121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #87219 plusz 1 jotanacs
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aztan valami odabaszos veres Guerlain körömlakkot vegyé' E!
-
Van már gameplay? mert én tervezem a pre-order-t.
Nagyon sok benne a duma? -
Hát egyik szemem sír. :D -
-
Még egy fontos dolog: a leszorítókereszt alatti lemezke fehér kerete csak az egyik labánál bomlik. Ha a másikat emeled ki először nem fog kijönni, és beletörik a picsába. Így van kitalálva. Az egyik luk pontos, a másik excentrikus. Na ne azt emeld ki elsőre, mert a pontosba beleszorul mint a k.élet, ha csinálod látni fogod.
Lakkozás: egyszer lekened vastagon, elég az, látni fogod, hogy takarja-e a kényes részeket. Az apura ne menjen, a keretnek nem gáz ha kicsit odakenődikcsak le kell kaparni, ne nyomja el a hűtőtől.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.08. 23:25:11 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi a tanácsokat! Egy videót találtam a pro apu körüli lakkozásról, de sokat nem mutat belőle. Ezt így egyszerűen rákenem és hagyom megszáradni? Elég csak vékonyan lakkozni, vagy inkább többet?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.05.08. 23:16:39 -
néztem pl. a Vampyr gameplay-t, mondom mi a sz.r ez :D -
Pár jótanacs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ne hasznalj szigszalagot, elllágyul mint a szar. A színtelen körömlakk tökéletes.
A conductonautot ne közvetlen az apura nyomd, mert bármennyire vagy óvatos, egy lavórral jön belőle, és nagyon keveset szabad felvinni. Egy csepp sokszor már sok. Nyomd ki valami szalvétára, onnan vegyél a saját palcikájaval egy keveset.
Ha leszeded az alaplapot fotózd ki az apu lenyomatát a gyári pasztán, hogy kb be tudd lőni mekkora helyen kell lekenni a hűtőt.
A gyári szart szedd le alaposan alkohollal.
A leszorítókeresztet sajnos vissza lehet tenni fordítva, és nem is tűnik fel azonnal feltétlenül. Ellenőrizd, mielőtt visszacsavarozod a takarólemezt.
-
Ma rendeltem én is egy tubussal, 1mm vastag thermal padet is és legkésőbb jövő héten szétborítom.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.05.08. 22:46:51 -
Mondjuk az betonkemény, hogy mióta conductonauttal lekezeltem a gépet, a psvr breakout boxa hangosabb jóval, mint a ps4 :D -
Ennek a gow utáni időszaknak minden áldozatává válik. Lassan mindent törölök a gépről. Annyira érdektelen szar minden, hogy hihetetlen. Bekapcsoltam pár hónap után a psvr-t. Még működik. Mondjuk arra nem találtam választ, hogy mire tudnám hasznosítani, pedig elindtottam minden psvr játékot ami a gépen van (azt a kettőt) de ha lenne mire, akkor ő készen áll. Nyugtáztam, kikapcsoltam, szekrénybe el.
Súlyos ára van ennek a kategórián felüli minőség megtapasztalásának :(( -
-
Amúgy végigvitted már? -
Nem ez a helyes kifejezés. Minden játék története tetszik. Csak nem dobtam hanyat magam inkáb. Tetszeni tetszik, a Hellblade is. :)
Az irányítás pontatlan, inkább használjuk ezt, ez jobban lefedi a véleményem. Kontrollerrel is lehet profin codozni, csak van jobb is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.08. 13:16:43 -
BlackDahila #87205 Jó de neki a story se tetszett. +az irányitás kvázi semmi. -
Nekem se volt.
