121483

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    A végén üt meg. Ha nem vitted végig nem fogod érteni. Nem is érted :)
  • Tikal #88775
    Ugyan, SW Battlefront-ba se tették meg, hadd szaladgáljanak sisak nélküli rohamosztagosok a sivatagban, így mindenki kurva nagy egyéniség lehetett a tömegben.
  • darkSectorxxx #88774
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még annyit, hogy feleslegesen ne haragudj rám. Régen, amikor ez volt, a Gow-nál arra bukott ki pár ember, nem tudom ki, hogy van-e ugrás benen, vagy hogy HIVATALOS infó, angol nyelven eredeti forrásból be volt téve, pár bejegyzés a változásokról, semmi storyline téma, és erre lett külön topik, amire azt mondtam hogy nekem sincs ezzel semmi gondom, ha legközelebb más játékkal is ezt betartjuk, partner is voltam.
    Elnézést is kértem abban az egy esetben mikor az AC-ről vázlatosan leírtam milyen jellegű küldike érdemes számítani, azt oké, aláírtam, elnézést is kértem.
    A többi sima infó volt a játékról, meg videók.

És még a spoiler tag-ot sem használhatták a tagok,a mi aztán végképp nem érthető, hiszen erre találták ki.
    De én partner voltam, nem szóltam semmit. Most sincs baj, csak megjegyeztem, hogy ez mennyire egyszerű elfelejteni. Amit megbeszéltünk, vagy megbeszéltek valakik.

Szóval semmi problem, de azt ne mondjuk, hogy a GOW topik létrehozása az a story meg belsős spoilerek miatt volt, mert azzal kezdődött az egész, hogy lehet-e benne pl ugrani majd meg ilyenek, ez is mechanika, hogy milyen stílusú lesz a játék.

Erre moondtam akkoriban, hogy mindenkinek szubjektív ez a spoileres téma, most te mondod hogy csak hivatalos, meg Moby hogy az E3? És másnak meg lehet nem ennyire egyértelmű, mi honnan származik, meg miért előnyösebb egy hivatalos nem tudok ugrani ey játékban, mint egy hírportálról származó infó?

Én legalábbis nem láttam itt story és más akár főellenségek vagy bármi leleplezős kommentet vagy videót, mindazok mellett, hogy hangsúlyozom a spoiler tag-ot a sg felhasználó annak a tudatába nyitja meg hogy spoilert nyit meg, szóval na. Spoiler tag az ÍDIREKT erre találták ki, egy védelem, hogy a sg user ELDÖNTHESSE, ezt figyelmen kívül hagytuk, azok kedvéért, akiket még ez is zavart. Szóval nem leetne panasz. :)

Ezt csak azért írom, mert nekem fikarcnyit se jelent a dolog, nem azért mert én haragszom, vagy bárki ellen vagyok, hanem mert ezt mondtam régen, hogy képtelenség objektíven meghatározni, ha meg megszabjuk, akkor meg nehéz lesz betartani, ez történt, vagyis nem történt most.

Sőtt elnézést kértem, hogy az E3-as videókat betettem spoiler nélkül, jóindulatból.
    Mert igaz hogy a user a videóra nem köteles rányomni, de tekintettel lettem azokra, akiknek azt hittem ez a megállapodás alapján gond lehet, de láttam, hogy az csak a gow volt, és a mult. Vagy ha megegyezik a társaság, akkor még nem késő, én csináltam RE2 topikot. :)

