121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Ha valaki nagyon nem bír már várni. RDR2 gameplay líkek. Pár lehet, h spoileres.
  • Newfronter
    RED DEAD REDEMPTION 2: AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK
  • mucsácsó
    édesistenem, nekem meg ez ugrott be:

a jó öreg TV-re lövöldözés a műanyag pisztollyal... :D

OFF:
    btw, te az a warass vagy, aki jatekaim.hu-n írt nekem talán ma (South Park)?! :D
  • n000rbi
  • TBTPumpa
  • n000rbi
    Sony, go home, you’re drunk :D

• TBTPumpa
  • szebag79
    Igaz nem filmajánló topic, de tudok egy jó western hangulatú filmet így a RDR2-re várva, szerintem sokan nem ismerik: The Dark Valley - Sötét Völgy osztrák vagy milyen western:D Nagyon jól visszaadja a stílus hangulatát mégis kicsit újszerű.
  • warass
    ...És miközben hangolódok, eszembe jutott, hogy az egyik első játékom is western témájú volt;

Régi szép idők... Hát igen, idejekorán kis puhapötsként kezdtem a géminget, még a csajkákra rá se pillantottam
    Utoljára szerkesztette: warass, 2018.10.23. 17:19:21
  • warass
    Szigorúan Leone-westernekkel hangolódom :)
  • Evoluti0N
    Jah. Elég pofátlanság.
  • Tikal #90445
    akkor nem vennéd meg a következőt...
  • Evoluti0N
    Fasza vót az első Pók DLC. Kb. 5 óra volt a kimaxolása. Csak.. Csak a rohadt To Be Continued.... Azt hittem, h mindegyik DLC külön sztori lesz. Ezek szerint nem. :D
  • n000rbi
  • Rage47
    Ah jó lenne elfelejteni a GOW-ot és újrakezdeni :D óriási élmény volt, főleg az eleje
  • TBTPumpa
    :) Még én sem. Le van töltve, patchelve meg minden, de most majd a God of War következik (ideje kibontani a fóliából a 0day Limited változatot). :D
  • Kandurex
    Válaszoltam is.

Magyar, nem promós, a tiéd, csak tolja a zsét uram :)

Vagy ha látni akarod pofám akkor mehet személyesen is.
  • n000rbi
    Magyar verza, nem promós? Átvenném ócsón.

/írtam jatekaimon is
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.10.23. 07:27:30
  • Kandurex
    Pörög a pók credits.

Nem mondom, ebbe belerakták a szívüket a fejlesztők,....

....de, sajnos a kiherélt fejlődés (kb. 10. szint után minden felesleges) és az értelmetlen perkek, cuccok miatt nem lett platina. Pedig lehet ez megérdemelte volna.
  • Tatyla
    én már most péntekig elvagyok a Warhammer 40k inquisitor martyrral spiderman dlc-ket meg majd szerintem egyben az egészet hiába megvan
  • mucsácsó
    Áhh, még az alapot se toltam végig, meg most Detroit :P :)
  • TBTPumpa
    Holnap jön a póki első sztori DLC-je, az talán könnyít valamit a várakozásodon. :)
  • mucsácsó
    bakker, de rohadt messze van még az a pééééééééééntek..... :D

de mostantól SEMMIT nem akarok látni/olvasni már a játékról, mostmár bírjuk má hát ki :(

...ráadásul hosszú is lesz még ez a hét nagyon... :(
  • Tikal #90433
    Remélem ezeket a lassításokat ki lehet majd kapcsolni
  • Rage47
    tényleg rövid :D
    GTA feeling eléggé
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.22. 13:55:05
  • zzeN
    Ha már RD2, rövidke gameplay:
  • mucsácsó
    ehh, erről el is feledkeztem, hogy lesz FPS-nézet... :D én szerintem maradok a TPS-nél, max 1-2x kipróbálom a másikat, hogy milyen azzal, de ez TPS-nek lett teremtve, ahogy a GTA-k is a 3. rész óta... :D
  • Tikal #90429
    Még nem tudtam eldönteni, biztos teljesen más élmény first person mode-ban, szóval lehet majd egy pár chapter-t úgy tolok le
  • Rage47
    Külsö vagy belső nézetben fogjátok tolni az RDR2-t? Nálam ez örök dilemma lenne :D Kár, hogy nem csak 1 nézet van.
  • Tikal #90427
    És ki hangolódik western nézéssel a játékra?

