121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    Mondjuk mi felesben megvesszük megint Logantől 5500/koponya még belefér
  • Moby
    Bérem avval, ha nem állok egy sorba a bamba marhákkal. Nincsenek nagy igényeim.
  • Tatyla
    Jól kibaszol velük :D
  • Moby
    Tegnap mondtam vissza az előrendelést. Feldarabolt szemét, ami beszivárgott a sony játékai közé. Pár hete még én védtem, hogy ilyen nem létezik a sonynál. Hát itt van. Pusztuljon a férgese.
  • TBTPumpa
    +1000

Nekem rendkívül tetszett, amit láttam. Még néztem volna. Annyira egyben van az egész. A hangulatteremtés, a dizájn, a zene, a hangzás, a küldetések, a karakterek, a pályatervezés. Tonnányi tartalom és lehetőség, gondosan kidolgozva.
    Baromira várom. Kár, hogy a játék megjelenéséig nem fogunk ilyen kaliberű játékot kapni más stúdióktól, de valószínűleg utána sem.
  • TBTPumpa
    Még egy hét! Hype:
  • darkSectorxxx #89569
    Semmi gond.
    Én arra reagáltam, hogy nekem úgy jött át, hogy miért elégedetlenkednek a neten, hiszen van a kádban jégkocka, meg a berendezést szét lehet lőni....

Ez nem ugyanaz. Ezek csak részletek.
  • Moby
    Nem változtat, egyáltalán semmi nem változtat semmin. Meg én is érzem, hogy nem volt okos dolog írnom bármiről.
  • darkSectorxxx #89567
    Amúgy én adom amiket írsz, a jégkocka meg a sok apróság, oké, de ez miben változtat a gameplay-en?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 22:36:40
  • Tikal #89566
    Szerintem ezeket mindenki észrevette, és leszámítva a TPS-ért morgolódókat én nem találkoztam azzal amiről te beszélsz. A rombolható környezet jól nézett ki, meg ugy az egész nagyon rendben volt, nekem egyedül az autókás rész tűnt még kidolgozatlannak, az nagyon nem illett oda.
  • Moby
    Vedd meg pécére, ott majd moddolnak bele tps-t, meg toronyórát lánccal. Elsőnap.

/vagy inkább ne, én sem fogom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.28. 22:07:23
  • darkSectorxxx #89564
    Majd én is tps-t akarok, jön Pókmalac.
  • Kandurex
    Én jónak látom. És a jégkocka cucc is kemény volt. Én csak nyüvedék TPS-t akarok és szopok-morgok!
  • Moby
    Szegények azt hitték, hogyha az internet pöcegödrébe tartálykocsiból locsolják a kölnivizet, akkor elmegy a szag. Szegények még nem tudják milyen mély ez a gödör, 3 játékkal a hátukmögött sem.
    A videó óta versenyfutás zajlik a neten, hogy ki mennyire látja szarnak játékot. És minden percben valaki lejjeb merül. A végtelenig tudják tolni a kretént, és még azon túl is.
    Vajon hányan vették észre a rombolható környezetet? Az egymást kerülgető npc-ket, vagy a jégkockák mozgását a kádban, vagy a millió apróság bármelyikét, amiből ez a csoda felépíti a legcyberebb világot, ami videójátékban valaha volt?
    Kevesen. És ők sem írnak. Nekem sincs kedvem, értelmét sem látom.
    Nagyon komolyan remélem, hogy istentelen nagy bukta lesz a játék. Nem kellenek ilyen játékok. A szart kell gyártani, úgyis csak azt értik, meg az nem baj, ha szakértik feszt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.28. 21:45:05
  • Tikal #89561
    már most imádom
  • n000rbi
    Volt értelme itt? Nem biztos. Inkább tedd, amit kérnek ;)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.08.28. 21:25:39
  • TBTPumpa
    Jönnek a DLC-k, már októberben:
  • darkSectorxxx #89558
    instant vétel.
  • Tikal #89557
    G2A
  • Tinman #89556
    Összes Onimusha-t letoltam. Te is gondolom :-D

Anno csíptem, ma már... hát ez kevéske, bár az 1. rész survival/horror hangulata még talán ma is elmehet.
  • Seth
    Onimusha januárban (10 forintos portocska:D )
    Lehet megágyaz egy új résznek? Bár most meg már sok is van a piacon ebből a stílusból

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.08.28. 19:02:14
  • mucsácsó
    Ha találtok ilyesmit, akkor engem is érdekelne - de szerintem kizárt, hogy legyen ilyesmi...

max a fű alatt SONY/MM/Euronics-es dolgozók által osztogatott PS4-ex kódok jöhetnek itt-ott szóba, de azok meg megjelenés körül már el is kopnak...
  • darkSectorxxx #89553
    én amúgy a legutolsó Death Stranding gameplay-től is kiégtem.
  • Kandurex
    Izé.

