121483
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja, bár engem igazából akkor sem érdekelne, ha szuper testre szabhatóság lenne benne. A bioware-nek egy rendes SP RPG-t kéne kiizzadnia, nem pedig ilyen szarokkal szenvedni. Az emberek a bioware-t, mint SP RPG gyártót szerették meg. Látni kéne, hogy csak azt kéne csinálni és JÓL csinálni, amit eddig is és akkor nem lenne baj.
Most azt mondom, hogy úgy kb. jövő ilyenkorra már nem lesz bioware. Addigra a földbe áll az EA saját destiny-je és ezzel a stúdió is. Kár érte. -
BlackDahila #88014 ráadásul egy napon jelenil meg a days gone al -
BlackDahila #88013 ráadásul nulla testreszabhatósággal. Szineket tudod keverni a páncélodon azt annyi... -
Szóval, nincs egy büdös szó sem az új Dragon Age-ről és az Anthem lényegében egy Destiny klón, némi warframe-mel. OK... az EA még akkor is képes csalódást okozni, ha az ember nulla elvárással indul neki a konferenciájuknak. -
azt hittem ennél egy értelmesebb játék lesz ez.... oké, legalább ez se kell megvenni -
Ó én absz. nem. Egy molekulányit sem csökkent az érdeklődésem iránta, még így, a konfot nem látva sem. Hajszál pontosan ugyanannyira érdekel továbbra is, mint az első pillanatban, amikor bejelentették!
-
Minél többet látok a destiny 3... izé Anthemből, annál kevésbé érdekel. -
Na, oké, nem adtam használati utasítást az E3-hoz.
Tehártakkor:
-skip(ez má pipa)
-skip
-skip
-skip
-skip
-skip
------------------------------>HYPE<-----------------------------------
-skip
-
Próbálkozunk, de tényleg olyan, mint sajtreszelővel hokizni....most éppen a Desti...vagyis Anthem NULLA gameplay -es csoda bemutatóját nézzünk...megy a felszopás.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 21:06:18 -
Ti komolyan az EA fostengert nézitek???
Geeeez :D -
C&C mint mobiljáték ... Mégegy franchise, amit az EA kicsinált. :( -
KOTOR & ME1-2 szintet...azt várhatjuk...Erre van igény ami most megy. 
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.06.09. 20:56:50 -
Én csomagolnék minden sport játékhoz (ami megélt már 20 részt) meg harciréthez egy tüzes vasvillát "just in ass" cédulával, mert megérdemlitek. Mert hát ezért nem jönnek ezek a játékok - amikre várunk.
"Kinek nem inge..."
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 20:56:04 -
Mijazistennyila megy megen? Mi ez ez? Komolyan erre van igény? -
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
Azt kb elfelejtheted. Ez az az EA, amelyik megölte a Mass Effectet és jelenleg úgy néz ki, hogy az egész nyomorult E3 promóját egy rakás szar sportjátékra meg egy Destiny-klónra hegyezi ki. Talán a végén lesz egy semmitmondó 3 mp-es teaser az új Dragon Age-ről.
Az a SW játék, amiről fél szót beszéltek az elején, az is ezer százalék, hogy valami multi fos lesz. Games as a service, lootbox stb. -
BlackDahila #87999 Star Wars: Jedi Fallen Order lesz a cim -
Eegen...jogos,
...szóval KOTOR 3 only single game ...
Szerk: mennek már a fos-sport dolgok.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.09. 20:44:52 -
KOTOR 3: Battle Royale? Vagy esetleg KOTOR3: always online survival mmo? Kb ennyit néznék ki az EA-ből ... -
Nézem ezt a battlefront -ot...csak annyit kellene, hogy ezzel a motorral bejelenteni egy KOTOR 3 -at, és máris szárazon basszák meg az egész E3 -at. De nem. Az nem megy.
Jöhetnek az indie fosok. -
Sikerült belőnöm a stream-et...Unravel 2...
-
A DaS 3 kapcsán csömörlöttem meg és nem a Souls témától, hanem a From-tól, mert a NioH rendben van és a BB is rendben lenne, ha nem lenne fostechno.
Szívesen eltöltök MÉG 1000 órát a Demon's és Dark Souls-al... nyilván nem a turha remastereddel, melynek célja az idióták újabb lehúzása. Kinek nem inge...
A DaS 2 még a lassabb sodrású harc képviselője volt és sokan szerettük azt a vonalat, mert a DMC-féle kaszaborgiából van n+1 db.
A GoW harcrendszere összetettebb és sokrétűbb lett, mint a From-féle játékoké. (Nyilván nem casual fokozaton kell vele játszani, fejszét dobálgatva egész álló nap.) Bebizonyítani senki nem fogja, hogy ki és honnan merített, de a korábbi GoW részekben is millió dolog jelen volt, ami most az új részben is ott van csak már egy másik nézetből, a társról már nem is beszélve. Az AC:O nekem még egyelőre kimaradt, de ott nyílt titok volt, hogy merített a Souls-féle harcokból. Meg is mentette a seggét a nyúlás, mert az AC-nál nagyobb önismétlő gépezetet még a Föld nem hordott a hátán, erősen ráfért már a változás.
Az amit a GoW csinált az az igazi megújulás, amit úgy hajtottak végre, hogy az példaértékű! Hol van ehhez a From? De még így is könnyű dolga van, mert a stíluson belül alig akad valamirevaló konkurenciája. Na nem mintha a GoW-nak lenne... sok sikert annak, aki meg akarja közelíteni azt amit a Santa Monica letett az asztalra. Nem irigylem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.09. 20:25:05 -
BlackDahila #87993 engem csak a battlefield 5 érdekel mást nem hiszem hogy tudnak mutatni ami érdekel. A ronaldosim meg pláne nem. -
BlackDahila #87992 Battlefield V -battleroyale? jól értettem ?
-
Az izgalom a tetőfokra hág, megy már a fifa meg a harcirét 5! -
Próbáltad? Én igen. Nem véletlenül próbáltam.
Dettó Souls-like csak FP nézetben. Az örökség le sem tagadható. Az meg, hogy nem bírod a retrot, meg a PSX grafot egyáltalán nem releváns. -
Még ~20perc és EA+ -
Valakinek nincs véletlen eladó Detroit-ja? Megvenném. -
Was #87987 Én megértem, hogy kb. 2 éve megcsömörlöttél ettől az egész Souls témától és most már a zászlódra tűzted ki a From utálatot. De azért azt el kell mondanom, hogy aki nem szokott részenként 1000 órát beleölni egy-egy ilyen játékba (hanem csak mondjuk úgy 300-at, mint én), az egész jól elvan az újabb és újabb részekkel, amelyekbe a nagy önismétlés ellenére egész szép tartalmat beleraktak. Arról nem is beszélve, hogy ezek között van egy Bloodborne is ami kifejezetten jól sikerült, mint játék (ok, lehetett volna még rajta dolgozni, de azért nem annyira gázos, hogy ne lehetne élvezettel beletolni pár száz órát ebbe is). És pont aki előbb találkozott a Bloodborne-nal és csak aztán a DaS3-mal mondja rendszerint azt, hogy bizony jobb lett, mint a DaS2. Sokkal jobbak a mozgások a DaS3-ban, mint a 2-ben.
Amúgy kíváncsi lennék, ha nem lenne ilyen sikeres ez a "harcoskardosbaszós dark fantasy" stílus, amit a From nyom, akkor vajon hogy nézne most ki egy GOW, vagy AC:O, amelyek azért merítettek szépen, ha csak a harcot nézem. -
SlickAdam #87986 nem kell kellemetlenül erezned magad, azert ment a szmajli, mert nem jokor hasznaltad a tudasod.
lehet, hogy ha venne valaki a faradsagot es mai fejjel leülne KF-ezni, eszrevenn... miket beszelek! 10 perc YT video is igazi kihivas! agyhurutot kapsz 2 perc utan basszus. szoval nem... nem relevansak ezek a jatekok, ha a "Souls" kifaradasarol van szo.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.09. 18:03:22 -
Alapvetően a DeS/DaS is lassú cucc, nekem sose volt az a rohanós móka. Pont ez volt az egyik bajom a DaS 3-al, hogy elment DMC kaszab irányba, felgyorsult az egész, de nekem nem erre volt igényem DaS 3 néven. (Persze ez ugye a kutyát nem érdekli.)
Igen FP nézet, sőt a magic miatt gonoszul a shooter is mehetne a FP után (ájroni), de ez az egész evolúció számomra totálisan nyilvánvaló. Anno a KF1-el megalkottak valamit, ami egyre több, egyre szebb, de alapvetően újra és újra u.a. a harcoskardosbaszós dark fantasy cucc ömlik elénk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.09. 17:40:18 -
Nem én fogom kellemetlenül érezni magam egy gamer topikban attól, hogy "geek lexika" az szerintem eléggé evidens.
1. Sosem késő pótolni, legalább kisebb lenne a From felszopása, mer' ezek cirka negyedszázada ebben a témában utaznak leginkább.
2. A dark fantasy jellemzők, a one-hit kill-t eltoló ellenfelek, titkos helyszínek, itemek, kripták, NPC-k akik halála esetén onnantól kb. fel is adhattad a játékot, védekezésre alapuló melee harc, bonfire-ök. Gyakorlatilag a KF IV után levő Demon's Souls is King's Field, de már egy más perspektívába téve, de az atmoszféra gyak. ugyan az. Aztán itemek, fegyók, karik, a jól ismert rejtett ajtók, stb. is lettek szép számmal átemelve a KF-ből. -

Köszönöm szuper. -
Ma az EA konferencia lesz ,8 órakor -
Nem úgy van hogy az E3 ma este 22:00-kor kezdődik? -
Titanfall 3 jöhetne, 2-nek a szinglije pöpec volt, ez érdekelne most egyedül az EA-től. -
Hibajaviti rulez: kasszák=lassúak -
Volt egypar :) plusz Shadow Tower, abbol is ket resz ( Lovecraft-os Bloodborn elod,micsoda veletlen )
De azok FP nezetben voltak, baromi kasszák, mas jatszani veluk.
Nem bannam , ha visszaternenek erre a nezetre, mai technikaval, frissitoen hatna a soulsborne formulara szerintem. -
Ja tényleg az az Activision. Mindegy, már mindehol azt a fost látom :) -
SlickAdam #87976 geek lexika... 
1. normalis halandok nem ismerik / jatszottak azokkal
2. mi közük van a "souls" formulahoz? hat nem sok...