121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Nekem ez nagyon bejön. Az atmoszféra, a beszélgetősdi,nyomozósdi, még a harc se rossz. Day1 lesz azt hiszem :)
  • AntiHero
  • Ulthanito
    Én úgy döntöttem, hogy ez a Detroit jó lesz nekem akcióban majd valamikor.
  • TBTPumpa
  • mucsácsó

nem lesz tényleg benne szingli kampány, de BR-mód tényleg lesz BLACKOUT néven :'D +zombik...
  • Moby
    Adjam az enyémeket?:)
  • TBTPumpa
    Eközben Párizsban készülnek a jövő hét péntekre:
  • Kandurex
    Szétrágom a lábkörmöm!
  • mucsácsó
    Call of Duty: Black Ops 4 Community Reveal Event

ma 19:00-től - ti is izgultok?

Borítékolható a BR-mód (jeeö...) - bár amúgy szvsz a BO3 tényleg elég fasza COD lett (multiban, a singlevel kb 2 pályát bírtam), szóval azért egy picit kíváncsi vagyok

• Kandurex
    Fúúú micsoda címek jönnek!

Battlefield 5, COD9?10?11?

Instant buy. Rendelem mindet!

Nem.
  • Moby
    Válts csatornát :)
  • Ulthanito
    Fúú, ma nagyon unalmas topik.
  • Moby
    Me bolond vagy. Mindegy, sprickold a pézsmát, én meg fúrom a LUKat, oszt ennyike :D
  • SlickAdam
    nem ertekelem en sehova. csak siman leszarom :D
  • Moby
    Végre-végre lejöttem a gow szerről. Még nem teljesen, még minden nap eljátszom a gondolattal, hogy MA visszaveszem, de végül nem teszem meg, és őrületesen jól szórakozomn a HZD-al. SAjnos (vagy talán hál'isten) a sztori után továbbléptem, de most rámentem az összes mellékküldi, minden begyűjtésének, és kincs minden vele töltött perc. A sztoriból is rengeteg új szilánkot találok, iszonyat jók a harcok, a világa, a karakterek, ahogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    frozen wildban felélesztettem a hosszúnyakút
    , MINDEN, ah...imádom. Méltatlanul aluértékeled és becsülöd ezt a játékot.
  • Moby
    Jaj ne kezd te is... :(
  • SlickAdam
    he! ma jön a szeszem, vege lesz mindennek E!
    kooperacioban megmoddoljuk megjobban a PRÖ-t, illatokat fog eregetni magabol. blad, szvet & tírz!

(amugy a minap mentem 1 kört a Dirt-ben! icö számtin! ÉS jövöhet pentek Pixeljunk Monsters 2!!! arra ra fogok tekeredni)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.17. 10:45:51
  • n000rbi
    Te meg nem is játszol, nem is tunyingolsz, parfümbáró
  • SlickAdam
    amikor elveszti a "Sony: The Game" a varázsát (vagy az utolsó után minden szar-ízü) és PC sincs a házban... töltsd a szabadidödet LUK és barátai társaságában! mert a real jatekosok hang nélkül játszanak!

• n000rbi
    ...éés megrendelve :D Egy 90mm-es LUKfúrót szereznem kell, mert talán 60-as a legnagyobb, ami itthon van. Forrasztópákát meg a szomszédból kunyizok. Sufnituning öcsém
  • Moby
  • n000rbi
    Ja már hogy nem ezt a ventit usb-n bekötni, hanem eleve olyat venni. Már amúgy kosárban vannak, amiket linkeltél :D
  • Moby
    Az USB 5 volt, ezek a ventik meg 12-esek, 5 volton alig pörögnek, szal oda valami más kell akkor. Nem pici az a csati, nem nagy kihívás odaforrasztani 2 vezetéket (nem kell kihúzni meg semmi, kilóg a csati másik oldalán a lába).
  • n000rbi
    Na ez kurva jó és nem is nagy meló... a forrasztáshoz mondjuk hülye vagyok, de lehet teszek majd egy próbát :D (kevésbé elegánsan meg lehetne oldani egy usb-s ventivel is, de majd kiderül melyik utat választom :))
  • Moby
    Igen, a belső keret furatai ventifuratméretűek, tehát a cucc alapvetően ventihez van tervezve. Egyszerűen rácsavarozod a keretet a ventire.
  • n000rbi
    Aha, fasza. A ventit pedig szintén ehhez a kerethez fogattad valahogy?
  • Moby
    A spire dustguard ilyen. Párszáz forintért halál jó megoldás, van egy belső, csavarozható keret, amire a külős borítást a porszűrővel rápattintod. Ha nagyon szaros már, lepattintod, kiöblíted a szivacsokat, vagy vágsz bele újat, és mehet vissza.
  • n000rbi
    Egy utolsó:
    A ventit/porszűrőket hogyan fogattad fel? A képeken nem látni csavarokat.
  • Moby
    Nem, és azt nem is célszerű bántani, mert amúgy ez ilyen common cooling plate-ként funkciónál gyárilag is, így meg aztán pláne. Szal meg lehet utólag is csinálni, nem kell bontani a procilefogatást, nem fog megbaszódni a conductonaut :) A 71XX szériánál meg maga a belső takarólemez a plate, szal ott meg úgy kell hagyni az egészet, nem kell semmit kiszedni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.17. 09:39:24
  • n000rbi

Akkor a szorítókereszt feletti shieldhez nem nyúltál, nem fúrtál rá pár lyukat, vagy ilyesmi.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.05.17. 09:35:20
  • Moby
    Nem.

A hátsó(alsó) venti vezetékei a gyári venti csatlakozójára van forrasztva. Ez a venti nem PWM-es, szal csak a táp két vezetéke van beforrasztva.
    Hátul(alul) egy Arctic F9 Silent van. Rajta, illetve az első(felső) LUKon egy-egy Spire Dustguard 90 van. Körkivágóval kivágod a két LUK-at (egyet a venti felett, egyet meg a procitartó kereszt felett, felszereled a ventit-porszűrőket. Kiszeded a belső takarólapot (a nagyot, ami az egész alaplapot takarja), megőrzöd a lomok között emlékbe :), a csavarokat visszacsavarod anélkül, beforrasztod a venti vezetékeit (a ps4-en a fekete a test, a barna a táp, a szürke a PWM, a ps4 ventiken tachométer nincs, a ventin értelemszerűen a fekete a föld, a sárga a táp, ezen PWM nincs, a tachométert meg nincs hova bekötni..

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.17. 09:32:53
  • n000rbi
    A hátsó/alsó ventit a gép usb-jéről hajtod meg?
  • Moby
    Köszi! Nem dokumentáltam fotókkal vagy videóval a folyamatot, szal ez elmarad.
    Ugyanilyen elfektetve is, annak talán annyi hátránya van, hogy meg kell emelni, de nem nagy ügy az sem, venni kell hozzá ebayen hifi lábakat párszázért, és duplán alápakolni, és akkor még ki is néz valahogy.
  • n000rbi
    Ez betonkemény, ügyes vagy! Jöhet a részletes how-to :D (Sajnos nekem nem játszik az álló elrendezés, fektetve biztos többet mérnék)
  • Moby
    Norbi!

Kutyafelesleges volt, mert a semmit nem lehet mérni, de megcsináltam a mérést, ha már megígértem. A műszerünk behányt, telefonnal helyettesítettem, ami ugyan nem hiteles, de legalább fel tudtam venni a képét :)
    Az egész videó nem ér semmit, max annyit, hogy azt le lehet róla venni, hogy a kikapcsolt állapot, a bekapcsolt állapot, az uncharted4 menü fut, meg a HZD fut, ezek pont ugyanazt jelentik: a semmit. A kinti zajokat méri a cucc.

• SlickAdam
  • CptFlint
    Egyetértek. Ezt most én is skippelem. Mondjuk, ha tényleg jó lesz, akkor pici pénzért még lecsúszhat, bár kétlem.
  • Rage47
    sajnos egyetértek, idejutottunk :(
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.05.16. 20:30:07
  • Moby
    Sohatöbbé. BF2 vol az utolsó kifizetésem feléjük. PSplusban se. EA accessbe se. Ingyense. Hafizetnekértese.
  • mucsácsó