121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Semmi. Totál nulla. Ellenben én nem látok akkora generation leapet sem az ACO előtti részek, és az ACO között. Amennyiben az előbbiek kihagyhatóak, úgy az ACO is. Gyak a harcot leszámítva ugyanaz, mint bármelyik korábbi, csak elnyújtva istentelenül, egy gigantikus homokozóban (ami mondjuk eléggé agyfasz kidolgozásban).
    Hihetetlen továbbra is, hogy ennyi spiritusszal nem telik ezektől jobb játékra :(
  • Tinman #89254
    Kényszeresen sorba megyek a sztoriban... gondolom csak van összefüggés. Eddig vót'.
  • Kandurex
    Unity + Syndi? Le akarsz tolni sok szemetet, hogy ez majd jobban csússzon?
  • Tinman #89252
    Majd a Gold-ot PC-n, de előtte még ott van a Unity + Syndi... az összes többi lepergett már AC témában. Kimaxolni az Originst biztos nem maxolnám ki, azt elhiszem, hogy az munka.
  • mucsácsó
    nincs az a pénz, amiért elkezdeném a legelejéről, szóval totál megértem :S:D
  • Kandurex
    Te nyomtad már az Origin-t?
  • Tinman #89249
    "minden munkám elveszett"

Hát ez elég nagy gond. Ennek szórakozásnak kellett volna lennie. Részvétem :-(
  • balee4
    Accounthoz kötöttek a mentések, a te profiloddal nem fog működni...
  • zitababa5
    Sziasztok!

ps4-en játszottam 56 órát az assassin creed origin the curse of pharao dlc-vel.
    Vmi miatt nem tudta indítani tegnap a játékot, letöltést kért.
    Sajnos az összes mentésem elveszett, pedig már 118-as erősségű fegyvert 52-es szinten használtam.
    Nem vagyok p+ előfizető így nem tudtam visszaállítani a mentéseket, a játék újra indul, minden munkám elveszett!!!!!

Nagy nehezen találtam a neten egy mentést 40-es szinten, talán innen újra bevállalnám.
    De usb-ről nem tudom felülírni a meglévő ps4 mentést.
    Nem lát adatot az usb-n, ha pedig a new game mentést kimásolom usb-re és abba a könytárba töltöm a leszedett 40-es szintű mentést, akkor azt írja ki hogy ez nem másolható, mert másik játékos mentése.

Hogyan kell csinálnom???
    Kérlek segítsetek...

zita
    Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2018.07.21. 21:31:58
  • Tinman #89246
    Igen, 2013 az feltétlenül 25 éve volt.
  • Moby
    Nem, semmi köze az exkluzívokhoz. Ez a korábbi Platnum/Essentials/GreatestHits/TheBest/akármi ps4-es folytatása. Legjobb címek budget áron. Ez már most is tele van ubisoftos/ea-s címekkel, ahogy korábban is.
  • Ulthanito
    Annak nem kene ott lenni. Csak az exluzivokrol volt szo.
  • Ulthanito
    Neztem videot belole. Ez valami 25-30 evvel ezelotti jatek PS4-portja?
  • Seth
    Mit keres köztük az új Need for Speed? :)
  • Ulthanito
    Par hete jelentettek be, hogy max hatezer forintos aron jonnek majd szepen sorban az exkluziv cimek.
  • mucsácsó
    kb. kedd-szerda óta :D eléggé új dolog :P
  • SlickAdam
    miota leteznek "platinum" PS4 kiadasok? :-O
  • Tinman #89238
    Köszi!

Az ajándékom már úton van, jövő hétre várom... Várom? Nem kifejezés. Epekedem, döglök érte. Addig Odin Sphere maxolgatás folyik, k. jó cucc volt :-)

• Tikal #89237
    Spiderman PS4 érdekel valakit? :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.07.20. 14:47:15
  • SlickAdam
    HBD Tinman!
  • Kojiro
    Silver Sable? Nemár! Annyira komolytalan ellenfél volt képregényben. És árulja már el valaki, hogy tudja Paukembert eltalálni egy ilyen rúgással?
  • Tatyla
    Ez szerintem még durvábban néz ki mint eddig
  • Moby
  • Moby
    Dunsztom sincs. Biztos megint balhéznak egymással a Sony meg az Amazon.
  • Tinman #89231
    Ha valaki cserélné PS4 exclu címét* Odin Sphere Leifthrasir-ra (perfekt), ne tartsa vissza magát dobjon egy p.ü.-t. (Ha értékesebb cím, nyilván dobok rá, megbeszélés tárgya.)

*
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    UC4, UC LL, HZD Complete, Detroit, Yakuza bármi, Kingdom Hearts, Monster Hunter. De bármit meghallgatok.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.18. 08:52:02
  • Ulthanito
    És ennek vajon mi az oka?
  • AntiHero
    Kíváncsi leszek..Trailer ígéretes.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.07.17. 20:03:25
  • Moby
    Rohadtul mindegy. Saját adója van(amit bedugsz a gépbe), nincs rá hatással.
  • Moby
    Ja, jóideje nincs. Helyi nepper/pcgamesupply.com/g2a/akármi.
  • zsimborgo
    Sziasztok. Az lenne a kèrdèsem hogy mit kell be állítanom az audio output settings allat?Mert három lehetösègem is van Linear PCM,Bitsream dolby ès Bitsream DTS.fejhalgatoval jatszom ps4 platinum 7.1 virtual hang.Köszi elöre is.
  • Ulthanito
    Létezik az, hogy az USA Amazonon jelenleg SEMMILYEN gift card nincse? Végignéztem az összes címletet (10, 20, 25, 50, 60, 75, 100), és mindegyikre azt írja, hogy currently unavailable.

• Moby
    Neked is! :D
  • Kandurex
    Sokáig!
  • Moby
    Köszike!
  • n000rbi
    Isten éltessen, Moby!
  • Tatyla
    Hát gyerekek ez az Elite Dangerous nem egy egyszerű játék szükség is volt hogy a training pályákon kívül az egyik cimborám tartson egy gyorstalpaló tanfolyamot úgy hogy én shareltem neki, most már úgy ahogy kapisgálom de még szinte ez semmi
  • Zozo76
    undroid? :)
  • Kandurex
    Behh,..de utálatos Android...
  • Kandurex
    Sekiro, nyilatkozott egyet ez a miazaki vagy makikai,...mittudoménki, és csak az jött át az egészből, h kisepernek belőle minden szerepjáték elemet. Benn...
  • Kandurex
    ööö....öö