Amúgy direkt ezért akartam az összes számomra kedves játéknak topikot, de napi 1-et lehetett nyitni, a legkedvesebbel kezdtem.
    És ez nem makacsság meg sértődöttség, csak én télleg komolyan vetetm, a társaság kedvéért, még ha akkor nem is értettem egyet.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.18. 19:10:41
  • BlackDahila
    Erőlteti rád. Mért nem lehet a skineket kikapcsolni? Mert anno erre is volt opció a játékokban. Igy kötelező hogy indián festéses robotkarú nőket nézz hogyan épitik a hóembert a havas pályán. Mert hát ezt is lehet és ez nagyon kellett bele. :D
  • balee4
    Arizone Sunshine-t érdemes behúzni, vagy esetleg Raw Data-t?
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.06.18. 18:47:46
  • Ulthanito
    A Rime-mal tettem egy próbát, de el is engedtem,
  • Moby
    Jaj az is olyan. Ne piszkáld, mer beledöglesz :( Én sajnos megtettem, aztán menekülőre fogtam a dolgot.
  • partizan182
    Ja, a Rime nagyon nagyot ütött nekem. Ide be a gyomromba, azóta nehezen veszem a levegőt. This little war of mine ilyen nekem, hogy ránézésre túl sok lenne.

My only point is: aki gondolkodni meg nagyokat érezni szeretne a konrtoller mögül annak van választék bőven. És igen, a BF5 másról szól.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.18. 16:43:07
  • Moby
    Edit Finch nem vót meg még. Adja a Detroit is. Meg adja a feelztet egy Rime is, és már az is határvidék. Meg vannak ilyenből olyanok, amik már olyan mélységbe ásnak, ahova soha, de soha nem merészkednék, a közelébe sem (That Dragon, Cancer). De ez már messze gurul a BF5 témától.
  • Ulthanito
    Nem követtem a híreket mindig, de ha jól értem nem arról van szó, hogy a BF kötelezőként erőltet rád egy női katonát. Ha meg van választás, akkor minek a virnyákolás? Nem értem a népeket. Sokkal rosszabb az, ha valamit rád erőltetnek úgy, hogy nincs más választásod.

Én sem veszem meg, de nem a nő miatt, hanem mert nem igazán érdekelnek a multis cuccok.
  • partizan182
    Hát ebből gondolkodtatós csak az Enemy volt :)

Az is lehet hogy felnőttünk, család/gyerekek/munka bőőőven leszívja a rendelkezésre álló agyi kapacitásokat, ha már gaming-re tudok időt szakítani akkor az kapcsoljon ki. Minden ismerősöben aki "komoly" cuccokkal tolja/tolta (mittomén ultradurva 4X cuccok, magas szintű mobák, szimek) közös hogy szart se csinált mellette, ha volt is munkája oda csak unatkozni járt be.

Ja, hamár érzés: gondolom mindenkinek meg volt az Edit finch azóta. Senkinek? Csak nekem? Pedig az adja a feelzet kurvára. Meg gondolkodtató is.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.18. 15:35:32
  • Kojiro
    Az emberek egyre kevésbé szeretnek gondolkodni és érezni. Egy hülyülős zsarusos vígjáték mennyivel jobban kikapcsol, mint egy Predestination vagy Enemy vagy Interstellar.
    Pszichikai erőforrások hanyatlása ---> Ignorancia ---> Dekadencia
  • Kojiro
    Mert a sötét oldal könnyebben járható
  • partizan182
    Mert akkor még a Doomhoz meg a Mario-hoz képest mértük a realitást. Plusz ugye el volt könyvelve a gaming gyerekjátéknak, kellett mutatni hogy ez itten komoly felnőttek komoly szórakozása.