Amúgy tényleg szíve joga, simán lehet, hogy nem kedveli, ezért tényleg nem hibás, de attól még ez a játékmechanika nem szar, sőt, nagyon sokat hozzátesz a sztorihoz, dinamikához és mechanikához. -
Még azzal se lenne gond, ha neki nem jött be Atreus, nem akarta használni a képességeit valamilyen perverz oknál fogva, de mikor olyanokat ír, hogy útban volt, meg bele akadt?! Nem tudom, nektek volt e ilyen problémátok, de nekem egyszer sem. -
:) -
Az, hogy valaki rávilágít arra, hogy hülyeséget mondasz, az nem azt jelenti, hogy nem olvassa el azt, amit írsz. Persze ha magad felé ezt az önvédelmi mechanizmust építed fel, ahelyett, hogy elgondolkodnál rajta, az megint másik kérdés. -
Mindegy mit mondok, ha nem olvassátok el ;) -
Van, aki meg így gondolja:
"Atreus-t felhúztam maxra, elmondhatatlan hogy mekkora segítség, az utolsó fél centi HP-t már vele sebeztem le, mert nem mertem közel menni" -
BlackDahila #87198 1óra bossfight utolsó 5percében azért bedobja az antitetszhalál figurát boss meg örömtáncot jár a holteste felett, és kezdheti elölről aztán 20 halál után talán már sikerül. -
BlackDahila #87197 Sírok a rőhögéstől. :DDD -
namosmá' csak feltekerek a logóig.....
.... és tényleg
-

krájzisz!
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.05.07. 21:12:36 -
De a kokó is csak addig volt nagy ember, amíg véletlenül össze nem eresztették egy olyannal, aki tudott is boxolni, pofánbaszták és többet nem hallottunk felőle. Szal vigyázni kell ezekkel a dolgokkal nagyon, mert ilyen önértékelési zavaroknak csúnya vége szokott lenni :D -
:D -
Soulslikenak nem neveznem, de Darky csak olyan jatekkal bir jatszani, ahol egyszerre egy ellenfel van szemben vele, fel oraig tancolhat korulotte, mint Koko, es a fogpiszkaloval tizpercenkent raverhet egyet.
Ebben a jatekban meg horda van, a tancolas nem mukodik, es fejszet kell hasznalni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 20:29:32 -
BlackDahila #87191 Várj, nekem nincs még meg a játék de video alapján nem soulslike a combat ami a legközelebb áll hozzád?? -
Nektek az, nekem szomorú. :D -
Kabaré :DD -
lele. :) -
LOL darky.... -
Nem, majd miután láttam mekkora fos az irányítás ugyanott megyek, ahol eddig, mert így is meg lehet csinálni, csak nem rajtam múlik.
Az hogy visszább raktam 1 fokot, az más indíttatásból történt. Szervezkedés miatt. -
Vagyis a képességeidet (sokadszor) erősen túlértékelve elkezdted brutál fokozaton, majd miután nem megy, a játék szar.
Vedd lejjebb. Nincs evvel semmi baj,senki nem kíváncsi, hogy mennyire megy. Az a 2 twitch néző sem, aki éppen téged néz. Hagyd az egész magadnak kitalált teljestménytúrát, és élvezd a játékot. Ha már semmiben nem találsz élvezetet, csak az önszopatásban, akkor meg ideje valami új elfoglaltságot találni, mert ez már sehova nem fog vezetni. -
Hát nem én kezdtem, de az első 10 percbe kiderült, hogy más kitalált egy jó rendszert, itt meg magasról téve rá, modosítanak, hogy a győzelem egy random függvény legyen. Ezt nem komálom.
Jobban szeretem mikor csakis rajtam múlik a győzelem. Das meg a többis se tökéletes, beragadások, foskamera. De itt még ami bevált azt se hagyták.
Slick igazad van, részemről ennyit az új részről. -
Szörnyű látni, hogy baszod el a hobbid valami ökör bizonyításkényszer miatt :(( -
SlickAdam #87182 az ugye clear, hogy nem a GoW topikban vagytok? -
Jól látod. Nem játszottam még ettől jobb játékkal! -
Nem amiatt van. Van, aki a god of war fokon kiplatinázta a játékot, neki miért nem volt gond ez? Vagy csak ügyesebb volt?
Minek játszol olyan nehézségi szinten, amivel nem boldogulsz? Tetted volna only story-ra, és akkor kaptál volna egy feszes, sztorivezérelt játékot.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:20:06