121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    Löncs tréler:
  • darkSectorxxx #87576
    Kizárt.
  • Moby
    Imádtam minden percét! Mind a hármat!
  • Moby
    >Mennyit?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.22. 16:03:10
  • Tinman #87573
    Switch-re is jött, szóval simán... meg ugye PS4 VR is van belőle, Moby legnagyobb örömére :-D
  • Evoluti0N
    The Last of Us 2, Death Stranding PS5 exkluzív?
  • Ulthanito
    "Veszek ha lesz"

Mennyit?
  • Ulthanito
    Én eladóként eddig mindig arra a helyre/környékre vittem, ahol a vevőnek volt jó. Vagy mindkettőnknek. Olyat sosem mondtam eladóként, hogy itt átvehető és slussz. Akkor majd megy olyan eladóhoz, aki közelebb van, vagy rugalmasabb. S mivel érdekem, hogy eladjam a játékot, rugalmasan is kezeltem.
  • Moby
    Fiamnak tervezek mostanában venni saját gépet. Kicsit már útban vagyunk egymásnak egy gépen, akármennyire én csak este használom. Ha tudnám, hogy idén jön, bevárnám, és megkapná az enyémet, erre viszont nincs esély, szal kénytelen vagyok venni egy tizenkettő...vagy talán tizenharmadikat? Ki számolja ezt már... :D
  • Kojiro
    Sajnos, hogy hogyan kéne működjön, az a játékaim.hun nem játszik. Az a tapasztalatom, hogy az eladóhoz kell mindig mennie a vevőnek. Ez azért van így (gondolom), mert sokan árulnak 20-30-50 játékot egyszerre és annyi idő a világon nincs, ha ők mennének el minden vevőhöz. És mivel a többség ezt a trendet követi, így majdnem minden eladó ugyanígy fog hozzáállni.

Én az elmult 10 évben elég sok játékot vettem és adtam is el ott. Vagy a vevő kutyagolt vagy félúton találkozott a két fél, de még egyszer sem tapasztaltam azt, hogy a vevőnek lenne kényelmesebb.
    Utoljára szerkesztette: Kojiro, 2018.05.22. 14:42:21
  • Moby
    Szerintem erre nincs elfogadott protokoll. Jellemzően az van, hogy mivel az ember mobilis, a portéka nem feltétlenül, többnyire a vevő megy az eladóhoz, de ez absz. megegyezés kérdése.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.22. 14:41:05
  • Moby
    A topikja kissé túlmisztifikálta a nehézségét. Pár nap lauffal kezdtem neki, ha launchkor kezdem, nekimentem volna hardon is.
    Ez az agony érdekes is, meg picit sok is nekem :) De biztos, hogy futok majd vele.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.22. 14:38:33
  • Moby
    Kár ennyire kapkodni. És a PS7? 8K? Az smafu? :)
    Én ps5-ön a PS5-re készült játékokkal akarok játszani. Majd ha nekem itt már valami vállalhatatlanul szar lesz, akkor átköltözök vele, de nekem a következő 10 évre elegendő lenne amit a GOW/HZD/U4 ma tud. Én nem reszketek ezért a ps5-ért egyáltalán. Veszek ha lesz, persze, de nekem nem sürgős. Nagyon nem. A sonynak az. Olvastam egy elég jó elemzést arról, hogy valszeg nekik is azért lett ilyen sürgős, mert az lifecycle eladási adatok parádésak, viszont az eladások üteme vészesen lassul, tehát ebben az árszegmensben leszürelelték amit le lehetett. Kvázi üzleti kényszer a genererációváltás.
  • TBTPumpa
    Remélem a Szkájrim is jönni fog rá. A 4K HDR Remastered Legendary Complete Edition. Bethesda pls.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 14:08:05
  • Ulthanito
    Mit gondoltok arról, hogy ha valaki használtan venni akar játékot mondjuk a jatekaim.hu-n, akkor mi a helyes hozzáállás az átvétel helyét illetően? Én úgy gondolom, hogy aki elad, az van "nagyobb kényszerben", adott esetben neki kell rugalmasabbnak lennie, hisz aki vesz, az mástól is meg tudja venni. A kereskedelemben is a bolt "küzd a vevőért", és nem fordítva.

Meg akartam venni egy játékot, az eladó a hirdetésben megjelölt két külvárosi helyet, és slussz. Szerintem egy eladónak ennél rugalmasabbnak kéne lennie.

• Tinman #87562
    4.-re csak sikerül nekik :-/
  • Tinman #87561
    Kinek kell az az elavult technós vas? :-D
  • Kojiro
    első HD ready tv-men játszottam vele ps2-n. Úristen, mekkora látvány volt!

Akkori barátnőm, aki szintén gamer volt, végignézte az egész végigvitelt, és mindig várta, hogy mikor "játszunk" már megint
  • Kojiro
    talált

csak nem hasonló cipőben?
  • TBTPumpa
    Csak nem a Shadow of the Colossus az? PS5-ön végre megkapja majd azt a látványt, amit megérdemel.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 13:41:39
  • Kojiro
    Van olyan játékom, amit még ps2-n játszottam végig, majd remasterelték ps3-on meg is vettem, de nem vittem végig, mert közben jött a ps4 és remasterelték és ott is megvettem és el sem indítottam, de már késő belekezdeni, mert jön a ps5 és a remaster
  • TBTPumpa
    Ugyanitt PS4 Pro, fantasztikus lyátékokkal eladó!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 13:31:52
  • Tinman #87555
    Hát kb... :-/
  • Tinman #87554
    Nekem ami jobb lenne az a fix 60. PC-n egyszerűen hozzá vagyok szokva. Nagyon furcsa utána visszaállni a 30 (néha lejjebb) megoldásokra.

