121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #91227
    Taxi meg a villamos az költség bameg, a ló meg nem. ja de, szarik néha. :)
  • j0nNyKa
    nem hiaba terjedt el anno az egesz vilagon az ilyen "okosabb vagyok mint egy otodikes" tipusu tv show :) sajnos sok felnott korban levo ember butul tobbet altalanos suli utan, mint amennyi tudast felszed, plusz be is zarnak, es kesz is a.... hat a mai tarsadalom
  • partizan182
    Dark, ennyire nem lehetsz elszakadva a valóságtól. Mióta olcsóbb a taxi mint a villamos? Tömegközlekedésnek a lényege hogy a mérete miatt sokkal több részre oszlanak a költségek (olcsóbb a jegy). Önmagában olcsóbb elvinni A-ból B-be egy lovaskocsit mint egy vonatot, de míg a lovaskocsiban max 4 felé oszlik a költség addig a vonatra felférnek 100-an is.

6 éves kislányom tisztában van az ilyesmivel, kérlek mondd, hogy csak trollkodsz.
  • darkSectorxxx #91224
    Mert aki vonatozott azt írta nagyon drága....
    Lehet akkor tévedett.

Egy játékba meg nincsen logika. Meg miért lenne az logika hogy egy vonat olcsóbb? Amit nem állat hajt?
    Na ezt hol olvastad? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 10:41:15
  • Tikal #91223
    Állítólag? Olvastad újságban vagy honnan az info? Mert hogy pont fordítva van, ami ha belegondolsz logikus is.
  • partizan182
    Nem lehet hogy ideiglenes lovon ültél? Én használtam min. 30x, mindig jött a vonat után a ló, néha látszik is az "átvezető" animban hogy ott fut mellette. :)
  • Tikal #91221
    Elmondhatatlanul sokat utaztam már lovaskocsival és vonattal is, és mindig követett a lovam. Lehet volt valami probléma nálad már a felszálláskor. Talán próbáld ki még egyszer.
  • darkSectorxxx #91220
    Lovaskocsival tuti köbvetni fog, vonatot nem próbáltam, meg állítólag drágább is.
  • Rage47
    hát pedig kipróbáltam a vonatozást és a lovam ottmaradt az előző városban...
  • darkSectorxxx #91218
    Van fast travel annélkül is...már ugye kitárgyaltuk sokszor.
    Vonat, vagy ami szerintem jobb, a lovaskocsi.
  • Tikal #91217
    Nem hagyod el a lovad.
  • Rage47
    1-2-t sem tudtam végigjátszani, én döntöttem már :D
    RDR2-vel tolom most, kölcsönkaptam, nagyon jó, de ha arra gondolok, hogy lovagolni kell, nincs kedvem elindítani :D Aktiváltam múltkor a fast travelt 300 dolcsiért, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Az biztos, hogy a vonatozás nem éri meg, mert elhagyod a lovad és az állomások messze vannak a következő istállótól.......
  • Seth
    Elég megosztó lett. Ìgy tudjon az ember dönteni ... :)
  • Tikal #91214
  • TBTPumpa
    Darksiders 3:
    Destructoid - 8/10
    GameSpot - 4/10
    Game Rant - 1/5
    GamesRadar - 7/10
    Game Informer - 8/10
    IGN.com - 7/10
    Game Revolution - 2/5
  • Tikal #91212
    Engem ez húzott volna be, de aztán láttam hogy milyen lett, szóval mégse :)
  • Prof William
    Ez igaz de szerintem sokakat már az is eltántorított hogy MMO szerű lesz a játék. A komolyabb Fallout fanokat mindenképpen.
  • Tikal #91210
    Nem azért lett rossz a játék mert MMO lett...lehetett volna egy nagyon jó mmo
  • Prof William
    Hátöizé... Vegyünk a Fallout-t ás dobjuk ki belőle az érdekes karaktereket és a történetet... Vagyis azokat az elemeket amik eddig játék lényegét adták. Ja és csináljunk belőle MMO-t ami az emberek egy tetemes részének már a könyökén jön ki... Ugyan mi baj történhet?
  • Tatyla
    én megvettem és jól elvagyok vele mert imádom ezt a világot. igaz néha kifagy meg vannak ordenáré nagy bugok de ez van
  • TDC Geronimo
    BFV kikúrt jó lett. Alig bírom abbahagyni. Szerintem BF3 óta a legjobb BF. Mechanikában és core gameplayben meg a sorozat legjobb darabja. Squaddal érdemes tolni, anélkül tud frusztráló lenni
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.11.25. 16:52:33
  • Kandurex
    Na kérem, túl vagyok az AC Odyssey első legendás "disznó projektjén", Phokis -ban. Hardon ez bizony több volt, mint egy másfél óra leverni. Addig kellett változtatni a perk + combo összeállítást mire sikerült lecsapni.

Még majdnem hozta a DaS katarzist a végén.

Jó ez.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.11.25. 10:52:24
  • darkSectorxxx #91205
    2 pofára eszik :)
  • darkSectorxxx #91204
    Lesz aznagyobb off is mert sok a refund :D
  • n000rbi
    Ja, biztos jól fogy :D
  • TDC Geronimo
    Na látom fallout 1 hét után már -45% off. LÁL
  • darkSectorxxx #91201
    Gratula. :)
  • Evoluti0N
    Ok. Ennyit gondolkodtam rajta. Megvettem. :D
  • Evoluti0N
    180 font Amazonon full szett PSVR (szal kamera is benne van), meg jár mellé az Astro Bot Rescue Mission. Szal most nagyon erősen gondolkodom rajta. :D
  • TBTPumpa
    Már csak pár nap:
  • darkSectorxxx #91197
    Itt is megy maxon is meg nem is, nekem steam, meg origin meg mindenhol ment már 10 megával is meg sokkal többel is... nem tudom mitől függ.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 21:44:11
  • Tinman #91196
    Steam, Origin, Uplay, iszonyat gyorsan jön minden. Ezek meg 15 évvel le vannak maradva.
  • darkSectorxxx #91195
    Elején lassabb elüfordul, ahogy mindenhol másutt is, egyszer max szüneteltesd várj 10 másodpercet majd folytatás és lassan de gyorsulni fog...máshol is szar a letöltés szóval ez nem ujdonág. :D
  • Tinman #91194
    40 MB/s a max letöltési sebességem. Semmi egyéb nem tölt, nem megy mellette csak ez szedi a Horizon Complete-et.

2.2 MB/s-al tölti. Ez most komoly?
  • TDC Geronimo
    Addigra jön 1-2 patch még ami rendbe hozza, de az egyik legjobb BF, ami BF3 óta kijött.
  • Tatyla
    jövünk majd, de most megvárjuk az első akciót
  • TDC Geronimo
    az 5ks season pass árból és abból, hogy 3 hónap alatt lezavarják már lehetett tudni, hogy milyen minőségű lesz. Ezért is skippeltem
  • Evoluti0N
    Remélem, h a záró DLC-vel valami nagyot durrantanak, mert eddig mindkettő elég csalódás volt. Sztori szempontjából okésak voltak, de ami a mellékes tartalmat illeti, kb. ugyanazt kaptuk, mint az alapjátékban kicsit megkavarva, valamint a hosszuk se éppen eposzi.
  • TDC Geronimo
    BFV-t nem veszitek idén vagy vártok decemberi akcióra?
  • darkSectorxxx #91187
    Rövid, ámde kuva nehéz és a mellékes feladatokból fele annyi van, mert a körzetek felében játszódik csak, de megcsinálom. :D