Dollar trilogy, Once Upon a Time in the West, Unforgiven? :)
  • Tatyla
    Szerintem a RDR2 multija hangulatosabb lesz mint a GTA5-é,remélem tanultak a GTA online hibáiból hisz azért csak eltelt már 5 év
  • Evoluti0N
    Áh, GTA V multijával se játszottam. Szerintem ebben is kimarad. Van pár játék, ami direkt multi vagy co-op orientált és azokat szoktam multiban játszani, de többnyire single playerben játszom.
  • Newfronter
    A GTA V mikrótranzakciója után meg főleg. Ennyi pénznél már többet áldozhatnak a kreativitásra.
    Ebben is lesz mikrotranzakció, de ha eleget játszol nem kell igazi pénzért megvenni a multis DLC-ket(remélem ezen nem változtatnak).
    ...és végre a RDR2 is kap hosszú távon támogatott multit!
  • darkSectorxxx #90423
    :D
  • Evoluti0N
    Van pár fejlesztőcsapat, köztük a Rockstar is, akik más szinten vannak, mint a legtöbb AAA csapat.
  • mucsácsó
    az a helyzet, hogy amíg világ a világ, addig Ubi cuccai csak futottak még kategóriások lesznek a R* produktumokhoz képest... :( :D
  • darkSectorxxx #90420
    Pontosan ahogy mondod....

Azt leszámíítva, hogy írték pl 200 féle állatfaj lesz a játékban!!!!!!!!!!!!!
    LOL.

Meg el lehetne gondolkodni azon is, vagy beszélgetni, hogy miért 2.5x nagyobb a játék mint a GTA 5? :D
  • mucsácsó
    amúgy nem biztos, hogy Róma lesz szerintem a kövi - bár mondjuk Origins végefele ugye van egy kis Róma, legalább akkor már tudnának valamennyi assetet felhasználni - én lehet inkább valami Japánra szavaznék, de majd meglássuk :)
  • Evoluti0N
    Részletesebb RPG elemek, mint a különböző döntési lehetőségek, valamint az aktív skillek a skillfán, amik berakhatók quickslotokba és harc alatt használhatóak. Visszatért a hajózás fejleszthető és személyre szabható hajóval, tengeri csatákkal, egyedi legénységgel és hadnagyokkal, akik bónusz statokat adnak a hajóhoz és részt vesznek a másik hajók megtámadásában is. A hatalmas csaták mindenfelé a térképen, ahol Spárta vagy Athén oldalán részt vehetünk. Az Exploration Mode, ahol a küldetések helyszíneit leírás alapján kell megtalálni ahelyett, h mutatná a térképen, h hová kell menni. A különböző mercenary-k, akiknek egyedi erősségük vagy gyengeségük van és különböző dropokat adnak. A lopás rendszer, ahol nem lootolhatsz ki bárhol bármit és ha meglát valaki, akkor emelkedik a körözöttséged. A kultrendszer, ahol különböző nyomokat kell megtalálni a leírások alapján, h felfedd a kult tagok kilétét és megöld őket. De igazad van, butult a játék, mert nincs benne pajzs.
  • mucsácsó
    Én azt is csodálom, hogy már ennyit mutattak gameplayekből, mint amit...:D bár ma már R* se meri bevállalni azt, hogy szinte totál zéró előzetessel (a lá GTA4 - asszem 2-3 nongameplay tréler volt, és slussz) kidob valamit a piacra :D

Arra leszek majd NAGYON kíváncsi, hogy majd GTA6-nál mi lesz tényleg, egy 3-4 év múlva... :D ott fixen felrobban majd az internet :'D