121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #90456 Ha valaki nagyon nem bír már várni. RDR2 gameplay líkek. Pár lehet, h spoileres. -
Newfronter #90455 RED DEAD REDEMPTION 2: AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK -
édesistenem, nekem meg ez ugrott be:
a jó öreg TV-re lövöldözés a műanyag pisztollyal... :D
OFF:
btw, te az a warass vagy, aki jatekaim.hu-n írt nekem talán ma (South Park)?! :D -
-
-
Sony, go home, you’re drunk :D
-
-
szebag79 #90449 Igaz nem filmajánló topic, de tudok egy jó western hangulatú filmet így a RDR2-re várva, szerintem sokan nem ismerik: The Dark Valley - Sötét Völgy osztrák vagy milyen western:D Nagyon jól visszaadja a stílus hangulatát mégis kicsit újszerű. -
...És miközben hangolódok, eszembe jutott, hogy az egyik első játékom is western témájú volt;
Régi szép idők...
Hát igen, idejekorán kis puhapötsként kezdtem a géminget, még a csajkákra rá se pillantottam 
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.10.23. 17:19:21 -
Szigorúan Leone-westernekkel hangolódom :) -
Evoluti0N #90446 Jah. Elég pofátlanság. -
akkor nem vennéd meg a következőt... -
Evoluti0N #90444 Fasza vót az első Pók DLC. Kb. 5 óra volt a kimaxolása. Csak.. Csak a rohadt To Be Continued.... Azt hittem, h mindegyik DLC külön sztori lesz. Ezek szerint nem. :D -
-
Ah jó lenne elfelejteni a GOW-ot és újrakezdeni :D óriási élmény volt, főleg az eleje -
:) Még én sem. Le van töltve, patchelve meg minden, de most majd a God of War következik (ideje kibontani a fóliából a 0day Limited változatot). :D -
Válaszoltam is.
Magyar, nem promós, a tiéd, csak tolja a zsét uram :)
Vagy ha látni akarod pofám akkor mehet személyesen is. -
Magyar verza, nem promós? Átvenném ócsón.
/írtam jatekaimon is
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.10.23. 07:27:30 -
Pörög a pók credits.
Nem mondom, ebbe belerakták a szívüket a fejlesztők,....
....de, sajnos a kiherélt fejlődés (kb. 10. szint után minden felesleges) és az értelmetlen perkek, cuccok miatt nem lett platina. Pedig lehet ez megérdemelte volna. -
én már most péntekig elvagyok a Warhammer 40k inquisitor martyrral spiderman dlc-ket meg majd szerintem egyben az egészet hiába megvan -
Áhh, még az alapot se toltam végig, meg most Detroit :P :) -
Holnap jön a póki első sztori DLC-je, az talán könnyít valamit a várakozásodon. :) -
bakker, de rohadt messze van még az a pééééééééééntek..... :D
de mostantól SEMMIT nem akarok látni/olvasni már a játékról, mostmár bírjuk má hát ki :(
...ráadásul hosszú is lesz még ez a hét nagyon... :( -
Remélem ezeket a lassításokat ki lehet majd kapcsolni
-
tényleg rövid :D
GTA feeling eléggé
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.22. 13:55:05 -
Ha már RD2, rövidke gameplay:
-
ehh, erről el is feledkeztem, hogy lesz FPS-nézet... :D én szerintem maradok a TPS-nél, max 1-2x kipróbálom a másikat, hogy milyen azzal, de ez TPS-nek lett teremtve, ahogy a GTA-k is a 3. rész óta... :D -
Még nem tudtam eldönteni, biztos teljesen más élmény first person mode-ban, szóval lehet majd egy pár chapter-t úgy tolok le -
Külsö vagy belső nézetben fogjátok tolni az RDR2-t? Nálam ez örök dilemma lenne :D Kár, hogy nem csak 1 nézet van. -
És ki hangolódik western nézéssel a játékra?
Dollar trilogy, Once Upon a Time in the West, Unforgiven? :) -
Szerintem a RDR2 multija hangulatosabb lesz mint a GTA5-é,remélem tanultak a GTA online hibáiból hisz azért csak eltelt már 5 év -
Evoluti0N #90425 Áh, GTA V multijával se játszottam. Szerintem ebben is kimarad. Van pár játék, ami direkt multi vagy co-op orientált és azokat szoktam multiban játszani, de többnyire single playerben játszom. -
Newfronter #90424 A GTA V mikrótranzakciója után meg főleg. Ennyi pénznél már többet áldozhatnak a kreativitásra.
Ebben is lesz mikrotranzakció, de ha eleget játszol nem kell igazi pénzért megvenni a multis DLC-ket(remélem ezen nem változtatnak).
...és végre a RDR2 is kap hosszú távon támogatott multit! -
:D -
Evoluti0N #90422 Van pár fejlesztőcsapat, köztük a Rockstar is, akik más szinten vannak, mint a legtöbb AAA csapat. -
az a helyzet, hogy amíg világ a világ, addig Ubi cuccai csak futottak még kategóriások lesznek a R* produktumokhoz képest... :( :D -
Pontosan ahogy mondod....
Azt leszámíítva, hogy írték pl 200 féle állatfaj lesz a játékban!!!!!!!!!!!!!
LOL.
Meg el lehetne gondolkodni azon is, vagy beszélgetni, hogy miért 2.5x nagyobb a játék mint a GTA 5? :D -
amúgy nem biztos, hogy Róma lesz szerintem a kövi - bár mondjuk Origins végefele ugye van egy kis Róma, legalább akkor már tudnának valamennyi assetet felhasználni
- én lehet inkább valami Japánra szavaznék, de majd meglássuk :)
-
Evoluti0N #90418 Részletesebb RPG elemek, mint a különböző döntési lehetőségek, valamint az aktív skillek a skillfán, amik berakhatók quickslotokba és harc alatt használhatóak. Visszatért a hajózás fejleszthető és személyre szabható hajóval, tengeri csatákkal, egyedi legénységgel és hadnagyokkal, akik bónusz statokat adnak a hajóhoz és részt vesznek a másik hajók megtámadásában is. A hatalmas csaták mindenfelé a térképen, ahol Spárta vagy Athén oldalán részt vehetünk. Az Exploration Mode, ahol a küldetések helyszíneit leírás alapján kell megtalálni ahelyett, h mutatná a térképen, h hová kell menni. A különböző mercenary-k, akiknek egyedi erősségük vagy gyengeségük van és különböző dropokat adnak. A lopás rendszer, ahol nem lootolhatsz ki bárhol bármit és ha meglát valaki, akkor emelkedik a körözöttséged. A kultrendszer, ahol különböző nyomokat kell megtalálni a leírások alapján, h felfedd a kult tagok kilétét és megöld őket. De igazad van, butult a játék, mert nincs benne pajzs. -
Én azt is csodálom, hogy már ennyit mutattak gameplayekből, mint amit...:D bár ma már R* se meri bevállalni azt, hogy szinte totál zéró előzetessel (a lá GTA4 - asszem 2-3 nongameplay tréler volt, és slussz) kidob valamit a piacra :D
Arra leszek majd NAGYON kíváncsi, hogy majd GTA6-nál mi lesz tényleg, egy 3-4 év múlva... :D ott fixen felrobban majd az internet :'D