121485
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én nagyon szeretek fórumokra járni, olvasgatni az emberek véleményeit. De, sajnos, az összes fórum dögvésze a személyeskedés, meg az, hogy nem az számít, hogy mit mond az illető, hanem, hogy ki mondja.
Aztán, amikor kiderül valaki számára, hogy ő maga tévedett, hírtelen már nem is fontos a téma és csak elbagatellizálja az egész dolgot. Érdekes.
Akinek nem inge, ne vegye magára, de én is kaptam itt is, meg sok helyen ívet rendesen, amikor próbáltam (nem feltétlenül sikerült) észérveket felhozni.
No hard feelings -
eszerveket ir, nekem is meglepo, de tok jo lett volna ha reagalsz ra, kurvaritka errefele a normalis erveles -
Minek adtad el amúgy?
Tuti lesz hamarosan a nyári akcióban.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.07. 10:09:12 -
Én leírtam, mit gondolok róla. Ő meg bizonygatja, hogy nem, amit gondolok az rossz. Könyörgöm, hadd gondoljam már azt, amit gondolok! Attól mert még ő ezerszer fogja elmondani, hosszabbnál hosszabb hozzászólásokban, nem fogom másképp gondolni.
Nekem nem baj, hogy ő másképp gondolja, együtt tudok élni vele, de úgy látszik ő nem azzal, ahogy én gondolom. :) -
partizan182 #87892 Ilyen Big in Japan sale minden második hónapban van, sztem 2 hónapon belül 8999-ért megkapod. -
kár hogy persona 5 nincs múltkor lemaradtam :c és sehonnan nemtudok szerezni lemezesen se ami normális áron van. -
hiszen azért vannak gondolataink és véleményünk, hogy az soha ne változzon...minek fárasszuk magunkat eszmecserével:) -
Kicsit szarul időzítettem az USA nyaralásom, mert pont most az E3 előtt öt perccel jöttem haza Los Angelesből.. :'( Masszívan ki volt már táblázva a városban, meg láttam óriásplakátokat is párat. -
A DaysOfPlay akciós lista már nyilvános. Sajna semmi nincs benne, ami érdekelne, pedig lennének olyan címek. A százszor akciózott címek vannak benne jórészt, abból is pont olyanok hiányoznak, amit meg is vennék (Invisible Hours pl.)
Ittvan, ha valaki még nem látta.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 08:22:07 -
Ülj rá a kezeidre, egy hét, jön az E3, utána meg kettőt pislogsz, és itt van a Summer Sale. Én biztos ki fogom próbálni akciósan, nagy elvárásaim nincsenek, de a hangulata nagyon tetszik. -
Kár volt ennyit írnod, engem nem kell győzködnöd, meg nem is fogsz meggyőzni.
Most mit akarsz magadnak bizonyítani?
-
Melegítünk :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 08:01:42 -
Volt alkalmam kipróbálni(najó, ez nemigaz, látni testközelben, mozgásban) a Vampyrt. Sajnos csak az elejét láttam, de bár ne láttam(hallottam) volna, mert ebből vétel lehet. Olyan atmoszférát teremt pusztán a hangokkal, hogy beszartam. És még ezzel együtt is úgy ellaposodhat menet közben, mint a picsa, de az a pár perc elég meggyőző volt. A mozgás volt csak egy picit béna, de az sem kiborítóan. Még alszom rá egyet :D
/faszomért nincs demo ezekből :( az irányításról még szart sem tudok :( -
Ne is mondd, azóta rongyosra tiporta a Worlds-t (ami egy hibás foshalom, ps-re véletlenül se vegyétek). 1 trofira van a platinától, azt űzi-hajtja, most mondtam neki, hogy tartogassa daysofplay-re, hátha kap valami jutalmat azért, hogy a világ egyik legritkább platináját szerzi meg (csak azért 0,1% a rarityje, mert kisebb számot nem tud a psn, senki nem tudja mennyi lehet valójában. 0.00001% :D). Oké, nyilván szart sem fog kapni érte, simán trofinak fogja elszámolni a rendszer, de aznapra legalább megvan a kvótája :D -
hát akkor kimarad a live :/ -
"Tudod, elég nagy könyvtáram van, az olvasás a mindennapjaim része,"
szuper és egyben irreleváns: a kérdésem konkrétan arra vonatkozott, hogy elolvasod-e az összes user commentet, az egyéb hobbijaid nemigazán izgatnak (most) ;)
"ez számomra nem ördögtől való tevékenység, hogy beleolvassak valamibe, mint mondjuk akár nálad."
olcsó személyeskedés csekk, gratulálok (ugyebár fogalmad sincs mit és mennyit olvasok) - ez a fenenagy olvasottság eredménye? ;)
"Nem score alapján vásárolok játékot, de ha kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol róla, akkor beleolvasok néhány user score-ba. Sokkal árnyaltabb képet ad, mint a review score értelemszerűen, hisz az több ember véleménye, utóbbi meg egy emberé."
ezt vehetem a kérdésemre válasznak, miszerint NEM olvasod el az összes user rivjút?
ha tényleg nem -> mi alapján szelektálsz? ha neked tetszik a cím alapból, akkor a magasabb pontozásúakat? ha nem tetszik, a fikázó nullásokat? mi adja a hiteleségét 5 TÖKRANDOM!!! véleménynek, amit ráadásul magadnak előre megszűrsz!?
ha szoktad olvasni a metát, akkor tudod: rengeteg a cím, amit divat fikázni, gyűlöletből nullapontozni - ezzel lehúzva az átlagát, meghamisítva az eredményt, így még arra se jó az a pont, hogy megnézd ÁTLAGOSAN mennyire tetszik a játékosoknak (játékosoknak! nem a random fikagépeknek!). de el lehet azon is gondolkozni, mennyire segít egy KIRAGADOTT Vampyre kritika, ami nem 0 pontos, tehát nem ignorálandó azonnal:
Randomjuzer795:
"2/10 - This game has a story that’s weak, ugly graphics, weak RPG mechanics, weak voice acting, and weak combat. Just play Bloodborne."
biztosan jó ötlet többre tartani egy ilyet (vagy akár huszat, nem tudom mekkora a darabszám, amit átolvasol ezekből...), mint egy két oldalas, esetenként példákkal alátámasztott, indokolt - mittomén: eurogamer - kritikusának írását...? ;) és oké, nem csak kétsorosok vannak, de egy tízsoros sem két oldal.
... és félreértés ne essék: nem azt mondom, hogy az újságírói teszt az isten, de hogy nem jobb a metás user részleg se, arra immár másodszor célzok, ezúttal kicsit bővebben ;) ami SZERINTEM jó: van egy benyomásom pl moby izléséről vagy mondjuk tinmanéról, ha ők idevetnek pár sort 1-1 címről, abból ki tudok indulni, mert el tudom helyezni a véleményüket a saját elvárásaimmal szemben.
konkrétabban: ha ideírják, hogy a dark souls 4 borzalom, akkor azzal nem feltétlenül futnék egy kört, akkor se ha egyébként érdekel és az eurogameren 8 pont.... (igen, direkt írtam egy képtelen hasonlatot ;) de akkor legyen életből vett, konkrétabb példa: a lego undercoverre csak moby írásai után figyeltem fel és vettem meg a kölkömnek)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.06. 21:35:37 -
Ha jól emlékszem hajnali 3. Az egyetlen ami nem emberi időpontban lesz. Minden más UBI, Multiple Sclerosis (MS), Square Enix ilyen este 7, 10 óra...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.06. 21:37:14 -
Hány órakor lesz? Nem lehetne kirakni fejlécbe a GOW topik helyett? -
+1 -
+1 -
Meglátom mit tehetek :D -
Ki nézi élőben Sony konfot? Nekem véletlen pont szabadságom van arra a hétre, úgyhogy én tuti :D -
Hátja. Mondjuk 1 héttel az E3 előtt igazán elsüthetnék a TLoU2-t, meg ilyeneket :D -
Olyan kicsit mint amikor egy filmben az idősík 2 végét összehajlították, mintha egy kör lenen, találkozik a mult a jövővel....aminek soha nincs jó vége. -
Hiányzott ja, mint szar a zsebembe... -
Sony, gyün tetris VR, ..genyóra hiányzott. -
Limited Edition (a fémtokos, artbookos változat) -
Day one edition? Akkor 12 alatt, ha gyorsan akarod. Amúgy 13 max. -
Limitált kiadású God of War (felhasználatlan DLC kódokkal) mennyiért passzolható el manapság? -
>Nagy szerepe van annak, hogy tudsz e angolul vagy sem.
Jaj szegény Darky :) Láttam toloagtja, de ha nem talál csapkorásznivalót benne, akkor őt elvesztettük.
Lópáncélt lehet venni benne? Még az megmentheti! :D -
Na chapter 3-nál járok a Vampyrba.
Azt kell mondanom nem rossz.
Semmi világ megváltó dolog nincs benne.
Egy hangulatos, szép pálya desingal elkészitett, beszélgetős játék.
Nagy szerepe van annak, hogy tudsz e angolul vagy sem. Mert a történet nem rossz..sőt eddig még érdekes is.
Az tuti, hogy réteg játék és nem fog mindenkinek tetszeni. De így nyáron tökéletesen ellehet vele lenni annak, aki erre a vámpíros témára fogékony.
-
Az eddigiek alapján gyanítható, hogy ahhoz sem jó, csak ő ezt használja :D -
Eleinte még úgy voltam vele, hogy érdekelni fog, de egyre inkább azt hiszem, hogy ez nem az én játékom. -
Tudod, elég nagy könyvtáram van, az olvasás a mindennapjaim része, így ez számomra nem ördögtől való tevékenység, hogy beleolvassak valamibe, mint mondjuk akár nálad. Nem score alapján vásárolok játékot, de ha kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol róla, akkor beleolvasok néhány user score-ba.
Sokkal árnyaltabb képet ad, mint a review score értelemszerűen, hisz az több ember véleménye, utóbbi meg egy emberé. -
A haver amit hozott azt használja PC-khez ahoz lehet jó ehez nem -
Ne fabulonnal kenegessétek a procikat! :D -
Na kérem szépen a paszta volt a ludas, mostmár minimális hangja van -
A minap néztem belőle gameplayt.
Hát ez nekem instant skip :D Olyan gecibéna animációk, hogy a pofám leszakadt, levegőben hullaverés, értelmezhetetlen fasságok a képernyőn
-
Na ez is szeptemberben jön, sok lesz már arra a hónapra :) Jobb lett volna a pletykált július, akkor úgy sem jött volna nagyon más
-
Itt egy pozitív review, hátha meggondolod magad :)