121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #87256
    Nyilván, de lehet, hogy a Detroit és GOW ami miatt végül vett egy PS4-et. Persze a tanács jó, de egyértelmű, hogy nem várnék a helyébe ha ezek miatt szántam volna rá magam a PS4-re. :)
  • Moby
    Ha most kezded a ps4-ezért, szerintem ne az új és drága játékokkal kezd. Kitömheted magad hetekre-hónapokra szóló fantasztikus szórakozást nyújtó exkluzívokkal fillérekért. Lastofus, Unchartedek, Bloodborne, Infamousok, Horizon Zero Dawn, Driveclub...bármi, ami exkluzív. Detroit árából kapsz 4-5 játékot simán.
    jatekaim.hu
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.10. 14:18:40
  • Christusz
    Köszönöm szépen a választ.Minden esetre várok hátha lesz valami akció Detroit megjelenésénél ami ha emlékezetem nem csal ebben a hónapban jelenik meg.
  • Moby
    Bekapcsolja a HDMI2.0-t gondolom.
  • arty
    normálról javított? az mi a jóistent csinálhat?? :D
  • Moby
    Apropó, hűtés. Tegnap azért leszakadt majdnem az arcom. Ez a conductonaut brutál amit művel a géppel. HZD alatt volt olyan pályarész, ahol leállt a venti, mintha kiléptem volna menübe. 4K@HDR, resolution módban :OOOOOOOOOOOOOOO
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.10. 09:34:27
  • Moby
    2 féle pro verzió van a piacon. Az első széria CUH-70XX, és az újabb CUH-71XX széria. Minimális különbségek vannak, smmi jelentős, a hűtésen, meg pár belső alkatrészen változtattak (a hűtés önmagában ettől még nem lett jobb, bár mintha az újabb gyári állapotban némileg halkabb lenne). A GOW bundle biztos, hogy újabb széria, önállóban mindkettő megtalálható a piacon. A véleményem az, hogy mindegy melyiket veszed. A 145 ezres gow szerintem őrültség, 120-ért is lehet gépet venni, gow használtban meg van 12-13 -ért is.
  • Christusz
    Üdvözletem mindenkinek !

Tervezem Playstation 4 vásárlását ebből is a pro modelt. Ahogy elnéztem most kicsit feljebb mentek az árak.Ps4 pro+ god of war verzióra gondoltam ám azonban a konzolok szervizében 144990 míg a konzolok birodalmában ezért az árért limited edition lehet kapni.
    A limited edition azon kívűl hogy skinezet van hardveresen valami javítás ennél a modelnél? Vagy érdemesebb egy sima pro-t s akkor mellég keresni god of wart mert úgy kicsit olcsóbb ? Illetve mi a véleményetek 2 bolt kiszolgálásában ?

Köszönöm a választ szép napot mindenkinek.
  • BlackDahila
    Még valami. Ps store több játéknál is azt irja hogy támogatott 1080p a maximum holott van 4k támogatása is de ez nincs feltüntetve.
  • BlackDahila
    Megoldottam. Be is izitottam a 4k t. Szivtam is vele 20percet mire rájöttem hogy át kell állitani a tv n a hdmi jelminőséget normál ról javított ra. Persze ez jól el volt dugva. Sajnos nem volt letöltve még semmi igy detroit ot szedtem le gyorsba. Nem rosz :D
  • Moby
    videojatekbol.hu-nak is van, és ők is valós készlettel dolgoznak. Tény, hogy mindenhol a mostanában megszokottól magasabb áron van, de ezen nem kell csodálkozni: 6 havi csúcson van a dollár, és nincs megállás. Sajnos most mindenben szopóág jön.
  • Moby
    MM-ben, Alzaban van, és ipon is hoz holnapra. Ezek azért elég nagyok, ők nem viccelnek ilyennel. Melyik 4 bolt volt ez?
  • BlackDahila
    Szeretném már hétvégén élvezni mert csak ma szóltak hogy nem lesz egy darabig szóval törlik a rendelésem, szóval szorít az idő. Biztos akad valahol még én a konzolbirodalom, konzolvilág és gamersroomot is felhivtam ma. Csak jegyzem meg hogy standalone szeretném venni és nem bundle be 140-ért, megint horror áron vannak... white ot én 109ért rendeltem pedig.
  • BlackDahila
    Nem tudom de kétlem hogy nem akarnak pro konzolt eladni mert ez még hihetetlenebb lenne. Pláne hogy négy bolt össze beszélt csak azért hogy átverjenek. Remélem jön a Jákso a pezsgővel mert nem vicces. Egyébként minde hol azt irja hogy van raktáron de telefonon meg mást mondtak...
  • Moby
    Bárhol nézem mindenhol van (Konzolstúdió, gamertech, konzolok szervize, sarkifűszeres, patika, stb). Ez valami nagyon insider info lehet a procikkal. Mi van amúgy a procikkal? Fellázadtak? :)
  • Akra
    https://www.konzolokszervize.hu/ps4/konzolok