Aztán kijött az ARMA meg az iRacing meg minden, az a 0,01% aki tényleg a kompromisszummentes realitást akarta megkapta, mindenki más meg belátta hogy szórakozni szórakoztatóbb.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.18. 15:03:53
  • Moby
    Mert egy darabig érdekes volt, hogy a számítógépen tudjuk-e szimulálni a valóságot. De már nagyon megy, és tudjuk is, és ezzel együtt bele kellett abba is nézni, hogy a valóság sokszor vagy uncsi vagy szar, és ami ebből jelentősen kifele mutat, az már amúgy sem túl reális, szal akkor már inkább fullba kell nyomni a kretént, és jöhetnek a palacsintasütők :)
    A társasjátékok ugyanilyenek. Mekkorát menne egy olyan, hogy írd le bármelyik heted, és atársad kitalálja, hogy melyik volt ez az idén? Naugye...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 15:04:27
  • j0nNyKa
    ha te se mondod el akkor en se
    egyebkent ez mikor/miert valtozott? mert regen eltem-haltam a realitasert jatekokban, gondolom ti is
    volt is divat ezzel hype-olni a jatekokat sokaig, hogy mekkora mertekben "realis"
    aztan... aztan jott a palacsintasuto - de miert?
  • Moby
    Nyugi, ipaden én is nyomogatom, de ha említitek valahol úgyis letagadom :DD

/elképesztően szórakoztató. Indokolhatatlan és megmagyarázhatatlan módon, de tényszerűen az. Nyilván ezért is veretik csilliárdan, és ha lenne ps4, nyomnám ezen is. Naná
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:59:04
  • j0nNyKa
    kedvenc intellingens idotoltesem es tenyleg nem vagyom realitasra, szoval +1
  • Moby
    Azt sem írom alá, hogy ekkora tömegek vágynának a realitásra. A tömegnek olyan realitás kell, amiben egy állandóan szűkülő köd egy kertibudiba tereli a ellenségeket, ahol jól fejbebaszhatják egymást palacsintasütővel...

(mivel ez itt a ps4 topik, itt nevén kell neveznek az ördögöt: ez a PUBG :D )
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:51:51
  • Moby
    Meg igazából azért sem értem (részedről sem) a kiborulást, mert az EA ebben rohadt jó: kiadnak valami nagyon-de-nagyon-látványos, már-már valami sztorit elmesélő trailert az akutálbéefből, aztán jön a játék, aminek a világon semmi, de SEMMI köze nincs a látottakhoz.
    A másik meg, hogy "autentikus" 2.vh-s stuff annyi jött játékbankönyvbenfilmen, hogy fogalmam sincs a borzalmak milyen aspektusa nem lett még kellően bemutatva, körbejárva, stb. Mit tudna ehhez még egy bf hozzátenni?
    Mármint "autentikusban" persze. Oké, lehet, hogy a sáros vér-lé ilyen csini lensflare effektel még sosevót, de na. Amúgy ha ilyen eléggé realisztikus izé kell, ott az Escape from Tarkov. Nem először ajánlgatom. A végbeleteket fogjátok a szőnyegen húzni tőle.

/* oké, pécé kell hozzá, ez igaz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:47:52
  • Moby
    Na, én pl. a bf5-öt bottal nem piszkálom meg. De nem a punák miatt. Azokat amúgy is szívesen piszkálom :) És ez már nem is kimondottan a bf5-ről szól, hanem úgy általában a multi súterekről.
  • Kojiro
    Ezaz, hogy harc közben nem nagyon van róluk fotó. Ez az egész "hölgyek bevonása" nagyrészt csak egy fogás volt, hogy rávegyék az amcsikat minden ezközzel, hogy lépjenek be a háborúba.
  • Maala
    Annyira nem "nem-Souls" játék, minthogy az épp "Elliet lehet csak irányitani" nem spoiler. Csak sajnos min. 200 IQ kell, hogy ezeket lássa az ember. :-(

