121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Bethesda összefoglaló:
    - új Doom, új Rage és Prey kieg: ezeket kb tudtuk is
    - Fallout 76: a leak igaz volt, lényegében Rust-DayZ kategóriás online only játék
    - TES mobiljáték, pfff
    - Starfield és TES6 bejelentés. Pontosan ennyi, semmi több.

Ehh. Legalább bejelentették, hogy dolgoznak igazi SP RPG-n is. Ez is valami.
  • Kandurex
    Csak nem jött össze az MS-nek. Megen :( Nincs itt egy értékelhető ex, ...vehetek mindent a PS-re.
  • Gabe18
    Na mégis lett Doom bejelentés, de semmi különösebb látnivaló csak egy rövidke teaser video.

A Rage 2 meg egy állatság. Érdekes módon az ilyen őrült fps hentelésért nem vagyok oda, de ez mégis annyira látványos meg szórakoztatónak tűnik, hogy talán érdemes ránézni majd.

A Fallout-al meg jól haladnak a sorozat teljes lejáratása felé. Katasztrófa ez a multi coop akármi baromság...
  • Gabe18
    Hát szerintem a Rage 2 mellett nem sok esély van egy Doom 2-re per pillanat.
  • Gabe18
    Hát én a Witcher 3-at csak pc-n láttam, de ott a maga idejében az szerintem grafikában ütött ahogy kell, ami ezeket a nyílt világú cuccokat illeti. Főleg ha azt nézem mekkora területeket dolgozott néha a játék. Lehet hogy a Skyrim minden rossebbel agyon moddolva szebb volt a végén, de az úgy már megint más tészta.
    Tartalomban meg főleg nem lehetett kivetni való. Arról nem beszélve hogy ott volt a két kiegészítője, ami nagyon kellemes áron jött. Azt más kiadók simán eladták volna külön játékként full áron is...
    Szóval én is azt mondom, ha van még kiadó akinek a játékában szó nélkül bízok hogy kiváló lesz, az a CD Project.
  • mucsácsó
    Full text:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    It's been over 2077 days since we announced our plan to develop Cyberpunk 2077. We released a CGI trailer, gave some interviews and... went dark. Normal procedure for these kinds of things - you announce a game and then shut up, roll up your sleeves, and go to work. We wanted to give you The Witcher 3 and both expansions first, which is why this period of staying silent was longer than we planned. Sorry for that.

As soon as we concluded work on Blood and Wine we were able to go full speed ahead with CP2077's pre-production. But we chose to remain silent. Why? At some point, we made a decision to resume talking about the game only when we have something to show. Something meaningful and substantial. This is because we do realise you've been (im)patiently waiting for a very long time, and we wouldn't want anyone to feel that we're taking this for granted. On the contrary - it gives us a lot of extra motivation. The hype is real, so the sweat and tears need to be real, too :).

But to the point. Today is the day. If you're seeing this, it means you saw the trailer - our vision of Cyberpunk, an alternative version of the future where America is in pieces, megacorporations control all aspects of civilised life, and gangs rule the rest. And, while this world is full of adrenaline, don't let the car chases and guns mislead you. Cyberpunk 2077 is a true single player, story-driven RPG. You'll be able to create your own character and..., well, you'll get to know the rest from what we show at our booth at E3. Be on the lookout for previews!

Before we finish, you probably have some questions, right?

When? When we told you we would only release the game when it's ready, we meant it. We're definitely much, much closer to a release date than we were back then :), but it's still not the time to confirm anything, so patience is still required. Quality is the only thing that drives us - it's the beauty of being an independent studio and your own publisher.
    How big? Seriously big, but..., to be honest, we have no bloody clue at this point in time. Once we put it all together, we will openly tell you what you can expect. And we promise we'll do this before we start talking about any pre-orders or ask anything of you.
    Free DLC/Expansions/DRM? Expect nothing less than you got with The Witcher 3. As for DRM, CP2077 will be 100% DRM-free on PC.
    Microtransactions? In a single player role-playing game? Are you nuts?
    Once again, thank you for your patience. If you have a minute, do visit cyberpunk.net and share your opinion (about anything) with us. We read everything you post and we treat it very seriously.

Yours, CD PROJEKT RED Team
  • mucsácsó
    az hétszentség, hogy felmossa a padlót mindennel... :D kicsit amúgy ilyen jövőbeli GTA-feelingje van a trailernek (ami nem baj).

