121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #87537
    Szerintem Enigma6 fog győzni!
  • darkSectorxxx #87536
    TBD vs Enigma 6

Döntő CoD WW 2 bajnokság!
  • orichalcos
    off:

A concept art-ok? Kiderült közben hogy fake. Forzáról amúgy is tudunk már egy ideje, fejlesztők mondták, hogy E3-on jelentik be új részt, szóval ez nem meglepetés.
  • Kandurex
    Olvastam valahol, ign talán.
  • Moby
    Mer úgy látod az MS jól ismeri a gamertarsadalom igényeit? Van olyan adatod, amiből ez következtethető? :)
  • TBTPumpa
    Artwörkök alapján tök jónak néz ki, de úgyis elszabják a PC-s változatot, ahogy tették a Horizon 3 és Motorsport 7 esetében.
    (Mindkettőt 0day vettem Ultimate kiadásban, de egyrészt a Windows Store egy ratyi. Úgy kell könyörögni neki, hogy hajlandó legyen végre letölteni valamit, másrészt pedig a PC-s portok finoman szólva nem sikerültek valami jól, teljesítmény szempontjából.)
    Pedig tök fun lenne mindegyik, csak ugye az a folyamatos FPS drop és fagyogatás annyira nem mókás. Gondolom ugyanez lesz az idén is, szóval skip.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.21. 16:33:49
  • Kandurex
    Nem Boxra gondoltam, hanem, hogy hány és hány bőr kell még? Hogy mennyire igénytelen a mai gamer társadalom.
  • Tikal #87530
    Tényleg? Mennyi per nap? ...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.05.21. 11:52:13
  • Rage47
    hát az már kötelező
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vicces, hogy itt több xboxos hír van, mint a topikjában
  • Kandurex
    "Kiszivárgott a Microsoft egyik idei nagy E3-as bejelentése"

Forza.

Szánalom.
  • Kandurex
    Harcrendszerben nekem az AC Origin az etalon mostanában. Remélem az lesz az alap sok fejlesztőnél.
  • darkSectorxxx #87526
    Akkor bocs rosszul néztem a. Evét a kis sávba mikor beszélt a riporterrel. :D
  • Myselor
    srácok valakinek van eladó persona 5 játéka?vagy mindenki digiben vette meg?akartam én is legutóbb de pont lecsúsztam róla mire kaptam pénzt pedig nagyon jó árban volt.
  • Tinman #87524
    Teljesen egyetértek.
  • ppista
    Néztem, de ez a mozgás, meg a harc kinszenvedés egy BB vagy akár egy DaS3. után. Az árazása meg egyszerűen pofátlanság a befektetett munka fényében, mint a WiiU-s cuccok Switch-cses kiadásai.
  • ppista
    Kiszúrják a szemét ezzel a bóvli vacakkal. :)
    Hihetetlenül tetszeneka TH órái, de veszett drágák, ami persze relativ.
  • Kandurex
    Pár média streamelte a DaS-t. Még mindig a legjobb hangulatában, mozgásában és környezetében. Annyira más a megvalósítása, mint az utánna jövő 2.-3. résznek, hogy szinte idegenek hozzáképest. Mintha nem is hozzátartoznának.
  • LBandi77
    Ő egy igazi ufo,a világ top 5-ben is simán benne van,de európában a legjobb.Sokat versenyeztem ellene.
  • Tikal #87519
    Igen :)

Amúgy TRL_Fuvaros a PSN id-ja, sokszor látom, hogy megnyerte a heti bajnokságokat :)
  • Moby
    Egy Tag Heuer Connected Modular 45 óra.
    Meg gondolom Patrik, ha már hazánk fia.
  • darkSectorxxx #87517
    Mi az amit a fekete dobozba kapott a srác az első helyért?
    Amúgy Patrick-nak gratula a helyezésért!
  • Tikal #87516
    Rohadt izgalmas volt amiért leginkább a magyar versenyző volt felelős :)

• TBTPumpa
    Kezdődik:
  • Tatyla
    Sony Gold fejhallgatóm van. Mi lehet a gond hogy random nem kapocsolódik vagy csak ps4 restart után, vagy random ledobja de a tévén se jön vissza a hang?ki-be kapcsolás után a kis kék led villog
  • Zóanagyvarázsló
    A golfizékhez nem értek, csak mobilon minigolfoztam, de az is Sony volt :) Valójában a Yakuza-vélemény érdekelne/érdekelt volna főleg. Sajnos elég japósan jelentetik meg összevissza.
  • TBTPumpa
  • Tatyla
    Kábé a Shadows of the Colossus is hasonló nálam
  • mucsácsó
    Jaja vágesz, rémlett, csak emlékeztetőül :D

Last Guardian nekem is kimaradt, és szerintem fog is mostmár... majd talán a remaster PS5-6-on

más: Elővettem ma az UC Lost Legacy-t, mert a végefele abbahagytam (gáz, vágom) - és hát bakker, ez még mindig kibebaszottul kurva gyönyörű játék, GOW után is... emberidegen, hogy Nótiék mindig mennyire meghaladják a gent...

""""félek"""", hogy TLOU P2 mennyire fog majd szíjjelbaszni teknóban és mossa fel az egész currentgent - és amitől mégjobban, hogy ezek (vagy akár egy Santa Monica/Guerrila/Insomniac) PS5-ön mit fognak művelni majd.... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.19. 01:17:47
  • Moby
    Yakuzaka simán hajlandó lennék, és talán fogom is. Tearaway Unfolded néha megy, a gyerek szereti. Oké, azt magamtól nem nyomnám le. Ez a golfizé meg nemtudom mi, de ha jó, hajlandó lennék rá :)
  • Zóanagyvarázsló
    Lementek a Yakuzák, a Tearaway Unfolded és az Everybody’s Golf is? Lemaradtak ezeknél a véleményedről, bár úgy rémlik, a vitás Tearaway nem győzött meg téged.
  • Moby
    Egyetlen ps ex ebben a genben, amit nem játszottam végig, és nem is vagyok hajlandó.
  • Tatyla
    Mikor végig vittem ordítva dózeroltam le a merevlemezről
  • hvitya
    Igy kb 1 év után pótoltam a The Last Guardiant.
    Szerintem sose játszottam még ennyire rosszul irányítható játékkal. Grafika is elég felemás volt.Nehol gyönyörű néhol korai ps3 szint. Framerate hibák. Kamera borzalom.

Viszont ennyi negativum mellett is azt mondom megérte végigvinni mivel nagyon egyedi és hangulatos volt az egész.

Nem SoTC szint Udea-tól de remelem készít még hasonló játekot a jövőben
  • Moby
    Ez már többször volt hír.
  • mucsácsó
    Jött az imént a hírlevél:

2019. március 8-ával kezdődően a PlayStation Plus havi játékai nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni.

nem mintha érvágás lenne, de lehet közelít tényleg majd a kövi gen :D bár szerintem 2020 előtt nem esedékes...
  • Moby
    Ez piszkosul jónak néz ki
  • mucsácsó
    Nekem is nagyon bejön, szurkolok nekik! :)
    Lehet nagy meglepetés lesz, bízzunk benne hogy tényleg fasza lesz az egész :P
    Atmoszférára totál BB, úgyhogy K E L L!!! Harc is adja, bár néha-néha picit erőtlennek érezni az ütéseket, de teljesen faszának tűnik!
  • Seth
    Nekem ez nagyon bejön. Az atmoszféra, a beszélgetősdi,nyomozósdi, még a harc se rossz. Day1 lesz azt hiszem :)
  • AntiHero
  • Ulthanito
    Én úgy döntöttem, hogy ez a Detroit jó lesz nekem akcióban majd valamikor.