121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • balee4
    A hard mód mennyire nehéz? Most fejeztem be normalon, gondolom annyiban nehezebb, hogy többet kell gyepálni az ellent.
  • darkSectorxxx #89494
    fasza.
  • Kandurex
    Nem mondom, h nem vizslatom meg.

De attól nem lesz jó semmi se, ha csak a reflexekről szól...

Talán még a sikeresség sem tenne jót az iparnak,... nekünk.
  • Moby
    Mondjuk arra azért csak vissza kellett volna kérdezni, hogy BB azért még fog-e készülni. Oda még elférne egy folytatás.
  • Moby
    És mi az, amit amúgy még nem lőttek el a dark soulsokban?
    Mindent. Ők is tudják. Nem is csinálnak többet belőle. Világos, hogy te dark soulst akarsz, de az nincs többé. Most épp ez van.
    Ha neked ez így nem oké, skippeld el, más nem marad.
  • yesname #89490
    Oké, de most akkor a From-nak létezése végéig csak Souls like játékokat kell gyártania? Úgy is elkezdték már "másolni" a stílust. Majd kapunk másoktól ilyen játékokat. From kipróbálja magát másban is és most lesz tőlük végre egy gyönyörűen kinéző 3D akció platformer. Még jól is elsülhet. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.08.25. 20:29:05
  • Kandurex
    Azt, hogy az első ellenfél és az utolsó is ekvivalens lesz.
  • Kandurex
    Oké, és a tárgyak, ruhák, cuccok? Azok sem? Semmi se?

Ha kitanultad, a valljuk be: nem egy agysebészet bonyolultságú, harc rendszert, mi lesz a több? A semerre nem haladás egyszerűen nem működik a valóvilágban sem. Az Önmagad fejlődését meg ellőtték már az összes előző Souls like részben.
  • darkSectorxxx #89487
    Srácok létezik Dark Souls-ban soft bann?
  • darkSectorxxx #89486
    Szia. :)
  • n000rbi
    Jó reggelt kívánok :D
  • Tinman #89484
    Ja, hát ha szarul implementálják akkor barrier, ha meg DaS módra, akkor cseresznye a torta tetején, mert a specializálódás tud érdekes dolgokat tartogatni, mégis ha van elég skill, akkor level senkiként is végigtolható.
  • darkSectorxxx #89483
    Ez már tuti, hogy egy sima akciójáték lesz????????????? :O
  • Moby
    Sőt. Örülök neki. Gyűlölöm a szintezés. Az nem egyéb, mint korlátozás, egy olcsó tervezési elem, egy láthatatlan barrier. A végére megkedveltem az ACO-t, de az egyik legparasztabb ellem a kényszertúltolt leveling. A valódi siker a skill, nem egy számláló. Nem az, hogy elmegyek kényszerűségből sidequesteket farmolni, hogy aztán 2 óra múlva ugyanabban a gúnyában, ugyanazokkal a fegyókkal, ugyanannyi skillel a korábbi áthatolhatatlan falként előttem magasodó (pirosszámos) ellenfeleken pondróként gázoljak át, csakmert hullot rám elég aranypor.
    Biggest. Cheapest. Bullshit. Ever.

• darkSectorxxx #89481
    Ugye csak viccelsz most!
    Miaz hogy nem lehet majd fejlődni?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 13:15:31
  • Seth
    Ez most egy akciojatek lesz, miert akarsz belole megy egy soulsborne cuccot csinalni ? Ez inkabb egy uj Tenchu vagy Shinobi
  • Kandurex
    És az nem zavar benne, h nincs benne szintezés? Az, hogy nincs benne fejlődés? Se semmi? Minden ellenfél ua. annyi életerővel? Soha nem lesz meg az érzés, hogy, ja, most genyó lettem!?
  • Tatyla
    Gratulálok, nem semmi türelmed van
  • Moby
    Az elmúlt pár napban megnéztem végtelenszer Vaati pofázásmentes 20 perces gameplay videóját a Sekiroból. És beleszerettem abba a játékba, ami ellen minden sejtem tiltakozott a bejelentése óta.

/alapvetően kedvelem a srác ultramodoros stílusát, de itt most nem ez kellett, hanem hogy valaki kommentármentesen játsszon úgy a játékkal, ahogy én is játszanám.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.25. 10:17:05
  • Seth
    Huh, ez nem volt egyszerű.Első részben is volt pár hajmeresztő szakasz, de itt feltekerték 200%-ra :D

• orichalcos
    EU-ba sajnos nem. Csak US és Ázsia.
  • Evoluti0N
    Tudom, de még legnagyobb beállításban is számomra túl kicsi volt más FPS játékokhoz képest.
  • partizan182
    Lehet állítani az optionsban FOV-ot, mondjuk én nem nyúltam hozzá. Legjobban a motorozás tetszett, iszonyat adrenalin-pumpáló így csapatni az autósok között.
  • Evoluti0N
    Engem zavart a kicsi FOV FPS módban. Szívesen nyomnám én a RDR 2-t is FPS-ben, amennyiben nagyobb lesz benne a FOV.
  • Kandurex
    Nyilván, mivel az a központi eleme*. Csak a többi hiányzik

*és nem is rossz
  • SlickAdam
  • partizan182
    Na, lepörgött a GTA V, végig FPS módban toltam. Soha többet nem fogok TPS nézetben GTA-t játszani, nagyságrendekkel immerzívebb volt így (normal módban még anno lement PS3-on launchkor).

Csak ajánlani tudom, remélem RDR2-ben is lesz ilyen.
  • n000rbi
    Mindenesetre örülök, hogy a harc maradt fókuszban és nem az inventory ;)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.08.23. 11:09:24
  • Kandurex
    Én nem akarom, h rossz legyen.

Csak ez butíttatás amerre halad a From...

Minden játékukkal elhagytak valamit,... mindig valamivel szegényebb lett. És mivel úgy ítélték meg, hogy bejött (és bejött),...behúzták az ultimate lapot, azaz már szinte semmi nincs a harcon kívül.

Bravo.
  • n000rbi
    Noted.

Majd beszéljünk megjelenés után is :D
  • Kandurex
    Hagyományos értelembe semmid nem lesz. Ez nem lesz több, mint egy streetfighter játék.
  • darkSectorxxx #89464
    Csak amcsi meg japán. Kintről kell szerezni!!! :)
  • n000rbi
    Lesznek gadget-ek, amiket a karjára erősítve lehet használni (ez lehet pajzs, "lángszóró", balta stb., csak a demóban volt 3 különböző) Szóval ja, a hagyományos értelemben nem lesznek fegyverek, tárgyak, de ez nem jelenti azt, hogy egy katanával kell végignyomni.
    A BB-hez hasonlóan az agresszív harcmodort fogja "erőltetni", hagyományos inventory nélkül. Nekem mondjuk nem hiányoznak a minden szarral teli invetoryk, amikből úgyse használom a tizedét sem és csak rohangálhatok eladni őket.
  • Kandurex
    Ezt írtam le.
  • Ulthanito
    Nem muszáj játszani vele.
  • Ulthanito
    Érkezik a Dark Souls Trilogy 80 dollárért ősszel.
  • Evoluti0N
    Megvan, h mivel töltöm az időt a Póki megjelenéséig.
  • Kandurex
    Nekem nem előrendelős. Nem tetszik ez az irány.
  • mucsácsó
    az mondjuk eléggé tré... :| :\
  • Kandurex
    Oké.

Csak.

Nem lesznek tárgyak, nem lesznek fegyverek, nem lesznek ruhák, nem lesz fejlődés.

Hát?