd belinkelem a képet.

Úgyhogy gyorsan vissza is tértem a Persona 5-höz!
  • Moby
    Beszámolok majd mit hoz a padek cseréje.
  • n000rbi
    Aha, köszi!
  • Moby
    A kryonaut fasza, oda elég bőven az is.
  • Seth
    Aaa,ok, nekem sima masina van, akkor mást keresek rá, nekem is itt az ideje kicsit kitakarítani , újrapasztázni.3 év alatt vajon kőkemény már rajta a gyári paszta ? :D
  • Moby
    Egyelőre a gyáriak vannak fent, jövőhéten cserélem, devsok reménynt nem fűzök hozzá. A vram hűtés egy fos, oda szvsz venti kéne inkább. Azzal még kísérletezek.
    Minkétnoldalt kenni KELL a conductonautból. Ha dolgoztál már ilyennel érteni figod az okát is (gyak bele kell dolgozni az anyagba, egy szimpla kontaktusnál elgurul, mint a higany).
  • n000rbi
    Nekem csak két kérdésem van:

1. A ramokon lévő lapocskákat is cserélted, vagy az eredetit tetted vissza?
    2. A heatsinkre is tettél a T1000-esből, vagy csak az apura?
  • Moby
    Ugen, alura tilos, megeszi. Emiatt slimrefatre nem is szabad használni, oda kryonaut kell. A pró hűtésének viszont réz a magja.
  • n000rbi
    A proban réz érintkezik a procival, csak arra kell figyelni, amit Moby írt lejjebb: ne jusson az apu-n kívül sehová a cuccból, mert ugye vezető, az meg nem szerencsés ;)
  • Seth
    Most néztem vidit erről a Conductonaut-ról és a tasak hátulján egyből feltűnt a "must not be used with aluminium heat sinks!"
    PS4-ben nem egy alulemez van ? Csak kérdem, még nem szedtem szét enyémet, de videókból úgy tűnt.
  • Tikal #87125
    Aha, kösz.
  • Moby
    3 perc szétkapni a prót, körömlakkal izolálni kell az apu magja körüli rrészt, ez száradással 10 perc, felhordani a conductonautot a magra és a hűtőre 5 perc, összerakás 3 perc.
  • Moby
    Pro? Conductonaut.
  • Tikal #87122
    Garim lejárt, mi a megoldás?
  • partizan182
    Jah, inkább Dahlianak akart menni, hogy amit ő az xe700on lát az nem feltétlen reprezentatív.
  • Moby
    Van harmadik megoldás is, de ehhez el kell dobni a garit, és bontani kell :)
  • Moby
    Nem csak itthon látom én ezeket, ez a tévé nyilván erre nem is alkalmas.
  • Zozo76
    Mobi-nak igaza van, hangos lesz mint az allat, egy xbox one x utan ongyilkos akarsz majd lenni, nem erted majd hogy a PS felhasznalok suketek vagy csak ennyire igenytelenek hogy egy porszivo/gazturbina mellett birnak jatszani egyatalan. aztan felveszed a TV hangerejet (atmeneti megoldas), vagy felveszel egy normalisabb fejhallgatot (a legjobb megoldas), es szarsz az egesz zajra ugy ahogy van, es nyomod (majd) a Detroit-ot (akar magyarul is).

remelem segitettem... :)
  • partizan182
    Meg azért lássuk be hogy ez a hdr (350 nit / 8bit / rec709 színtér / no dimming) nem az a hdr amit a készítők látnak.

Nekem egyedül a Witcherben volt fájdalmas a hdr, de az egyrészt utólagos mókolás, másrészt itt se tudnék visszamenni sdrre, döglött tőle az egész kép.
  • Moby
    Sajnos elég változatos a HDR minősége a játékokban. Van pár, amiben rohadtjó, van sok, amiben nem sokat tesz hozzá, van pár, amiben viszont kifejezetten rossz.
  • BlackDahila
    Megnéztem a boltban a tv-t amit ajánlottál va-ból. Nem nagyon nyerte el a tetszésemet, lehet hogy a promo anyag ami futott az volt gáz de végül egy sony xe7005 lett amit vettem, csak még nem volt alkalmam kipróbálni 4k-ban mert csak jövőhéten jön a pro. Ami feltűnően látványos javulás az az imput lag csökkenése ami az előző tv-n óriási volt. (ezek szerint).
    120+os képátló azért üvölt egy 4k-s megjelenítésért sima fhd-n már azért jóval meszebb kell üljek hogy ne zavarjon főként a Monster Hunter World nél ami alapjáraton érdekesen lett grafikailag megoldva. Érdekes hogy míg az ac origins nál a hdr tökéletesen müködik és szembetűnő a változás úgy a mhw- esetében teljeséggel használhatatlan.
  • Moby
    God of War alatt, 4k-ban, fog. Mindegy milyet veszel, melyiket, stb. Fog.
    Füldugó azért nem fog kelleni, de lesz hangja.
  • BlackDahila
    Jövőhéten jön az új pro ma meg jönnek a slimért. God Of War lesz az első amit 4k ban rá küldök
    Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.06. 09:35:18
  • BlackDahila
    Akkor nyugodtan készíthetek be egy füldugót mert porszívózni fog?
  • Moby
    Én értem, láttam mindkettőt szétszedve. A frissítés jelen esteben pusztán változtatást jelent. A vram hűtésnél előnyöst, a bordalefogatásnál hátrányost, de inkább csak semmi lényegeset nem hoz változtatások.
  • TomStorm
    Ahogy megjelenik Ps4-re The Forest érdemes lesz odafigyelni rá szerintem!
    Egy igazán jó túlélő játék.Bár inkább co-op amiben legjobb DE magányos farkasok is ellesznek vele csak nehezebb.
    Állítólag nyomott áron lesz úgyhogy majd hajrá!:)Én rendkívül élvezem
  • Akra
    frissített ps4 pro
  • Zozo76
    nekem is hofeher pro van kb masfel honapja, ezek mar az ujabb, 7116b.
  • Moby
    Nincs ott hardverileg módosítva szinte semmi. Amiben szar a 7016 abban ugyanolyan szar a 7116 is. A paszta az egész hűtésmegoldás ugyanaz a fos. Ami minden playstationben kb ugyanaz évtizednyi távolságban. A 7116 lényegében annyiban más, hogy a vram hűtés és a takarólemezt összenövesztették. Van még pár apróság, de ezek nem befolyásolnak semmit. Ez sem sokat.
    Normálisan kéne hűteni benne a vramokat, meg kéne bele valami legalább használhatónak minősíthető venti. De mindekelőtt valami paszta kéne alá, mertt a leginkább ettől üvöltenek a prók, és ebben aztán tökéltesen mindegy, hogy 70xx, vagy 71xx. A paszta egy kabaré.
  • BlackDahila
    Még csak most volt időm leszedni a detroit demoját. Elég rendben van ez az interaktív "játék" viszont ha az egész játék alatt ilyen döntésekkel fog bombozáni akkor az úgy durva lesz. Bár az logikusabbnak tűnik hogy a játék területén lesznek bizonyos csomópontok ahol ilyen nagy súlya van egy egy döntésnek de a játék többi részében csak illúzió.
  • BlackDahila
    Aha , akkor nem hoztam rossz döntést a fehér 7116 os pro val?
  • Akra
    Cuh 7116-B egy hardverilag módosított Pro. Kiküszöbölték a 7016B hibáit benne.
  • SlickAdam
  • BlackDahila
    Coil whine ost? ez mi is pontosan?
  • BlackDahila
    Hát gondoltam frissebb modeltipus akkor csak nem lett rosszabb. :( Az ára és a kinézete nagyon megnyerő volt ezért is rendeltem meg. Sajnos mivel még nem volt pro-m nem tudom hogy milyen problémák lépnek fel de, másfél éve teli voltak a fórumok hogy felrepült a konzol egy apacs helikoptert megszégyenítő propeller hangjával.

Egy slimről váltanék mivel végre meglett a 4k- tv. Végül egy Sony mellett döntöttem egy drágább kategóriában mint amit kinéztem VA-Samsungból. Eddig elégedett vagyok.
    Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.05. 16:53:21
  • arty
    jahogy uj venti...
    ennek ellenére van akinek hangos a 7116 is, ill. durva coil whine -ost kapott :(

zseniális :((