121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Kezdődik már nagy csöcsű csaj bemutató :) kár, hogy az utolsó rész "találd meg az mind 10 farkasfészket" -nél feladtam....

szerk: ennek összement a "tehetsége"...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.11. 19:12:03
  • Kandurex
    reggel a budin lesz mit nézni :D
  • darkSectorxxx #88217
    Ma is leszek mind3 live-on. :D

Mai E3 menetrend:

- Square Enix - 19:00
    - Ubisoft - 22:00
    - Sony - 3:00 (másnap :D)
  • Moby
    A jóég tudja. A slimet könnyebb eladni később, ha váltasz. Meg csendesebb, ha épp olyat fogsz ki, de erre semmi garancia nincs. Viszont nincs rajta optikai kimenet, a faten van. Meg abban nagyobb a hdd.
    Én valszeg a fatet venném.
  • Mike Rame
    És a kettő közül melyiket érdemesebb venni? Az 1 terás c chassist vagy az 500-as slimet?
  • Moby
    A c chassis az fat (1216). A 2116 az slim.
  • Mike Rame
    PS4 C Chassis és PS4 CUH-2116A?
    Mindkettő slim? vagy a C Chassis az a régi standard?

Telekomtól rendelnék részletre és ez a 2 verzió elérhető.

A C Chassis 1 Terás, a CUH-2116A 500 gb-os, melyiket vegyem?
  • Tikal #88212
    Kösz. Nem God of War érdekelne, inkább csak a lehetőség.
  • Tikal #88211
    nem.

bezzeg minden más szarukról küldenek...
  • mucsácsó
    jatekaim.hu-n szokta 1-2 arc szórni, esetleg G365 fórum, de megjelenéskor esedékes ez (leginkább PS4 ex címeknél) - mostmár lehet picit elkéstél vele, de talán lehet még kukázni valahonnan még...
  • Tikal #88209
    Játék kulcsokat hol, kitől lehet vásárolni? Volt már itt róla szó a God of War kapcsán, ha jól emlékszem.
  • n000rbi
    Ahogy nézem kaptam, 8-án, este 7-kor és még aznap regisztrálni is kellett volna, ugye...
  • mucsácsó
    mijafasz, amúgy én kapok minden lófaszról hírlevelet a sonytól, de ez valahogy kimaradt nekem is totál... :D (nem mintha izgatna tho)
  • Moby
    De mi, nem kaptatok emailt szotyitó?
  • AntiHero
    Ezt én se tudtam xD

Nem baj, így legalább nyerhetsz. :P
  • n000rbi

Mindegy, amúgy se tetszik az a kék gép
  • Moby
    Há banyek...neked így má semmi.
  • n000rbi
    Me' az mi az?
  • Moby
    DaysOfPlay-el hogy álltok? Csináljátok a napi trofikat? :)
  • Moby
    nemtom
  • SlickAdam
    1 szekundumot se akarok latni a TLoU2-böl. jön, veszem, jatszom.
    par thumbnail belefer es majd release környeken megprobalom elkerülni a Gero fele info cunamit. tenyleg... nem latom mostanaban. ennyire besertödött?
  • Moby
    Én a bejelentett címekre volnék kíváncsi elsősorban. Death Strandingre, TLoU2-re.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 14:04:50
  • Ulthanito
    Várjuk itt a nagy csodát a szotyitól, ami ugyanúgy nem jő majd el, mint az MS-nél. A már bejelentett címek, max kisebb érdekességek. Se új IP, se BB2 selófaszse.