Szinte minden raktáron van.
  • n000rbi
    Rendeld a honlapjukon, most is van raktáron.
  • BlackDahila
    Ehhez külön pestre kellene menni mert felénk csak euronics van.
  • n000rbi
    MM-ban nézted? Ott halmokban szoktak állni a pro-k.
  • Akra
    Lehet azt kapni :) supergamers.hu, alza.hu stb.
  • BlackDahila
    Srácok. Vissza mondták a pro rendelésem. Felhivtam kvázi 4 boltot is az országban és sehol nincs egy darab pro se. Állitolág leallitották proci miatt a gyártását és most nincs sehol se. Erről tudtok valamit?
  • Zozo76
    en jo penzert lepasztazom neked, ha kell. ugyan meg sohasem csinaltam ilyet, de valahol (valaki gepen) el kell kezdeni! :D
  • Tatyla
    Ha Nyíregyháza környékén lenne aki meg csinálná nekem ezt az újra pasztázást nem lennék hálátlan
  • Myselor
    köszönöm akkor jó hogy lehet venni ^^
  • arty
    lehet, én a multkori akcióban walletből fizettem a psn+-t (hu acc)
  • arty
    nekem működik (családi házas rész, kis e-zaj, gondolom)
  • Myselor
    értem akkor lehet abból is vásárolni psn plust?csak mert valahol úgy olvastam egyszer hogy azt nem engedi.ezért érdeklődöm hogy valaki vett e már psn wallettből.
  • n000rbi
    A feltöltőkártya a virtuális psn wallet-et tölti fel, hogy azt azután mire költöd, nem kérdezi senki.
  • Myselor
    srácok ha ps4re veszek ilyen feltöltést tegyük fel 6000-et.akkor ugye abból tudok store-ban játékokat vásárolni.de ps plust is lehet?2400 az egy hónap ahogy láttam.vagy azt csak kártyával lehet?
  • Moby
    Jópofa fícsör, de ultralow latencyben, rádión nagy biztonsággal hangot/bármit átvinni hibamentesen...ez egyre inkább a megvalósíthatatlan álom, ahogy szépen eltömtük a szabad frekiket.
  • csgj
    Akkor lehet, headsettel inkább kábellel használom a kontrollert, vagy bedugom a tévébe. Pedig jópofa fícsörnek tűnt, hogy kontrollerbe is lehet dugni headsetet. Hát, most kiderült, mégsem annyira praktikus. :'D
  • Moby
    Na az is egy érdekes állatfaj. 2 kontrollerem volt az X-hez. Az egyikkel soha nem csinálta, a másikkal használhatatlank volt. Ugyanaz a széria, stbstbstb.
  • Ulthanito
    Nekem is szokott neha az Astro A50 is, pedig ilyen arban nem ezt varna az enber.

A HyperxCloud az X kontrollerebe dugva viszont soha.
  • Ulthanito
    Kivalo alkalom olvasni!

En is ezt teszem, meg leporoltam az X-et, megvettem a wolfi 2-t hasznaltan, azt kiporgetem, hogy ne erezze nagyon szarul magat a konzol, hogy ott all november ota...
  • Moby
    Nem szoktam, de volt már rá példa. Igen, vezetéknélkül szakadozik.
  • SlickAdam
    igen
    nem
  • csgj
    Hali! Ti szoktatok a kontrollerbe headsetet v. fejhallgatót dugni? Ha igen, nektek nem szakadozik a hang? Nálam komolyabb hanghatásoknál (pl.: GoW harcokban) kihagyogat... :( (Hozzáteszem, a headsetem más eszközzel gond nélkül működik. Egy Roccat Rengáról van szó.)
  • SlickAdam
    plusz 1 jotanacs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aztan valami odabaszos veres Guerlain körömlakkot vegyé' E!
  • darkSectorxxx #87218
    Van már gameplay? mert én tervezem a pre-order-t.
    Nagyon sok benne a duma?
  • darkSectorxxx #87217
    Hát egyik szemem sír. :D