121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Azt hittem már sosem léped meg a 4K-témát, nagyon tiltakoztál ellene! :)

Jó, hogy megvetted, bár én nem szeretem a Sonyt pont az Android miatt, de ez egy jó kis tévé lesz, hogy csapathasd majd a Dasokat és a Nioht rajta!

• Ulthanito
    Az elsot, illetve a standalone DLCt vegigtoltam, azokat szerettem, de ez valahogy nem csuszik le a god of war utan.

Ertem mar a cnc maros logikat: ha az tetszik valakinek, ami neked, akkor piedesztalra allitod, ha nem, akkor mar szar az izlese, meg minek jatszik.

Ez a szinvonal az Xbox-topikban divik, ne menj le erre a szintre te is, hidd el, nem jo az a latszat ellenere!
  • arty
    a harmincezres körmösök szerintem nem főzőcskéznek :))

de elméleti példának jó vót ;))
  • arty
    elsöt lőted? teccet?

(néha komolyan nem értem egyébként, hogy te minek erőlteted ezt a videojáték témát :D )
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.05.13. 05:03:40
  • Moby
    Az hagyján, de Bandi (ahogy mindenki) legföképp HDR-ben fogja csapatni. Namost abban a sonyban az azért elég fasza, hogy HDR_ben is 30ms..
  • BlackDahila
    4k hdr god of war te jó ég. Nem bántam meg ezt a beruházást tv re ès pro ra.
    A játék meg egy hihetetlen remekmű. Kb felénél vagyok és imádom. Sokszor csak lassan sétálok és gyönyörködök a tàlyban és a monumentális épitményekben...
  • partizan182
    Vágom, irtam is hogy van pár extrém játék ahol ez sok. Kettőről már tudunk, Parappa (saját "élmény") meg a Neon Drive insanen. Azokra gaming monitor kell. De egy 30fps God of Warnál sose fogja megmondani senki hogy ez most 21ms vagy 31ms.
  • LBandi77
    Kösz mindenkinek a véleményt-választ,a tv megvéve.
  • Tinman #87329
    Nekem a Sony W8-am input lagja game módba 16ms. Mindenre elég... izé... majdnem mindenre. Történt ugyanis, hogy a Neon Drive-ra teljesen ráfüggtem anno és már az INSANE fokozatot csapattam (4 árkád masinát ki is maxoltam).

Tudni illik, hogy ezen a fokozaton már elképesztő mértékű koncentrációt igényél és baromira kiélezett reakcióidőt követel. Valami történt ezen a fokozaton mert nem nagyon ment... Hol is? Hát a tv előtt!

Aztán mondom teszek egy próbát... odaültem a monitorom elé. Wohooo. Hirtelen az a "nem értem, hogy érhettem hozzá", "nem értem, hogy most ez, hogy ért el" dolgok szinte azonnal nagyon megcsappantak! Drámaian javultak az esélyeim! Azonnal SOKKAL jobban ment!

És hát igen... a 2 kijelző közül a monitor input lagja 10 ms alatt volt, a tv-jé, meg 16 ms. A 30 körüli érték = fóóós. Mé'? Mert kapásból egy csomó ügyességet és jó reflexet igénylő játékban "you suck" lesz.
  • n000rbi
    Hehe, várom a képeket :)
  • Moby
    Kell valami hobbi :D
  • SlickAdam
    fasza. pécét eltakaritottad, igy a szerencsetlen konzolon eled ki a barkacs viszketest
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.12. 20:25:11
  • Moby
    Én olyan ket szintel továbbléptem :D A tökéletesen csendes pro proof of concept szinten már működik, de még csúnya. Jövőhéten lesznek képek, ha befinishelem (a fél bele ki van pakolva, széjjel van furkálva, nem bántam vele kedvesen :D )
  • n000rbi
    Igaz. Akkor minden fasza, örülök, hogy rászántam magam. Köszi a tanácsokat ;)
  • Moby
    A háziasszonyok megölnék a körmösöket :D Főzésnél lefolyna a harmincezres szett... :DD
  • SlickAdam
    tehat nem kezd el folyni & shit. fingom sincs, nem lakkozom magam... még
  • Moby
    Semmi, hőálló. Ezért használjuk ezt. Amúgy kapható szigszalagból is hőálló, de nehezebb beszerezni. Meg nehezebb vele dolgzni. Meg cserélni kell szetszedésnél, szal minden szempontból jobb a körömlakk. Amúgy itt izzások nincsenek, ilyen 60-65 fokig melegszik az apu.
  • n000rbi
    Nem, a tüskének nem lett baja, maga az egész táp nem akart egyből a helyéte pattanni. Vagy kétszer ki kellett szednem, mire sikerült.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Épp Adammel beszélgetek erről és feltett egy kérdést, ami szöget ütött a fejembe: mi kesz a körömlakkal, amikor izzik az apu? :D
  • Moby
    Szép munka!