Nem a zsömle kicsi...
  • Tatyla
    Igazából minden nap 4.25-kor kelek annyira nem lenne nehéz de úgysem lesz semmi olyan sajnos...
  • Moby
    Holnap is meg lehet nézni, de abban már kevés fanboyfaktor :D Felkelni én nemtudom, megpróbálok ébren maradni.
  • Tatyla
    Én úgy érzem nem kelek fel háromkor élőben nézni a Sony konfot mert tök felesleges
  • Moby
    És az ott szvsz nem is gáz, mert vállalva van, meg nincs is mit várni ennyi idő után, meg jó az előző is. Az szerintem sokkal nagyobb gáz a pályaszerkesztővel készült division2, amiből az első részéről is csak a hibák jutnak az ember eszébe. Szégyen.
  • Moby
    Skin ide, skin oda, az legalább egy vállalható cím lesz a nagy szargyártásban, amit valszeg meg is veszek majd. Az aco jó volt, ez az aco sem lesz rosszabb, tehát aco=aco :D
  • mucsácsó
    Mármint maholnap, 03:00-as Sony konfra gondoltam :D ma valszeg tényleg lófaszse lesz, max ha mutatnak AC: Odyssey gameplayt az meglesem, de nekem ott kicsit reskintől bűzlik a dolog :( Akkorát tuti nem fog ütni, mint az Origins, de azért olcsójé lehet jó lesz majd ínséges időkre..
  • Moby
    Ma?
    Ma nem lesz semmi. Ma fűrészportömbösítés van ismét. 1 már lement (beth), 2 még hátra (SE, Ubi).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 13:19:53
  • mucsácsó
    jóóóó lesz az, bár az Activision, mint kiadó, picit aggasztóan hat(hat), de majd meglássuk... erősen day1 gyanús :P
    bár Nioh után annyira nem ugrálok és nem teljesen őszinte a mosolyom (meg hát azért bíztam egy BB2-ben... - nade nade majd MA!!! ) - de azért várós.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 13:17:51
  • Moby
    Hát én a közelébe nem megyek a téma okán, én nem fogok írni róla. Nincs mit. Lehet bármilyen, gyűlölöm a világát.
    Valszeg a Ghost of Tsushima is bukó nálam ugyanezért.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 13:17:08
  • Kandurex
    Nem nagyon irkáltok a From új jövevényéről...pedig nem tűnik ám rossznak...
  • mucsácsó
    Sad but true...
    majd az MS majd most jól megmutatja a népnek, hogy hogy kell jó GoW-ripoffot (vagy inkább milyen egy igazi GoW ) csinálni...

szvsz MS az már akkor bukta ezt a gent, amikor még meg se jelent a szarjuk, és ment a hír arról hogy ugye kötelező online kapcsolat + account-bound játékok lesznek melyik gyökér studió paktált volna le ezekkel a szerencsétlenekkel ilyen kondíciók mellett... :D
    magas volt a lóhát az X360 után, dehát most ez ilyen... nnnnnnnnnnnade majd a kövi Xbox (ja, nem... )

egyetlen egy árva darab exkluzívuk nincsen a mai napig bezárólag, amire azt mondaná az ember, hogy nnnnna most ez miatt kellene egy Xbone, vagy húzócím lenne... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 13:11:55
  • Moby
    Mondjuk az EA-al jobban jártak volna, azok leölték volna, aztán mehetettek volna a dögkútba a többi mellé, pikkpakk elintézik, de az MS nem ilyen. Ők körbehordozzák majd a színpadon az oszló tetemüket párszor, mielőtt bedarálják a használható részeket a hamburgerükbe.
    Nadehát ki ahogy választ...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 12:44:46
  • Moby
    Az mindenestre fetrengvevisítós moment vol tegnap, amikor eszembe jutott, hogy a Ninja Theory heteken keresztül arról osztotta az eszet, hogy hogyan is kell ezt csinálni egy indie stúdiónak, hogy ne jusson a Visceral sorsára...
    ROFL
    LOL
    LUL

REKT
    "We hope to prove that the industry still has room for developers like us, who want to make smaller, more creatively driven high-end games in genres that AAA publishers have abandoned," - igen bazdmeg, a közönségeteknek volt roomja, csak nektek nem, ti elbaszott idióta barmok...
  • lwb
    A TES6 igen, de a Starfieldet már egy ideje lebegtetik, abból azért egy főcímnél többet vártam volna. Legalább egy CGI trélert, mint anno a CDP csinált a CP 2070-hez. Hogy legalább a hangulatot be tudjuk lőni. Elvileg a Starfield lesz a következő játékuk, amiről már a FO4 megjelenése után beszéltek.
  • SlickAdam
    ja jo, a nextgenre gondoltam altalanosan.
    xbox-ra en se lattam semmi különlegeset tegnap (pedig elegge pörgettek, megvolt az illuzio), es a trend folytatodni fog a jövöben is. baszhatjak a skorpiot, ha nincs kit megcsipni. a Gears/Forza/Halo trio mar nem eleg és amugy se erdekelnek engem. vagyis de, elsö kettö talan, de azok pöcöre is vannak / lesznek... (mondjuk most nincs pöcöm, de na.... :D)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.11. 12:07:39
  • Ulthanito
    Én nem parázom, de ha addig nem adom el az X1X-et, akkor biztosan nem kell az új gépük, egy akármilyen processzor miatt. Valószínű, hogy az X1X az utolsó Xbox-konzolom.
  • Moby
    Ez nyilvánvaló, de amíg ugyanaz a játék fut rajta, ami a mezitlábas gépeken, addig ez ugyanaz a generáció marad, amit egyre nehezebb eladni kontenttel IS, ld sony. Ergo nyomni kell az egész lófaszon egy resetet, és akkor van esély, HA lesz rá kontent IS.