121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hát azt hol-e?
  • SlickAdam
    en vettem The Surge-öt es Shadow Tactics-tot 3-3 "ezerert".
  • Moby
    Egyébként ezt az egy játékot leszámítva röhejes az egész akció. Viszont kontrollerek vannak olcsón.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.08. 09:45:21
  • Moby
    De hamár a psvr volt terítéken, és hogy legyen azt is miért bekapcsolni: elindult a daysofplay mindenhol.
    Alzán kettőezeröt a wipeout omega collection, amihez ingyen adja a sony a psvr update-et. Én már zsákoltam, akinek nincs meg, itt az alkalom, ennyiért még sohasem volt.
  • Moby
    Ha ez nekem bármennyire fontos lenne, akkor megtartom a pécét, és nem egy finggal fut jobban, hanem markánsan. És akkor nem kell kétfelé fizetnem a szolgáltatásokért, stb.
    De leszarom. Ezért nincs már pécém se. Lehetne ebben a percben is otthon, egy fillérembe nem kerülne.
  • Akra
    Cimborám X1X-en tolja,de ultra szar a frame ott is. Egyszerűen nem optimalizálták a játékot.
  • grebber
    Ennél olcsóbb ps4 kapható valahol?

• Ulthanito
    Jól hangzik amúgy, de nem. A vámpírt X-en kéne tolnod, ha nem adtad volna el, mert az összes, mondom az összes multiplatform cím jobban fut X-en, mint Pro-n. ----> DF.

Ergo, az exek kivételével mindent azon kellene játszani.
  • Moby
    Nem hittem, hogy valaha lesz még olyan, aki megpróbálja majd feltérképezni, hogy maradt-e a világegyetemben olyan hasadék, amibe a UBI nem dugott koop openworld sútert, de akadt a horogra legalább 1 ilyen elmebajos csapat. Kell még ilyen, nincs belőle elég.
  • Moby
    Annak örülni kell.Sűrűn ilyen alkalom nincs, és azt is inkább csinálni kell, mint inkább magától adódik. Mondhatni az xbox a microsoft psvr-e :)
  • Ulthanito
    Két hete csak az pörög, a PS4-et be se kapcsoltam azóta.
  • Moby
    Azon sem lesz sokkal jobb, de legalább lesz miért bekapcsolni megint :)
  • Ulthanito
    A nagyon jótól a nagyon rosszig sikerülhet majd a végeredmény, óvatosan tartom rajta a szemem, de azért nem engedem el!
  • Ulthanito
    Várd ki a végét! Mindenesetre az, hogy nem kénköves poklot kiabálsz rá, biztató!

Viszont a frame miatt lehet X-re húzom majd be, ott egy fokkal jobban elkerülnek a dropok.
  • Moby
    Vampyr első 3 óra alapján: nagyon tetszik. Nagyon jó irány ez mostanában, hogy ennyire törődnek az audióval. Zeneileg, enviroment audióban, zseniális a cucc. Rettenetesen atmoszférikus. Irányítás rendben, ettől féltem kicsit. Leveldesign csodás. A sztori érdekes, jók a karakterek, jó a világa nagyon.
    A frame viszont ultraszar. Amit nem nagyon értek, lévén UE moci. Inkább lentebb kellett volna menni felbontással, ezzel-azzal, mert kegyetlenül csapkod. Engem már nem bán az ilyen, de akit igen, az inkább pécén tolja (tegnap azon láttam, nem is egy ütős vason ráadásul, úgy vitte a 60fps-t fullhd-ban, mint a picsa).
    A másik, ami viszont totál elmebaj: nincs HDR. Az egy kapcsoló abban a motorban. Remélem belepeccselik, még amíg játszok vele.
    Jó cucc. Nagyon sok dolgot tud kariszinten. Sokféle build felépíthető, egészen szofisztikált finomhangolásokkal. Ez még meg van kenve a döntésalapú történetvezetéssel...van benne potenciál rendesen. Remélem élnek vele a játék további részében. Egyelőre nem nagyon értem a közepes értékeléseket, mindegy. Ez már csak így megy mostanság :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.08. 00:25:23
  • zizz21
    is, meg méga többi exclusive cím miatt :) xbox-ot cseréltem :)
  • Seth
    Vótmá, hogy mi mikor lesz?

EA
    Június 9
    20:00

Microsoft
    Június 10
    22:00

Bethesda
    Június 11
    03:30

Square Enix
    Június 11
    19:00

Ubisoft
    Június 11
    22:00

PC
    Június 11
    00:00

Sony
    Június 12
    03:00

Nintendo
    Június 12
    18:00
  • arty
    gyors kérdés: gow miatt vettél gépet?
  • zizz21
    Köszi!
  • Kandurex
    Számodra a videó vége érdekes

• ppista
    A Gow topikban volt errő szó. Azt hiszem a PS4 menüjében a képernyő beállitásnál kell valamit kipipálni.
  • TBTPumpa
  • zizz21
    Sziasztok! Most vettem PS4-et és elindítottam a God ofWart de a képernyő szélein maradt egy fekete csík, hol tudom beállítani a felbontást vagy magát a képernyőt, hogy kitöltse az egészet? Gondolom valamit kihagyhattam, amikor először konfiguráltam. Előre is köszi!
  • Kandurex
    Aha..
  • Tatyla
  • Moby
    Én is.
  • SlickAdam
  • Ulthanito
    Nem tudom értelmezni ezt a kérdést, sorry.
  • Ulthanito
    Erre kíváncsi leszek....

...hogy például végigtolod-e.
  • Ulthanito
    Annyira, mielőtt valaki még majd megjegyezné...
  • Moby
    Naná!
  • SlickAdam
    rá anyira?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.07. 14:17:36
  • Ulthanito
    AAAAAAAAAAAAAAAANYIRA tudtam!

Tudjukhol vetted?
  • Moby
    Doktorúr! Én ANNYIRA igyekeztem...
  • mucsácsó
    Jövök, +1 :)
    jó lesz a meló másnap, dehát leszarom :D
  • arty
    NE! :D
  • j0nNyKa
    megy az neked nelkule is
  • Ulthanito
    Megkérem majd Darkyt, hogy fejtse ki, mire gondoltam. :)
  • Ulthanito
    A kedvedért, de csak akkor, ha mellékeled hozzá a kukoricát, és hátradőlsz a székedben.
  • arty
    tényleg kár volt, hiszen abszolut kerülöd a konkrétumokat, a személyeskedés mellett sokat nem tettél bele a dialógusba.
    jó a meta, mer' jó. hasznos. és még olvasottabb is vagy mint én. nyertél, lépjünk :D