Bethesdától amúgy mit várhatunk?! Doom 2?! (adja az ég...:D)
  • arty
    jaúgy, igen, ebben absz veled vagyok, szép a w3 és számomra a scifi környezet miatt a 2077 is biztosan/mindenhogy tetszetős lesz (a narancsot kivéve nekem pl a deus ex human revolution is elég szép, még ma is)
  • mucsácsó

lol, ez megvolt? :D állatok :'DD
  • mucsácsó
    jó én vágom, hogy le lett butítva - de most költői kérdés: ronda lett a végeredmény?! nagyon nem, még mai szemmel is szerintem kurvajó és zseniális az egész, tehát ha már csak fele ilyen szép is lesz akkor, és ha már csak feleannyira is hozza a W3-féle játékmechanikát és komplexiást, már akkor 5x megvettek kilóra - de persze csak a magam nevében beszélek :D
  • arty
    nyilván az lesz a duma, hogy túlbecsülték a ps5 erejét.... ;))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    álá witcher3 vs. ps4
  • arty
    "CDPR-ben nem igazán kell kételkedni szerintem látvány terén a W3 után (mégha downgrade is lett végül..)"

na, ezt magyarázd :D te is tudod, hogy a pofánkba hazudtak, de bízni kell bennük, mert..... mert a pofánkba szoktak hazudni? :D
  • arty
    és/de "űrhajóval" ígyis hamarabb odaérsz majd mindenhova ;)
  • mucsácsó
    Hát szerintem semmi hihetetlen nincs benne, meg nem hinném hogy kiírnák akkor az elején, ha nem így lenne :D
    Tőlük simán elhiszem, hogy valid amit mutattak - nyilván lesz butítás, de na...

nézdmeg jobban közelebbről, nagyobb felbontáson :P
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 00:25:33
  • arty
    nagyon off, de mérnem? sztem a halo4 és 5 teljesen jó volt (az mcc meg max nyomokban az ő művük), viszont az infinite gyanúsan nem "szokásos" hélónak ígérkezik

az biztos, h ms rendesen darálja le magát: kevés eladott gép, ezért mindent adnak pécére is, ahol viszont a "boltjuk" nem épp népszerű -> alapból gyengébb eladások
    "kissé" elhasználtak a címeik, semmi sikeres új, ráadásul az install base miatt nehéz is elszórni eleget
    betoltak mindent nemcsak play anywhere-be, de game pass-ba is -> oroszrulett, mert ha nem indul be a pass-biznisz, mint ahogy mára a live felfutott, akkor elég nagy bukó lehet, hogy nem 20 ezerért adják el a címeiket indulóban, hanem 200-2000 ft-ért...

nem nagyon látom, mit tehetnének és így lehet nem csak ez a gen megy el nekik, hanem ámblokk a konzol/gamebiz
  • darkSectorxxx #88121
    Hogyne ingame engine, hahahaha. :)
  • darkSectorxxx #88120
    Teljes Microsoft lista a stream végén:

3:15-kor jövök vissza, bethesda-ra. :D
  • mucsácsó
    Mármint mi animációs? in engine a trailer, szóval kurvajó az te :D
    CDPR-ben nem igazán kell kételkedni szerintem látvány terén a W3 után (mégha downgrade is lett végül..)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 00:13:28
  • Gabe18
    Hát a Sony-nak oda kell tenni magát mert idén végre évek után a MS is ütős konferenciát tartott. Ok hogy az exclusive címeken kívül minden jön ide is, de mivel ott már mutatták, a Sony konfon nem fog akkorát ütni.

De egy Death Stranding - Last of US 2 - Bloodborne 2 - Killzone 4 verzióval meggyőzhető vagyok bármiről... (iegn tudom BB2 sosem lesz, a Guerrilla meg sajnos ma már Horizon-t csinál)

De mivel úgyis ezeknek a korát éljük, én már egy Demon Souls - Killzone 2/3 remaster,remake akármibe is kiegyezem...
  • arty
    nem. szerintem jól észrevették, hogy ~sehol(?) nincs most :(
  • darkSectorxxx #88116
    Egy baj volt, megint egy szar semmitmondo kis animációs film....lofasz, ezért kár volt. :)
  • mucsácsó
    nem akarok tényleg spammelni, de most még az is így beugrott, hogy a Cyberpunk 2077-re azt írták anno, hogy 3-4x akkora területe lesz, mint a Witcher 3 térképnek --- ezt fel tudja valaki dolgozni??!??!! :D jjjjjjjhééézusisten. mi content lesz abban....
  • mucsácsó
    Egyébként igen, pedig még tanakodtam is, hogy inkább tolom a Detroitot a faszba és leszarom az MS konfot (az előző x évnyi atomvérszegény MS-konfok alapján...) - ellenben nagyon pozitív csalódás volt, és Cyberpunk megaton az nagyon szétbaszott mindent a végére :'D
    DMC5 + Metro Exodus + Dying Light 2 erősen day1 gyanúsak úgyszintén :)