Szerencsére egyikünknek sincs ennyi, igy nem gáz, hogy nem vesszük észre a nyilvánvalót.
  • Moby
    Na, ezek pl nem noob geciek, tudják, hogy ki van kapcsolva a szerveren a friendlyfire, simán egymásra fogják a stukit!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:31:30
  • Kojiro
    Ok, vágom én, hogy kisebb a hitboxa annak ott hátul az első képen, de tuti, hogy csak 40HP-ja van nem 100
  • Kojiro
  • Moby
    Azé ha a feketeruhás sütne egy kalácsot a szemedalá, akkor a háború hátralévő részét a gyengélkedőn nyomnád le :)
  • Kojiro
    Franci ellenálló hölgyek 44-ből.
  • Moby
    Ettől sokkal nagyobb baj, ha
    - a mapok slamposak, és szarul tervezettek
    - a gunplay sekélyes, mint a velencei tó
    - a fegyverek csak skinek, amúgy hótkurvára ugyanolyan mind a 3 alaptípusból
    - elbaszott a progressz rendszer, és/vagy paytowin
    Ezek szerintem egyenként is rosszabb forgatókönyvek, mint a sikoltozó miniszoknyás ribik :)
  • Kojiro
  • Kojiro
    Azért az elég hangulatromboló, amikor szaladsz a csapatoddal a halálba és miniszoknyás ribik sikítanak
  • Moby
    Szerintem meg egy multilövöldében ezt aztán kibaszottmindegy, mert az idő kilencven százalékában a crosshair 16 pixelét bámulod, és a benne megvillanó 4 pixelre megnyomod az egeret, a maradékban a scoretabot bámulod.
    Hogy az a 4 pixel amúgy bébifóka-e, vagy árja náci oberschütze
    a játék borítóján, az aztán tökéletesen mindegy.
  • Kojiro
    Nagyfaterom harcolt a IIVH-ban és mesélte, hogy többször volt náluk mindenféle fertőzés, ami átment az egész századon/ezreden. Az egyik ilyen alkalommal kapta el a herpeszt, ami néha 5-6 évente kijött a szája szélén.
    Nagyapához méltóan a kisunokának adott nagy nyálas szájszéli csókok folyamán, elkaptam tőle a háborús sérülését

True story
  • Kojiro
    A "történelmileg korrekt" kifejezést a "pc" ellentéteként szerettem volna használni.

Ofc, nem lehet egy játék full realisztikus, de ha egy játékot II. VH játéknak adnak el, akkor abban ne legyenek francia ellenálló csajszik sem, mert bár tudom hogy van ilyenről fotó és létezett, de az ellenállók 99%-a akkor is férfi volt. Ha egy játékba meg beleraknak női karaktert, akkormeg lesz olyan menet, amikor 64 katonából 60 csaj lesz. Nanemááár
    Utoljára szerkesztette: Kojiro, 2018.06.18. 14:18:51
  • Moby
    Megharapott egy nénike intim helyen, aki még élt akkor?
  • Kojiro
    Nekem van II. VH-ból sérülésem, szóval nekem ne magyarázz :)
  • partizan182
    Történelmileg korrekt BF meccs 2 hétig tartana, idő 99%-ban az árokban fognád a digitális keresztet a nyakadban és a 13. napon amputálnák a jobb lábad 3 ujját mert elüszkösödött.

Bármelyik BF rész közelebb van a Dúmhoz mint a valósághoz.
  • Moby
    Ez EA nem akar tanítani senkit. Ők pénzt akarnak csinálni. Honnan jött a gondolat, hogy ezek bárkit bármire akarnának tanítani? :)
  • Kojiro
    Amikor fontosabb, hogy valami politikailag korrekt legyen, de törtélnelmileg meg inkorrekt, az mire tanít?
    Hogy ignoráld a valóságot? Hogy minden szép és jó lesz majd, ne foglalkozz semmivel, te vagy a király? A te akaratod, óhajod fontosabb, mint a valóság?
    Az egy dolog, ha valaki elkényezteti a gyerekét vagy a macskáját, de az, hogy egy egész felnőtté vált generációt illúziókba és ámításokba hajtanak ezzel a PC bullshittel, és azok ezt észre sem veszik, na az a gond.
    Sőt, nem hogy észre sem veszik, hanem egyenesen ujjonganak miatta.
  • Moby
    Hülye :DDDD Ráköptem a vizet a monitorra :DDD