121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Köszike!
  • Seth
    Már kedden írtak, hogy elküldték,csütörtök itt lett volna, ha nem lenne itt ünnepnap akkor, szóval csak pénteken kaptam meg,de csak ma volt időm kipróbálni :D

1 órácskát játszottam vele. Technikailag vannak problémák, sima PS4-en be-be esik a frame, de a számomra még nem zavaró tartományba.Pro-n talán semmilyen gond nem lesz
    Harc kicsit ügyetlen, meg az animációk olyan kapkodósak, de nem vártam Bloodborne, DS szintű harcot (Darky, kérlek, ne úgy állj neki, ha valaha is megpróbálod:D), azért simán megüti a használható szintet. A sztoriról,szereplőkről még nem tudok mit mondani, sehol sem tartok.A világ viszont tuti tetszeni fog, azt már most látom. Van lore meg egyéb olvasnivaló,skill fa fejlesztéshez meg item crafting, fegyver upgrade.Ami már most nagyon tetszik, hogy minden egyes szereplőről van infó, ki kivel , milyen kapcsolatban áll, és ez felhasználható a beszélgetések alkalmával, hogy további nyomokat húzzunk ki a delikvensekből. Plusz mutatja azt is, kiből mennyi xp-t nyerhetünk, ha megöljük vagy csak kicsit iszunk belőlük :).
    A játék új játék indításakor írja, hogy a nehézségi szint a játékstílusunkon múlik, nem állítható. Sokat ölünk, erősebbek leszünk, jobb harci skillekre teszünk szert, emiatt könnyebb lesz. Viszont, ha pacifisták akarunk lenni végig, akkor bizony más módszerekhez kell folyamodnunk, mint pl lopakodás, vagy éppen a korábban említett, csak iszogatunk a a prédákból,de nem öljük meg.Kevesebb XP, kevesebb skill, nehezebb harc
  • Moby
    Mámegintazosztrákbolt... :D
    /írjálróla, szerintem holnap én is megkapom-remélem
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.03. 20:59:04
  • Seth
    Még egyelőre várok, amíg tölti a 7,3 Gb day1 pecsenyét :)
  • Tatyla
    Majd írj róla hogy milyen és mihez hasonlítható.
  • arty
    új uncharted teaser/trailer (tlou2 anélkül is jön, hogy bemutatnák, +nem fogom holmi videoval spoilerezni úgyse :) )
  • Kandurex
    Itt ilyet nem írnak el, meg van még pár homályos dolog. Hol a Days Gone? A Sony hivatalosan csak 4 saját címet mondott. Ilyen Bioshock cím csak valami homemade nyavaja volt. Szóval...kamu.
  • Seth
    Kezdődhet a "szívás" :)

• tomi890125
    Az elírás joga nem játszik? :D
  • Kandurex
    100% kamu.

Nem Ghosts of Tsushima, hanem Ghost...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.03. 18:39:32
  • Kandurex
    Nem ez a félkamu volt a kérdés. :)
  • Tinman #87806
  • Rage47
    Death Stranding
  • warass
    Ha nem a LOU2 nyer csalódott leszek.
    Utoljára szerkesztette: warass, 2018.06.03. 17:42:01
  • darkSectorxxx #87803
    Resident Evil Remake 2 csak ps-re.
  • Kandurex
    Ha csak egy játékot láthatnál az E3-on a Sony-tól, melyik lenne az?
  • Tatyla
    Úgy csináltuk
  • Moby
    Ne kenjétek szét a magon. Nyomjatok rá egy csikot, és figyeljetek, hogy fentről pontosan helyezzétek a hűtőre az alaplapot úgy, hogy oldal irányba már ne mozduljon el, amikor a proci és a hűtő találkoznak. A keresztlefogatót úgy tegyétek fel, hogy a közepén a kitüremkedés a proci felé legyen, tehát a lefogató azon a kis bogyón támaszkodjon,
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.03. 11:47:46
  • Tatyla
    Huh az jó, na meg is rendeltem ezt az 1g-ost
  • Moby
    Nem, az a conductonaut. Azt inkább csak experteknek ajánlom. Ezt csak felkenitek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.03. 11:34:51
  • Tatyla
    És akkor ennél kell körbe lakkozni? Amúgy a cimborám aki csinálta azt kérdezte hogy a lakk a hőre nem lágyul vagy folyik el?
  • Seth
    En is ezzel pasztaztam, asszem Te ajanlottad korabban, nagyon kussol most :)
  • Moby
    Thermal grizzly kryonaut. Ha van 1g-os, az is elég.

Szerk: van.

Szerk2: itt jóval olcsóbb.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.03. 11:32:16
  • Tatyla
    Haver hozta egy amerikai paszta nem tudjuk a nevét de ő ezzel kent már be sok processzort, a keresztlefogato jó lett vissza tévé, most az a kérdés hogy milyen pasztát rendeljek ami nem túl drága de jó
  • Moby
    Mivel pasztáztad? A keresztlefogatót nem fordítva raktad fel?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.03. 11:16:43
  • Tatyla
    Gondolkozom rajta hogy veszek egy másik pasztát ez az Artic MX 4 jó?
  • SlickAdam
    79-en all meta-n. az lehuzas?
  • Rage47
    pedig hogy lehúzták, tök fura, hogy a játékosoknak meg tetszik
  • SlickAdam
    rosszul pasztáztad
  • Tatyla
    Ki lett takarítva meg újra lett pasztázva a pro mi lehet a probléma ha hangosabb lett a ventilátor mint azelőtt?
  • Kongy
    Sok különbségre se számítsatok az ACO-k között. Megint megvan a séma,mint az AC2-nél és arról fogják az újabbnál újabb rókabőröket lehúzni.. de ne legyen igazam.
  • Evoluti0N
    Detroit kísz. Hát, gyerekek, QD megint megcsinálta. Ez még a Heavy Raint is felülmúlja. Beyondot meg természetesen körberöhögi. El nem tudom képzelni, h mennyi munka lehetett vele. Ennyi változó, választási lehetőség, kifejlet szerintem még egy játékban se volt. Tuti, h lesz ebből még pár végigjátszás. Egyedül az a baj, h a QD ezzel most annyira magasra tette a lécet, h ehhez hasonlítva minden Telltale-féle cucc csak gyenge botladozás. Sőt, Dontnodnak is nagyon fel kell kötnie a gatyaszárat a Life is Strange 2-vel.
  • darkSectorxxx #87785
  • darkSectorxxx #87784
  • darkSectorxxx #87783
    Simán ACO, csak hogy az Origins-től ne lehessen megkülönböztetni majd! :D
  • darkSectorxxx #87782
    Hát most hátvágán lehet meglesz a das1 és akkor mehet, Lbandi azt igérte ha lesz este ő tuti segít majd, gondolom te is. :D

De amúgy ezt meséltem sokszor, így build-ezve nem kihívás. :D
    Mekkorákat basz a szörnyekre? :D még alapon is brutál hamar megdöglenek.
    Kell nekem ez a fegyver+buff és azonnal utánacsinálom, eskü!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.02. 19:33:37
  • Ulthanito
    ACOdy

• Ulthanito
    Darky, készülhetsz

Kihívás
  • Moby
    Az ody fasza!
  • Tinman #87778
    Ez a vattafizika csodás... kb. úgy repül, mintha a Holdon rúgta volna le.

AC: Moon -> AC: M -> ACME!