status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Was
    Én megértem, hogy kb. 2 éve megcsömörlöttél ettől az egész Souls témától és most már a zászlódra tűzted ki a From utálatot. De azért azt el kell mondanom, hogy aki nem szokott részenként 1000 órát beleölni egy-egy ilyen játékba (hanem csak mondjuk úgy 300-at, mint én), az egész jól elvan az újabb és újabb részekkel, amelyekbe a nagy önismétlés ellenére egész szép tartalmat beleraktak. Arról nem is beszélve, hogy ezek között van egy Bloodborne is ami kifejezetten jól sikerült, mint játék (ok, lehetett volna még rajta dolgozni, de azért nem annyira gázos, hogy ne lehetne élvezettel beletolni pár száz órát ebbe is). És pont aki előbb találkozott a Bloodborne-nal és csak aztán a DaS3-mal mondja rendszerint azt, hogy bizony jobb lett, mint a DaS2. Sokkal jobbak a mozgások a DaS3-ban, mint a 2-ben.
    Amúgy kíváncsi lennék, ha nem lenne ilyen sikeres ez a "harcoskardosbaszós dark fantasy" stílus, amit a From nyom, akkor vajon hogy nézne most ki egy GOW, vagy AC:O, amelyek azért merítettek szépen, ha csak a harcot nézem.