(tápvisszarakásnál mivót? elferdültek a tüskék?)
  • n000rbi
    Jelentem készen vagyok. Könnyebb volt, mint gondoltam (Moby röhögni fogsz, de a kurva táp visszarakásakor anyáztam a legtöbbet, amúgy minden simán ment :D)

Hogy megérte-e? Meg ám :) Most már GoW alatt sem akar felrepülni, kevésbé számításigényes játéknál meg jóformán minimumon pörög.

Pár fotó a lényegről:

• Moby
    Hát én bizony dugnám!
  • Tatyla
    Mondjuk ennyiért ajándék
  • partizan182
    +1, 30 bőven elég, nekem előző 41 volt, mostani 21, kurvára meg nem mondanám h különbség van a kettő között. Ahol meg sok (mittomén Parappa) oda meg a 21 is sok.
  • darkSectorxxx #87314
    Hát ezért nem érdekel, mert semmi remaster nincs ebbe.
    Max ledemóztam volna.
  • SlickAdam
    es komolyan azt mondod, hogy a 32,3 ms ahhoz kepest mar NAGY? na ne mar basszus... az meg mindig 1 frém alatt 30 fps-nel. lofasz... ez nagyon jo ertek. ne ezzel legyen lebeszelve egy amugy jo teveröl (nemtom, nem ismerem)
    120!!! na az NAGY. meg mondjuk a 60 is.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.12. 18:26:38
  • Tatyla
    Nekem a Panasonic 21
  • SlickAdam
    nemmondod, hogy elertünk arra a szintre, hogy egy kb 5 evvel ezelött meg VILAGBAJNOK input lag ertek mar NAGYnak szamit? mér mennyi a nem nagy?
  • Tatyla
    Túl nagy input lagja van 32,3
  • partizan182
    Nem nekem ment, de ennyiért fasza tévé, ezen már êlvezhető a hdr, remek kontraszt, fényerő és feketék; pici blooming a kevés zóna miatt, borzasztó betekintési szög és dadogó android.
  • Tatyla
    Pfej de bűn ronda ez a Dark Souls Remastered, dfx az ugye nincs
  • LBandi77
    Kérdeznék főnők.
    Sony 55 xe9005 302 ezer az mm.ben.
    Vállalható tv?
  • Seth
    Hát ez néha kemény menet volt. A végére 1096 halál
  • darkSectorxxx #87305
    Köszönöm szépen, rendes tőled.
    Xsak tegnap korán bealudtam, nem láttam már amit írtál, ma meg meló van. Mire hazaérek, kb 22:00 , nem tudom megérné-e még. :)
  • Tatyla
    Én így is day one veszem a PS5-öt bármikor is legyen az :D, nem tudom hány éves koromig fogok még játszani de remélem leszek annyira fitt mint a 90 éves japán Dark Soulsozó nagypapi
  • mucsácsó
    Jóisten, egy Bloodborne 2-ért még day1 vennék PS5-öt is együtt vele, ha csak arra jelenne meg esetleg :D
    Adja a Jóég, hogy azt teaselték Fromék... tudom, hogy aszonták anno, hogy nem lesz, de nem akarom elhinni, hogy ekkora fejőstehenet kihagynának :D
  • Akra
    Ne már :) Jó kis folytatása elsőnek. Brutál sok mészárlással.
    Remélem Doom2, Rage2 igaz lesz.
  • Moby
    Ugyanez. Minden kavicsra emlékezem, ráadásul én ettől szebb verzióban toltam. Nem, kösznem.
    Bloodborne2-t kérekszépen.
  • Ulthanito
    Nagy kinomban elkezdtem Xen a wolfi 2-t. Gyerekek, ezt a fortelmesen unalmas jatekot! plane igy gow utan. Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy erre igeny van...
  • Moby
    Oda tudom adni az usa accountomat, azzal le tudod szedni kipróbálni.
  • Seth
    Azt hiszem én is kihagyom, nagyon emlékszek még mindenre , nem nyújt semmit :)