121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mert ez a Hunter lecsapott. Vagyis értesd úgy, hogy a klip NEM azért van hogy abba mutatom a trofeát, azt csak mondtam mellékesen.
A klip csak egy poén, hogy 1 sima csapásra le tud baszni ez a hunter ng7+ ba....
A trófea akkor lett meg mikor ezt nagy nehezen trükközve ki tudtam nyírni ;) -
És akkor miért nem popupolt a trophy? -
Ezt lessétek darkszószosok! -
Jó kérdés :) -
Baszki. Ez volt az ucsó trófea ucsó része hogy ezt öljem meg. A trófea a profilomon láthatod, ez egy szép jelenet, hogy mi a ng7+ sebzés :D
Egy kasza mozdulat és annyi :D -
Akkor minek veszed meg? -
Azért a sok apró dolog még U4re húz, pl a zsipós rész, ahogy mész a sárba vagy vízbe, meg azok az animációk, Lara picit sutább azért. De nagyon korrekt. A pályák amik csúnyábbak szerintem mint az U sorozatban, de a karakterek faszák. Csak néha a játékban, pl Lara sáros arca, bőre mintha egy viaszbábú lenne. Szerintem.
Én tuti megveszem és nem játszok majd vele. Ahogy a Detroit és Vampyr-al :) -
UC mindenképpen aprólékosabb, de ahoz képest mekkora szakadék volt a kettő közt. Valszeg leelőzni nem lehet, mert U sorozatban nem csak maga a grafika adja a játék érdemét. De pl az a mászkálós rész a tömegben olyan mint a Lost Legacy eleje. Vagy a sziklás vízpartos rész.
-
Én nem tudom, de a Shadow alapján én már nem tudnám megkülönböztetni. -
most játszottam végig az UC4-et. még mindig jobban néz ki egy hangyányit az UC, hihetetlen ennyi idő után is -
Itt trofeat nem latok, csak azt, hogy agyonvagnak. -
Pár napja csináltam. :)
Bloodborne nosztalgiában, hosszú évek után megcsináltam az UTOLSÓ trófeát. Így 100%-os lettem.... -
+1 ez jogos, amúgy egyre közelít egy Uncharted-hez ám, még az a tengeres, hegyekkel teli sziklás pálya is onnan van szerntem.
-
Állbaszóan néz ki ez az új Tomb Raider.
-
RE2 spéci kiadás: 250 lepedő
Collector
Funfact:
60-70e forintért az írógép behúzható Amazon link -
De olyan unalmas volt, h hihetetlen. Egyébként ez a félelmem a cowboy-os játékkal is, dumáltak meg dumáltak és genyóra nem történik semmi.
Na mindegy.
Más, gyün megen a Doom,.....,sajnos az előző repetatív szarrá változott a végére...és mintha ugyanezt nyomnák tovább...pedig olyan telibevert jó hangulata van :( de a játékmenet... -
Te végig játszottad mind a négyet... sokaknak meg ez volt az első vagy éppen a második. Nekik biztos nagy élmény volt. -
már mindent megmutattak az előző 4 résszel,...
fos vót,....az utolsó molekuláig... -
Neked az volt, 50 millió másiknak meg nem volt az. -
Basszus így hogy magyar csakkéne... -
Rajongóknak? Simán :D
A harc eléggé repetitív egy idő után, néhol futhatna jobban (először switchre vettem meg, mondván, hogy handheld majd jóság lesz ez a pixelgraf, de ott meg rendesen szaggat :( ), az eredeti zenék (+néhány egyéb track), hangeffektek hibátlanok, a filmes utalások, sőt konkrét jelenetek sírva röhögősek, persze ehhez kell az előismeret. (de ki venné meg anélkül?)
Ja és magyar fordítás is van, ami itt-ott hibás, de az utalásoknál többnyire szóról-szóra megegyezik a filmekben elhangzottakkal. Nekem tetszett, de egy hetesnél többet azért nem adnék neki. -
SlickAdam #89354 jó-e? -
Hogyne Moby, köszi, már végig is van játszva
-
TomStorm #89352 Na akkor itt az idő Ps Pro vételre.
GoW,Detroit és még 1-2 cím RDR2 megjelenésig belefér:) -
sorry, itt az untouched 4K (3GB) az ínyenceknek (bár francia kommentár):
KATT -
Youtube kamufos gyászHD helyett:
Gamersyde 4K - RDR2 gameplay
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.08.09. 21:47:54 -
n000rbi:
Gondolom láttad meg tudsz róla: megjelent már a Slaps And Beans PS4-re.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.09. 18:12:24 -
Attól tartok, hogy ez az élő világ egy jó nagy kamu lesz, meg az activity-k is, mint ahogy a GTA-ban voltak... aztán fél év múlva elkezdik önteni az update-eket bennük túlárazott lópáncélokkal... Sajnos a GTA-s recept túl jól működött, nem fogják feladni :( -
Szuper lesz, ha hoz egy olyan story-t mint régen és szabadságot és rejtélyeket.
-
Jól néz ki. Mint játék? Hááát...már a Legutolsó GTA is egy retek unalom volt, eddig ebben sem látom a faktort, de meglátjuk szeretjük a vadnyugatot. -
RDR 2 Gameplay -
Introducing the 500 Million Limited Edition PS4 Pro -
Óó, a seggmata :) -
ingyenes EU-storeban a Nier: Automata DLC-je... hátha valakit érdekel :) lehet csak bug, de húzzátok be, amíg lehet :) -
Newfronter #89341 ...és az IGN-esek szerint is
Itt több információ is elhangzik azért. -
...Fasza-Kalács -
a gamestar-osok szerint is kalács -
jó lesz -
Newfronter #89337 Spider-Man beszámoló a GamedayIrodás Imitől. -
Spiner Man: