121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az hagyj ám, de az árnyék csúszkát és csúnyán lejjebb vették, meg Magdi néni jött egy moppal és felnyalta a kiömlött kondenzvizet, hogy véletlenül se kerüljön frémbe :-/ -
Hiába a DLC, nem tudták elkérni a játék valódi árát, így kénytelenek voltak a Stark-féle faszarucit régiójátékos olcsójelmezre cserélni :((
-
hm, már rég óta szemezgetek vele, be kéne már zsákolni :) -
Meg egy própeccs azért jól jött volna hozzá. Megnéztem volna 4K@HDR-ben. -
A sztori és karakterek jók voltak, játékmenetben lehetett volna még bőven fejlődni, de azt már sajnos nem tudjuk meg mire vitte volna a folytatás. Kár érte. -
ez még mindig brutálisan néz ki. :D
The Order 1886 -
Még a végén megsajnálom őket, nem indítunk egy gofundme-t az EA-nek vagy a Sony-nak? -
Abs. értem és megértem amiről írtál a napokban, és csak +1-ezni tudom. -
Az EA 20 millió dolláros bónuszt fizet ki Mr. Dice-nak, hogy maradásra bírja, de ezzel sem bírták megtartani. Itt már ilyen hollywoodi gázsik röpködnek, és ilyenekről hadoválnak (a játékosok!), hogy a lútbook miatt kieső bevétel.
Kieső. Bevétel.
Be kéne perelnem a Szerencsejáték Zrt-t, a heti több száz milliós kieső bevételem okán, amit ők okoznak nekem közvetlenül azáltal, hogy nem én nyerem meg a lottóötöst!
Jó, kis részben én is felelős vagyok érte azáltal, hogy nem lottózom, ésmivel gáláns úriember vagyok: a felét elengedem!
-
Moby nálam lassan az év embere lesz. -
Ez...fogalmam sincs hogy kapcsolódik a témához :D Biztos, hogy ezt nekem akartad válaszként?
-
Semmi nincs szabályozva. Nem csak az árak.
Ha játszol egy online játékkal, elfogadod a "szerződésüket" és onnantól bármit megtehetnek veled. Semmilyen felelősségük nincs, és semmit nem kell vállaljanak.
Azokban a játékokban, ahol bármiféle matchmaking redszer van, olyan feltételeket szabnak (titokban), amivel kizárólag a saját malmukra hajtjá ka vizet és maximálisan leszarják a több milliós játékos-populációt.
Minden csak a profitról szól és közben te is kapsz valamit. -
Elképesztő, ahogy belehülyítették a népet ebbe a gigantikus hazugságba, amely szerint a videójáték nem jó üzlet.
Annyira nem jó üzlet, hogy ölik egymást a kiadók és a gyártók érte, több pénzt termel, mint a klasszikus, nagy bevételt hozó szoftverek (windows, office, stb), és több százszor annyi embert foglalkoztat, mint 15 évvel ezelőtt.
Értem én, hogy 60 dodóért nem bót a játék, de mennyiért lenne _ELÉG_ jó? :)
/Ok. Lehet, hogy kokaint árulni nagyobb bót, nem látok bele... -
>Mivel egy játék valódi ára, nem 20k körül van, hanem 40. Annyiért ki venné meg?
Mindazok, akik ezeket a fasságokat elhiszik. Mi az, hogy a játék "valódi" ára? Le van jogszabályban fektetve, hogy egy stúdió vagy kiadó mekkora profitot kell termeljen, vagy mennyi osztalékot kell kifizessen? Mitől valódi meg nem valódi egy ár?
A büdös nagy helyzet az, hogy a videójáték - ha jól csinálják - nagyobb üzlet, mint a mozi. A lámafaszok meg persze 40-ért, sőt, 80-ért adnák a játékot, merthát na. Hülyék hozzá, mint a fasz. És vagytok ti, akik ezt az iszonytató bullshitet a kétség minden szikrája nélkül nyelitek be :D
Elhinném én is, csakhát vannak olyanok, akik 20-ért is gigaüzletet csinálnak a videójátékból, és a DLC-i nem totálkommanderrel készülnek a megjelenés előtt, Spiderman módra.
Érdekes, ugye? :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.30. 08:33:53 -
Newfronter #89601 A loot boxok után kell valami, amivel a kieső összeget pótolják. Mivel egy játék valódi ára, nem 20k körül van, hanem 40. Annyiért ki venné meg?
Én megveszem a játékot, mert várhatóan így sem lesz rövid.
Mit szólnátok akkor az Xboxon amit műveltek a Forza Horizon 3-al, vagy a Halo Wars játékok DLC politikájával? Még a legfullosabb kiadás sem tartalmazta az összes DLC-t, ami 40k ha jól tudom, hanem azon kívül kellett neked további DLC-ket venni, ha mindent meg akartál kapni a játékhoz. És még nem beszéltünk EA-ről, Activision-ről. -
Jó igaz ami jön és jó már megvan és igen kijátszottam, és igen amit nem az meg tényleg hulladék.