Ez így elég gáz :( nézem a végigjátszásokat, a többiek, akik haladnak, csapdáznak, mint az állat... senki nem mer semmit bevállalni, mert akkor elölről :(
  • Tatyla
    Az engem is érdekelne, egy olcsó Warhammer 40k inquisitor martyr :)
  • TBTPumpa
    Nincs valami kulcsos oldal, ahol digitális PS4 játékokat lehet venni (ami Magyar hálózatban is működik)?
  • Kandurex
    Ebbe a Dead Cells lesz valami Shortcut? Vagy mindig elölről? Mert túl vagyok a Toxic, a Rampart, stb...
  • partizan182
    Más: elkeztem a Yakuza 0-t, sosem voltam ennyire kétfelé szakadva véleményben: egyszerre lebilincselő és kurva vontatott. Chapter 2 most kezdődik, remélem a tempó javul mert a sztori nagyon érdekel.
  • j0nNyKa
    es mier nem oda mesz? azzal meg valtozast is tudnal elerni, az mar durva lenne

ugyanigy kiereszthetned a gozt (merthat ennyi a cel), viszont olyanok olvasnanak, akik valtoztatni is tudnak
    nem?
  • partizan182
    Opcionális tps nézetrol beszélek na, typo. +1 hogy megölné a frémet a nagyobb fov miatt.
  • partizan182
    Én szerettem nagyon a deus exet, ez kb ugyanaz, szal mindent benyelünkről itt szó sincs. Meg most fejeztem be a gta v-t fps módban, engem is meglepett mennyit dob az immerzión az fps nézet egy open world cuccban.

Kérdésedre válaszolva az opcionális fps nézet:

Tönkrevágná az fps nézethez tervezett lopakodást

Bragadna a nem külső kamerához tervezett pályaelemekbe

Egyes puzzle-oket trivializálna, másokat halálra nehezítene (attól függően hogy épp torony tetej3n antennát vagy sikázor tövében cigaretta csikket keresel)

Harc dettó

Szal igen, a választott nézet nagyban befolyásolja a game designt.
  • Kandurex
    Na, kipufogtam magam.
  • Kandurex
    Ez csak egy nézet. TPS, kinek fáj, ha véletlenül belerakják? És egyébként se egyéni agyfaszságom ez, nézz már kicsit körbe...

Az meg, hogy ilyen Totti féle (bocs, haver, majd levered rajtam) benyelünk mindent, "helyén kezelünk" ordas buziskodások, ami abszolút hibás visszajelzés, hanyagolni kell.

Oda kell mondani, h ez egy szar lett genyó!
  • partizan182
    Csak kiakaszt amikor egy termék nem 100%-osan az én egyéni preferenciáim szerint készül. Ettől minden élő ember hányni szokott, tán nekem nem szabad?

(Viccet félretéve: miért gáz azt írni a fröcsögés helyett hogy xy nekem nem begyerere, de jó lenne ha máshogy csinálnák.)
  • Kandurex
    Nem kell sarkítani baromsággal.
  • partizan182
    +1, engem az akaszt ki hogy Pokémont se lehet benne gyűjteni! 2018-ban ilyet van pofájuk? Meddig tartana beletenni? Legalább opcionálisan!

Balfaszok ezek, nem értenek hozzá, mennyenek inkább candy crush dlct fejleszteni.
  • Kandurex
    De most komolyan, kinek hiányzik, ha minden élő ember (legalább is amit a különböző fórumokon olvastam) hány tőle?

Mondom én, van ott egy buzi, aki a legnagyobb orkánba hugyozik, mert attól lesz egyedi...
  • Kandurex
    Sokan meg érezzük. Nem kell mosdatni a szarból.

Opcionális lehetne a TPS? Lehetne! Van? Nincs!

Szar? Szar!
  • darkSectorxxx #89537
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy elmondom konkrétan mi a baj ezzel.
    Kint nagyon szép a kocsis dolog, hogy mehetsz a városba.

Csak ugye maga az akció része épületekbe szorítva sötét igényességet mindenféle tekintetben nélkülöző kartondobozokba folyik, kicsit olyan érzés, mintha az autós része kint egy full másik minőség lenne.
    Egy rész egy másik játékból...

Az meg amikor bent mászkálhatsz, lőhetsz, az semmit nem jelent, nagy 0... sötét egyszerű fém épületekbe, könzerves dobozokban....:S

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 03:27:09
  • darkSectorxxx #89536
    Kezdtem féni hogy egyedül maradok.
    nem mintha ez bandázás lenne, de szerintem a mai játékok ezt röhögve kiköpik, technikailag.
    Nem tdom a játék mélységét mit kapunk, de nem érzem azt, hogy ez az a csodajáték, amiért a sok hiresztelsé alapján bepisils lenne.

Sőt sok helyen elég csúnyák a textúra illesztések is. Nem kell ennek a látványról szólnia, de én nem így képzeltem el ezt a sokévi fejlesztést.

De mind1 is, én itt kb ennyivel le is zárom, hogy nem gyere be a játék, aztán go tovább, annyi jo gém jön még....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 03:18:43