SONY konf meg már akkor szétbaszna mindent, ha csak Death Stranding / TLoU 2 gameplay lenne egyedül - de nyilván lesz ott is 1-2 megaton, és emiatt is számítok BB2-re titkon...egyszerűen jönnie kell!!!!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 00:00:04
  • mucsácsó
    Az fix, hogy lesznek gondok vele, de olyan dayfuckin1, mint ide Makó... :D
    ..de igen, MIKOR????????!!?!
    Szeretném azt hinni, hogy jövőre, de szerintem lehet sajnos lesz az 2020 is :((( bár a végletekig nem húzhatják, mert a lengyel állambácsitól kaptak pénzt a fejlesztésre, és ott volt valami időhöz kötősdi, de már faxsetudja... JÖJJÖN MÁR!!!!!! szerintem máshoz hozzá se nyúlok, ha ez egysze megjelenik max BB2 vagy Diablo 4 lehetne kivétel
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.10. 23:55:42
  • Moby
    A új DMC-ért, a DL2-ért, meg a szájberpánkért bőőőőven megérte megnéznem a második felét ennek a határ szarnak :D
    A fromot talán sajnálom, de nemtudom mit is gondoljak. BB2-t csk nagyon titkon vártam, racionálisan nem. Meg kandúr illusztrációja után már éreztem, hogy itt kúrva nagy baj lesz. Lett is. Mindegy, leszarom őket, lesznek fasza játékok, és még a sonys istenek sehol.
  • Moby
    DE.
    MIKOR?
    KEDVES CDPR????
  • Moby
    Minden molekulájából üvölt a kidolgozottság. Várhatóan megint top-tier sztorilineok...éééééééédesistenem Polák gecik megint megbasznak mindenkit. És megint millió baj lesz vele az eljén, de ezt nost már előre szaromle :D
  • mucsácsó
    jéjjjjjjzus.... na ez most így gecidurva volt a végére, erre valahogy nem számítottam :D
    basssssssssssssssszdmeg.... pedig pont írni akartam amúgy, hogy remélem a Cyberpunk 2077 nem ilyen closed doorsos cucc lesz - erre bámm :D jóég, ez mennyire szanaszéjjel fog mindent baszni, félek belegondolni is :D

viszont amúgy valahogy sokkal darkabb cuccnak képzeltem el eddig a trélerhez képest, de kibaszottul adta!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.10. 23:44:58
  • Moby
    Ófaszom...egy dátum azért csak jó lenne. Mindegy. Collectors preordered :D
  • n000rbi
    Na, a kiberpánk azért odakúrt a végére. Vajon ezúttal mikorra peccselik bugmentessé a játékot? Fél évben kiegyeznék
  • Moby
    ÁZTÁKURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • mucsácsó
    AZTAKURA!E:!:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mucsácsó
    +1! kikúrtul adja, első rész is faszavót. és amúgy jah, kibaszottul szép :)
    amúgy egész fasza ez az MS-konf, pedig még úgy voltam hogy nem is fogom nézni :D
    természetsen nem az exkluk miatt...

lol ez a gow :DDDDD mekkora trollgecik :D
  • Moby
    Oké, ez preorder. Mondjuk eddig sem volt kérdés, csak épp azt sem tudtam, hogy jön :D
  • TBTPumpa
    Cyberpunk 2077 hol a francban van?
  • Seth
    Talán ha bejelentik a 2. részt, hátha kicsit mókolnak valamit az első résszel. De egyszerűbb lesz nekik fordítva, ha 2. rész majd az elsőhöz hasonlít technóban :D
  • Moby
    NA!!!!
    DL2!

/amúgy hihtetlenül szép ma már minden játék. Sokkoló az átlag grafminőség.
  • mucsácsó
    ÚRISTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DYING LIGHT 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Moby
    A microsoftnál...csak az xbox one-on indul el a játék xbox logoval = xbox exclusive ROFL
  • Tinman #88097
    BB 1 Remasterben bízom. Nem viccelek... 60 frém + CA off. Erre vágyom... persze ezt egy patch is elhozhatná, de hát ez a From... talán majd PS5-re -.-