Az a durva hogy a Bungie most arra játszik hogyha a plusszos közösség 10% megveszi a két dlc-t + majd a forsakent már jól is jártak, mocskos pénzéhes banda. Tudják ők is hogy rosszkor adják ki a Forsakent mivel indul lassan a játék dömping és be dobják ezt a csalit hogy ne szivjanak akkorát -
Gáz? Deus Ex, Bloodborne, Mad Max, Mafia 3, Metal Gear, Ratchet and Clank, X Com 2, Heavy Rain és most meg a Destiny 2
1. neked pont egyik se jött be, hát akkor peches vagy, erről nem tehet a Sony
2. többségét már lejátszottad day1, akkor peches vagy, de akkor meg mit vársz? Day1 játékokat nem tehetnek Plus-ba.
3. többségükkel még nem játszottál, szerencsés vagy
Én a harmadik csoportba tartozom, szóval maradok ps plus-os :) -
Mindig megy a rinya :) Szerintem teljesen jó a felhozatal xboxról átjőve -
Én csak a plusszos akciók miatt ha van, de amúgy tényleg gáz már minden hónapban a felhozatal -
Evoluti0N #89596 9 nap inkább. :( Addig olvasom a könyvet. Fasza bevezető a játéknak. -
;) -
Evoluti0N #89594 Nem értem miért vagyok még mindig Plus tag. Multiban nem játszok semmit, szingliben meg mindig megveszem, ami érdekel.
-
Omg ez kell. Májusban kimaradt...
Meddig akciós?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.29. 18:13:26 -
hümmm...
The rest of the lineup, available from 4th September:
- God of War III: Remastered (PS4)
- Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
- Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR required)
- Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)
- QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)
- Foul Play (PS Vita + PS4)
- Sparkle 2 (PS Vita)
Destiny 2 gondolom nem produkálta azt, amit vártak... :D -
-
Destiny 2 és GOW 3 jön a Plusba. -
Jatekaimon nem találtam még meg fent meghirdetve (szokta ugyebár előre) - vagy valahol máshol beszéltétek le vele? :)
Engem is érdekelne, ha esetleg lesz valahol :)
-
O my god! :D
Mennyi idő telt is el? :D
-
-
-
Jó, hát én értem ezt is. TPS van benne. Pipa.
-
Hogy lehet olyan olcsó? Nem 18 000 Ft a játék? -
Én jól megveszem, aztán elmondom nektek mennyire érzem magam átverve!
Ha nagyon, akkor rögtön eladom a lemezt! Hogy én is szavazzak!
.....Ha nem, akkor is!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.08.29. 15:17:52 -
Elvileg ez még nem minden, a hivatalos oldal azt írja, hogy 2019 márciusáig jönnek hozzá a DLC-k.
Én megvenném, mert érdekel a játék és tetszik az, amit eddig láttam, de lehet, hogy ki kellene várnom egy leárazást rá (Karácsonyi szezonban talán már kapni is fog valamennyi kedvezményt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.29. 15:14:06 -
Szintén. Tágassák ezt a vágóhídra vonuló birkák. -
Ilyen sorrendbe fogom megvenni. -
Teljesen egyetértek. Erre nem szavazok a pénztárcámmal. -
October 23: Marvel’s Spider-Man: The Heist
November 2018: Marvel’s Spider-Man: Turf Wars
December 2018: Marvel’s Spider-Man: Silver Lining
Ezek lesznek. Mindben lesz sztoritartalom.
Ettől puttóbb húzása a sonynak ebben a genben nem volt. Ha valami sziklaszilárd alap volt az az, hogy a sony játékai minőségi, teljes élményt adnak. Nem létezik határidő, költség, nem teljesítés, problémák, semmi, ha megjelenik, akkor létezésüknek egyetlen célja a fanservice. Örömmel vettem meg a dlc-ket hónapok múlva, mert ha egyáltalán volt dlc, azok felértek egy teljes játékkal.
Hát ez eddig tartott a szoninál. A szarszemét 10 dollár lett a fontos, az utcán, lemezen meg megveheted a korcs, hiányos szart. Szonilogóval. A minőség most is sonyexkluzív lesz, ez nyilvánvaló, de a jövőben így lesz a klozeton lehúzva az is, meg minden. 10 dodóért simán. Bármikor bárkit lepippantanak érte. Itt az újgeneráció szele. -
Azon én is kiakadtam, amikor tegnap megláttam a PS Magyarország oldalán a Pókember DLC dátumát, amikor még a játék se jelent meg... -
Nem a pénzről szól ez, még csak nem is az elvekről, egyszerűen nem szeretném magam ott látni a statisztikákban. A sony elkezdte aprópénzre váltani a rajongóit.
Ez a moslékkommunikáció, a végsőkig jegelték a hírt, hogy kivágnak a lemezről sztoritartalmat, hogy aztán 10 dodért lecsepegtessék pár hét alatt...okádok. Ennyire kell az a 10 dodó, hogy semmi más út nem volt, csak ez? Ezzel alapoznak a következő generációra?
Az ms avval bukta el ezt a generációt, hogy képesek voltak bármilyen döntésüknek hátraarcot tolni egyik napról a másikra. Úgy tűnik a sony lesz a következő ms.
Hát...hajrá.