Persze, persze értem, ütni akartak látványban is és be is jött, de hát ennek mindig ára van egy öreg konzolon.

Nice! Bár a DaS, BB után nem nagyon értem nálad a normalt, de hát a GoW eleje hardon valóban elég húzós tud lenni, de rááll az ember pár óra alatt, aztán puszultgurul minden. Ráadásul én nem is baltadobálósban tolom (YT-on láttam, sokan úgy nyomják), hanem beleállok a dolgokba keményen. Nagyon frankó, sok ellenfélnél, hogy mennyire dolgoznia kell az agyadnak és többfelé figyelni.

HZD-ből nekem a fullos kiadásra fáj a fogam, majd ha legközelebb lesz 50%-ban már feltétlenül berántom, mert elvileg több DLC már nem lesz hozzá. Detroit várós, Vampyr-t majd PC-n akarom tolni... jut eszembe PC-re, 1 hét és lesz Agony is. Az se lesz ám gyönge! Backer voltam, szóval elég hamar rárepülhetek majd, de most a GoW a prioritás.
  • Rage47
    szerintem már lesz visszafelé komp.
  • TBTPumpa
    Hát akkor már nem veszek PS4-re semmit. Rip Detroit/Spiner-Man, Lastofász2, majd PS5-re az új kiadásokat.
  • orichalcos
    Toltheto H1Z1 open beta.
  • Moby
    Ja nem, nem a framere gondoltam. Az jobb lenne, ha fix30 lenne, bár engem nem bántott, de ebben nagyot változtak a prioritásaim (a frame mód nagyon csapkodó teljesítménye viszont engem is zavart, sokkal jobban, mint a viszonylag jól tartott 30).

Kimaxoltam. Bár az itteni vélemények alapján normálon, utólag már bánom. Így is volt kihívás, de annyira élveztem, hogy lehetett volna nehezebb is. Tervezem pótolni azon a fokozaton is.

Nagyon nehezen ment utána minden játék. Bármibe kezdtem, gyűlöltem. Végül visszatértem a HZD-hoz, amiben épphogy a sztorit vittem végig, meg a DLC-t, nem volt benne rizikó, mert végigjátszottam gyakorlatilag, de végül ez hozott vissza. Örökre a szívembe zártam ezt a játékot is, egy csoda, amikor a sztorit pörgettem le gyorsban,ennyire nem rántott be, hát most pótolta kamatostól. Még 1 vagy 2 trofi kell a platinához, ma meg lesz az is. Mindent elolvastam, mindent bejártam, a sztori, a világa, atyaég... A 100%-ra pörgetéshez pár dolgo még kell (pl egy NG+ ultrahard fokozaton), ami most nem lesz, mert pár nap múlva Detroit, mire az lepörög, meg itt a vampyr amit mostanra remegve várok :D
  • Tinman #87549
    Az indulóban low frame kicsinált, ami ráadásul még le is esett, így evidens, hogy a magasabb frame-et választottam 1080p-ben, ami szinten be-be zuhan. Nem jó ez ezen a moslék hardveren sehogyse. Pontosabban k. jó, mert a játék jó, de az első képkockánál felhördültem, hogy oké, azt nem fogja a PS4 bírni... és valóban, nem bírja.

WTB: GoW Remaser (PS5)

A lényeget nem is kérdeztem: Kimaxoltad?

Hardon kezdtem el, eléggé fincsi, van kihívás, lehet kimaxolom ^^
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.22. 12:01:08
  • Moby
    4K-n tolod a GOW-ot?
  • Tinman #87547
    Én azért látom, az nekem bőven elég.
  • Moby
    4K30 frém most is megvan. Nem tru4k, de ebből senki nem lát semmit, ezt garantálom.
  • Tinman #87545
    Azon talán meglesz a 4k@30 frém legalább... az 1080@60-at nem merem elképzelni a PS5-től se.
  • Tinman #87544
    Irigylésre méltó... nekem sajna még elég jó a szemem/idegrendszerem.

Szokom-szokom a GoW frémet, de az atom 60 Geow 4 után, elég komoly arconszabás volt.
  • Rage47
    tényleg milyen lenne jönne a GOW remaster 1 év múlva rá :D:D

"As for business strategies beyond 2018, Sony will put more effort in the development and enhancement of exclusive titles."
    még több effort? :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.05.22. 10:11:05
  • Moby
    Nekem ahhoz a csodához se frém, se semmi nem tudna hozzátenni. Talán csak egy jobb kijelző(oled), de szerintem ettől jobban már azon sem élveztem volna. A mai napig tart a szerelem, nem tudom feledni.
  • Kandurex
  • Tinman #87540
    Hugh... ideje már egy GoW remasternek, mert a frémmel rendszeresen meggyalázza a szemem, pedig a játék, az kb. játéktörténelmi mérföldkő.
  • Moby
    Be lesz az a ps5 az idén jelentve.
  • Ulthanito
    Em áj sepsisej?