121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #89375
    Mert ez a Hunter lecsapott. Vagyis értesd úgy, hogy a klip NEM azért van hogy abba mutatom a trofeát, azt csak mondtam mellékesen.

A klip csak egy poén, hogy 1 sima csapásra le tud baszni ez a hunter ng7+ ba....

A trófea akkor lett meg mikor ezt nagy nehezen trükközve ki tudtam nyírni ;)
  • Ulthanito
    És akkor miért nem popupolt a trophy?
  • Ulthanito
    Ezt lessétek darkszószosok!
  • darkSectorxxx #89372
    Jó kérdés :)
  • darkSectorxxx #89371
    Baszki. Ez volt az ucsó trófea ucsó része hogy ezt öljem meg. A trófea a profilomon láthatod, ez egy szép jelenet, hogy mi a ng7+ sebzés :D

Egy kasza mozdulat és annyi :D
  • Ulthanito
    Akkor minek veszed meg?
  • darkSectorxxx #89369
    Azért a sok apró dolog még U4re húz, pl a zsipós rész, ahogy mész a sárba vagy vízbe, meg azok az animációk, Lara picit sutább azért. De nagyon korrekt. A pályák amik csúnyábbak szerintem mint az U sorozatban, de a karakterek faszák. Csak néha a játékban, pl Lara sáros arca, bőre mintha egy viaszbábú lenne. Szerintem.

Én tuti megveszem és nem játszok majd vele. Ahogy a Detroit és Vampyr-al :)
  • darkSectorxxx #89368
    UC mindenképpen aprólékosabb, de ahoz képest mekkora szakadék volt a kettő közt. Valszeg leelőzni nem lehet, mert U sorozatban nem csak maga a grafika adja a játék érdemét. De pl az a mászkálós rész a tömegben olyan mint a Lost Legacy eleje. Vagy a sziklás vízpartos rész.
  • Kandurex
    Én nem tudom, de a Shadow alapján én már nem tudnám megkülönböztetni.
  • Rage47
    most játszottam végig az UC4-et. még mindig jobban néz ki egy hangyányit az UC, hihetetlen ennyi idő után is
  • Ulthanito
    Itt trofeat nem latok, csak azt, hogy agyonvagnak.
  • darkSectorxxx #89364
    Pár napja csináltam. :)
    Bloodborne nosztalgiában, hosszú évek után megcsináltam az UTOLSÓ trófeát. Így 100%-os lettem....
  • darkSectorxxx #89363
    +1 ez jogos, amúgy egyre közelít egy Uncharted-hez ám, még az a tengeres, hegyekkel teli sziklás pálya is onnan van szerntem.
  • Kandurex
    Állbaszóan néz ki ez az új Tomb Raider.
  • Kandurex
    RE2 spéci kiadás: 250 lepedő

Collector

Funfact:

60-70e forintért az írógép behúzható Amazon link
  • Kandurex
    De olyan unalmas volt, h hihetetlen. Egyébként ez a félelmem a cowboy-os játékkal is, dumáltak meg dumáltak és genyóra nem történik semmi.

Na mindegy.

Más, gyün megen a Doom,.....,sajnos az előző repetatív szarrá változott a végére...és mintha ugyanezt nyomnák tovább...pedig olyan telibevert jó hangulata van :( de a játékmenet...
  • Tikal #89359
    Te végig játszottad mind a négyet... sokaknak meg ez volt az első vagy éppen a második. Nekik biztos nagy élmény volt.
  • Kandurex
    már mindent megmutattak az előző 4 résszel,...

fos vót,....az utolsó molekuláig...
  • Ulthanito
    Neked az volt, 50 millió másiknak meg nem volt az.
  • Tatyla
    Basszus így hogy magyar csakkéne...
  • n000rbi
    Rajongóknak? Simán :D

A harc eléggé repetitív egy idő után, néhol futhatna jobban (először switchre vettem meg, mondván, hogy handheld majd jóság lesz ez a pixelgraf, de ott meg rendesen szaggat :( ), az eredeti zenék (+néhány egyéb track), hangeffektek hibátlanok, a filmes utalások, sőt konkrét jelenetek sírva röhögősek, persze ehhez kell az előismeret. (de ki venné meg anélkül?)
    Ja és magyar fordítás is van, ami itt-ott hibás, de az utalásoknál többnyire szóról-szóra megegyezik a filmekben elhangzottakkal. Nekem tetszett, de egy hetesnél többet azért nem adnék neki.
  • SlickAdam
    jó-e?
  • n000rbi
    Hogyne Moby, köszi, már végig is van játszva
  • TomStorm
    Na akkor itt az idő Ps Pro vételre.
    GoW,Detroit és még 1-2 cím RDR2 megjelenésig belefér:)
  • mucsácsó
    sorry, itt az untouched 4K (3GB) az ínyenceknek (bár francia kommentár):

KATT
  • mucsácsó
    Youtube kamufos gyászHD helyett:

Gamersyde 4K - RDR2 gameplay
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.08.09. 21:47:54
  • Moby
    n000rbi:
    Gondolom láttad meg tudsz róla: megjelent már a Slaps And Beans PS4-re.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.09. 18:12:24
  • Tikal #89348
    Attól tartok, hogy ez az élő világ egy jó nagy kamu lesz, meg az activity-k is, mint ahogy a GTA-ban voltak... aztán fél év múlva elkezdik önteni az update-eket bennük túlárazott lópáncélokkal... Sajnos a GTA-s recept túl jól működött, nem fogják feladni :(
  • darkSectorxxx #89347
    Szuper lesz, ha hoz egy olyan story-t mint régen és szabadságot és rejtélyeket.
  • Kandurex
    Jól néz ki. Mint játék? Hááát...már a Legutolsó GTA is egy retek unalom volt, eddig ebben sem látom a faktort, de meglátjuk szeretjük a vadnyugatot.
  • AntiHero
    RDR 2 Gameplay
  • n000rbi
    Introducing the 500 Million Limited Edition PS4 Pro
  • Kandurex
    Óó, a seggmata :)
  • mucsácsó
    ingyenes EU-storeban a Nier: Automata DLC-je... hátha valakit érdekel :) lehet csak bug, de húzzátok be, amíg lehet :)
  • Newfronter
    ...és az IGN-esek szerint is
    Itt több információ is elhangzik azért.
  • Kandurex
    ...Fasza-Kalács
  • Kandurex
    a gamestar-osok szerint is kalács
  • Rage47
    jó lesz
  • Newfronter
    Spider-Man beszámoló a GamedayIrodás Imitől.
  • TBTPumpa
    Spiner Man: