status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"Tudod, elég nagy könyvtáram van, az olvasás a mindennapjaim része,"
szuper és egyben irreleváns: a kérdésem konkrétan arra vonatkozott, hogy elolvasod-e az összes user commentet, az egyéb hobbijaid nemigazán izgatnak (most) ;)
"ez számomra nem ördögtől való tevékenység, hogy beleolvassak valamibe, mint mondjuk akár nálad."
olcsó személyeskedés csekk, gratulálok (ugyebár fogalmad sincs mit és mennyit olvasok) - ez a fenenagy olvasottság eredménye? ;)
"Nem score alapján vásárolok játékot, de ha kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol róla, akkor beleolvasok néhány user score-ba. Sokkal árnyaltabb képet ad, mint a review score értelemszerűen, hisz az több ember véleménye, utóbbi meg egy emberé."
ezt vehetem a kérdésemre válasznak, miszerint NEM olvasod el az összes user rivjút?
ha tényleg nem -> mi alapján szelektálsz? ha neked tetszik a cím alapból, akkor a magasabb pontozásúakat? ha nem tetszik, a fikázó nullásokat? mi adja a hiteleségét 5 TÖKRANDOM!!! véleménynek, amit ráadásul magadnak előre megszűrsz!?
ha szoktad olvasni a metát, akkor tudod: rengeteg a cím, amit divat fikázni, gyűlöletből nullapontozni - ezzel lehúzva az átlagát, meghamisítva az eredményt, így még arra se jó az a pont, hogy megnézd ÁTLAGOSAN mennyire tetszik a játékosoknak (játékosoknak! nem a random fikagépeknek!). de el lehet azon is gondolkozni, mennyire segít egy KIRAGADOTT Vampyre kritika, ami nem 0 pontos, tehát nem ignorálandó azonnal:
Randomjuzer795:
"2/10 - This game has a story that’s weak, ugly graphics, weak RPG mechanics, weak voice acting, and weak combat. Just play Bloodborne."
biztosan jó ötlet többre tartani egy ilyet (vagy akár huszat, nem tudom mekkora a darabszám, amit átolvasol ezekből...), mint egy két oldalas, esetenként példákkal alátámasztott, indokolt - mittomén: eurogamer - kritikusának írását...? ;) és oké, nem csak kétsorosok vannak, de egy tízsoros sem két oldal.
... és félreértés ne essék: nem azt mondom, hogy az újságírói teszt az isten, de hogy nem jobb a metás user részleg se, arra immár másodszor célzok, ezúttal kicsit bővebben ;) ami SZERINTEM jó: van egy benyomásom pl moby izléséről vagy mondjuk tinmanéról, ha ők idevetnek pár sort 1-1 címről, abból ki tudok indulni, mert el tudom helyezni a véleményüket a saját elvárásaimmal szemben.
konkrétabban: ha ideírják, hogy a dark souls 4 borzalom, akkor azzal nem feltétlenül futnék egy kört, akkor se ha egyébként érdekel és az eurogameren 8 pont.... (igen, direkt írtam egy képtelen hasonlatot ;) de akkor legyen életből vett, konkrétabb példa: a lego undercoverre csak moby írásai után figyeltem fel és vettem meg a kölkömnek)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.06. 21:35:37