status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ja nem, nem a framere gondoltam. Az jobb lenne, ha fix30 lenne, bár engem nem bántott, de ebben nagyot változtak a prioritásaim (a frame mód nagyon csapkodó teljesítménye viszont engem is zavart, sokkal jobban, mint a viszonylag jól tartott 30).

Kimaxoltam. Bár az itteni vélemények alapján normálon, utólag már bánom. Így is volt kihívás, de annyira élveztem, hogy lehetett volna nehezebb is. Tervezem pótolni azon a fokozaton is.

Nagyon nehezen ment utána minden játék. Bármibe kezdtem, gyűlöltem. Végül visszatértem a HZD-hoz, amiben épphogy a sztorit vittem végig, meg a DLC-t, nem volt benne rizikó, mert végigjátszottam gyakorlatilag, de végül ez hozott vissza. Örökre a szívembe zártam ezt a játékot is, egy csoda, amikor a sztorit pörgettem le gyorsban,ennyire nem rántott be, hát most pótolta kamatostól. Még 1 vagy 2 trofi kell a platinához, ma meg lesz az is. Mindent elolvastam, mindent bejártam, a sztori, a világa, atyaég... A 100%-ra pörgetéshez pár dolgo még kell (pl egy NG+ ultrahard fokozaton), ami most nem lesz, mert pár nap múlva Detroit, mire az lepörög, meg itt a vampyr amit mostanra remegve várok :D